DarthStergius Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Για το "b" ψηνομαι και απ'οτι εχω ψαξει απο δω και απο κει,καλος ειναι και ο miomap που εχει εγκατεστημενο, συν οτι σε κανα μηνα θα γινει και το επισημο update! οποτε οκ.. Σαν συσκευη ειναι οκ?Παντως μια που σε ολες σχεδον τις συσκευες μπορεις να βαλεις οποιοδηποτε χαρτη,μηπως υπαρχει καμια καλυτερη συσκευη να διαλεξω με 4ρα οθονη σε τιμη το πολυ μεχρι 270 ευρω?και βαζω οποιον θελω Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gplays Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Μα ελεύθερα στο site της I-go, αλλά επειδή η Mio έχει κλειδωμένο το μηχανάκι χρειάζεται κάποιο ξεκλείδωμα (ευρέως γνωστό)!, που αφορά όμως σε διαδικασία τροποποίησης λογισμικού που δεν θα 'θελες να μπεις. Η "νόμιμη" αναβάθμιση από την ίδια τη Mio αναμένεται. Κατά τ' άλλα, το μηχανάκι αξίζει τον κόπο και τα λεφτά του! Τελικά οι χάρτες αναβάθμισης έχουν βγεί; Καλησπέρα! έχω πάρει εδώ και μία εβδομάδα το mio c320b και μετά από ξεκλείδωμα που βρήκα έμαθα ότι μπορώ να του βάλω και άλλα προγράμματα πλοήγησης μπορείτε να μου πείτε την διαδικασία και τι θα χρειαστώ? και ποιο πρόγραμμα πλοήγησης προτείνετε Καλησπέρα , Πώς γίνεται ακριβώς το ξεκλείδωμα; Κανα πρόβλημα κατα το ξεκλείδωμα υπήρξε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Καλησπέρα , Πώς γίνεται ακριβώς το ξεκλείδωμα; Κανα πρόβλημα κατα το ξεκλείδωμα υπήρξε; http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5108 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gplays Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Eυχαριστώ athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdonline Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Κατέβασε την τελευταία έκδοση του miomap (Σπασμένο εννοείται) January 2008 από ***. Αφού περάσεις τα εν λόγω αρχεία μπορείς να εγκαταστήσεις όποιο χάρτη θέλεις από *** Και το καλύτερο για το τέλος.. Κατέβασε το Multimedial skin j & t v. 4.1 (JNkopr & TomasII) από http://www.tomasii.cdc.cz/euro/Euro.html Είναι skin το οποίο ενεργοποιεί όλες τις δυνατότητες των windows στο περιβάλλον μάλιστα του χάρτη!! Είναι όλα δοκιμασμένα.. και στα ελληνικά. Μπορείς να περάσεις και schemes από http://gpstrooper.googlepages.com/miomapschemes για να αλλάξεις τα χρώματα του χάρτη και τα εικονίδια των POIs. Σε κάθε περίπτωση κάνε backup των original αρχείων κάπου στον υπολογιστή σου. Καλά τα''ξίδια'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdonline Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Για τέλεια αποτελέσματα στο πληκτρολόγιο κατεβάστε http://rapidshare.com/files/99829063/keyboard.ini.html και περάστε το αρχείο στο data.zip όπως περιγράφεται παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gplays Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Ολα πήγαν έντάξει . Σας ευχαριστώ gdonline και athanaso77. Πως ενεργοπιούμε τις λειτουγίες για βίντεο, εικόνες και bluetooth ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 καπου ακουσα οτι με destinator ψιλο σερνεται αληθευει? (μην γραφετε με κεφαλαια) AΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ αν και όμορφο μηχανάκι το 320b αλλά τι να το κάνεις όταν στρίβεις στο φανάρι απομακρύνεσαι ένα τετράγωνο μακριά και αυτό μένει ακόμα στο φανάρι (με το dest) :( Με το igo πηγενε καλύτερα. Σε ανοιχτό δρόμο σε ακολουθούσε κανονικά Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Εβαλα και γω στην SD το SkyLight_v1_MBv62_SWFBv11 , πατησα το κουμπι on/off για λιγα δεφτερολεπτα, εκανε επανεκινηση (λογικα hard reset) , και στην εκκινηση ανοιξαν κανονικα τα windows, οταν ομως εβγαλα την sd με το skylight , το κλεισα , το ξανανοιξα και ηταν παλι κλειδομενο. Για να σου unlockαρει τα windows πρεπει σε καθε ανοιγμα του mio να ειναι και αυτο το αρχειο στην sd? Δεν ξεκλειδωνει μια και καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekelen Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 βοηθηστε με αν γνωριζει καποιος. εχω κανει καποιο λαθος μαλλον στα αρχεια τον win ce του mio 320b. μου βγαζει να ρυθμισω την οθονη,( αυτο με τον σταυρο ) . κανω και hard reset τιποτα. πως επανερχονται τα windows σε εργοστασιακες ρυθμισεις, αφου δεν πιανει το hard reset??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagge1970 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 geia sas exo ena problima moy vgazi to eksis minima Fatal Application Error Application explorer.exe has performed an illegal operation and will be shut down . If the problem persists, contact the program vendor . Program:explorer.exe Exception:0x80000002 Address:0001400C den ksero ti na kano an mpori kapoios na mou pei , analitika kai xoris agglikh orologia , kati me sozi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos44 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Καλησπέρα σε όλους! Θα παρακαλούσα τη βοήθειά σας στο εξής πρόβλημα που αντιμετωπίζω με ένα mio c320b μετά από ξεκλείδωμα με MioPocket 2.0 Release 19. Το πρόβλημα αφορά στο destinator 7 που έχω εγκαταστήσει και συγκεκριμένα δεν λειτουργεί η μπάρα ήχου. Φαίνεται σα να είναι φτιαγμένη για άλλη ανάλυση οθόνης. Είχα διαβάσει σε άλλη θεματική ενότητα (για το mio c520 νομίζω) ότι το πρόβλημα λύνεται με ένα skin. Όσα skin όμως και αν έχω δοκιμάσει δε λύνουν το πρόβλημα. Είναι θέμα skin; Γνωρίζει κανείς τίποτα γι' αυτό το πρόβλημα. Θα ήμουν υπόχρεος σε όποιον μπορούσε να με βοηθήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Εχω το MIO 320b και εχω αγορασει SD καρτα και εχω περασει 2 χαρτες μεσα στη SD αλλα το ΜΙΟ δεν τους βλεπει μεσα απο την καρτα... γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rewe Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 καλησπερα Βρίσκομαι Ιταλία και έχουν σε προσφορά το MIO C320b στα 110 ευρώ με φυσικά τον ιταλικό χάρτη.επειδή δεν γνωρίζω και πολλά θα ήθελα να μου επιβεβαιώσετε ότι μπορώ σχετικά εύκολα να βάλω έναν ελληνικό χάρτη για Αθήνα και γιατί όχι για Ελλάδα. περιμένω απάντηση σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 ενας φιλος μου το πηρε μπορουμε να περασουμε καποια αναβαθμιση? εχει v3.3 του αυγουστου λεει 2007 μπορω να το περασω εγω? Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzannalaki Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 gia se olous mipos re paidia kserete pou 8a bro free games gia to mio a501 den brisko pou8ena!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelaos269 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 το mio ειναι απο τα πιο κακοφτιαγμενα προγραμματα. θελο να βαλω το destinator 7 αλλα αγορασα μια καρτα και δεν παιζει γιατι θελει λεει windows mobile. πως θα βαλω λοιπον το destinator 7 και απο που να αγορασω η να το κατεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 από http://www.ngi.gr εφόσον είσαι νόμιμος χρήστης θα φτιάξεις λογαριασμό και θα κατεβάσεις destinator7 για pna.Για την ανάλυση οθόνης του 320 κατέβασε την έκδοση του mls 4800 ή 4400 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kx5 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση σχετικά με το Miomap v3.3. Όταν γίνεται αναζήτηση ξεκινά πάντα με το όνομα της πόλης. Υπάρχει δυνατότητα να ξεκινά με το όνομα της οδού και μετά να δείχνει τις πόλεις που υπάρχει αντίστοιχη οδός, ώστε να επιλέγεις? Δε θα ήθελα να "σπάσω" το C230 και να του βάλω άλλο πρόγραμμα-χάρτες, γιατί ανοίκει σε άλλο πρόσωπο. Παράθεση :!: High Voltage :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Δεν γίνεται αυτό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoshro20022008 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 παιδια εχω ενα ΜΙΟ C 320 του εχω βαλει to Μιο pocet 2 κ θελω να βρω ενα προγραμμα να παιζει μουσικη με visualizations η εστω ενα προγραμμα σκετο με visualizations οποιος ξερει κατι ας help......:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts