Jump to content

Forte-GS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Forte-GS

  • Ημ. Γέννησης 06/02/1988

Forte-GS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Kl re Thee pws to katalaves to kommati..? to evala 2-3 fores kai dn katalava pio einai!mpravo!!!
  2. ouuups!! Merika kommatia pou stadar ta akoustei se ola ta Club Sthn Ellada.. Belmond and parker - feel it (down 2 house mix) Brit Alex - Let it go (Simmons & Christopher Remix) 3 Sud Est - Can I Touch Your Body
  3. Nop!Το Arte ειναι αυτο που εχει γυαλινο καπακι, το Sapphire Arte ειναι αυτο που εχει ζαφυρι στο κεντρο και εχει δερματινο καπακι!!:shifty:
  4. Aστο!!Θα γινοταν χαμος..Αλλα ενταξει και το s40 εχει την ευκολια του. Τελικα το Sapphire Arte ξεχωρισα...Η αισθηση του δερματος στο κινητο θα ειναι μια καινουργια εμπειρια!Γυαλι εχουμε ηδη!
  5. Mια απο τα ιδια και εγω!!!Απλα Ειναι πανεμορφο!Του εχω περασει και ενα Vista Theme!!Ξερουμε εαν θα βγει σε s40 ή s60?Με τις συγκεκριμενες δυνατοτητες μια s60 πλατφορμα θα ηταν πολυ χρησημη!
  6. Δανειο εννοεις!!:lol: Αμα το σκεφτεις καλα ομως ειναι ενα Luxury phone με προσβασιμη τιμη σε σχεση με αλλα κινητα στην κατηγορια του!Ακομα και το porsche εχει 1.200+!Αν και ο ορος Value for money χανει την αξια του, η αξια του κινητου παραμενει σταθερη!Εδεικα το Sapphire Arte για μενα ειναι πανεμορφο!
  7. Τωρα γιατι τι το εκαναν αυτο..?Θα πρεπει να δωσω 2000+ χιλιαδες ευρο για να τα παρω!Mπραβο τους παντος!Επιτελους 2 κινητα της σειρας 8xxx με καλες δυνατοτητες! 1GB Built-in μνημη, 3,2mp camera και 3G?Μιλαμε για ενα τεραστιο αλμα!:p
  8. Μου επεσε!Θα το παω απο βδομαδα στην Νοkia.
  9. Αμα παιρνεις ακομα τηλ. και δν σε ακουνε τοτε ισως να ειναι καποιο προβλημα της συσκευης, τωρα αμα δουλευουν ολα καλα μαλλον καποιο bug θα ηταν.Eιχα ενα Ν90 οπου σταδιακα εχανε το μικροφωνο αλλα μετα απο 2-3 τουμπες ως δια μαγειας εφτιαξε!!:lol:
  10. Μπορει να σου παει 120+ ευρο..αλλα μπορεις να το παρεις και απο Ebay..
  11. Καλα μην το λες!Εχω ενα Sagem εδω και κατι χρονια(2-3) και δν εχω σκεφτει να το παω για service!Αλλα οντως για τοσα λεφτα θα πρεπει να εχει κατι ενδιαφερον μεσα...
  12. Ωραιοοοο!!Αρκετα μαλιστα...Αν και θυμιζει το κομπιουτερακι της Siemens! Αν δν με γελουν τα ματια μου θα βγει και σε χρυσο..?Απο τεχνικα χαρακτηριστικα γνωριζετε τιποτα?Τωρα μενει να δουμε την Diesel και την Staff&Co. να βγαζουν τα δικα τους μοντελα.Παντος το ολο θεμα με τις μαρκες να βραζουν δικα τους μοντελα κινητων φερνει το θεμα σε πολυ προσωπικο επιπεδο και ειναι αρκετα ωραιο!
  13. Αμα δεν κανω λαθος το κινητο το φτιαχνει η porcshe με την συνεργαισια της sagem? Φαινεται πολυ ωραιο παντος!Για τους κατοχους των αυτοκινητων θα ειναι ενα ωραιο κινητο για να ταιριαζει με το αμαξι!!Ας ελπιζουμε οτι απο επιδοσεις θα εξισου καλο!!
  14. Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα με την μπαταρια!ισα-ισα τωρα πια δν το εχω καθε λιγο και λιγακι στον φορτιστη.Βεβαια δν ξερω εαν οντως μπορει η μπαταρια να δημιουργησει προβλημα στο κινητο.
  15. Να ρωτησω κατι! Εχω ενα Sirocco Gold εδω και μια βδομαδα και μαλλον εκανα κατι και οταν το ανοιγω η κλεινω κανει "κλακ"!Ξερει κανεις τι μπορει να φταει?
×
×
  • Create New...