vasal Δημοσιεύτηκε January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 6, 2004 :mad: :mad: :mad: Τα πιο απαράδεκτα λάπτοπ που έχει βγάλει η ΗΡ! Το παλιό μου desktop μηχάνημα (Celeron 633MHz, 10/15GB, 512 MB RAM, TNT2) πηγαίνει στην ίδια ταχύτητα με το 2512ΕU (Celeron 2.66 GHz, 512MB RAM (τα 256 τα έβαλα μετά την αγορά), 40GB, και η απαράδεκτη Ati Mobility IG 345 που χρησιμοποιεί RAM για να δουλέψει) ΕΛΕΟΣ! Όταν ανοίγω Outlook και ΙΕ 6 περιμένω 20-30 sec για να τα δουλέψω! Είπαμε οι σκληροί στα laptop τρέχουν στις 4200 στροφές το λεπτό αλλά αυτό παραπάει Χίλιες φορές ΠΛΑΙΣΙΟ ή ΑCER... Άσε που αν σου χαλάσει έχω ακούσει πως χρεώνουν και 70 € μόνο και μόνο για τον τεχνικό έλεγχο, άσχετα με το αν ισχύει ακόμα η εγγύηση... (Γι αυτό αν κάποιος ξέρει ας το επιβεβαιώσει ή ας το διαψεύσει) Η Compaq δεν ήταν έτσι. Τα Armada (μοντέλα 2001-2002) είχαν συγκρίσιμες επιδόσεις με τα επιτραπέζια. Αλλά μάλλον τα έχουν υποβαθμίσει επίτηδες μετά τη συγχώνευση ΗP/Compaq... 1600 ευρόπουλα παραείναι πολλά για να μας εμπαίζει η HP Παράθεση Όποιος γελάει όταν όλα πάνε στραβά, έχει βρει κάποιον να "του τα φορτώσει". :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1986 Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 to poulas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 Φιλε μου το 1999 ειχα Compaq Pressario με Ρ ΙΙ επανω εφαγε ενα κολλημα και δεν ξεκιναγε ενω σφυριζε (τα γνωστα πλεον μπιπ) για να τον δουνε μονο στην Compaq (νομιζω στον Πουλιαδη επαιρνα τηλεφωνο αλλα δεν θυμαμαι καλα, τελος παντων σε αυτους που αντιπροσωπευαν το 1999 την Compaq) μου ζητουσαν μονο για να τον δουνε επαναλαμβανω, 30000δρχ + ΦΠΑ. Οταν ρωτησα για λυση του πιθανου προβληματος και αφου τους ειχα περιγραψει ακριβως το προβλημα μου ειπαν οτι θα πρεπει να το παω εκει και θα εχω απαντηση σε 5 εργασιμες φυσικα αλλα κερατιατικα εκει, οποτε και αποφασισα οτι καλυτερα θα ηταν να μαθω μονος μου τι παιζει σχετικα με τα μηχανηματα καθησα διαβασα και ελυσα το προβλημα μονος μου που ηταν και πολυ απλο τελικα τα συγκεκριμενα μπιπ εδειχναν οτι απλως δεν ειχα μνημη, ανοιξα το καπακι της μνημης την εβγαλα και την ξαναεβαλα και αυτο ηταν. Αργοτερα με εναν Compaq Pressario παλι τον μπλε με Ρ ΙΙΙ στα 733(γιατι το μαθημα δεν γινεται παθημα) μου επεσε και εσπασε η ΤFT μου ζητουσαν απο την Compaq 600000δρχ για αλλαγη της οθονης και οταν τους ειπα "ρε παιδια 850000 πηρα ολο το μηχανημα" η απαντηση ηταν "τοσο την χρεωνουμε εμεις" φυσικα εψαξα απο φιλους στην Αγγλια βρηκα TFT με 150000 δρχ και με την βοηθεια των ιδιων φιλων ανοιξανε το laptop και μου αντικατεστησαν την TFT, που στην τελικη δεν ηταν και τιποτα το δυσκολο αλλα αν δεν ξερεις............... τα παμε ολα δυσκολα φαινονται. Οποτε το παθημα εδω εγινε μαθημα και απο τοτε μονο ACER Τελος. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 Αγόρασα το καλοκαίρι τον 2175ΕΑ προς 2550€. Όπως είχα γράψει και παλαιότερα είχα από την πρώτη στιγμή σοβαρά προβλήματα με την οθόνη και όχι μόνο που με αναγκασαν να πρωτοδουλέψω μαζί του 10 ημέρες μετά την αγορά. Γενικά είμαι απογοητευμένος τόσο από ποιοτητα κατασκευής όσο και από επιδόσεις οι οποίες δεν είναι καλύτερες από εναν ACER που αγοράστηκε 2 μήνες αργότερα 1150€ φθινότερα (και έχει και DVD-RW)! Έχει και ένα cooler που κάνει σα να σαλπάρει βαπόρι... Παρότι mobile η CPU! Κι από την άλλη βλέπω τα καινούρια Sony και σκανδαλίζομαι. Κομψα και ΦΟΡΗΤΑ!! Πραγματικά δεν ήταν έτσι η Compaq. Πολύ περισσότερο η HP... Κριμα... (Αν και δε συμφωνώ με λύσεις όπως ΠΛΑΙΣΙΟ. Ισως η λύση έιναι DELL. Ίσως...) Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasal Δημ. January 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petros1986 ( 6 Ιαν. 2004 , 19:30) to poulas? Tο αγοράζεις? :D Παράθεση Όποιος γελάει όταν όλα πάνε στραβά, έχει βρει κάποιον να "του τα φορτώσει". :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Εχω και εγω εδω και κατι χρονια εναν HP Omnibook2 Cel 433 (αν δεν κανω λαθος!). Τις πρωτες μερες σταματησε ξαφνικα, και μετα απο 2 μηνες στο service, αλλαξανε μητρικη (αφου μου αναψανε τα λαμπακια). Απο τοτε ολα καλα (ελπιζω να συνεχισει ετσι). Τον τελευταιο μηνα σκεφτομαι για ενα toshiba, μιας και ολοι καλες κουβεντες εχουν να πουνε. Εχει και 2 χρονακια εγγυηση. Πολυ βασικο για φορητο. Ημουν ετοιμος να παρω acer 1705 (ναι αυτο τερας των 7,5 κιλων) αλλα εδιναν 1 χρονο εγγυηση και χαλασε η δουλεια. Δεν την παταω παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. January 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2004 Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Eimai metaksy HP kai toshiba ti na paro?Exete na proteinete kai kati allo?H toshiba apo service ti leei? Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasal Δημ. January 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2004 H Τoshiba έχει πολύ καλά μηχανήματα με πολύ αξιόπιστη κατασκευή. Γι' αυτό είναι και πιο τσιμπημένη η τιμή τους. Αν είναι να χεις όμως το κεφάλι σου ήσυχο αξίζει! Παράθεση Όποιος γελάει όταν όλα πάνε στραβά, έχει βρει κάποιον να "του τα φορτώσει". :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2004 Κρίμα... και ακουγόταν καλοί οι 2527ΕU/2529EU... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. January 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akalyptos_82 (12 Ιαν. 2004 , 04:16) Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Eimai metaksy HP kai toshiba ti na paro?Exete na proteinete kai kati allo?H toshiba apo service ti leei? Πάρε ACER Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. January 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2004 RE pedia eime dubai.Ta laptops poli ftina edo kato.eime se megalo dilimma giati exo polles epiloges stin idia peripou timi.p.x epiloges: 1.HP Pavilion 3010 me centrino 1.4Mhz sta 1.200Euro 2.Fuzitsu Siemens me centrino 1.4 idia timi 3.Fuzitsu Siemens P4 2.8Mhz sta 1.300Euro 4.Acer me centrino 1.4 1.200 euro 5.Acer me P4 2.66mhz kai 17' othoni sta 1275Euro tora exo ena plato (min to xaraktiriso.) 2.4 kai thelo kenourgio.Pia eine i kaliteri epilogi apo ta pio pano???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. January 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2004 Ena apo ta centrino tha epairna logo megethous, varous , autonomias kai wifi analoga tora hp siemens h acer analoga me to ti ehei epano to kathena Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2004 Παρε το fujitsu με τον centrino ομως... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. January 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ipparxos ( 6 Ιαν. 2004 , 22:41) Ισως η λύση έιναι DELL. Σε θέματα εγγύησης, η λύση είναι όντως Dell... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2004 toshiba file mou...14 mines to exw kai den to apoxorizomai! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Wirelessly posted (Siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από vasal :mad: :mad: :mad: Τα πιο απαράδεκτα λάπτοπ που έχει βγάλει η ΗΡ! Το παλιό μου desktop μηχάνημα (Celeron 633MHz, 10/15GB, 512 MB RAM, TNT2) πηγαίνει στην ίδια ταχύτητα με το 2512ΕU (Celeron 2.66 GHz, 512MB RAM (τα 256 τα έβαλα μετά την αγορά), 40GB, και η απαράδεκτη Ati Mobility IG 345 που χρησιμοποιεί RAM για να δουλέψει) ΕΛΕΟΣ! Όταν ανοίγω Outlook και ΙΕ 6 περιμένω 20-30 sec για να τα δουλέψω! Είπαμε οι σκληροί στα laptop τρέχουν στις 4200 στροφές το λεπτό αλλά αυτό παραπάει Χίλιες φορές ΠΛΑΙΣΙΟ ή ΑCER... Άσε που αν σου χαλάσει έχω ακούσει πως χρεώνουν και 70 € μόνο και μόνο για τον τεχνικό έλεγχο, άσχετα με το αν ισχύει ακόμα η εγγύηση... (Γι αυτό αν κάποιος ξέρει ας το επιβεβαιώσει ή ας το διαψεύσει) Η Compaq δεν ήταν έτσι. Τα Armada (μοντέλα 2001-2002) είχαν συγκρίσιμες επιδόσεις με τα επιτραπέζια. Αλλά μάλλον τα έχουν υποβαθμίσει επίτηδες μετά τη συγχώνευση ΗP/Compaq... 1600 ευρόπουλα παραείναι πολλά για να μας εμπαίζει η HP ton agorase prin mia bdomada o theios mou kai mou ton edose gia to 3mero pou mas perase. apo ta prota 5 lepta enasxolisis mazi tou fanike oti pigaine arga kai kollouse.arxika pisteua oti den "kathisan" kala ta windows alla istera katalaba ti moufa einai. to mixanima einai pragmatika athlio kai se kamia ton periptoseon den axizei ta 1500 euro. mnimi 192 mb giati opos eipes kai esi ta "troei" i karta grafikon. ixos axristos kai pistepste me to sindesa se polla ixosistimata.(ta ixeiakia den ta sxoliazo kan) i othoni kali men alla tin na tin kaneis an den sikonei analisi parapano apo 1024x752 ? to dvd+rw einai to apokorifoma.1 ora gia rip-compress 2 oris tainias dvd.1 ora gia burn se eponimo dvd me 2,4x kai 1+ ora me 4x. oute se cd eixe kales epidoseis. 2 ores autonomia. tha mporousa na sinexiso kai allo to thapsimo. dilono apogoiteumenos kai stenaxorithika giati perimena kai go (alla kai o theios mou) kati pou na axizei esto ta lefta tou. toulaxiston na rotiso ton filo pou to exei an axizei i parapano 256 mb ram Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. February 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2004 paidia exw dio compaq 1275 kai meta 705ea twra mou dwsane ena toshiba p4 sta 2,6 kai to ergaleio de paizetai.alla an agoraza tha perna to teleftaio ths hp me tv tuner model de thimamai alla exei kai remote kai einai 2000$ edw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts