Jump to content

Samsung SGH-i560

iMac
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tελικά φίλε, τι έγινε με την vodafone? Ελαβες την καινούργια συσκευή? Θα μπορούσες να μου δώσεις αναφορά σχετικά με την έκβαση της περιπέτειάς σου. Έχω και εγώ το ίδιο το πρόβλημα με σένα. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δυστυχώς δεν έχω ακόμη νέα. :(Βασικά δεν βρήκα χρόνο να επικοινωνήσω μαζί τους. Θα ενημερώσω όταν μάθω κι εγώ τελικά τι θα γίνει.

Για το πρόβλημα με την μπαταρία που διάβασα παραπάνω, θα ήθελα να πω πως εγώ δεν αντιμετώπισα τίποτα τέτοιο. Με πολύ χρήση του κινητού, ώρες ομιλίας, ψάξιμο σχετικά με το gps, αλλά και συνεχείς χρήση του bluetooth, το λιγότερο που μου κράτησε την εβδομάδα που το είχα στα χέρια μου, ήταν δύο μέρες. Η φόρτιση φυσικά έγινε όπως ακριβώς περιγράφεται.

• Απαντήσεις 470
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς δεν έχω ακόμη νέα. :(Βασικά δεν βρήκα χρόνο να επικοινωνήσω μαζί τους. Θα ενημερώσω όταν μάθω κι εγώ τελικά τι θα γίνει.

Για το πρόβλημα με την μπαταρία που διάβασα παραπάνω, θα ήθελα να πω πως εγώ δεν αντιμετώπισα τίποτα τέτοιο. Με πολύ χρήση του κινητού, ώρες ομιλίας, ψάξιμο σχετικά με το gps, αλλά και συνεχείς χρήση του bluetooth, το λιγότερο που μου κράτησε την εβδομάδα που το είχα στα χέρια μου, ήταν δύο μέρες. Η φόρτιση φυσικά έγινε όπως ακριβώς περιγράφεται.

Πηγα τελικα στο καταστημα που το αγορασα και κανανε μια ρυθμιση που δειχνει να αποδιδει, δεν εχω μεινει απο μπαταρια και δειχνει φυσιολογικο τωρα. Στην ουσια αλλαξε το δικτυο απο 3G να δουλευει μονο σε GSM. Αποτελεσμα να εχω καλυτερο σημα και μικροτερη καταναλωση. Επισης διαπιστωσα οτι ειναι εξαιρετικα ευκολο να ξεχασεις το GARMIN ανοιχτο χωρις να το καταλαβεις (το κινητο δεν εχει ενδειξη λειτουργιας του GPS) και να ξεμενεις πολυ γρηγορα. Αν κρατησεις το κουμπακι που εμφανιζει το μενου πατημενο σου δειχνει "αναμονη" και οτι αλλη εφαρμογη τρεχει εκεινη την ωρα. Πολυ χρησιμο ωστε να μη το ξεχνας! Οι εντυπωσεις βελτιωνονται μερα με τη μερα αν και εξαιρεσουμε καποιες περιεργειες του GPS + οτι δεν κραταει παντα καποιες αλλαγες στις ρυθμισεις που του κανω .. π.χ. καθε φορα πρεπει να αλλαζω το αβαταρ μιας και δε το σωζει (επιλεγω το βελακι) αλλα πιστευω θα βγαλω ακρη συντομα. Στην vf δεν μπορουσανε να μου περασουνε τα δεδομενα απο το παλιο SE στο samsung επειδη λεει ειναι νεο μοντελο και δεν εχει ενημερωθει το "συστημα" τους ακομα :/ . Αραγε στο Γερμανο θα μπορουνε ? Η μηπως δεν γινεται επειδη ειναι vf συσκευη κλειδωμενη? Αν ξερει κανεις ας βοηθησει..

Καλησπέρα σας!

Μήπως έχει καταφέρει να περάσει κανένας νέους χάρτες στο Garmin GPS; Θα ήθελα να περάσω το Toponavigator (με τους χάρτες της Ανάβασης) αλλά δεν έχω καταφέρει/καταλάβει ποιά ακριβώς διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω... Πιάνω τους χάρτες και τους πετάω στους αντίστοιχους φακέλους (το έκανα αλλά δεν είδα ...φως), πρέπει να εγκαταστήσω και το Toponavigator στο τηλέφωνο, και τα δύο, τίποτα απο αυτα....; :ο/

Ευχαριστώ για την προσοχή και την όποια κατατοπιστική απάντηση!

Είναι κάποιος από εσάς που είχε κινητό Nokia με Symbian S60;

Θέλω να ρωτήσω το εξής:

Το κινητό είναι πλήρες συμβατό με τα Nokia S60 από άποψη εφαρμογών ή είναι παραλλαγή του Symbian όπως με τα SE που έχουν μια έκδοση UI ή κάπως έτσι;

Δηλ. ό,τι εφαρμογή πάιρνει το Ν73 μου, μπορεί να πάρει και το i560;

Π.χ. για τις εφαρμογές ενημερώνεστε από εδώ; : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189726

Ενδιαφέρεται ένας φίλος μου για το GPS του και του το σύστησα μιας και έχει δωρεάν το Garmin το οποίο σε συνδυασμό με το χάρτη Auto Drive είναι κορυφαίο αυτή τη στιγμή.

Να μην τον πάρω στο λαιμό μου. Θέλει να τρέχει τις εφαρμογές που έχω κι εγώ στο Ν73, π.χ. κάποια λεξικά όπως το Slovoed ή το MobiLex και εφαρμογές το Office Suite και άλλες και βασίζεται βέβαια στην... "τεχνική υποστήριξη" :p που θα έχει από εμένα. :D σε ό,τι αφορά τις εφαρμογές.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Είναι κάποιος από εσάς που είχε κινητό Nokia με Symbian S60;

Θέλω να ρωτήσω το εξής:

Το κινητό είναι πλήρες συμβατό με τα Nokia S60 από άποψη εφαρμογών ή είναι παραλλαγή του Symbian όπως με τα SE που έχουν μια έκδοση UI ή κάπως έτσι;

Δηλ. ό,τι εφαρμογή πάιρνει το Ν73 μου, μπορεί να πάρει και το i560;

Π.χ. για τις εφαρμογές ενημερώνεστε από εδώ; : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189726

Ενδιαφέρεται ένας φίλος μου για το GPS του και του το σύστησα μιας και έχει δωρεάν το Garmin το οποίο σε συνδυασμό με το χάρτη Auto Drive είναι κορυφαίο αυτή τη στιγμή.

Να μην τον πάρω στο λαιμό μου. Θέλει να τρέχει τις εφαρμογές που έχω κι εγώ στο Ν73, π.χ. κάποια λεξικά όπως το Slovoed ή το MobiLex και εφαρμογές το Office Suite και άλλες και βασίζεται βέβαια στην... "τεχνική υποστήριξη" :p που θα έχει από εμένα. :D σε ό,τι αφορά τις εφαρμογές.

Ειχα παλια διαφορα Nokia π.χ 3230,Ν70,Ν73,Ν80,Ν95:mad:

Το i560 ειναι "σχεδον" πληρως συμβατο με εφαρμογες Symbian S60 v9.1:)και εχει την σταθεροτητα των Samsung, 2 εβδομαδες τωρα δεν εχει κανει ουτε μια επανεκκινηση ,ουτε εχει κρεμασει το λειτουργικο αλλα και ουτε εβγαλε μηνυμα για χαμηλη μνημη..

Γιατι χρησιμοποιω το σχεδον,τρεχει κανονικα το Slovoed διαφορες εφαρμογες γραφειου και φορτωνει κανονικα θεματα και παιχνιδια για Νοκια και εχω φορτωμενο και Call&sms Manager v3.2 της Symbianon καθως και διαφορες εφαρμογες για διαχειρηση φωτογραφειων και αρχειων. Καποιες ομως εφαρμογες που εχουν να κανουν με την φραγη κλησεων και μηνυματων δεν ειναι συμβατες ακομη οπως ο sms Spam manager της Webgate κλπ..

Μην ξεχναμε ομως ειναι καινουργιο προιον και δεν το υποστηριζουν ολες η εφαρμογες..

Σε γενικες γραμμες ο φιλος σου θα κανει την δουλεια του μια χαρα και εσυ δεν θα βγεις εκτεθημενος :D

Γεια σας παιδια!

Θελω να ρωτησω κατι για τον χαρτη που εχει το Garmin.

Απο μονοδρομιση και πεζοδρομους πως τα παει?

Εχω το 6110 με εγκατεστημενο το Garmin και δεν εχει κανεναν μονοδρομο και με παει αντιθετα παντα.

Εχω τους εξης χαρτες:

Auto Drive Hellas 1.25

TopoNavigator 3.4.3

BlueChart Atlantic v9.5

Αξιζει να αγορασω το Samsung απο πλευρα χαρτων?

Θα εχω αναβαθμισεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Γεια σας παιδια!

Θελω να ρωτησω κατι για τον χαρτη που εχει το Garmin.

Απο μονοδρομιση και πεζοδρομους πως τα παει?

Εχω το 6110 με εγκατεστημενο το Garmin και δεν εχει κανεναν μονοδρομο και με παει αντιθετα παντα.

Εχω τους εξης χαρτες:

Auto Drive Hellas 1.25

TopoNavigator 3.4.3

BlueChart Atlantic v9.5

Αξιζει να αγορασω το Samsung απο πλευρα χαρτων?

Θα εχω αναβαθμισεις?

Καλημέρα demolition22, είδα πως έχεις ασχοληθεί με κινητό - GPS και TopoNavigator (αυτό σημαίνει και χάρτες Ανάβασης). Μπορείς να με κατατοπίσεις όσον αφορά την εγκατάσταση αυτών χαρτών σε κινητό με GPS (Garmin); Διαθέτω το Samsung i560v και το GPS του, από το λίγο που το έχω χρησιμοποιήσει δείχνει αρκετά καλό και στις μονοδρομήσεις του και στην πλοήγηση απλώς θα ήθελα να βγω και εκτός δρόμου... Σχετικά με τις αναβαθμίσεις, είναι free από το http://www.autodrivehellas.gr και άπαξ και έχεις και τους χάρτες της Ανάβασης, από το http://www.mapforum.gr

Τελικά η συσκευασία περιέχει βάση για το αυτοκίνητο και φορτιστή αυτοκινήτου;

Δεν έβγαλα συμπέρασμα από τα γραφόμενα...

Η κάρτα με το Garmin είναι 1 GB ή μικρότερη;

Οι κάτοχοι μετά από τόσες μέρες θα το συνιστούσαν ως αγορά;

Μου αρέσει που είναι Samsung (ποιότητα slide αλλά και γενικότερη κατασκευή), αλλά διάβασα ότι υστερεί στην ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής, ισχύει κάτι τέτοιο;

Αν είχε και wifi δεν θα καθόμουν ακόμα να το σκέφτομαι, θα το είχα πάρει ήδη. :)

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Τελικά η συσκευασία περιέχει βάση για το αυτοκίνητο και φορτιστή αυτοκινήτου;

Δεν έβγαλα συμπέρασμα από τα γραφόμενα...

Η κάρτα με το Garmin είναι 1 GB ή μικρότερη;

Οι κάτοχοι μετά από τόσες μέρες θα το συνιστούσαν ως αγορά;

Μου αρέσει που είναι Samsung (ποιότητα slide αλλά και γενικότερη κατασκευή), αλλά διάβασα ότι υστερεί στην ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής, ισχύει κάτι τέτοιο;

Αν είχε και wifi δεν θα καθόμουν ακόμα να το σκέφτομαι, θα το είχα πάρει ήδη. :)

Καλησπέρα,

Το συγκεκριμένο κινητό είναι πολύ καλή επιλογή.

Οταν το πρωτοπήρα έσβηνε στα καλά καθούμενα,.

Το επέστεψα πίσω (mediamarkt) και πήρα καινούργια συσκευή.

Ευτυχώς χωρίς κανένα πρόβλημα (2 εβδομάδες το εχω).

Τα + είναι :

ΑΨΟΓΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 3 μέρες ΑΝΕΤΑ (χωρις gps πάντα),

Αριστο Design - ποιότητα κατασκευής (καμία σχεση με Ν95,Ν95 8g, 6110 Κλπ που είναι σαν κακά κινέζικα πλαστικά παιχνιδάκια μπροστά του)

Πολύ σταθερό Λογισμικό (ουτε 1 επανεκκίνηση,δεν κόλλησε ποτέ) και πολύ γρήγορο μενού.

ΑΨΟΓΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ GPS. Βρίσκει τους δορυφορους σφαίρα και λειτουργει στο αυτοκινητο και απο το διπλανο καθισμα χωρις να βλεπει καθαρα ουρανό.Το Garmin απλα καλό και επαρκέστατο απο χάρτες.

Στα (οχι και τοσο) - είναι:

οχι καλή κάμερα με λίγο φωτισμό, ευκολα κουνημένες φωτο,

Απουσια wifi (το εχω λυσει το θέμα μερικώς με wind plus 3.5 euro/μήνα απεριοριστο ιντερνετ)

Αυτά

1 γίγα η κάρτα με το Garmin

Εγω απο Mediamarkt Περιστερίου πήρα και φορτιστή+βάση στηριξης + πολυ ευγενική και γρηγορη αντικατασταση συσκευης (μεσα σε 10 μερες απο την αγορα ομως).

Συστηνεται ανεπιφύλακτα (θα μπορουσε να ειναι 30 ευρώ φθηνότερο)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου φίλε μου, απ'ότι κατάλαβα λοιπόν η συσκευασία δεν περιλαμβάνει φορτιστή και βάση στήριξης, πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά.

Πάντως όπως και να'χει, είναι μια αξιοπρόσεκτη συσκευή. Αλήθεια, πόσο σου στοίχισε από mediamarkt μαζί με τη βάση και το φορτιστή;

Currently using:

Νίκος

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου φίλε μου, απ'ότι κατάλαβα λοιπόν η συσκευασία δεν περιλαμβάνει φορτιστή και βάση στήριξης, πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά.

Πάντως όπως και να'χει, είναι μια αξιοπρόσεκτη συσκευή. Αλήθεια, πόσο σου στοίχισε από mediamarkt μαζί με τη βάση και το φορτιστή;

Δεν κατάλαβες ΔΩΡΕΑΝ μου τα έδωσαν.

Πακέτο μαζι με το κινητό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ουπς, γράψε λάθος, ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! :)

Currently using:

Νίκος

o φορτιστής που δίνουν στα mediamarkt είναι της samsung ή κάποιος συμβατός;

Εμένα αυτός που μου δώσανε από vodafone είναι συμβατός made in germany...:worry:

Μάλλον θα πάω σε κάποιο κατάστημα και θα παραγγείλω τον samsung με την πρώτη ευκαιρία.:happy:

Καλησπερα παιδια.εχω διαβασει ολες τις σελιδες μεχρι εδω αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα αν το κινητο ειναι κλειδωμενο στην βονταφον η οχι.με κοσμοτε θα μπορω να το δουλεψω? ευχαριστω

Λογικά δεν πρέπει να είναι sim-locked στη vodafone, αλλά καλύτερα ας μας πουν οι κάτοχοι.

Πήγα πριν από λίγο και το είδα στο Πλαίσιο στο Mall.

Επιβεβαιώθηκα ως προς την ποιότητα κατασκευής, (το Ν81 που είχε δίπλα φαινόταν μπροστά του σαν κάτι ψεύτικα που πουλάνε στα καλάθια στα πανηγύρια), μου άρεσε η οθόνη του, η αίσθηση των πλήκτρων του και η ταχύτητα στο μενού.

Δεν μου άρεσε που διάβασα ότι ο music player δεν είναι και ότι καλύτερο (δεν έχει ρυθμίσεις equaliser και δεν ακούγεται πολύ δυνατά), και που από κάμερα υστερεί επίσης. Χωρίς WiFi νομίζω πως μπορώ να αντέξω.

Επιβεβαίωσα επίσης (το γράφει στο φυλλάδιο του Πλαισίου) ότι συνοδεύεται από βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου.

Το vodafone logo με χαλάει κάπως (έχω Wind), αλλά θα ζήσω και με αυτό γιατί δεν είναι πολύ χτυπητό στο μάτι.

Μάλλον αύριο θα σας κάνω παρέα ως κάτοχος. :)

Υ.Γ.: Επειδή έχω καιρό απουσίας από τα symbian, χρειάζεται κι εδώ η διαδικασία sign για τα προγράμματα/παιχνίδια;

Currently using:

Νίκος

Ρε παιδια μου κανει το εξης κολπο με το GPS. Πρωτα απολα οταν αλλαζω τη ρυθμιση του avatar δεν τη σωζει , καθε φορα που βγαινω απο το GARMIN μου αφηνει το παλιο :( . Επισης καθε φορα που λειτουργω το GPS θελει 20 λεπτα να βρει δορυφορο. Σα να μη σωζει τις ρυθμισεις δηλαδη και συμπεριφερεται παντα σα να το χρησιμοποιω για πρωτη φορα ... καμμια ιδεα ?

Ρε παιδια μου κανει το εξης κολπο με το GPS. Πρωτα απολα οταν αλλαζω τη ρυθμιση του avatar δεν τη σωζει , καθε φορα που βγαινω απο το GARMIN μου αφηνει το παλιο :( . Επισης καθε φορα που λειτουργω το GPS θελει 20 λεπτα να βρει δορυφορο. Σα να μη σωζει τις ρυθμισεις δηλαδη και συμπεριφερεται παντα σα να το χρησιμοποιω για πρωτη φορα ... καμμια ιδεα ?

Έχεις κάνει τα παρακάτω και ακόμα κάνει 20 λεπτά να σου βρει δορυφόρους;

Αν ναι, δεν κάνεις μια απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του Garmin μήπως στρώσει;

Οταν ανοιξουμε πρωτη φορα το GtmobileXT παμε :

Ρυθμισεις>Συστημα>Απομακρυσμενο Gps και επιλεγουμε το (2) Χρηση του συνδεδεμενου... παταμε ενεργοποιησει και μας βγαζει στιγμιαια πανω αριστερα Αναγνωριστικο Μοναδας και ενα αριθμο και μετα γραφει αναζητηση... Ειναι ετοιμο ,και αυτο γινεται μονο μια φορα..

Οταν παμε στο προβολη χαρτη επανω γραφει Αναζητηση Gps,δεν ψαχνει να βρει το Gps Αλλα τους δορυφορους..μολις τους βρει γραφει ετοιμοτητα για πλοηγησει..

Την πρωτη φορα και εγω για καταλαβω πως λειτουργει παιδευτικα κανα δυο μερες, μεχρι που εκανα Hard reset και τα εκανα ολα απο την αρχη.. Ενα πολυ βασικο για να βρισκει το στιγμα κατευθειαν ειναι να εχει το κινητο την σωστη ωρα,επιλεγουμε Μενου>Ρυθμισεις>ρυθμισεις τηλεφωνου>Γενικες>Ημ/νια και Ωρα> Ωρα φορεα Δυκτιου στο Αυτομ.Ενημερωση..

Ενα αλλο βασικο που παρατηρησα ειναι οτι αν αλλαξουμε την ημερομηνια για να εγκαταστησουμε για παραδειγμα καποια εφαρμογη που εχει ληξη το πιστοποιητικο και παμε μερικους μηνες πισω και μετα το ξαναφερουμε ,ειναι αδυνατον να βρει τους δορυφορους και χρειαζεται να κανουμε παλι την διαδικασια τηςληψης του εγκυρου χρονου δεδομενων...

Παντως μετα απο δυο μερες πειραματισμων , και ενα Hard reset, και προσεχωντας αυτο με την ωρα και την ημερομηνια δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα, μαλιστα τωρα ειμαι σε ισογειο μαγαζι μεσα απο την τζαμαρια και ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΣΕ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ,με πολυ μεγαλη αποκλιση βεβαια, δειχνει οτι ειμαι δυο δρομους παρακατω και μετακινητε συνεχως αλλα το βρισκει..:)

Καλη επιτυχια:)

Currently using:

Νίκος

Έχεις κάνει τα παρακάτω και ακόμα κάνει 20 λεπτά να σου βρει δορυφόρους;

Αν ναι, δεν κάνεις μια απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του Garmin μήπως στρώσει;

Παιδες επειδη ειναι vodafone . το internet ειναι κλειδωμενο οποτε

wind non stop παπαλα ε? :(

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς, εγώ με σύνδεση wind έβαλα τις ρυθμίσεις tim gprs και wind mms και λειτουργούν κανονικά.

Τώρα για το non stop δεν ξέρω...

Currently using:

Νίκος

Παιδες επειδη ειναι vodafone . το internet ειναι κλειδωμενο οποτε

wind non stop παπαλα ε? :(

Το κινητο δεν ειναι κλειδωμενο ,μπορεις να βαλεις οτι καρτα θελεις και να κανεις οποια ρυθμιση χρειαζεται για μπαινεις στο ιντερνετ...

παντως οσον αφορα στη λειτουργια του gps καποιες φορες βρισκει σημα αμεσως καποιες αλλες οχι και τοσο γρηγορα....Αυτο βεβαια ειναι αναμενομενο.....αυτο που δεν ειναι αναμενομενο ειναι οταν σου δινει οδηγιες για να πας απο το ενα σημειο στο αλλο.....Δοκιμαστικα χτες το εβαλα να μου υποδειξει δρομολογιο απο τους αμπελοκηπους στο Κολωνακι και τα εκανε θαλασσα.......εκανε συνεχεια επανυπολογισμο δρομολογιου, εχανε πολλες φορες το στιγμα, και τελικα μου εβγαλε μια διαδρομη μεσω Λαμιας......

Εγώ που το δοκίμασα για πρώτη φορά σήμερα σε μια σχετικά κοντινή διαδρομή δεν έδειξε να κολλάει πουθενά.

Currently using:

Νίκος

Για να λειτουργισει το Gps κανε τα εξης:............

)

Φιλε Γιαννη σε ευχαριστω και γω με την σειρα μου για τις αριστες και κατατοπιστικοτατες οδηγιες σου.

Εσωσες ενα....γεροντα απο το εγκλημα:D

μα ειναι δυνατον να βγαζουν μια συσκευη στο εμποριο και να μην εχουν αναλυτικες οδηγιες???.

Απο τα φορα περιμενουν να ενημερωθουν οι πελατες τους.???

Αυριο θα τα πουμε ενα χερακι με την Samsung (Θα μου πεις σιγα μην ιδρωσει το αυτι τους ,αλλα τουλαχιστον και το αχτι μου θα βγαλω και θα ξερουν οτι εκει εξω θελουμε ενημερωση βρε αδερφε)

Υποψη οτι τους πηρα τηλεφωνο να μου εξηγησουν πως λειτουργει το gps και ...τρια πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ!!!

Επι τη ευκαιρια...καλως σας βρηκα:yahoo:

Μιχαλης

• The title was changed to Samsung SGH-i560