gkr41 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Τον βλέπεις κανονικά σα network share, οπότε μπορείς να τον κάνεις και map σαν drive. Ο σκληρός λογικά (λέω λογικά γιατί δεν έχω σετάρει κάποιον ο ίδιος) θα έχει δική του configuration page που θα τη βλέπεις από τον browser και να ενεργοποιήσεις και FTP αν έχει, οπότε δε σε ενδιαφέρει καν το τι μπορεί να κάνει το μόντεμ σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Έχει κανείς από εσάς το MyBook Ethernet? Έχω μια απορία για το συγκεκριμένο εξωτερικό σκληρό και τη λειτουργία του. Με ποιό τρόπο έχετε πρόσβαση στα δεδομένα του σκληρού; Με ftp? Δλδ βλέπετε τα δεδομένα του σκληρού από τον internet explorer? Ή μήπως κάνοντας map network drive τον βλέπετε κανονικά ως κανονικό σκληρό δίσκο από τον file explorer των windows; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι την αγορά του και δεν έχω βρεί κάτι γιαυτό. Και ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί έχω αγοράσει ένα μοντεμ που έλεγε πως έκανε διαμοιρασμό usb σκληρού στο δίκτυο αλλά αυτό το έκανε μεσω ftp... Πρακτικά άχρηστο δλδ για μένα που στο μυαλό μου είχα έναν shared σκληρό δίσκο δικτύου όπως όταν κάνω share το δίσκο από ενός pc στο lan του σπιτιού μου Ο δισκος αυτος αρχικα εγκαθιστα ενα δικο του προγραμμα για να τον βλεπεις σαν κανονικο δισκο και οχι να τον κανεις map.Δυστυχως το προγραμμα αυτο ειναι για πεταμα αφου 6 στις 10 φορες κολλαει.Η λυση λοιπον ειναι να τον κανεις map kαι λειτουργει μια χαρα ετσι.Να σε ενημερωσω οτι η ταχυτητα του δισκου σε αντιγραφη δεδομενων ειναι χαμηλη γυρω στα 4mb/sec. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Ο δισκος αυτος αρχικα εγκαθιστα ενα δικο του προγραμμα για να τον βλεπεις σαν κανονικο δισκο και οχι να τον κανεις map.Δυστυχως το προγραμμα αυτο ειναι για πεταμα αφου 6 στις 10 φορες κολλαει.Η λυση λοιπον ειναι να τον κανεις map kαι λειτουργει μια χαρα ετσι.Να σε ενημερωσω οτι η ταχυτητα του δισκου σε αντιγραφη δεδομενων ειναι χαμηλη γυρω στα 4mb/sec. Τόσο χαμηλή ταχύτητα και σε εγγραφή και σε ανάγνωση; Το δίκτυό σου είναι στα 100 ή gigabit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Τόσο χαμηλή ταχύτητα και σε εγγραφή και σε ανάγνωση; Το δίκτυό σου είναι στα 100 ή gigabit? Δυστυχως τοσο μικρη.Εχω δοκιμασει τις δυο ενσωματωμενες καρτες στο motherboard και μια pci με τα ιδια αποτελεσματα.Το δικτυο ειναι σωστα ρυθμισμενο.Το προβλημα ειναι εντονο σε εγγραφες.Σε διαβασμα ειναι οκ. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Δυστυχως τοσο μικρη.Εχω δοκιμασει τις δυο ενσωματωμενες καρτες στο motherboard και μια pci με τα ιδια αποτελεσματα.Το δικτυο ειναι σωστα ρυθμισμενο.Το προβλημα ειναι εντονο σε εγγραφες.Σε διαβασμα ειναι οκ. Δυστυχώς πολλά NAS έχουν τόσο αδύναμη cpu που δεν μπορούν να έχουν ηψηλή διαμεταγωγή σε δίκτυο.. βέβαια 4ΜΒ/s παραείναι λίγο.. πωλούνται όμως και gbit NAS που με το ζόρι φτάνουν 15-20ΜΒ/s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Όπως και να το κάνουμε είναι λιγο αποθαρρυντικό αυτό. Γιατί για να κάνω ένα backup 250Gb που θέλω θα κάνει πολλλλλλή ώρα...! Θα έπρεπει να έχουν και usb σύνδεση συμπληρωματική πιστεύω. Μήπως να ψάξω καλύτερα για κάποιο NAS? Έχω δεί ένα της Linksys αλλά ταχύτητα εγγραφής-ανάγνωσης δε νομίζω να μπορέσω να βρω πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Μόνο άμα βρεις review για το συγκεκριμένο μοντέλο.. δεν είναι σύνηθες να αναφέρουν οι κατσκευαστές την διαμεταγωγή σε lan ( εκτός κι αν είναι τόσο καλή, που αποτελεί προτέρημα )... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Γενικά NAS με καλές επιδόσεις είναι πολύ ακριβά, τα φθηνότερα είναι πολύ αργά δυστυχώς. Ένα site που έχει τέτοιες πληροφορίες είναι το http://www.smallnetbuilder.com/ Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Πολύ χρήσιμο το link σου ευχαριστώ! Θυμήθηκα που έψαχνα παλιότερα και τον MAXTOR Shared Storage II. Στα τεστ της σελίδας που μου έδωσες βλέπω ότι τα πηγαίνει πολύ πολύ καλύτερα από τον mybook! Μάλλον προς αυτόν θα κινηθώ τελικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Γεια σας παιδιά... κανω paste το θεματακι που ειχα ανοιξει (λαθος μου φυσικά) και κλειδωθηκε :) Παιδιά πριν μερικούς μήνες διάβασα κάπου (και είδα) εναν σκληρό 2.5'' (laptop για οποιον δεν καταλαβε) με χωρητικότητα 1Τ Μετά απο μερικές ημέρες το βρήκα στο plaisiο. Και παλι μερικές ημέρες αργοτερα ο δίσκος εξαφανίστηκε απο τις λίστες του πλαισίου και δεν μπορώ να τον βρω πουθενά. Τωρα δεν θυμαμαι ουτε εταιρία. toshiba; western; δεν θυμαμαι... έχει κανεις καμία πληροφορία; ps: Ναι μου ειπαν οτι οι 2.5'' εχουν φτασει μεχρι τα 320 και ισως και 500gb αλλα δεν μπορει να κανω τοσο μεγαλο λαθος. ειχε βγει και τρελαθηκα οταν το ακουσα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 λεπον.. καλοκαιριατικα το παθε! μαλλον τον πειραξε η ζεστη... ενω λειτουργουσε κανονικα ο δισκος (με μονο bug οτι καθε φορα που τον συνεδεα επρεπε να μπω στο disk management του computer management για να τον κανω reactivate, οταν εγκατεστησα το deamon tools lite, εφαγε σκαλωμα και δεν τον εβλεπε. για να μην μπλεκω, εβγαλα το DT, και δοκιμασα απο την αρχη. το προβλημα που προεκυψε ειναι το εξης: ενω οταν τον συνδεω ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος των usb και εμφανιζεται κατω στο tray το εικονιδιο safely remove, στο device manager o δισκος φαινεται κανονικα, στο disk management ομως οχι. επισης ενω με το που τον συνεδεα παλιοτερα το led στο case γινοταν σχεδον αμεσως πρασινο απο πορτοκαλι, τωρα σαν να κολλαει και μενει πολυ ωρα πορτοκαλι... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Για τι δισκο μιλαμε; :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 ενας 80αρης Western Digital σε θηκη Sharkoon! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 ενας 80αρης Western Digital σε θηκη Sharkoon! Τι εννοεις με το reactivate; Ποιο μοντελο ειναι η θηκη; (για να βρουμε τι σημαινει το πορτοκαλι λαμπακι) Ποσο καιρο την εχεις; Που συνδεεις το δισκο, σε μπροστινη/πλαϊνη θυρα USB ή πισω στο motherboard; O δισκος ειναι σε NTFS; Δοκιμασε να μπουταρεις απο ενα live cd να δουμε τι θα γινει. :) Γεια σας παιδιά... κανω paste το θεματακι που ειχα ανοιξει (λαθος μου φυσικά) και κλειδωθηκε :) Παιδιά πριν μερικούς μήνες διάβασα κάπου (και είδα) εναν σκληρό 2.5'' (laptop για οποιον δεν καταλαβε) με χωρητικότητα 1Τ Μετά απο μερικές ημέρες το βρήκα στο plaisiο. Και παλι μερικές ημέρες αργοτερα ο δίσκος εξαφανίστηκε απο τις λίστες του πλαισίου και δεν μπορώ να τον βρω πουθενά. Τωρα δεν θυμαμαι ουτε εταιρία. toshiba; western; δεν θυμαμαι... έχει κανεις καμία πληροφορία; ps: Ναι μου ειπαν οτι οι 2.5'' εχουν φτασει μεχρι τα 320 και ισως και 500gb αλλα δεν μπορει να κανω τοσο μεγαλο λαθος. ειχε βγει και τρελαθηκα οταν το ακουσα :confused: Απ'οσο ξερω μεχρι 320 εχουν βγει. ;) Για βοηθησε λιγο, τι χρωμα ειχε, καποιο ιδιαιτερο χαρ/κο; Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sireag80 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 πιο προτεινετε για εξ.σκληρο στα 100ε με χωρητικοτητα απο 320 και πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 πιο προτεινετε για εξ.σκληρο στα 100ε με χωρητικοτητα απο 320 και πανω? Πολλα λεφτα.ισως και φθηνοτερα.οποιον και να παρεις απο (wd,seagate) θα εισαι μια χαρα. εγω προτεινω seagate freeagent που τον εχω και ειναι απολυτα αθορυβος. wd εχω επισης εναν 320 gb αλλα ποτε ανοιγει..ποτε δεν ανοιγει και γενικοτερα εχει περισσοτερο θορυβο.δεν ξερω η καινουργια σειρα της WD αμα ειναι καλη.η παλια υπαρχουν μικροπροβληματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sireag80 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 thanks raver για segate με βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 thanks raver για segate με βλεπω και καλα θα κανεις.ο 500αρης στα μουλτιραμα κοστιζει 75 ευρο!! στα 110 ευρο μπορεις να παραεις τα 750 gβ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Πηγαινε για το νεο μοντελο το FreeAgent Pro με esata kai firewire. Τζαμπα πραμα και οι hd πλεον! :D 135 euro στο πλαισιο το 1TB! Δεν παιζει σε πολλα καταστηματα και η τιμη ειναι πολυ καλη. Εγω βουτηξα εναν παντως γιατι ο 500αρης εμεινε με 4gb αδεια μονο και ζοριζεται. Περα απο τους τροπους συνδεσης, τον εχουν μικρυνει λιγο σε σχεση με τον FreeAgent σκετο. Πανε δες και τις παντοφλες τα my book κ.λπ. της WD να φριξεις! :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Άρχισε ο Passport τα τσικ-τσικ. Καλά να τα πάθω που πάτησα τον όρκο να μην πάρω ποτέ WD :moutza: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Εμένα στο mybook τώρα τελευταία με παραξενεύει οτι δεν εμφανίζεται αμέσως όταν τον συνδέω... Όταν τον συνδέω ή όταν ανοίγω το pc μου ο mybook εμφανίζεται στο my computer μετά από κανένα λεπτό ίσως και παραπάνω. Παλιότερα άνοιγε αμέσως. Μήπως είναι σημάδι "παιξίματος"?!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Άρχισε ο Passport τα τσικ-τσικ. Καλά να τα πάθω που πάτησα τον όρκο να μην πάρω ποτέ WD :moutza: Καλα, μην το ψαχνεις. Τα ιδια και σε μενα. Παω για αλλαγη και θα ζητησω το νεο απιστευτο μοντελακι της Seagate! Με αλουμινιο και στυλ μακ! Το ειχα στη συσκευασια 2-3 μηνες και απο τοτε που αξιωθηκα να το ανοιξω μου εχει βγαλει την πιστη. Τη μια παιζει συνεχεια γκλιν γκλον σαν να μην κανει καλη επαφη το καλωδιο και οταν παιζει κολλαει μονο του και τσακα τσουκα...δωστου...:mad: Btw σε 5 μερες ο Seagate 1TB πηγε στα 119€ λογω των νεων μοντελων που βγηκαν. Προσοχη σε οσους τρεξουν τα διαγνωστικα στον FreeAgent Pro. Μου πεταγε μηνυμα χωρις καν να τα τρεχει οτι θελει RMA, τον αλλαξα με καινουργιο, παλι τα ιδια και τελικα εφταιγε το γ*μιονορτον antivirus που ειχα ξεχασμενο στο πισι ενεργο. Να 'ναι καλα το google! Εντωμεταξυ ο FreeAgent Desktop ετρεχε τα ιδια διαγνωστικα και με νορτον και χωρις! :ninja: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Καλα, μην το ψαχνεις. Τα ιδια και σε μενα. Παω για αλλαγη και θα ζητησω το νεο απιστευτο μοντελακι της Seagate! Με αλουμινιο και στυλ μακ! Το ειχα στη συσκευασια 2-3 μηνες και απο τοτε που αξιωθηκα να το ανοιξω μου εχει βγαλει την πιστη. Τη μια παιζει συνεχεια γκλιν γκλον σαν να μην κανει καλη επαφη το καλωδιο και οταν παιζει κολλαει μονο του και τσακα τσουκα...δωστου...:mad: Btw σε 5 μερες ο Seagate 1TB πηγε στα 119€ λογω των νεων μοντελων που βγηκαν. Προσοχη σε οσους τρεξουν τα διαγνωστικα στον FreeAgent Pro. Μου πεταγε μηνυμα χωρις καν να τα τρεχει οτι θελει RMA, τον αλλαξα με καινουργιο, παλι τα ιδια και τελικα εφταιγε το γ*μιονορτον antivirus που ειχα ξεχασμενο στο πισι ενεργο. Να 'ναι καλα το google! Εντωμεταξυ ο FreeAgent Desktop ετρεχε τα ιδια διαγνωστικα και με νορτον και χωρις! :ninja: Τα Χριστούγεννα τον πήρα κι εδώ και κανά μήνα κάτι τέτοια κάνει. Στην αρχή νόμισα οτι χάλασε το καλώδιο αλλά μετά άρχισαν τα τσικ τσικ και κατάλαβα οτι όπου να ναι θα παραδώσει πνεύμα. Αντίο ζωή, είναι γεμάτος με 720p movies και δεν έχω χώρο στο PC να πάρω backup. Για ποιόν λες της Seagate; :shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Τα Χριστούγεννα τον πήρα κι εδώ και κανά μήνα κάτι τέτοια κάνει. Στην αρχή νόμισα οτι χάλασε το καλώδιο αλλά μετά άρχισαν τα τσικ τσικ και κατάλαβα οτι όπου να ναι θα παραδώσει πνεύμα. Αντίο ζωή, είναι γεμάτος με 720p movies και δεν έχω χώρο στο PC να πάρω backup. Για ποιόν λες της Seagate; :shifty: Ανανεωθηκε πληρως η σειρα FreeAgent με πολυ ωραια μοντελα. Για αυτον εδω λεω! Καμια σχεση με την πλαστικουρα της WD! Κι εγω το καλωδιο νομισα στην αρχη αλλα και που το αλλαξα παλι τα ιδια. Αυριο θα παω για αντικατασταση. :happy: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Ανανεωθηκε πληρως η σειρα FreeAgent με πολυ ωραια μοντελα. Για αυτον εδω λεω! Καμια σχεση με την πλαστικουρα της WD! Κι εγω το καλωδιο νομισα στην αρχη αλλα και που το αλλαξα παλι τα ιδια. Αυριο θα παω για αντικατασταση. :happy: πολυ ομορφος δισκος και με 5 χρονια εγγυηση :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts