Itchrist86 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 ρε παιδια μια ακομα ερωτηση πως κανω update to firmware?? κατεβασα ενα exe αρχειο που λεγετε RM-320_MEA_15.0.015_v3.0 και το εκανα install sto pc μετα τι κανω για να παει στο τηλεφωνο?? το software updater εχει μονο το πρωτο firmware gia re-install. update: τραγουδια,φωτογραφιες και λοιπα δεν θα σβηστουν σωστα?? Για να κάνεις αναβάθμιση χρειάζεσαι το Nokia Software Updater. Το κατεβάζεις από εδώ. Σχετικός οδηγός υπάρχει εδώ. Για τυχών ερωτήσεις , μπορείς να καλυφθείς και από το Device update FAQ. Ότι έχεις στην 8αρα μνήμη θα μείνει ανέπαφο, αλλά τα δεδομένα στη μνήμη της συσκευής θα χαθούν. Ερώτηση #8 στο S60 Platform FAQ:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 ρε παιδια μια ακομα ερωτηση πως κανω update to firmware?? κατεβασα ενα exe αρχειο που λεγετε RM-320_MEA_15.0.015_v3.0 και το εκανα install sto pc μετα τι κανω για να παει στο τηλεφωνο?? το software updater εχει μονο το πρωτο firmware gia re-install. update: τραγουδια,φωτογραφιες και λοιπα δεν θα σβηστουν σωστα?? Το αρχειο που κατεβασες ΔΕΝ κανει για το nokia updater. Χρειαζεται και το καταλληλο εσωτερικο software της νοκια . (Αστο καλυτερα γιατι βλεπω οτι δεν γνωριζεις πραγματα.. και θα "κλαις" την συσκευη σου ) Πηγαινεις εδω και πληκτρολογεις το product code της συσκευης σου για να δεις ποιο ειναι το νεοτερο λογισμικο http://europe.nokia.com/A4577224 Για το product code της συσκευης σου μπορει να μην εχει κυκλοφορησει νεοτερο λογισμικο... Οτι εχεις στην flash δεν σβηνεται . Διαβασε το ποστ του Itchrist86 για περισσοτερα... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joef Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 ευχαριστω για τις ιδεες σας. το κοιταξα με τον updater και μου λεει οτι δεν υπαρχει νεοτερο απο αυτο που εχω εγκατεστημενο τωρα (1.10) αλλα το τηλεφωνο ειναι RMA-320 οποτε δεν θα περνει το καινουργιο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 ευχαριστω για τις ιδεες σας. το κοιταξα με τον updater και μου λεει οτι δεν υπαρχει νεοτερο απο αυτο που εχω εγκατεστημενο τωρα (1.10) αλλα το τηλεφωνο ειναι RMA-320 οποτε δεν θα περνει το καινουργιο update? RMA-320...;:confused: Το N95 8GB είναι το RM-320. Υπάρχει και RMA-320;;;:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joef Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 αυτο εννοώ RM-320 απλα το μπερδεψα! τελικα το Update πως το βαζουν? στον Updater δεν το βγαζει! οποτε τι κανω με αυτο το exe αρχείο που κατεβασα και εγκατέστησα?? ηταν περιπου 155mb!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 το αρχείο που κατέβασες είναι για το πρόγραμμα phoenix για να φλασαρεις μόνο σου το κιν.αλλά δεν το χεις το θέμα καντό με Nsu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Παιδια μια ερωτηση...Αν κανω ανβαθμιση την τελευταια εκδοση του firmware οι εφαρμογεσ ποθ ειναι ηδη εγκατεστημενες δε θα λειτουργησουν ετσι δεν ειναι???Υπαρχει τροπος για πληρες backup??? Εχει νοημα να κανω αναβαθμιση (εχω την εκδοση10.0.021)???? Ναι δεν θα λειτουργούν (αυτές που έχεις εγκαταστήσει εσύ εννοείτε). Και full back up να πάρεις από με το PC Suite, δεν είναι σίγουρο πως με την επαναφορά του θα λειτουργούν. Το καλύτερο είναι η επανεγκατάστασή τους. Εχει νοημα να μπω στη διαδικασα και να κανω αναβαθμιση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Εχει νοημα να μπω στη διαδικασα και να κανω αναβαθμιση??? Πάντα είναι καλό να κάνεις αναβάθμιση (τουλάχιστον αυτή είναι η λογική που ακολουθώ) Τώρα, αν δεν έχεις κάποιο σημαντικό πρόβλημα και δε θες να μπεις στη διαδικασία επανεγκατάστασης, σεταρίσματος κτλ μη τη κάνεις Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Προβλημα δεν εχω...Με τη δικη σου λογικη το σκεφτηκα κι εγω...Δεν ξερω βεβαια ποσο παλια ειναι η εκδοση που εχω και αν η καινουρια εχει κατι σημαντικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Προβλημα δεν εχω...Με τη δικη σου λογικη το σκεφτηκα κι εγω...Δεν ξερω βεβαια ποσο παλια ειναι η εκδοση που εχω και αν η καινουρια εχει κατι σημαντικο... Γενικά το τηλ. είναι ποιο σταθερό στο web και στους χαρτες , επίσης εχει προστεθεί (αρκετα σμαντικό) η adobe flashlite 3.0 έτσι ώστε να μπορείς να βλέπεις και βίντεο απο το youtube απευθείας, όπως απο το pc .....προχώρα το..... μην ανυσηχεις:) Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Παιδιά μπορώ να βλέπω από κάπου τις επιλέον χρεώσεις λόγω A-GPS? Ξέρει κανείς πόσο χρεώνομαι κάθε φορά που το χρησιμοποιώ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Εξαρταται απο τον φορεα δικτυου που εχεις. Θα δεις στο site ποσο χρεωνουν το καθε kb και μετα θα πας εργαλεια-μητρωο και θα δεις ποσα εχεις κατεβασει..κανε εναν πολ/σμο και θα δεις ποσο εχεις χρεωθει:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Φίλε johnsour σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Πήγα στο μητρώο και βλέπω ότι έχουν ληφθεί και αποσταλέι 0kb ενώ ενεργοποίησα το A-GPS και βλέπω πράγματι αξιοσημείωτη διαφορά στο κλείδωμα δορυφόρων (γύρω στο 1 λεπτό με το slide κλειστό). Δεν έπρεπε να είχα χρεωθεί μερικά kb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Παιδιά, πού διαβάζω για προβλήματα στο στήσιμο του GPS? Από την πέμπτη δε κατάφερα ακόμα να δω χάρτη στην οθόνη μου.. Στίγμα ναι , χάρτη όχι... Και εάν κάποιος έχει το Fritz WLAN για ρούτερ στο σπίτι του, θα ήμουν υπόχρεος να μου έλεγε τι έχει κάνει και του δουλεύει το Ν95....έχουνε σπάσει τα νεύρα μου με αυτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Όταν βρίσκει στίγμα, πατάς το μηδέν να σε πάει στην θέση του GPS; Αν το κάνεις και πάλι δε σου δείχνει τίποτα στη οθόνη, τότε δεν έχεις περάσει τους χάρτες. Κάνε zoom in & out να δεις αν αλλάζει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 OK με τους χάρτες. Το ότι βάλαμε χάρτες δε σημαίνει ότι δούλεψε κιόλας...δε λοκάρει από το μπαλκόνι με τίποτε χωρίς να λειτουργήσει το A toy AGPS (το ιντερνετ). Και επειδή ίντερνετ δε μπορώ να το κάνω να δουλέψει, δε δουλεύει και το gps σωστά.. Αλήθεια, στο αμάξι πού το σταθεροποιείτε για να βλέπετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 @pap paok καλυτερα δες στο θεμα του Garmin και του Sygic εχουν ενημερωμενους χαρτες και δωρεαν πλοηγηση :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 OK με τους χάρτες. Το ότι βάλαμε χάρτες δε σημαίνει ότι δούλεψε κιόλας...δε λοκάρει από το μπαλκόνι με τίποτε χωρίς να λειτουργήσει το A toy AGPS (το ιντερνετ). Και επειδή ίντερνετ δε μπορώ να το κάνω να δουλέψει, δε δουλεύει και το gps σωστά.. Αλήθεια, στο αμάξι πού το σταθεροποιείτε για να βλέπετε? Τότε πως κατάλαβες οτι έχει βρεί στίγμα. Γιατί έτσι είπες πριν. Απ'ότι κατάλαβα, δεν σου έχει λοκάρει καμία φορά. Για να δεις αν όντως έχει το κινητό σου πιάσει δορυφόρους, άνοιξε το μενού Δεδομένα GPS. Στην μεσαία επιλογή με το όνομα θέση θα σου γράφει τις πληροφορίες. Αν δεν έχεις βρεί τη θέση σου, τότε θα αναγράφεται "Χωρίς Σύνδεση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Φίλε johnsour σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Πήγα στο μητρώο και βλέπω ότι έχουν ληφθεί και αποσταλέι 0kb ενώ ενεργοποίησα το A-GPS και βλέπω πράγματι αξιοσημείωτη διαφορά στο κλείδωμα δορυφόρων (γύρω στο 1 λεπτό με το slide κλειστό). Δεν έπρεπε να είχα χρεωθεί μερικά kb? Τιποτα φιλε μου! Βασικα ποιο προγραμμα πλοηγησης εχεις? αν δεν εχεις το Nokia Maps τοτε ακομα και ενεργοποιημενο να εχεις το A-GPS απο τις ρυθμισεις αυτο δ χρησιμοποιειται απο Garmin κλπ...μονο απο το Νokia Maps. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Ρε παιδιά, προσπάθησα να περάσω τραγούδια με ελληνικούς χαρακτήρες στο κινητό αλλά στο Nokia Music Manager μου βγάζει κάτι περίεργους χαρακτήρες (φαντάζομαι έτσι θα φαίνονται και στο τηλέφωνο). Μπορεί να διορθωθεί αυτο? υ.γ. Φίλε johnsour, το Garmin έχω... Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το Garmin δεν χρησιμοποιεί καθόλου το A-GPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Ρε παιδιά, προσπάθησα να περάσω τραγούδια με ελληνικούς χαρακτήρες στο κινητό αλλά στο Nokia Music Manager μου βγάζει κάτι περίεργους χαρακτήρες (φαντάζομαι έτσι θα φαίνονται και στο τηλέφωνο). Μπορεί να διορθωθεί αυτο? υ.γ. Φίλε johnsour, το Garmin έχω... Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το Garmin δεν χρησιμοποιεί καθόλου το A-GPS? Για δοκίμασε να περάσεις έστω και ένα στο κινητό να δεις, το βγάζει με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες... Αλλιώς κάνε συγχρονισμό με τον Windows Media Player. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 υ.γ. Φίλε johnsour, το Garmin έχω... Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το Garmin δεν χρησιμοποιεί καθόλου το A-GPS? Οχι δεν το χρησιμοποιει καοθολου..Γενικα ειναι πιο γρηγορο απο το Nokia Maps απ'οτι εχω διαπιστωσει...τοσο στο κλειδωμα οσο και στην πλοηγηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 @ Itchrist86... Με το Nokia Music Manager μου βγάζει τα ακαταλαβίστικα ενώ με τον Media Player τα διαβάζει κανονικά... @ johnsour... Βασικά αυτό που λες πρέπει να είναι... Η πρώτη φορά που δοκίμασα το Garmin ήταν με A-GPS και ίσως γι'αυτό είχα την εντύπωση ότι κλείδωσε τόσο γρήγορα λόγω του A-GPS... Ευχαριστώ και τους δύο για τις άμεσες απαντήσεις. Να 'στε καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Παιδια προσεξα ενα περιεργο συμβαν στο κινητο! Αλλαξε κανα 2 με 3 φορες μονο του το μενου. Εχω και φωτογραφιες για να δειτε τι συμβαινει! Εχει συμβει σε κανεναν αλλο;; Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Παιδια προσεξα ενα περιεργο συμβαν στο κινητο! Αλλαξε κανα 2 με 3 φορες μονο του το μενου. Εχω και φωτογραφιες για να δειτε τι συμβαινει! Εχει συμβει σε κανεναν αλλο;; Συμβαίνει και στο Ν82 όταν τραβήξεις βίντεο και το αναπαράγεις αμέσως μετά, χωρίς να βγεις από την εφαρμογή της Κάμερας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts