gerakas Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Παιδιά δηλαδή υπάρχει κάποια απο αυτές τις ROM που σίγουρα διορθώνει το πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις?? Τις κλήσεις δεν τις δείχνει μετά σαν αναπάντητες..Δεν τις δείχνει καθόλου! Και δεν καταλαβαίνεις καν ότι σε έχουν πάρει.. Πρέπει απλά να το δοκιμάζεις κάθε τόσο! Και δεν θεωρώ λογική τη λύση του να κάνεις reset! Φιλε σπο ότι λένε τα παιδιά εδώ η τελευταία αγγλο-ρωσικη ρομ λύνει τα προβλήματα του τηλεφώνου και κανει το τηλεφωνο πιο γρήγορο. Το πρόβλημα είναι ότι χάνεις την εγγύηση, αλλά μπροστά στις χαμένες κλήσεις και τα προβλήματα που μπορεί να αποκτήσεις απο διάφορες παρεξηγήσεις λόγω χαμένων κλήσεων ηχαμένη εγγυηση είναι το λιγότερο. Και εγώ με αυτό το σκεπτικό πέρασα την νέα ρομ χθες. Ειναι υπόθεση ούτε 10 λεπτών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike8 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Ναι,οκ να την περάσω αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ το πρόβλημα διορθώνεται με αυτή? Και για ποιά ακριβώς rom λες? Και βασικά πώς θα είμαστε σίγουροι ότι είναι οκ με αυτή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Δες τα μηνυματα 1359 και 1362 για την ρομ.Τωρα για το κατα πόσο διορθώνεται το πρόβλημα αυτό μόνο τα παιδιά που έχουν βάλει την ρομ εδώ και μερικό καιρό μπορούν να μας πουν. Απο οτι έχω διαβάσει εδώ λένε οτι το διορθώνει γι αυτό και την έβαλα. Προσοχή όμως η ρομ είναι η light version που σημαίνει οτι δεν έχει μέσα τα προγράμματα της ετεν μονο τα windows έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 μιλαω μονο για τον εαυτο μου (δε θελω να παρω κανενα στο λαιμο μου ) η ρομ που εχω τωρα (αυτη που εχω ανεβασει στο rapidshare) μου εχει κανει το τηλεφωνο αγνωριστο (βεβαια δεν ειχα ποτε προβλημα με χαμενες κλησεις) οτι προβληματα ειχα εξαφανιστηκαν απλα οποιος δεν εχει (ή δε βλεπει) προβλημα να μην αλλαξει ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Μιας και η νεα ρομ ειναι χωρίς προγράμματα μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει και να προτείνει κάποια προγράμματα να βάλουμε για να μην φορτώνουμε τα προγράμματα της ετεν. πχ το sbc shell που έδινε η ετεν να το βάλουμε ή υπάρχει κάτι καλύτερο?Για την ώρα μόνο το satellite update εβαλα. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι το DoCoMo δε δουλεύει αλλά όυτε το GPRS (όχι ότι με χαλάει πολύ αλλά επειδή μπορεί κάποτε να χρειαστεί, πώς μπορώ να βάλω GPRS?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Μιας και η νεα ρομ ειναι χωρίς προγράμματα μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει και να προτείνει κάποια προγράμματα να βάλουμε για να μην φορτώνουμε τα προγράμματα της ετεν. πχ το sbc shell που έδινε η ετεν να το βάλουμε ή υπάρχει κάτι καλύτερο?Για την ώρα μόνο το satellite update εβαλα. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι το DoCoMo δε δουλεύει αλλά όυτε το GPRS (όχι ότι με χαλάει πολύ αλλά επειδή μπορεί κάποτε να χρειαστεί, πώς μπορώ να βάλω GPRS?) το nogprs δε δουλευει γιατι δεν εχει κανει τις ρυθμισεις start/settings/connections connections myisp add a new ... και γραφεις vodafone cellular line (gprs) next internet.vodafone.gr next user pass finish οι ρυθμισεις αφορουν vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Μιας και η νεα ρομ ειναι χωρίς προγράμματα μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει και να προτείνει κάποια προγράμματα να βάλουμε για να μην φορτώνουμε τα προγράμματα της ετεν. πχ το sbc shell που έδινε η ετεν να το βάλουμε ή υπάρχει κάτι καλύτερο?Για την ώρα μόνο το satellite update εβαλα. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι το DoCoMo δε δουλεύει αλλά όυτε το GPRS (όχι ότι με χαλάει πολύ αλλά επειδή μπορεί κάποτε να χρειαστεί, πώς μπορώ να βάλω GPRS?) Θα έλεγα να περάσεις όλα τα υπόλοιπα εκτός από την έκδοση του spb shell που δίνει η Eten - βάλε το spb shell 2... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 τα προγραμματα που εχω βαλει εγω ειναι adobe reader le macromedia flash player infomanos keyboard magicss modaco nodata oxios memory phm registry editor total commander htc audio manager enalarm ppc turbo eortologio fvc metro htc home destinator 7 αυτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Πέρασα το Spb Mobile shell 2.1 αλλά έχω ένα προβληματάκι με τον καιρό. Δέν μπορεί να πάρει πληροφορίες από το δίκτυο και δεν μου δείχνει τον καιρό, το ίδιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει και παλαιότερα με το SPB weather η εκδοση της ΕΤΕΝ όμως δούλευε κανονικά, μήπως γνωρίζεται τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 τα προγραμματα που εχω βαλει εγω ειναι adobe reader le macromedia flash player infomanos keyboard magicss modaco nodata oxios memory phm registry editor total commander htc audio manager enalarm ppc turbo eortologio fvc metro htc home destinator 7 αυτα ;) όλα αυτά τα προγράμματα τα έχεις περασει στην κάρτα sd? απλά σε ρωτάω γιατι το destinator το έχω στην κάρτα και μου αργεί αρκετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 όλα αυτά τα προγράμματα τα έχεις περασει στην κάρτα sd? απλά σε ρωτάω γιατι το destinator το έχω στην κάρτα και μου αργεί αρκετά... στην μνημη εχω infomanos keyboard magicss modaco nodata oxios memory phm registry editor turbo eortologio htc home (μπαινει εκει μονο του) τα υπολοιπα στη καρτα τωρα το destinator ανοιγει σε 7-8 δευτ. και κλεινει σε 3 μνημη ελευθερη storage 61.95 program 30.79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 ευχαριστώ για την απάντηση..υπάρχει κάποιο πρόγραμμα εκτος to sktools που να κάνει προσθαφαίρεση προγραμμάτων και γενικά clean την registry και διάφορα "σκουπιδάκια"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Το patch για την οθονη και το φορτιο της cpu να το βάλω ή ειναι ενσωματωμενο στην τελευταια ρωσικη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Το patch για την οθονη και το φορτιο της cpu να το βάλωή ειναι ενσωματομενο στην τελευταια ρωσικη ρομ? eiparhei kapia efarmogi gia to today pou na dihnei to fortio tis cpu? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Το patch για την οθονη και το φορτιο της cpu να το βάλω ή ειναι ενσωματωμενο στην τελευταια ρωσικη ρομ? εχω διαβασει οτι ειναι μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosoulflyqtek Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 paidia edw kai 2 meres den mou kanei update ton kairo ftaei to sbc shell?einai demo ekdosi mipws ?ti na kanw? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 paidia edw kai 2 meres den mou kanei update ton kairo ftaei to sbc shell?einai demo ekdosi mipws ?ti na kanw? thanks και σε μενα το ιδιο εκανε αλλα ξαφνικα τώρα μόλις έκανε update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aikbmw Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 τιποτα, περιμενω εντυπωσεις Λοιπόν μέχρι τώρα δείχνει νια χαρά! πολύ γρήγορο καμία σχέση με πρίν. αλλά παρατήρησα ότι δεν έχει για αποστολή mms!! γιατί; μήπως υπάρχει καποιο πρόγραμμα για mms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosoulflyqtek Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 exw katevasei kapoia dictionaries apo to gnwsto ipmart forum gia anoiksoun mou zitane tin swsti efarmogi,pia einai re paidia,egw nomiza oti anoigan katef8ian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Λοιπόν μέχρι τώρα δείχνει νια χαρά! πολύ γρήγορο καμία σχέση με πρίν. αλλά παρατήρησα ότι δεν έχει για αποστολή mms!! γιατί; μήπως υπάρχει καποιο πρόγραμμα για mms; λενε για καποιες λυσεις αλλα ακομα δεν το εχω βρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 για δοκιμσε αυτο arcsoft mms http://rapidshare.com/files/45507591/ArcSoftMMS_4.0.31.23_freeman.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aikbmw Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 για δοκιμσε αυτο arcsoft mms http://rapidshare.com/files/45507591/ArcSoftMMS_4.0.31.23_freeman.rar.html ευχαριστω δουλευει μια χαρα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 exw katevasei kapoia dictionaries apo to gnwsto ipmart forum gia anoiksoun mou zitane tin swsti efarmogi,pia einai re paidia,egw nomiza oti anoigan katef8ian Δοκίμασε το Lingvosoft Talking Dictionary. Αυτό δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosoulflyqtek Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Δοκίμασε το Lingvosoft Talking Dictionary. Αυτό δουλεύει μια χαρά. to katevasa apo yo ipmart forum alla pws 8a to kanw register ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 To Greek-English pou kykloforei ekei einai pre-registered. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts