Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα αρχεια της καμερας λυπαμαι τοσα γιγα με υλικο.οντως επρεπε να μην ειναι κλειδωμενη μεσα η μνημη , αλλοιως με ενα card reader θα λυνοταν το προβλημα σε δευτερολεπτα....:worry:

Μια προσπάθεια πριν το format...

Δοκίμασε να μετονομάσεις το φάκελο Fonts, μέσω ενός file explorer και κάνε επανεκκίνηση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εαν καποια απο αυτα τα αρχεια ειναι σημαντικα για εσενα μπορεις να τα στειλεις με Bluetooth pc σου η να τα μεταφερεις στο C..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

δεν γινεται μετονομασια με τιποτα ολο σφαλμα προστασιας βγαζει.και στο pc suite δεν μπορω να εμφανισω τον φακελο για να διαγραψω την γραμματοσειρα.μαλλον θα το αφησω ολο το βραδυ να στελνει αρχεια και μετα format.θα το ψαξω να δω τι μπορω να κανω.

Απο την στιγμη που χρησιμοποιειτε η γραμματοσειρα η μονη λυση ειναι η αποστολη των αρχειων στο pc σου :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Υπάρχει και αλλη λυση.Μπορεις να δοκιμασεις το Fontremover νομιζω θα κανει τη δουλεια σου χωρις format.Στα γνωστα μαγαζια υπαρχει.

Φίλε stelios777, αν δε σου δουλέψει τίποτα απο αυτά, δοκίμασε και κάτι άλλο. Κλείσε το κινητό. Σύνδεσε το usb καλώδιο και ενώ είναι συνδεμένο, άνοιξε το κινητό σου. Είναι πολύ κουλό αλλά μπορεί να δουλέψει.

καλησπερα!

Πριν απο 4-5 μερες εκανα φορματ στην μνημη του τηλεφωνου κρατοντας αντιγραφο στην 8gb και του εκανα update την τελευταια εκδοση... μετα επανεφερα το backup και μου επανηλθα μονο καποιες εφαρμογες και απο της οποιες οι περισσσοτερες δεν δουλευαν.. και ετσι της ξανα εβαλα... καθε φορα που το κλεινω και το ανοιγω μου εμφανιζει εγκαταση και μετα απο λιγο αδυναμια εγκαταστασης απο μνημη μαζικης αποθηκευσης. πως μπορω να το σταματισω αυτο???

ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο post!!!

καλημερα παιδια, θελω να σβησω την ταινια spiderman απο το κινητο. πως γινεται; απλα βρισκω το αρχειο στο κεντρο βιντεο και το διαγραφω η πρεπει να κανω κατι αλλο;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Καλημερα σας.

Στο Ν95 το απλο που ειχα, με την τελευταια αναβαθμιση ειχαμε την δυνατοτητα να βαζουμε Video 3gp και mp4 ως ηχους κλησης.

Στο Ν95 8GB δεν βρηκα καπου να επιλεξω ενα Video σαν ηχο ουτε καν στις επιλογες προφιλ υπαρχει.

Γνωριζει κανεις τιποτα?

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα προβληματάκι στην αναπαραγωγή μουσικών αρχείων.

Σε ότι κάνω playback το ακούω από το Handsfree bluetooth και όχι από το speakerphone του κινητού. Αν αποσυνδέσω το handsfree ακολούγεται κανονικά ο ήχος από το speakerphone.

Υπάρχει κάποια ρυθμιση γι' αυτό το μπέρδεμα;

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά.

Σε ότι κάνω playback το ακούω από το Handsfree bluetooth και όχι από το speakerphone του κινητού. Αν αποσυνδέσω το handsfree ακολούγεται κανονικά ο ήχος από το speakerphone.

Ευχαριστώ.

Δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι. Αναγνωρίζει το bluetooth σαν ακουστικά. Και από ότι είδα δεν έχει επιλογή για αναπαραγωγή από τα ηχεία του κινητού κατά την αναπαραγωγή. Μόνο κατά την διάρκεια κλήσης την έχει... :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά.

Ευχαριστώ.

Αυτο ειναι οντως εκνευριστικο.

Οταν εχω το Bluetooth ενεργοποιημενο στο αμαξι και ενεργοποιημενο το Garmin ολες οι οδηγιες του GPS μεταφερονται στο Bluetooth και για να ακουω τις οδηγιες θα πρεπει να φοραω το Bluetooth.

Δεν βρηκα καποιο τροπο να παιζει το GPS απο τα εξωτερικα ηχεια οταν ειναι συνδεμενο το Bluetooth.:mad:

Καλημερα σας.

Στο Ν95 το απλο που ειχα, με την τελευταια αναβαθμιση ειχαμε την δυνατοτητα να βαζουμε Video 3gp και mp4 ως ηχους κλησης.

Στο Ν95 8GB δεν βρηκα καπου να επιλεξω ενα Video σαν ηχο ουτε καν στις επιλογες προφιλ υπαρχει.

Γνωριζει κανεις τιποτα?

στο δικο μου παντως με το τελευταιο firmware απο το προφιλ επιλεγω κανονικα και των 2 ειδων αρχεια για ηχο κλησης και οταν μου τηλεφωνουν παιζει το βιντεο

στο δικο μου παντως με το τελευταιο firmware απο το προφιλ επιλεγω κανονικα και των 2 ειδων αρχεια για ηχο κλησης και οταν μου τηλεφωνουν παιζει το βιντεο

Εγω εχω το 15 Firmware και ολα τα Video περασμενα στην καρτα μνημης αλλα δεν μου τα εμφανιζει στο προφιλ.

Το κοβω για κανα Format Μπας και στρωσει.

καλησπερα!

Πριν απο 4-5 μερες εκανα φορματ στην μνημη του τηλεφωνου κρατοντας αντιγραφο στην 8gb και του εκανα update την τελευταια εκδοση... μετα επανεφερα το backup και μου επανηλθα μονο καποιες εφαρμογες και απο της οποιες οι περισσσοτερες δεν δουλευαν.. και ετσι της ξανα εβαλα... καθε φορα που το κλεινω και το ανοιγω μου εμφανιζει εγκαταση και μετα απο λιγο αδυναμια εγκαταστασης απο μνημη μαζικης αποθηκευσης. πως μπορω να το σταματισω αυτο???

ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο post!!!

Στη διαχείριση εφαρμογών σου εμφανίζει κάποιες εφαρμογές με δεκαεξάδικο όνομα;

Αν ναι, σβήσε τες.

Επίσης δες και στο φάκελο C:\Data\Installed files να υπάρχει κάτι, και σβήσε τα.

καλημερα παιδια, θελω να σβησω την ταινια spiderman απο το κινητο. πως γινεται; απλα βρισκω το αρχειο στο κεντρο βιντεο και το διαγραφω η πρεπει να κανω κατι αλλο;

Δεν γνωρίζω αν το Κέντρο βίντεο σου δίνει αυτή τη δυνατότητα ή απλώς το σβήνει από μόνο από εκεί.

Καλύτερα να τη σβήσεις με τον παραδοσιακό τρόπο. Πήγαινε στη Διαχείριση αρχείων, βρες το αρχείο του βίντεο και διέγραψέ το.

Καλημερα σας.

Γνωριζει κανεις τιποτα?

Κανονικά θα έπρεπε να σου εμφανίζει και τα βίντεο στις επιλογές των Προφίλ...:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Παιδιά μήπως ξέρετε πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω .wav ήχους σαν ringtone? Μου βγάζει "unsupported format".

Δεν γίνεται, θα πρέπει να τους μετατρέψεις σε άλλη μορφή.

Ένα πολύ καλός converter είναι ο Super.:)

Δεν γίνεται, θα πρέπει να τους μετατρέψεις σε άλλη μορφή.

Ένα πολύ καλός converter είναι ο Super.:)

Το θέμα είναι οτι οι .wav ήχοι ήταν προεγκατεστημένοι στο τηλέφωνο. Πώς γίνεται να μην μπορεί να τους αναπαράξει?

Το θέμα είναι οτι οι .wav ήχοι ήταν προεγκατεστημένοι στο τηλέφωνο. Πώς γίνεται να μην μπορεί να τους αναπαράξει?

Ναι δίκιο έχεις, δικό μου λάθος!:O

Κάποιο κόλλημα έχει φάει προφανώς.

Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δες εδώ πως.

υπαρχει κωδικος για να χρησιμοποιειται η εσωτερικη μπαταρια οταν τελειωνει η κανονικη?και αν ναι ειναι επιβλαβες αυτο για την εσωτερικη μπαταρια?

υπαρχει κωδικος για να χρησιμοποιειται η εσωτερικη μπαταρια οταν τελειωνει η κανονικη?και αν ναι ειναι επιβλαβες αυτο για την εσωτερικη μπαταρια?

Δεν υπάρχει τέτοιος κωδικός.

Άλλωστε η χωρητικότητα της εσωτερικής μπαταρίας σε καμιά περίπτωση δεν θα αρκούσε για να τροφοδοτήσει τη συσκευή.

Επιπλεον η εσωτ.μπαταρια ειναι προορισμενη

για αλλη δουλεια με την αναλογη δυναμη (power)..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπέρα παιδιά.

Ευχαριστώ.

Την παραπάνω απορία μου την έθεσα και στο επίσιμο forum της ΝΟΚΙΑ, και η απάντηση τους ήταν ότι το συγκεκριμένο "μπέρδεμα" δεν αντιμετωπίζεται σαν πρόβλημα, γιατί θεωρήται φυσιολογικό (normal), αφού ότι συνδέεται επάνω στη συσκευή οι ήχοι γίνονται εκτροπή στην εξωτερική συσκευή, είτε είναι bluetooth headset ή οτιδήποτε άλλο!!!

Μήπως ζητάω πολλά από μια συσκευή των 700€; Τι να πώ;

Δεν έχω πείρα σε πολλές μάρκες κινητών, αλλά 3 μάρκες που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, το συγκεκριμένο "φυσιολογικό" θεωρείται bug από τις εταιρείες τους, γι΄αυτό και το έχω απορία γιατί το θεωρώ εντελώς αφύσικο!

καλησπερα! συνδεω το κινητο με το usb και επιλεγω μεταφορα δεδομενων και μου βγαζει η μνημη μαζικης αποθηκευσησ χρησημοποιηται .... το κανω restart και παλι τα ιδια...

( τα διεγραψα και το προβλημα με την εγκατασταση.... λυθηκε ευχαριστω Itchrist86)

τελικα αφαιρεσα το truephone και ενταξει ξερετε τι παιζει και δεν με αφηνε ολες ολες τησ εφαρμογες τησ ειχα κλειστες?