Jump to content

mike8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mike8

  1. Ναι,οκ να την περάσω αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ το πρόβλημα διορθώνεται με αυτή? Και για ποιά ακριβώς rom λες? Και βασικά πώς θα είμαστε σίγουροι ότι είναι οκ με αυτή??
  2. Παιδιά δηλαδή υπάρχει κάποια απο αυτές τις ROM που σίγουρα διορθώνει το πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις?? Τις κλήσεις δεν τις δείχνει μετά σαν αναπάντητες..Δεν τις δείχνει καθόλου! Και δεν καταλαβαίνεις καν ότι σε έχουν πάρει.. Πρέπει απλά να το δοκιμάζεις κάθε τόσο! Και δεν θεωρώ λογική τη λύση του να κάνεις reset! Είχα το memory optimizer να κάνει reset στις 6 το πρωί. 17-21 το απογευματάκι δεν είχα καθόλου κλήσεις, μέχρι που το κατάλαβα και έκανα reset! Κάποια σίγουρη λύση για το πρόβλημα δεν υπάρχει? Είναι καθαρά δλδ πρόβλημα του μοντέλου? Είναι η δεύτερη φορά που το πάω πίσω στο Πλαίσιο, και μου λένε και ότι δεν το έχουνε ξανακούσει αυτό. Σκέφτομαι να διαλέξω πλεον κάτι καλύτερο εαν δεν λύνετε αυτό το πρόβλημα. Είναι πολύ σημαντικό να έχω μια αξιόπιστη συσκευή, και όχι να σκέφτομαι , τώρα θα παίζει-δεν θα παίζει.. Αν κάποιος έχει βρει κάποια καλή λύση ας μου πει pls..
  3. Καλημέρα, Σχετικά με το πρόβλημα που παρουσιάζεται ανα διαστήματα να ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ, δηλαδή να σε καλούνε αλλά στο κινητό να μη δείχνει τίποτα, υπάρχει κάποια λύση ???
×
×
  • Create New...