Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε μου εγω το πηρα απο τον κωτσοβωλο της καλλιθεας 759 ευρω την πεμπτη που μας περασε.

isos kapio tupografiko lathos i... aprosmeni miosi timis...

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το ιδιο και το δικο μου. Δεν εχει τον παραμικρο τζογο ουτε τριξιμο. Αν και δεν ειμαι φαν του Slide μπορω να πω οτι ειναι αψογο

παιδια να ρωτησω κατι? βλεπετε youtube sto kinhto σας?

εννοεις μεσο του site??

η μεσο του κεντρου βιντεο

που σου βγαζει τα δικα του??

απο το site δεν μπορω να δω.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να δειτε μεσω του site πρεπει το κινητο να υποστηριζει flash 3. Προς το παρον δεν το υποστηριζει αλλα εχει γραφτει στα ξενα forum οτι θα βγει αναβαθμιση και για τα δυο Ν95 που θα το υποστηριζει.

Οσοι το εχουν ηδη παρει ας ποσταρουν καμια φωτογραφια τραβηγμενη με το τηλεφωνο να δουμε πως τα παει και σε αυτον τον τομεα.

Καλημέρα. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη, αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι ανάλογο σαν θέμα:

α) Έχω μια ταινία σε μορφή .avi (800ΜBs) και τους αντίστοιχους υπότιτλους (srt). Τα μεταφέρω στο κινητό αλλά ο real player δεν μπορεί να το αναπαραγάγει. Μέσω PC Suite το έκανα μετατροπή σε Mp4 (240x320) αλλά και πήρε ώρες να το κάνει και η τελική ποιότητα ήταν χάλια. Ποιος είναι ο ιδανικότερος τρόπος να μεταφέρεις avi ταινίες ώστε να μπορείς να τις βλέπεις στην τηλεόραση μέσω του TV OUT?? (παρεπιπτόντως ήταν απόλαυση το να βλέπεις το spiderman 3 μέσω ενός κινητού στην τηλεόραση - ούτε izak να ήτανε!)

β) Ποιο είναι το μέγιστο μέγεθος pdf που μπορεί να διαβάσει; Μετέφερα ένα ebook 25ΜΒs και μου έβγαλε "ανεπαρκής μνήμη"!!!

Ευχαριστώ πολύ

Κάποιος που να μπορεί να μου δώσει μια γρήγορη απάντηση;

Εγω χρησιμοποιώ αυτή την λύση : xxxxxxxxxxxxxxxx

Κανω μετατροπή το βίντεο σε 320χ240 και ειμαι οκ. Τωρα επειδή εσύ το θέλεις για ταινία είναι προτιμότερο να έχεις ανάλυση 640χ480 η οποία θα δείχνει μια χαρά σε μια νορμάλ τηλεόραση. Ακόμη και το 240χ320 που δοκίμασα εγώ στη τιβι δείχνουν σχετικά καλά αν προέρχονται φυσικά από καλής ποιότητας βίντεο.

Θα σου πρότεινα να βάλεις μέσα στο κινητό ενα αβι χωρίς καμία μετατροπή, να δεις αν μπορεί να το παίξει το πρόγραμμα και μετά δοκιμάζεις τι γίνεται και πως το δείχνει στην έξοδο για την τηλεόραση.

Ο χρόνος πάντως για την μετατροπή σίγουρα θα είναι αρκετός. Ισως όχι ώρες όπως αναφέρεις αλλά σίγουρα αρκετός για μια ταινία 1.5 -2 ώρες θα θέλεις κανά μισάωρο σε συνάρτηση με τη δυνάμη που έχει ο υπολογιστής σου.

Τέλος για να πάρεις φουλ οθόνη από το πρόγραμμα ψάξε λίγο τις επιλογές γιατί το έχουν κάπως καταχωνιασμένο...

Αν χρειαστείς πάντως οτιδήποτε άλλο ρώτα καλύτερα στις εφαρμογές γιατί εκεί θα πάρεις και περισσότερες απαντήσεις...

Για τα πιντιεφ στο παραπάνω σαιτ ψάξε και θα βρεις ένα πρόγραμμα (mbrain pdf+) το οποίο ανοίγει και μεγαλύτερα αρχεία από που έχει στάνταρ η Νοκια μέσα στο Ν95. Βεβαια δεν είναι PC ! Δοκίμασα για 20+ μΒ και δεν το άνοιξε κανένα. Πάντως αυτό που σου γράφω των 8-9-10-12 ΜΒ τα ανοίγει ...

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Δοκίμασε το SmartMovie. Μαζί σου δίνει και ένα πολύ πρακτικό και εύκολο converter που στο κάνει ό,τι ανάλυση θες. Όταν θέλω να βάλω εγώ στο Ν95, το κάνω 320x240 και είναι πολύ καλό και πλήρους οθόνης (στο κινητό). Για τηλεόραση δεν έχω δοκιμάσει...

isos kapio tupografiko lathos i... aprosmeni miosi timis...

για μειωση τιμης λιγακι χλωμο το βλεπω...........

[sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN

κανε register εδω http://www.xtrememobiles.net/vb/showthread.php?t=4948

και κατεβασε το divx mobile και θα σου δουλευουν τα avi.

(το site δεν ειναι δικο μου απλα το βρηκα μεσω google

επειδη οι εγραφες στο divx mobile μου ειχαν προβλημα)

Στο site της nokia αναφερει για χρεώσεις στην χρήση gps.

Για την χρήση φωνητικής πλοήγησης κ.λ.π. αναφέρει ξεκάθαρα ότι είναι με πληρωμή

Για την ευρεσης θέσης με gps και χάραξη διαδρομής ενώ λέει ότι είναι δωρεάν μετά αναφέρει για πληρωμή μέσω sms ή χρήση δικτύου GPRS/3G και χρεώσεις ανάλογα με το δίκτυο.

Τελικά τι ισχύει ?

Τί είναι δωρεάν στη χρήση του gps και τι όχι ?

Πόσο κοστίζει η απλή δωρεάν χρήση του gps ?

Στο site της nokia αναφερει για χρεώσεις στην χρήση gps.

Για την χρήση φωνητικής πλοήγησης κ.λ.π. αναφέρει ξεκάθαρα ότι είναι με πληρωμή

Για την ευρεσης θέσης με gps και χάραξη διαδρομής ενώ λέει ότι είναι δωρεάν μετά αναφέρει για πληρωμή μέσω sms ή χρήση δικτύου GPRS/3G και χρεώσεις ανάλογα με το δίκτυο.

Τελικά τι ισχύει ?

Τί είναι δωρεάν στη χρήση του gps και τι όχι ?

Πόσο κοστίζει η απλή δωρεάν χρήση του gps ?

Κατ'αρχην παιρνεις το κινητο και φορτωνεις τους χαρτες της χώρας μεσω του map loader μετα το να βλεπεις το στιγμα σου στο χάρτη είναι δωρεαν και η πλοήγηση ωστόσο η φωνιτική καθοδήγηση τη πληρώνες με συνδρομή στη nokia ανα μήνα ακόμη αν θες ενω βλέπεις το στιγμα σου περαιτέρω πληροφορίες μπορει να χρειάζεται να κανεις σύνδεση μέσω gprs οπότε θα χρεώνεσαι με την εκάστοτε τημολογιακή πολιτική του δικτίου που έχεις όπως και στο wap... γενικα πάντως είναι δωρεάν (αν κανω καπου λάθος διορθώστε με)

ck

Εγω χρησιμοποιώ αυτή την λύση : xxxxxxxxxxxxx

Κανω μετατροπή το βίντεο σε 320χ240 και ειμαι οκ. Τωρα επειδή εσύ το θέλεις για ταινία είναι προτιμότερο να έχεις ανάλυση 640χ480 η οποία θα δείχνει μια χαρά σε μια νορμάλ τηλεόραση. Ακόμη και το 240χ320 που δοκίμασα εγώ στη τιβι δείχνουν σχετικά καλά αν προέρχονται φυσικά από καλής ποιότητας βίντεο.

...

Απ’ότι κατάλαβα αυτό το πρόγραμμα τρέχει στο κινητό , και παίζει τα αρχεία.

Κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει τα DVD ή τα αρχεία μας τα μεγάλα σε μέγεθος για την οθόνη του κινητού μας δεν έχει;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Τι θα γίνει ρε παιδιά; MSN live θα έχουμε από την Microsoft; Ή θα πρέπει να βολευτούμε με το Fring που ΣΕΡΝΕΤΕ και μου βάζει σε ένα μέρος και τις επαφές του skype και του MSN(και δεν μπορώ να τις ξεχωρίσω) ; εσείς για λύση Skype που καταλήξατε;

Τέλος θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε τεστάρει τον Opera σε σχέση με τον ενσωματωμένο browser του Ν95, Ποιος είναι καλύτερος; Αξίζει να βάλω τον Opera?

Έρχεται ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ OPERA 9! Με Ajax και WEB 2.0 υποστήριξη !!!!!!!

http://www.opera.com/products/mobile/

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Τι θα γίνει ρε παιδιά; MSN live θα έχουμε από την Microsoft; Ή θα πρέπει να βολευτούμε με το Fring που ΣΕΡΝΕΤΕ και μου βάζει σε ένα μέρος και τις επαφές του skype και του MSN(και δεν μπορώ να τις ξεχωρίσω) ; εσείς για λύση Skype που καταλήξατε;

Windows Live Messenger

Το έχω ανέβάσει εδώ, κατέβασε το!:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Η ποιότητα της φωτογραφίας συγκρίνεται με 5MP φωτογραφικές?

Καμοιά σύγκριση με την κάμερα του SE K850 υπάρχει?

Επίσης μπορεί να απενεργοποιηθεί ο ήχος shutter (κλικ) όταν τραβάμε φωτογραφία?

Η ποιότητα της φωτογραφίας συγκρίνεται με 5MP φωτογραφικές?

Καμοιά σύγκριση με την κάμερα του SE K850 υπάρχει?

Με φωτογραφικές και φυσικά δεν συγκρίνεται!

Μπορείς να δεις και να συγκρίνεις εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

kalispera pedia,gia na miliseis me to tilefono prepei to slide na eine anoikto?

οχι,μπορεις να πατησεις και κατευθειαν

-απαντηση-.:)

και να μιλησεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πηρα και εγω σημερα απο πλαισιο. Χμμμμμ η ποιοτητα δεν ειναι οτι καλυτερο θα ελεγα

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Εχω μία απορία:

Υπάρχει κάποιος κάτοχος του Ν95 που να το χρησιμοποιεί ως Navigator; Και μιλάω για full πλοήγηση (με φωνητικές οδηγίες). Με λίγα λόγια, έχει κάποιος πληρώσει για το απαράδεκτο σύστημα πλοήγησης της Nokia;

Επιπλέον, εγώ ενεργοποίησα το δωρεάν τριήμερο φωνητικής πλοήγησης και δεν ακούγονταν οι εντολές είτε είχα βάλει την ένταση στο full, είτε επέλεγα άλλη γλώσσα (Αγγλικά ή Ελληνικά)! Κορυφαίο Demo που βέβαια έσπευσα να ΜΗΝ αγοράσω...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Μολις το πηρα και εγω απο vodafone. 749e. Λοιπον παιδες το εχο και φορτιζει τωρα. μεχρι στιγμης πολυ ικανοποιημενος. ειδομεν βεβαια...

καλησπερα! το πηρα και εγω σημερα απο την vodafone.... το χρησιμοποιησα με την ενεργεια που ειχε ποση ωρα να φορτισω της πρωτες φορες???? το πανω μερος του κινητου ειναι κολημμενο στο κατω απο την κατω πλευρα του κινητο στα δικα σας κινητα?????? σε εμενα εχει ενα πολι μικρο κενο και απο απο την αριστερη πλευρα ειναι μεγαλυτερο το τηλεφωνο δεν τριζει καθολου..... χριαζεται να το παω στην νοκια???? ευχαριστω