Jump to content

I-MATE Ultimate 9502

Κοινοποίηση

Recommended Posts

όταν λες ανοιχτόμυαλος, εννοείς επειδή αναφέρω 4 εταιρίες;

ε ναι τι; έχω μετοχές σε καμιά;

έχω αλλάξει αρκετές, αλλά όταν διαλέξω κάτι το διαλέγω για να το παντρευτώ αν γίνεται (και αυτό γιατί gadgetάκιας οκ, αλλά ΔΟΥΛΕΥΩ με αυτά και δεν μπορώ να παίζω στις επιλογές μου), όπως είπα το LOOX 720 το έχω ακόμα και προτιμώ να χάσω το πορτοφόλι μου και τα κινητά μου παρά αυτό

ΜΙΑ δεν θα πάρω (ανοιχτόμυαλος τέλος) ever again: HP

(μιλάω για pocket devices)

ΤΟΣΟ ηλίθιος δεν είμαι (ωπ προσβλήθηκε κανείς; δεν πειράζει, ξυδάκι)

αν θέλετε ανάλυση σε άλλο thread

μη χαλάμε το θέμα

φέρτε μου ένα 9502 τώρα (εκτός αν μας επιφυλάσει κάποιος κι άλλη έκπληξη χεχε)

---

NLS

ilogic.gr

• Απαντήσεις 122
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όταν λες ανοιχτόμυαλος, εννοείς επειδή αναφέρω 4 εταιρίες;

ε ναι τι; έχω μετοχές σε καμιά;

έχω αλλάξει αρκετές, αλλά όταν διαλέξω κάτι το διαλέγω για να το παντρευτώ αν γίνεται (και αυτό γιατί gadgetάκιας οκ, αλλά ΔΟΥΛΕΥΩ με αυτά και δεν μπορώ να παίζω στις επιλογές μου), όπως είπα το LOOX 720 το έχω ακόμα και προτιμώ να χάσω το πορτοφόλι μου και τα κινητά μου παρά αυτό

ΜΙΑ δεν θα πάρω (ανοιχτόμυαλος τέλος) ever again: HP

(μιλάω για pocket devices)

ΤΟΣΟ ηλίθιος δεν είμαι (ωπ προσβλήθηκε κανείς; δεν πειράζει, ξυδάκι)

αν θέλετε ανάλυση σε άλλο thread

μη χαλάμε το θέμα

φέρτε μου ένα 9502 τώρα (εκτός αν μας επιφυλάσει κάποιος κι άλλη έκπληξη χεχε)

Τι να πω?

Εγω κυριολεκτουσα δεν μιλουσα ειρωνικα και μιλουσα γενικα για την σταση σου και τις αποψεις σου οπως εχω καταλαβει ως τωρα στο φορουμ και εσυ με σταυρωσες!!!:X:X:X

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

Καλησπερα παιδια το διαβασατε αυτο Η Zegetron βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία i – mate και τη διανομή των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας i – mate στην ελληνική αγορά. περησοτερα εδω http://www.zegetron.gr/website/game_news.php?newscat=Tech%20News καλα νεα :)

Γιωργος

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes.

Καλησπερα παιδια το διαβασατε αυτο Η Zegetron βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία i – mate και τη διανομή των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας i – mate στην ελληνική αγορά. περησοτερα εδω http://www.zegetron.gr/website/game_news.php?newscat=Tech%20News καλα νεα :)

Tέλειο νέο.

Η zegetron είναι ο εισαγωγέας και των mio νομίζω.

Για την ιστορία δεν έχω μόνο Linux στο pc μου,έχω και windows.Όχι επειδή το θέλω,αλλά επειδή το απαιτεί η δουλειά μου...Anyway!Ξέρουμε πάνω κάτω μια τιμή για τη συσκευή?Αν όντως έχει και nvidia πάνω,δεν ξέρω κάτι μου λέει ότι θα την χτυπήσω!Πάντως το μόνο που με προβληματίζει είναι το μέγεθος...Μήπως είναι...μεγάλη?

Πάντως αν όσα υποστηρίζει η imate σχετικά με τα χαρακτηριστικά της συσκευής πρόκειται για ένα μηχάνημα που θα ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πύχη και θα κοντράρει με μεγάλη άνεση το Kaiser και το Μ800...

Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

Όπως είδα τις διαστάσεις μια χαρά είναι.

nVidia παίζεται να έχει (είδα ότι και το Qualcomm έχει από μόνο του κάποιες περιορισμένες δυνατότητες video-out)

το θέμα είναι για το 9502 και δεν ενδιαφέρει κανέναν ποιός έχει 3.1, Vista, Ubuntu, MacOS 10.4 ή AmigaDOS στο PC του

από τιμή ΜΕΧΡΙ 900 δολάρια το πολύ άκουσα (δηλ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ)

---

NLS

ilogic.gr

Δηλαδή περίπου 625 ευρώ με το ΦΠΑ οπότε αν το πάρει κάποιος με τιμολόγιο περίπου 520 ευρώ...Εντάξει μιλάμε για φοβερή τιμή και για πλούσια χαρακτηριστικά!HTC άρχισε να τρέχεις!Άραγε το tvout είναι και PAL?

Επίσης!Μόλις που είδα ότι έχει WiFi 802.11b/g/e/i!

HTC άρχισε να τρέχεις!

Τη κατακαυμενη την ΕΤΕΝ δε τη σκεφτεσαι??Τουλαχιστον η HTC προλαβε και πουλησε αρκετα κομματια του Καιζερ..

Η ΕΤΕΝ δε προκειται να πουλησει ουτε ενα Μ800...

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

Πραγματικά φαίνεται κορυφαία συσκευή το μόνο που με προβληματίζει είναι η αντιπροσωπεία. Ελπίζω να μην είναι του τύπου δίνω τη συσκευή και την ξαναπαίρνω όταν βγεί το επόμενο μοντέλο...

κάτι άλλο

πιθανότατα ΚΑΙ αυτό έχει nVidia GoForce 5500 γιατί πολύ απλά το χρειάζεται για το TV-out του και "συμπτωματικά" το TV-out του έχει μέγιστη ανάλυση, την μέγιστη του 5500 :)

επίσης αν διαβάσει κανείς το site της imate θα δει ότι το "nvidia chipset" το αναφέρει ΓΕΝΙΚΑ στην περίληψη των δυο μηχανημάτων (δεν λέει δηλαδή ότι το ένα έχει), ενώ μέσα στα brochures ΚΑΙ στα δυο ΔΕΝ αναφέρει ότι έχει nVidia (που είναι καλό όχι κακό μια και όλες οι πηγές έχουν πει ότι το 8502 έχει, άρα αφού δεν το αναφέρει η imate στο φυλλάδιο δεν πειράζει που δεν το αναφέρει και στο 5902)

η τιμή αποκλείεται να είναι αυτή που λέει το zdnet γιατί πολύ απλά Η ΙΔΙΑ η imate αναφέρει τιμές για τα δυο μικρότερα και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ το 5902 να έχει 2.5 φορές την τιμή τους

το μόνο που με χαλά είπαμε είναι το τι σόι availability θα έχει (ας μη θίξω το τι support) καθώς και ότι έχει Qualcomm όπως το TyTn II και όχι κάνα σοβαρό CPU και dedicated GPS (SiRF)

τέεεσπα θα το αντέξω

αυτό το μηχάνημα με το που θα βγει σε κάποιο μέρος του πλανήτη με αγγλικό WM, με κάποιο τρόπο θα έρθει στα χέρια μου

Τι κακό έχει ένας Qualcomm;

Αυξανεστε και πληθυνεστε..:D:D

Φιλιππος

Τη κατακαυμενη την ΕΤΕΝ δε τη σκεφτεσαι??Τουλαχιστον η HTC προλαβε και πουλησε αρκετα κομματια του Καιζερ..

Η ΕΤΕΝ δε προκειται να πουλησει ουτε ενα Μ800...

Μην το σκευτεσαι το ξερει το κολπο το πλαισιο,θα κανει μια προσφορα (χωρις να υπολογισει αυτους που τα εχουν χωσει να το αγορασουν) και θα πει 2 Ετεν στην τιμη του ενος, και ενας turbo-x δωρο,και θα πουλισει μια χαρα!:lol::lol:

(Και φυσικα δεν εννοω οτι δεν θα ειναι καλο το Μ800 απλα ετσι παει το συστημα)

Φιλιππος

ήρεμα ρε παιδιά ακόμα δεν υπάρχει ούτε Μ800 ούτε 9502 -"ακόμα δεν τον είδατε..."

αν και το ήθελα τώρα που σας γράφω από Τελ Αβίβ με το loox720 χωρίς πραγματικό keyboard (ταλαιπωρία)

---

NLS

ilogic.gr

ήρεμα ρε παιδιά ακόμα δεν υπάρχει ούτε Μ800 ούτε 9502 -"ακόμα δεν τον είδατε..."

αν και το ήθελα τώρα που σας γράφω από Τελ Αβίβ με το loox720 χωρίς πραγματικό keyboard (ταλαιπωρία)

Το σχολιο μου αφορα μονο την τακτικη της αγορας και οχι τα PPC που μου αρεσουν και τα δυο,αλλα με περισσοτερη συμπαθεια στο ετεν, λογο προιστοριας.Εννοω οτι αν ο κοσμος προτημα το 9502 οπως ειπε ο φιλος πιο πανω το πλαισιο εχει την λυση ετοιμη χωρις να σεβαστει αυτους που εδωσαν αρκετα για να παρουν το ετεν που τους αρεσει!Αλλα οπως λες αμα δεν τα δουμε...

Φιλιππος

Μιλαω απλα με τη λογικη οτι τα i-mate μεχρι τωρα βγαζανε πιο ποιοτικες συσκευες απο τα ΕΤΕΝ..Και οτι συμφωνα με τα πρωτα reviews το ΕΤΕΝ δεν τα πολυκαταφερνει με την vga και τον 500αρη..

Ισως-λεω ισως-το i-mate τα καταφερει καλυτερα με τον Qualcomm..

Ισως βεβαια να αποδειχτει και μουφα...Η να εχει μεγαλη διαφορα στη τιμη..

Γιατι για να λεμε την αληθεια,η ΕΤΕΝ εχει βγαλει το Χ800 σε ΠΟΛΥ ανταγωνιστικη τιμη και μαλλον το ιδιο θα κανει και με το Μ800...

Και οπως και να το κανουμε...τα λεφτα δε τα βρισκουμε στο δρομο..Αλλοι δουλευουν ενα μηνα για αυτα τα λεφτα...:wacko:

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

Μιλαω απλα με τη λογικη οτι τα i-mate μεχρι τωρα βγαζανε πιο ποιοτικες συσκευες απο τα ΕΤΕΝ..Και οτι συμφωνα με τα πρωτα reviews το ΕΤΕΝ δεν τα πολυκαταφερνει με την vga και τον 500αρη..

Ισως-λεω ισως-το i-mate τα καταφερει καλυτερα με τον Qualcomm..

Ισως βεβαια να αποδειχτει και μουφα...Η να εχει μεγαλη διαφορα στη τιμη..

Γιατι για να λεμε την αληθεια,η ΕΤΕΝ εχει βγαλει το Χ800 σε ΠΟΛΥ ανταγωνιστικη τιμη και μαλλον το ιδιο θα κανει και με το Μ800...

Και οπως και να το κανουμε...τα λεφτα δε τα βρισκουμε στο δρομο..Αλλοι δουλευουν ενα μηνα για αυτα τα λεφτα...:wacko:

Συμφωνο απολυτα!Και καταλαβα το τον τροπο που το ειπες απλα ανεφερα την πολιτικη του πλαισιου!

Φιλιππος

Δηλαδή περίπου 625 ευρώ με το ΦΠΑ οπότε αν το πάρει κάποιος με τιμολόγιο περίπου 520 ευρώ...Εντάξει μιλάμε για φοβερή τιμή και για πλούσια χαρακτηριστικά!HTC άρχισε να τρέχεις!Άραγε το tvout είναι και PAL?

Επίσης!Μόλις που είδα ότι έχει WiFi 802.11b/g/e/i!

Το video out είναι και PAL :up: σύμφωνα με την επιλογή 4 του explore ( http://www.imate.com/product.aspx?product=ultimate9502&skinid=1). Μοναδική, αλλά όχι σημαντική έλλειψη είναι αυτή του FM ραδιοφώνου, η οποία αποκαθίσταται εύκολα με ένα headset με ενσωματωμένο δέκτη... :)

jparalias.blogspot.com Περί ανέμων και υδάτων (ενίοτε όμως ανεμοστροβίλων & πλημμυρών)... :p

Πάντως στο expansys λέει οτι θα έχει και ραδιόφωνο...

ΑΚΥΡΟ!Δεν έχει αλλά προσωπικά ποτέ μου δεν ένιωσα να χρειάζομαι το ράδιο.Έχω τα Mp3 και είμαι μια χαρά!

Παιδιά ειλικρινά το μηχάνημα δείχνει να είναι ΤΕΛΕΙΟ.Δεν ξέρω τι συμβαίνει από αξιοπιστία και υποστήριξη στην Ελλάδα αλλά αν είναι και αυτά καλά μιλάμε για την πιο πλήρη συσκευή της αγοράς κατά τη γνώμη μου.Τι άλλο να ζητήσει κανείς.Kaiser killer.

Σήμερα επικοινώνησα με Zegetron.Μου είπαν ότι σε 1 μήνα περίπου οι συσκευές θα διατεθούν στην αγορά.Τιμή δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω να ξεπεράσει τα 600 ευρώ.Ελπίζω να μην βγώ λάθος.