pythagoras_7 Δημοσιεύτηκε October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 21, 2007 Ήρθε στην Ελλάδα στο γερμανό στα 1200 ευρώ πως σας φένεται? http://www.cellularihitech.it/Ultime/Cellulare-Porsche-P9521.html Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Aν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα είναι μια καλή επιλογή. Με χαλάει που είναι λίχο παχύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 δεν με τρελανε κιολας.δεν ειναι και κατι σπουδαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Μου θυμιζει πολυ κινητα panasonic τυπου vs3 και nec. Yπερβολικα τα λεφτα για κατι που δεν φερνει καποια κενοτομια στο desihn.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Μου θυμιζει πολυ κινητα panasonic τυπου vs3 και nec. Yπερβολικα τα λεφτα για κατι που δεν φερνει καποια κενοτομια στο desihn.:) καλά το έχει και αυτό το design του!!!!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forte-GS Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Αμα δεν κανω λαθος το κινητο το φτιαχνει η porcshe με την συνεργαισια της sagem? Φαινεται πολυ ωραιο παντος!Για τους κατοχους των αυτοκινητων θα ειναι ενα ωραιο κινητο για να ταιριαζει με το αμαξι!!Ας ελπιζουμε οτι απο επιδοσεις θα εξισου καλο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Αμα δεν κανω λαθος το κινητο το φτιαχνει η porcshe με την συνεργαισια της sagem? Φαινεται πολυ ωραιο παντος!Για τους κατοχους των αυτοκινητων θα ειναι ενα ωραιο κινητο για να ταιριαζει με το αμαξι!!Ας ελπιζουμε οτι απο επιδοσεις θα εξισου καλο!! να και μια εικονούλα!!!http://www.cellphonedigest.net/images/porsche%20cell%20phone.PNG Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Αμα δεν κανω λαθος το κινητο το φτιαχνει η porcshe με την συνεργαισια της sagem? Φαινεται πολυ ωραιο παντος!Για τους κατοχους των αυτοκινητων θα ειναι ενα ωραιο κινητο για να ταιριαζει με το αμαξι!!Ας ελπιζουμε οτι απο επιδοσεις θα εξισου καλο!! Μακαρι να ειναι οπως τα λες,αν και την sagem δεν την εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση τουλαχιστον ως αναφορα την ποιοτητα των κινητων της!Για να ειναι τοσο ακριβο θα πρεπει να εκανε στο συγκεκριμενο κινητο αλματα προοδου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forte-GS Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Μακαρι να ειναι οπως τα λες,αν και την sagem δεν την εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση τουλαχιστον ως αναφορα την ποιοτητα των κινητων της!Για να ειναι τοσο ακριβο θα πρεπει να εκανε στο συγκεκριμενο κινητο αλματα προοδου. Καλα μην το λες!Εχω ενα Sagem εδω και κατι χρονια(2-3) και δν εχω σκεφτει να το παω για service!Αλλα οντως για τοσα λεφτα θα πρεπει να εχει κατι ενδιαφερον μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Καλα μην το λες!Εχω ενα Sagem εδω και κατι χρονια(2-3) και δν εχω σκεφτει να το παω για service!Αλλα οντως για τοσα λεφτα θα πρεπει να εχει κατι ενδιαφερον μεσα... τελικά το πήρε κανείς?:) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 τελικά το πήρε κανείς?:) polh amfivalo!!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 polh amfivalo!!!:p μα γιατί????:shifty:έχω ακούσει άλλους να πέρνουν κινητά με παρόμοιες τιμές!!!:X Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Παιδια τα κινητα sagem είναι πολύ αξιοπιστα.Έχω 4 εδώ και 4 χρονια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Έχουν πολυ καλές επιδόσεις σε όλους τους τομείς και με πολύ χαμηλή τιμή!!!!Στην Ελλάδα δεν έρχονται τα εξελιγμένα μοντέλα της δυστυχως.(Πέρα από το porsche που το μενου το χειρίζεσαι με δαχτυλικά αποτυπωματα.Είναι απο τέτοιο υλικο κατασκευασμένο που και να περάσει φορτηγό από πάνω του δεν παθαίνει τίποτα).SAGEM FOR EVER!!!! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 pantos epese kai allo h timh tou! to eida kai 1090 plewn!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 pantos epese kai allo h timh tou! to eida kai 1090 plewn!:) Και δεν το πηρες ακομα?:p Φιλε snapp τα sagem ειναι καλα σε αυτο που κανουν γιατι απλουστατα με κανενα μοντελο τους δεν εχουν κανει την υπερβαση. Απλουστατα κανουν 10 πραγματα καλα, την στιγμη που αλλες μαρκες δινουν μαχες να κανουν τα κινητα τους να κανουν 1000 πραγματα.(καλα!) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Και δεν το πηρες ακομα?:p Φιλε snapp τα sagem ειναι καλα σε αυτο που κανουν γιατι απλουστατα με κανενα μοντελο τους δεν εχουν κανει την υπερβαση. Απλουστατα κανουν 10 πραγματα καλα, την στιγμη που αλλες μαρκες δινουν μαχες να κανουν τα κινητα τους να κανουν 1000 πραγματα.(καλα!) tha simfonosw se auto pou les!:p parola auta kai palh den tha to perna,giati theoro oti akoma einai arketa akrivo aposo tha prepe!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 tha simfonosw se auto pou les!:p parola auta kai palh den tha to perna,giati theoro oti akoma einai arketa akrivo aposo tha prepe!;) Ελα βρε που ειναι ακριβο!:p Να παρουμε απο ενα δυο να εχουμε.:D Συμφωνω δηλαδη οτι ειναι ακομα ιδιαιτερα ακριβο αν κι εγω και στα μισα να την εριχναν την τιμη απο την αρχικη, παλι δεν θα το τολμουσα γιατι δεν με ελκυει... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 γενικά είναι πολύ ακριβό!!!πάντως όλο και κάποιος θα το έχει να μας πει τη γνώμη του!!!!:):ninja::) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Έλα μωρέ..Ακόμα μ'αυτό ασχολείστε?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 e...ta akriva pragmata mas eksitaroun ths esthiseis vlepeis!:p parola auta to sigkekrimeno den me eksitarei katholou!:lol: kai ontos re paidia,den bghke kapoios na mas pei entiposeis an to exei parei vevea!:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Έλα μωρέ..Ακόμα μ'αυτό ασχολείστε?:pγιατί όχι??? e...ta akriva pragmata mas eksitaroun ths esthiseis vlepeis!:p parola auta to sigkekrimeno den me eksitarei katholou!:lol: kai ontos re paidia,den bghke kapoios na mas pei entiposeis an to exei parei vevea!:worry: το έχει πάρει κάποιος το έγραφε στην υπογραφή του νομίζω αλλά δε θυμάμαι ποιος!!!!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 γιατί όχι??? το έχει πάρει κάποιος το έγραφε στην υπογραφή του νομίζω αλλά δε θυμάμαι ποιος!!!!;):) sigoura to peire?h mhpos to vale apla san upografh etsi epidi tou arese? an einai pantos as mas grapsi duo logakia na mathoume kai meis entiposeis!:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 sigoura to peire?h mhpos to vale apla san upografh etsi epidi tou arese? an einai pantos as mas grapsi duo logakia na mathoume kai meis entiposeis!:happy: σίγουρα είχε και συντόμευση για blog αν θυμάμαι και εκεί έγραφε εντυπώσεις!!!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 σίγουρα είχε και συντόμευση για blog αν θυμάμαι και εκεί έγραφε εντυπώσεις!!!;):) An vreis pantos file pythagoras_7 poios einai pes mas na divasoume kai emeis ths entiposeis tou!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 An vreis pantos file pythagoras_7 poios einai pes mas na divasoume kai emeis ths entiposeis tou!:) οκ θα ψάξω!υπάρχει περίπτοση πατόντας αναζήτηση να βρω την υπογραφή κάποιου???:shifty: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts