Jump to content

System of a down VS Linkin Park

varsamis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κρυστάλλινη φωνή ο Chester; :confused:

nai...πολυ καθαρη..οταν δεν ουρλιαζει βεβαια:O αν ακουσεις μερικα τραγουδια ειναι φοβερα, καθως και backstage αν δεις μερικα βιντεο θα το καταλαβεις.

nai...πολυ καθαρη..οταν δεν ουρλιαζει βεβαια:O αν ακουσεις μερικα τραγουδια ειναι φοβερα, καθως και backstage αν δεις μερικα βιντεο θα το καταλαβεις.

Και εγώ μαζί σου...:D

Και εγώ μαζί σου...:D

Τότε πάσο και μαζί σας! :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• 2 months later...

Η αληθεια ειναι οτι αυτα τα δυο συγκροτηματα ειναι πολυ διαφορετικα μεταξυ τους. Μ αρεσουν οι linkin αρκετα οπως επισησ μου αρεσει το οτι ψαχνονται.

Οι system ειναι απο τα αγαπημενα μου, εχουν βγαλει κομματαρες και σιγουρα ταραξαν τα νερα.

Επειδη οι δευτεροι ειναι πιο κοντα στα γουστα μου, με την εννοια οτι ειναι απο τις πρωτες καθημερινες επιλογες τα τραγουδια τους, "ψηφιζω" συστεμ...

:D

Άρης

Follow me

Οι Linkin Park ουδεμία σχέση έχουν με pop αηδίες (sorry για την έκφραση, αλλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ακούω rock - metal...).

Αν οι linkin park εντάσσονται στον ιερό χώρο της ροκ ή της μέταλ,τότε να πάμε να αυτοκτονήσουμε ομαδικά ως κοινωνία.

Λίγο σέβας δεν βλάπτει.

Αν οι linkin park εντάσσονται στον ιερό χώρο της ροκ ή της μέταλ,τότε να πάμε να αυτοκτονήσουμε ομαδικά ως κοινωνία.

Λίγο σέβας δεν βλάπτει.

Και όμως εντάσσονται. Πολύ απλά γιατί ο ιερός χώρος της ροκ/μέταλ έχει ένα δισεκατομμύριο υποκατηγορίες, στις οποίες υπάγονται και οι Linkin Park και οι Limp Bizkit και τόσοι άλλοι.

Σίγουρα όμως ο ήχος τους δεν είναι ποπ, οπότε δεν μπορούν να μπουν εκεί... :wink:

Υ.Γ.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι συγκρίνονται με Maiden, Priest, Metallica, Black Sabbath και λοιπά - ιερά - τέρατα... :wink:

Το θεμα ειναι καθαρα ηλικιακο. Τα πιτσιρικια θα πουν LP "γιατι ο Chester εχει κρυσταλλινη φωνη" η οτι αλλο λογο κατεβασουν ενω οι λιγο μεγαλυτεροι φιλομουσοι μαλλον θα προτιμησουν την πολυπλοκοτητα και την καθαροτητα της μουσικης των SOAD που κατεφεραν να συνδιασμουν πολλα ειδα ταυτοχρονα με την "καφρικη φωνη" του Serj και την "κρυσταλλινη φωνη" του Daron.

Απο την αλλη, οι μεν υπαρχουν ακομα και βγαζουν ποπ επιτυχιες (εκτος του απιστευτου demo Qwerty), ενω οι αλλοι το πηγαν σολο.

Dream big and dare to fail..

Το θεμα ειναι καθαρα ηλικιακο. Τα πιτσιρικια θα πουν LP "γιατι ο Chester εχει κρυσταλλινη φωνη" η οτι αλλο λογο κατεβασουν ενω οι λιγο μεγαλυτεροι φιλομουσοι μαλλον θα προτιμησουν την πολυπλοκοτητα και την καθαροτητα της μουσικης των SOAD που κατεφεραν να συνδιασμουν πολλα ειδα ταυτοχρονα με την "καφρικη φωνη" του Serj και την "κρυσταλλινη φωνη" του Daron.

Απο την αλλη, οι μεν υπαρχουν ακομα και βγαζουν ποπ επιτυχιες (εκτος του απιστευτου demo Qwerty), ενω οι αλλοι το πηγαν σολο.

Κάθε άλλο παρά κρυστάλλινη η φωνή του Chester, όπως και κάθε άλλο παρά κάφρικη η φωνή του Serj...

Δε νομίζω ότι είναι θέμα ηλικίας. Σίγουρα οι LP προτιμούνται περισσότερο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι από κάποια ηλικία και μετά δεν υπάρχει περίπτωση να σου αρέσουν...

Συμφωνω με Veco. Ειναι καθαρα θεμα ακουσματων. Καποτε ακουγα φανατικα Linkin Park, πλεον μ'αρεσει να ακουω αλλα δεν τρελαινομαι, γιατι αλλαξαν/ωριμασαν τα ακουσματα μου και ψαχνομαι προς αλλους "ηχους".

Παντως συγκρινουμε ενα συγκροτημα που εχει διαλυθει κι ενα συγκροτημα που εχει να βγαλει αξιολογο υλικο(κατ'εμε)5 χρονια. Και ανηκουν και σε διαφορετικα ειδη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως συγκρινουμε ενα συγκροτημα που εχει διαλυθει κι ενα συγκροτημα που εχει να βγαλει αξιολογο υλικο(κατ'εμε)5 χρονια. Και ανηκουν και σε διαφορετικα ειδη.

+1 αν και ελαφρά διαφωνία ως προς το αξιόλογο υλικό, καθώς στο τελευταίο τους album δείχνουν να «ψάχνονται», πράγμα που μόνο καλό μπορεί να είναι (δεν επαναπαύονται δηλαδή σε ότι έχουν κάνει).

πρώτον συγκρίνουμε συγκροτήματα που δεν είναι ίδια στην μουσική εμένα μου αρέσουν και οι δύο το ίδιο και δεν έχουν διαλυθεί οι system of a down απλά είναι τσακωμένοι και δεν κάνουν περιοδείες

Υπάρχει ένας πόλεμος που μαίνεται στο σύμπαν -

αλλά σε σκοτεινούς καιρούς αναδεικνύονται οι μεγάλοι ηγέτες...

Ogame

Και όμως εντάσσονται. Πολύ απλά γιατί ο ιερός χώρος της ροκ/μέταλ έχει ένα δισεκατομμύριο υποκατηγορίες, στις οποίες υπάγονται και οι Linkin Park και οι Limp Bizkit και τόσοι άλλοι.

Σίγουρα όμως ο ήχος τους δεν είναι ποπ, οπότε δεν μπορούν να μπουν εκεί... :wink:

Υ.Γ.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι συγκρίνονται με Maiden, Priest, Metallica, Black Sabbath και λοιπά - ιερά - τέρατα... :wink:

Η κλασσική/αυθεντική ροκ ξεκίνησε με 2-3 υποκατηγορίες και 2-3 μπάντες.

Σιγά σιγά όμως μπήκαμε στο τριπάκι και φτάσαμε να εντάσσουμε κάθε ελλεινή μπάντα(που καμία σχέση δεν είχε με τα αρχικά ιερά τέρατα) στον ιερό χώρο της ροκ και επομένως να δημιουργούμε μια νέα υποκατηγορία.

Η κλασσική/αυθεντική ροκ ξεκίνησε με 2-3 υποκατηγορίες και 2-3 μπάντες.

Σιγά σιγά όμως μπήκαμε στο τριπάκι και φτάσαμε να εντάσσουμε κάθε ελλεινή μπάντα(που καμία σχέση δεν είχε με τα αρχικά ιερά τέρατα) στον ιερό χώρο της ροκ και επομένως να δημιουργούμε μια νέα υποκατηγορία.

Και η μουσική γενικά ξεκίνησε χωρίς κατηγορίες. :wink:

Δεν διαφωνώ εξ άλλου πως οι Linkin Park ουδεμία σχέση έχουν με συγκροτήματα μύθους που όρισαν το ροκ και το μέταλ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν ανήκουν στην ευρύτερη κατηγορία της ροκ/μέταλ/whatever. :)

• 5 years later...

Τι ξεθαβεις με μια απλη αναζητηση ε? :lol:

Μονο που ειδα SOAD -VS-..! :p

Soil-SOAD απο το 99 αν θυμαμαι καλα και μεχρι σημερα καθε μερα :music: (εννοειται και SOB-Serj)