Navar Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 χωρίς αγκύλες...δηλαδή εγώ έγραψα: convert H: /FS:NTFS πατώντας enter σε ρωτάει το current volume του δίσκου...στην περίπτωσή μου έγραψα: My Book enter πάλι , κάνω κανά 3-5 λεπτά, ανάλογα το μέγεθος του δίσκου φαντάζομαι και στο τέλος σου βγάζει convert completed :) good luckΧωρις κενα?Ή με χωρισμο λεξεων οπως γραφουμε εδω?Sorry που ειμαι σπαστικος:wacko: Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 παιδια εχω εναν σκληρο τον οποιο τον βαζω στον Η/Υ και συνδεεται κανονικοτατα,απλα δεν εμφανιζεται στον 'Υπολογιστη Μου' και στη 'Διαχειρηση Συσκευων' ! Ενω λεει οτι τα drivers ειναι επιτυχως εγκατεστημενα,οταν τον συνδεω!Παρολα αυτα δεν τον εμφανιζει! Στη Διαχείριση Δίσκων τον βλέπεις; (Control Panel->Administrative Tools->Disk Management) Χωρις κενα?Ή με χωρισμο λεξεων οπως γραφουμε εδω?Sorry που ειμαι σπαστικος:wacko: Όπως το γράφει ο Nikos_s3 απλά άλλαξε το drive letter. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 How to convert a FAT16 volume or a FAT32 volume to an NTFS file system in Windows XP Τα ίδια ισχύουν και για Windows 7. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_par Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 χωρίς αγκύλες...δηλαδή εγώ έγραψα: convert H: /FS:NTFS πατώντας enter σε ρωτάει το current volume του δίσκου...στην περίπτωσή μου έγραψα: My Book enter πάλι , κάνω κανά 3-5 λεπτά, ανάλογα το μέγεθος του δίσκου φαντάζομαι και στο τέλος σου βγάζει convert completed :) good luck Το έκανα. Ακολούθησα τις οδηγίες και αφού έκανε κάποιες διεργασίες έβγαλε: Μετατροπή χαμένων αλυσίδων σε αρχεία (Y/N); Έχει αρκετή ώρα με αυτό το μήνυμα και δεν κάνει τπτ άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) παιδια επειδη ο εσωτερικος σκληρος δισκος του λαπτοπ μου κοντευει να γεμισει, ψαχνομαι για καποιον μεγαλο εξωτερικο.. σημειωση: δεν θελω να χρειαζεται εξωτερικη τροφοδοσια γιατι με δεμευει αρκετα.. απ οτι εψαξα, υπαρχουν 2 επιλογες.. 1. αγοραζω καποιον εξωτερικο (κατα προτιμηση 2.5" portable για να μην θελει εξτρα τροφοδοσια) που αποτελει την ευκολη λυση.. 2. αγοραζω εσωτερικο σκληρο και ειδικη θηκη και τον μετατρεπω σε εξωτερικο.. την 2η περιπτωση την σκεφτομαι γιατι μαλλον ειναι οικονομικοτερη, μιας και βρισκω εσωτερικους σκληρους 1ΤΒ με 60 ευρω συν περιπου 20 για θηκη, συνολο 80 περιπου για 1000GB.. απο την αλλη κλασικους εξωτερικους στην ιδια τιμη (στα 80) βρισκω μεχρι 500GB βεβαια... η 2η λυση ειναι αξιοπιστη? το εχει κανει καποιος? Edited November 27, 2010 by jpsih Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Η δεύτερη λύση είναι μια χαρά αλλά αν ο δίσκος είναι 3,5" (όπως μάλλον είναι η φτηνή λύση) δε νομίζω ότι θα βρεις κουτί χωρίς εξωτερική τροφοδοσία. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 αν δεν υπαρχει κουτι 3.5'' χωρις εξωτερικη τροφοδοσια (ας το διευκρινησει οποιος το γνωριζει..), τοτε παω αναγκαστικα για κανονικο εξωτερικο.. να προτιμησω western digital? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Οι δίσκοι 3.5'' για να λειτουργήσουν χρειάζονται περισσότερο ρεύμα από αυτό που παρέχει το USB. Επομένως χρειάζονται τροφοδοτικό. Πάντως γενικά προτείνω τη λύση θήκη+δίσκος, έχω γράψει μερικά για το θέμα εδώ και εδώ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 αν δεν υπαρχει κουτι 3.5'' χωρις εξωτερικη τροφοδοσια (ας το διευκρινησει οποιος το γνωριζει..), τοτε παω αναγκαστικα για κανονικο εξωτερικο.. να προτιμησω western digital? ναι ειναι οι πιο αξιοπιστοι Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 o εξωτερικος μου ειναι ταλεπωρημενος λογω της κακης χρησης κυριως και ψαχνω ενα καλο προγραμματακι για format και γενικα για "περιποιηση" εχετε να προτεινετε κατι ;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Ταλαιπωρημένος υποθέτω δεν εννοείς από πτώσεις κλπ, αλλά από πολλές εγγραφές - διαγραφές. Προγραμματάκι δε θα βρεις, δεν είναι παραμετροποιήσιμοι οι δίσκοι αυτοί. Μπορείς να κάνεις ένα format μέσα από τα windows. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 o εξωτερικος μου ειναι ταλεπωρημενος λογω της κακης χρησης κυριως και ψαχνω ενα καλο προγραμματακι για format και γενικα για "περιποιηση" εχετε να προτεινετε κατι ;; Αν εννοείς προγραμματάκι για περιποίηση μετά το format, μπορείς να δεις το diskeeper το οποίο είναι για ανασυγκρότηση και λειτουργεί "αθόρυβα" όσο έχεις ανοιχτό τον υπολογιστή και κάνεις άλλα πράγματα, χωρίς να επιβαρύνει το σύστημα. Έτσι δεν χρειάζεται σχεδόν ποτέ να κάνεις κανονική ανασυγκρότηση. Επίσης βλέπει ποια αρχεία χρησιμοποιείς περισσότερο και τα τοποθετεί σε σημεία, στον σκληρό δίσκο, τα οποία είναι ταχύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCuRiTaS Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Hello παιδες....εχω εναν εξωτερικο σκληρο LACIE 1TB ο οποιος απο χθες δεν μπορει να τον αναγνωρισει το pc...αναβει κανονικα κανει τον ηχο οταν συνδεεται αλλα μετα απο λιγο αρχιζει ν αναβοσβηνει το λαμπακι και δεν αναγνωριζεται.....μολις τον κλεισω απ το κουμπι τροφοδοσιας μου λεει οτι πρεπει να διαμορφοθει.....τον δοκιμασα σ ενα αλλο pc με linux και σ ενα λαπ τοπ με windows 7 και δουλευει κανονικα...και η μητρικη μου ειναι και καινουργια....γνωριζει καποιος τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Δοκίμασες να τον συνδέσεις σε άλλη θύρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 (edited) Λογω μετακομισης εχασα (οπως διαπιστωσα πριν κανα μισαωρο) το τροφοδοτικο για το σκληρο και εχω ψιλοφρικαρει. Υπαρχει περιπτωση να μπορω να το παρω απο καπου σαν ανταλλακτικο? ευχαριστω :) Edited March 18, 2011 by ^Deadly_Sin^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 ποιο σκληρο εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Λοιπον ειναι ο lacie 1tb http://www.lacie.com/products/product.htm?pid=11016 . Υπαρχει η δυνατοτητα παραγγελιας απο εκει αλλα θα προτιμουσα να βρω κατι απο Ελλαδα. Θα μπορουσε να γινει η δουλεια αν παρω πχ αυτο http://www.markidis.gr/product_info.php?manufacturers_id=94&products_id=948 ή δεν υπαρχει περιπτωση να βρω pinακι που να ταιριαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) ειχα παρει ενα σκληρο δισκο πριν ενα χρονο περιπου 28/4/2010 και απο την αρχη κουνουσε το βυσμα του usb .Η συσκευασια ηταν σφραγισμενη .Δεν εδωσα σημασια .ελα ομως που προχθες εσπασε ενα πλαστικο το οποιο ειναι μεσα στο βυσμα..βεβαια ο δισκος λειτουργει κανονικα αλλα σημερα τον πηγα στο πλαισιο απ οπου τον ειχα παρει και μου λενε οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση λογω του οτι ειναι το βυσμα και παρολο που τους ειπα οτι κουνουσε απο την αρχη απλα δεν εδωσα σημασια δεν γινεται τιποτα.. Η πλακα ειναι οτι ο ξαδελφος μου που εχει ιδιο και τον ειχε αγορασει απο eshop του τον αλλαξανε κανονικα . τι μπορω να κανω περα του να τον βγαλω και να παρω μια θηκη για να τον κανω εξωτερικο παλι ; ο δισκος ειναι seagate freeagent 1tb Edited April 6, 2011 by nikos2004dj Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Αγόρασα εξωτερικό σκληρό, πρέπει να τον φορμάρω πρώτα (WinXP) ή απλά τον συνδέω και είμαι ΟΚ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Αγόρασα εξωτερικό σκληρό, πρέπει να τον φορμάρω πρώτα (WinXP) ή απλά τον συνδέω και είμαι ΟΚ? καλο ειναι να το κανεις σε NTFS ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Οι εξωτερικοί δίσκοι πλέον είναι έτοιμοι, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Βέβαια αν σκοπεύεις να βάλεις μεγάλα αρχεία μέσα καλό είναι να κάνεις convert σε NTFS (αν είναι σε FAT32). Αν βέβαια δεν σκοπεύεις να το συνδέσεις σε κάποιο μηχάνημα (π.χ. PS3) που δεν μπορεί να δει δίσκους με NTFS. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Καλησπερα.ψαχνω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο 2.5'' για επαγγελματικη χρηση! χωριτηκοτητα μεγαλυτερη απο 750 gb μεχρι 2Τ. απο μια ερευνα που εκανα κλεινω προς WD.εχετε να προτεινεται κατι αλλο; 1)ειναι για επαγγελματικη χρηση γι αυτο το κοστος δεν ειναι προβλημα 2) εννοειται χωρις παροχη ρευματος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 LG XD7 στο 1ΤΒ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 LG XD7 στο 1ΤΒ. LG??? :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Γιατί όχι; Η υλοποίηση είναι LG, δε φτιάχνει σκληρούς η LG. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts