Jump to content

Εξωτερικος σκληρος δίσκος

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θελω κατι επαγγελματικο και 101% αξιοπιστο.και μονο που βλεπω το λογοτυπο της LG χανει για εμενα.

στην κατηγορια των εξωτερικων σκληρων υπεθεσα οτι η western digital ειναι η κορυφη..

ειδα στο πλαισιο καποιους σκληρους usb 3.0 2.5''..το LG το συγκεκριμενο ειναι λιγο πισω νομιζω

ξανατονιζω οτι τον θελω για επαγγελματικη χρηση να μην τρεχουμε μετα..

• Απαντήσεις 603
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλες μου εγω θα σου προτεινα αυτον που λες και εσυ τον WD My Passport 1ΤΒ και γενικα ολη η σειρα των My Passport παιρνει 10'/10. Εχω τον 750GB 3 μηνες τωρα και εχει βγει σκυλι (+ οτι ειναι και usb 3) με πολυωρη καθημερινη χρηση, και εναν αλλον 500GB εχω τοποθετησει σε μικρη εταιρεια για να κανει καθημερινο backup χωρις κανενα προβλημα.

Απο την αλλη, το αρνητικο στην ολη υποθεση και γενικα στους "κλειστους" δισκους ειναι πως οταν γινει το "μπαμ" ειναι δυσκολο να τον ανοιξεις και να δεις τι μπορεις να σωσεις. Για μενα αν ξαχνεσαι τοσο πολυ στην αξιοπιστια και θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο καλο θα ηταν να φτιαξεις εναν δικο σου με κουτακι και εσωτερικο δισκο.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 1 month later...

Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα! Εχετε να προτείνετε κάποιον εξωτερικό χωρίς τροφοδοσία; Η διαφορά του 3,5" απ' τον 2,5" ποια είναι; Έχω δεί αυτόν

http://www.amazon.co.uk/Passport-Essential-Pacific-Portable-Drive/dp/B004445JHM/ref=sr_1_35?s=computers&ie=UTF8&qid=1307460902&sr=1-35

αλλά που θα δω αν υποστηρίζει το pc και η tv(γιατι τον χρησιμοποιώ και εκεί) usb 3;Ευχαριστώ!

Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα! Εχετε να προτείνετε κάποιον εξωτερικό χωρίς τροφοδοσία; Η διαφορά του 3,5" απ' τον 2,5" ποια είναι; Έχω δεί αυτόν

http://www.amazon.co.uk/Passport-Essential-Pacific-Portable-Drive/dp/B004445JHM/ref=sr_1_35?s=computers&ie=UTF8&qid=1307460902&sr=1-35

αλλά που θα δω αν υποστηρίζει το pc και η tv(γιατι τον χρησιμοποιώ και εκεί) usb 3;Ευχαριστώ!

η παροχη στο συγκεκριμενο ειναι μια και γενικα στη νεα γενια..δεν χρειαζεται δευτερο καλωδιο..εχω το ιδιο και ειναι απλα απιστευτο.ισως ενα απο τα καλυτερα και πιο αξιπιστα συστηματα αν οχι το καλυτερο.

Οι δίσκοι 2.5'' αρχικά εμφανίστηκαν στα laptops, είναι μικρότεροι σε μέγεθος και η ενέργεια που χρειάζονται για να λειτουργήσουν είναι αρκετά μικρή ώστε να αρκεί η παροχή του usb. Έχουν όμως μικρότερη χωρητικότητα από τους 3.5'' οι οποίοι χρειάζονται περισσότερο ρεύμα (οι δίσκοι 3.5'' usb έχουν εξωτερική τροφοδοσία) και χώρο (είναι αρκετά μεγαλύτεροι σε μέγεθος). Γι'αυτό και χρησιμοποιούνται σε desktop μηχανήματα. Με λίγα λόγια αγοράζεις δίσκο 2.5'' αν σου φτάνει η χωρητικότητα του και θέλεις να μπορείς να τον μετακινείς εύκολα.

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τη σειρά GoFlex της Seagate που παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο σύνδεσης. Μπορείς δηλαδή πολύ εύκολα και με μικρό κόστος να συνδέσεις τον δίσκο με άλλον τρόπο αν το χρειαστείς, π.χ. με usb3, ή esata.

Για να δω αν δεχεται usb 3 η τηλεοραση και το pc που κοιταω;

Οι δίσκοι 2.5'' αρχικά εμφανίστηκαν στα laptops, είναι μικρότεροι σε μέγεθος και η ενέργεια που χρειάζονται για να λειτουργήσουν είναι αρκετά μικρή ώστε να αρκεί η παροχή του usb. Έχουν όμως μικρότερη χωρητικότητα από τους 3.5'' οι οποίοι χρειάζονται περισσότερο ρεύμα (οι δίσκοι 3.5'' usb έχουν εξωτερική τροφοδοσία) και χώρο (είναι αρκετά μεγαλύτεροι σε μέγεθος). Γι'αυτό και χρησιμοποιούνται σε desktop μηχανήματα. Με λίγα λόγια αγοράζεις δίσκο 2.5'' αν σου φτάνει η χωρητικότητα του και θέλεις να μπορείς να τον μετακινείς εύκολα.

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τη σειρά GoFlex της Seagate που παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο σύνδεσης. Μπορείς δηλαδή πολύ εύκολα και με μικρό κόστος να συνδέσεις τον δίσκο με άλλον τρόπο αν το χρειαστείς, π.χ. με usb3, ή esata.

Εχεις να προτεινεις κάποιον από 50-70 €; Χωρις εξωτερικη τροφοδοσία θέλω.Ευχαριστώ!

Edited by thief
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

Για να δω αν δεχεται usb 3 η τηλεοραση και το pc που κοιταω;

Εχεις να προτεινεις κάποιον από 50-70 €; Χωρις εξωτερικη τροφοδοσία θέλω.Ευχαριστώ!

τηλεοραση με usb 3 δυσκολο εως ακατορθωτο.και σε pc τα πιο ακριβα υποστηριζουν(αν και εχουν πεσει οι τιμες τωρα τελευταια).σε αυτα τα λεφτα κοιτα τους wd my passport.τετοιον εχω και εχω ικανοποιηθει απολυτα

Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual

τηλεοραση με usb 3 δυσκολο εως ακατορθωτο.και σε pc τα πιο ακριβα υποστηριζουν(αν και εχουν πεσει οι τιμες τωρα τελευταια).σε αυτα τα λεφτα κοιτα τους wd my passport.τετοιον εχω και εχω ικανοποιηθει απολυτα

Οκ σ ευχαριστώ!

• 1 month later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΤΟ VENEX R2323. 1 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΣΚΟ 1 TB.EXΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑΙΝΙΕΣ AVI.ΣΥΝΔΕΩ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΜΕ USB.KAI ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ TIPOTA ΣΤΟΝ VENEX.TI ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ.ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ FAT32.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.ΠΕΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΤΟ VENEX R2323. 1 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΣΚΟ 1 TB.EXΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑΙΝΙΕΣ AVI.ΣΥΝΔΕΩ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΜΕ USB.KAI ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ TIPOTA ΣΤΟΝ VENEX.TI ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ.ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ FAT32.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.ΠΕΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

δεν ξερω γιατι δεν τον βλεπει,αλλα καλο θα ηταν να ξανφορμαρεις τον δισκο σε συστημα αρχειων NTFS ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 6 months later...

καλησπέρα σε όλους

δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει κανεις,αλλα ξύπνησα σήμερα και είπα να βάλω το hard disk sentinel να κοιτάξω τους σκληρούς και είδα τον "εξωτερικο" μου με 9% health και 272 bad sectors.

αφού μίλησα με κάποιον,έβαλα το HDD re-generator και έβαλα να φτιάξει τα bad sectors.θα πάρει περιπου 20ώρες,στο τέλος δεν ξέρω τι θα γίνει. αν θα φτιαξει και θα ναι ολα μια χαρα.

ο σκληρός δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα,αλλα δεν θέλω να συμβεί και κάτι στο μέλλον.

έχω όλα μου τα "ανιμε" μέσα που είναι σημαντικό για μένα (οποιος κατάλαβε ) .

το θέμα είναι ότι, η εγγύηση λήγει στις 14/5/2012 αλλα δεν υπάρχει αποδείξει ούτε ξέρω το μαγαζί καθώς δεν το αγόρασα εγώ.

απλά κοίταξα την WD αν έχω εγγύηση.

έχουμε κάποια αντιπροσωπεία η κάτι ώστε να μιλήσω με αυτούς μήπως μου τον αλλάξουν? εφόσον θα δούνε μέσα από την WD ότι έχω εγγύηση

ξέρετε? plz help με out here. :cry:

Έλενα.

καλησπέρα σε όλους

δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει κανεις,αλλα ξύπνησα σήμερα και είπα να βάλω το hard disk sentinel να κοιτάξω τους σκληρούς και είδα τον "εξωτερικο" μου με 9% health και 272 bad sectors.

αφού μίλησα με κάποιον,έβαλα το HDD re-generator και έβαλα να φτιάξει τα bad sectors.θα πάρει περιπου 20ώρες,στο τέλος δεν ξέρω τι θα γίνει. αν θα φτιαξει και θα ναι ολα μια χαρα.

ο σκληρός δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα,αλλα δεν θέλω να συμβεί και κάτι στο μέλλον.

έχω όλα μου τα "ανιμε" μέσα που είναι σημαντικό για μένα (οποιος κατάλαβε ) .

το θέμα είναι ότι, η εγγύηση λήγει στις 14/5/2012 αλλα δεν υπάρχει αποδείξει ούτε ξέρω το μαγαζί καθώς δεν το αγόρασα εγώ.

απλά κοίταξα την WD αν έχω εγγύηση.

έχουμε κάποια αντιπροσωπεία η κάτι ώστε να μιλήσω με αυτούς μήπως μου τον αλλάξουν? εφόσον θα δούνε μέσα από την WD ότι έχω εγγύηση

ξέρετε? plz help με out here. :cry:

Έλενα.

Τυπωσε το χαρτη που δειχνει οτι ειναι εντος εγγυησης και πηγαινε το στην Info Quest δεν θα εχεις κανενα προβλημα, θα στον στειλουν και σπιτι τον καινουριο με κουριερ.

θα παρω αυριο ενα τηλ να δω τι θα μου πουνε.

αλλιως βλεπω να το στελνω γερμανια στην WD

Εγω παντως WD και Seagate παω συνεχεια στην Quest μονο με το χαρτι απο το site οτι εχει εγγυηση ουτε αποδειξεις αγορας ουτε τιποτα, δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα.

μου ειπαν να παω στο ρεντυ κ θελουν 5 μερες για να το δουνε,κ μετα να ξανα παω απο εκει να το παρω, ποιος παει εκει :(

κ δε ξερω αν θα ναι καινουργιο η φτιαγμενο

μου ειπαν να παω στο ρεντυ κ θελουν 5 μερες για να το δουνε,κ μετα να ξανα παω απο εκει να το παρω, ποιος παει εκει :(

κ δε ξερω αν θα ναι καινουργιο η φτιαγμενο

Στον Ρεντη φανταζομαι οτι εννοεις.

Τι να φτιαξουν;Μονο αλλαγη με νεο δισκο μπορει να γινει.Αυτο σημαινει απωλεια των δεδομενων σου.

ναι ρεντη, από την βιασύνη μου το γραψα λαθος :lol:

ξανα πηρα τηλ,μου ειπαν αλλου να παω τωρα. :worry:

πισω απο συγγρου καπου νομιζω

αν δεν εχουν τον ιδιο τι γινεται??

ναι ρεντη, από την βιασύνη μου το γραψα λαθος :lol:

ξανα πηρα τηλ,μου ειπαν αλλου να παω τωρα. :worry:

πισω απο συγγρου καπου νομιζω

αν δεν εχουν τον ιδιο τι γινεται??

Στου Ρεντη πανε συνηθως οι εταιρειες. Αμα εισαι ιδιωτης πας στην Quest στη Συγγρου. Διπλα στην Παντειο ειναι.

Αν δεν εχουν τον ιδιο, τοτε σου κανουν προταση να στον αντικαταστησουν με καποιον αλλον, αντιστοιχο.

manolog τελειωσε το τεστ με το HDD Regenerator και μου εβγαλε μονο 1 delay και δεν βρηκε κανενα bad sector.

μετα πηγα στο Hard Disk Sentinel παλι μου βγαζει οτι εχω 250 bad sectors, ετρεξα και το Hard Drive Inspector και αυτο μου λεει οτι εχω προβλημα.

τωρα κανω test με την WD το προγραμμα για bad sector.αν δεν βρει τιποτα να το παω και παλι στην quest?

μη βιαζεστε για αγορες..μεσα σε λιγο καιρο θα πεσουν πολυ οι τιμες ;)

σε ενα χρονο ειπανε θα πεσουν οι τιμες

Edited by eLeKtriK EyE

Εχεις αγορασει κανεις κανα σκληρο 2 TB απο μαγαζι εξωτερικου?Θελω πολυ να παρω, γιατι οντως σε κανα χρονο θα πεσουν οι τιμες, αλλα φοβαμαι να δωσω 150 ευρω σε online αγορα

• 7 months later...
Παιδιά ΣΟΣ! Έχω ένα εξωτερικό δίσκο μονίμως πάνω στον αποκωδικοποιητή και σήμερα που πήγα να παίξω κάτι που έγραψα χθες, μου έβγαλε μαύρη οθόνη και με το exit δεν έφευγε. Τελικά έβγαλα την πρίζα και μετά απ' αυτό δεν εμφανίζει καμία εγγραφή και κανένα άλλο αρχείο! Ωστόσο στο δεσμευμένο μέγεθος γράφει 228GB, όσα ακριβώς ήταν. Τον έβαλα και στο pc και τα ίδια. Κανένα αρχείο δεν εμφανίζεται αλλά το μέγεθος φαίνεται πιασμένο. Τι μπορεί να έπαθε?

• 2 months later...
παιδια καλησπερα μολις μου εφεραν εναν σκληρο δισκο που παρηγγειλα..λοιπον ειναι freecom μαρκα και μοντελο mobile drive classic ii αυτο εδω ειναι http://www.e-shop.gr/show_...?id=PER.323013 και μολις βαζω το usb στον υπολογιστη λεει η εγκατασταση λογισμικου ολοκληρωθηκε με επιτυχια και μολις παω στον υπολογιστη μου να βω τον σκληρο δεν τον εχει μεσα...εκανα ποσες επανεκκινησεις καταργησα και το λογισμικο το ξαναεκανε εγκατασταση παλι μονο του μολις το συνδεσα αλλα παλι τιποτα.στο site http://www.freecom.com/ εψαξα κατεβασα οτι εχει για αυτο το μοντελο τα εκανα εγκατασταση παλι τιποταα... παιδια σας παρακαλω μια βοηθειααα....ευχαριστω...

Κατ'αρχάς δεν έχεις δώσει σωστά το link στο e-shop. Δες πρώτα αν εμφανίζεται ο δίσκος στο disk management (σχετικό post στο Computing FAQ). Aν εμφανίζεται εκεί ίσως χρειάζεται απλά να του δώσεις ένα γράμμα.