Jump to content

ETEN Glofiish X600

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις ρυθμίσεις -> σύστημα υπάρχει το external GPS. Από εκεί νομίζω μπορείς να δεις-ρυθμίσεις τη θύρα που χρησιμοποιεί το εξωτερικό GPS, την οποία θα πρέπει στη συνεχεια να ορίσεις στο destinator.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σ ευχαριστω

μολις γυρισε το χ600 απο πλαισιο λογω του γνωστου προβληματος με το ακουστικο!

εβαλα την μπαταρια και το κινητο γυρισε χειροτερο!

δεν αναβει καν :cry:

Παιδια μακρια απο ΕΤΕΝ:down:

Σ ευχαριστω

μολις γυρισε το χ600 απο πλαισιο λογω του γνωστου προβληματος με το ακουστικο!

εβαλα την μπαταρια και το κινητο γυρισε χειροτερο!

δεν αναβει καν :cry:

Παιδια μακρια απο ΕΤΕΝ:down:

Οποιος έχει παράπονο από το X600 να το γυρίσει πίσω και να πάρει κάποιο άλλο.Εγώ μετά από ένα χρόνο και αφού αγανάκτησα με τα πήγαινε έλα στο πλαίσιο μου έδωσαν τα χρήματα πίσω(πιστωτικό) και πήρα το HTC touch 3G και ησύχασα....

Το πήρα και εγώ ως δεύτερη συσκευή.Προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος και του έχω βάλει μια rom 6.1 του erick will.Για καθημερινή χρήση,η συσκευή είναι αρκετά καλή.Το μόνο που μου φαίνεται κάπως,είναι η οθόνη qvga που δεν έχει καμμιά σχέση με την vga.Eιδικά στην περιήγηση σελίδων στο νετ.Την εφαρμογή scenarios ξέρει κάποιος από που μπορώ να την κατεβάσω?

Εχω ενα εξωτερικο gps bluetooth και θελω να βλεπει το destinator 7 ,αυτο και οχι του eten

εχει κανεις καποια ιδεα πως γινεται? αλλαξα τις com στις ρυθμισεις του desti αλλα δεν το εβλεπε!

Σκεφτομαι οταν οδηγαω την μηχανη μου να εχω το eten στην τσεπη μου ,μεσω ακουστικων να ακουω τις οδηγιες και μεσω bluetooth να περνω το σημα απο το gps που θα το εχω κατω απο την ζελατινα του φαιρινγκ

Το gps του eten είναι πολύ καλό και πιστεύω ότι θα δουλεύω ακόμη και από την τσέπη του μπουφάν σου.

• Administrators
Οποιος έχει παράπονο από το X600 να το γυρίσει πίσω και να πάρει κάποιο άλλο.Εγώ μετά από ένα χρόνο και αφού αγανάκτησα με τα πήγαινε έλα στο πλαίσιο μου έδωσαν τα χρήματα πίσω(πιστωτικό) και πήρα το HTC touch 3G και ησύχασα....

Καλή επιλογή! ;)

Το gps του eten είναι πολύ καλό και πιστεύω ότι θα δουλεύω ακόμη και από την τσέπη του μπουφάν σου.

Δεν φημίζονται τυχαία τα ΕΤΕΝ για αυτό... :rolleyes:

Modpic.gif

Πιανει ΚΑΙ στην τσεπη του μπουφαν !!! Τσεκαρισμενο καθε μερα !

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Πέρα από αυτό,bt gps μπορείς να συνδέσεις πολύ εύκολα.Start-->settings-->connections-->bluetooth-->add new device

Mόλις βρει την συσκευή πατάς επόμενο και δίνεις κωδικό.Αφού γίνει επιτυχώς το pair,πηγαίνεις στην καρτέλλα com ports.Επιλέγεις new outgoing port και διαλέγεις το gps.Eλεύθερη θύρα είναι η com6,την οποία δηλώνεις και στο πρόγραμμα πλοήγησης και είσαι οκ.

Άσχετο με το θέμα,αλλά τον τελευταίο καιρό το forum με δυσκολεύει πολύ στην δημοσίευση post.Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό ή είναι γενικό το φαινόμενο;

• Administrators

Η συγκεκριμένη συσκευή δεν χρειάζεται εξωτερικό GPS.

Όσον αφορά το πρόβλημα σου να γράψεις εδώ τι πρόβλημα έχεις ακριβώς;

Modpic.gif

Εννοώ ότι πολλές φορές,όταν πάω να κάνω δημοσίευση,μόλις πατήσω "υποβολή απάντησης" κολλάει η σελίδα μου βγάζει μήνυμα "Σφάλμα ορίου χρόνου" και πρέπει να προσπαθήσω 2-3 φορές ακόμη για να φορτώσει η σελίδα και πάλι.

π.χ. τώρα είναι η 3η φορά που προσπαθώ για αυτή την δημοσίευση

Η συγκεκριμένη συσκευή δεν χρειάζεται εξωτερικό GPS.

θελεις να πεις οτι εχοντας το σε μπουφαν μοτοσυκλετας με κουμπωμενη την τσεπη του λειτουργει το gps του?

Δεν ειναι τοσο ευκολο,μονος σου το εγραψες!,αγανακτησες τα πηγαινε ελα

Εγω με δυο φορες ,δεν εχω το δικαιωμα που ειχες εσυ!

μαλλον στην τριτη φορα:D

• Administrators
θελεις να πεις οτι εχοντας το σε μπουφαν μοτοσυκλετας με κουμπωμενη την τσεπη του λειτουργει το gps του?

Δεν εννοώ κάτι τέτοιο, μιας και αυτό που αναφέρεις είναι ιδιαίτερη περίπτωση.

Modpic.gif

Μαλλον το ποιο συνηθισμενο εχει να κανει με την χρηση που κανει ο καθενας .Αυτο που ενοουσα ηταν οτι το gps το θελω για τα ταξιδια!

• Administrators
Μάλλον το καλύτερο θα ήταν μία βάση στήριξης στη μηχανή, δεν χρειάζεσαι τον εξωτερικό δέκτη.

Modpic.gif

το gps το θελω για τα μπλοκα και μονο!

αν το βαλω σε βαση θα πρεπει να το συνδεσω με ακουστικα

αν ο μη γενητο ομως συμβει κατι τοτε θα υπαρξει τραβηγμα απο το καλωδιο πραγμα που ειναι οτι χειροτερο με ασχημες καταστασεις

με το eten στην τσεπη το καλωδιο θα ειναι πανω μου οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα!

το εξωτερικο gps το εχω απο ενα p1 γι αυτο το ψαχνω μ αυτην την λυση

μια ερώτηση....αξίζει πλέον η αγορά κινητού wm με τέτοια RAM ή θα υπάρχουν προβλήματα;...εννοώ οτι, θεωρώ ότι οσο περνάει ο καιρός τα προγράμματα και οι εφαρμογές είναι ολο και πιο απαιτητικά.θα τρέχει χωρίς κολλήματα κανα πρόγραμμα ή....; φυσικά δεν εννοώ για απαιτητική χρήση, απλά για internet, μικρή σχετικά χρήση gps..

• Administrators
Γνώμη μου είναι ότι πλέον δεν πρέπει καν να κοιτάζουμε συσκευές με λιγότερη των 128ΜΒ RAM και οι λόγοι είναι προφανείς και είναι αυτοί που αναφέρεις.

Modpic.gif

Γνώμη μου είναι ότι πλέον δεν πρέπει καν να κοιτάζουμε συσκευές με λιγότερη των 128ΜΒ RAM και οι λόγοι είναι προφανείς και είναι αυτοί που αναφέρεις.

οκ, να σαι καλά..και εγώ αυτό κατάλαβα απο αυτά που δίαβασα γενικά στο φόρουμ εδώ...απλά κοίταξα το χ600 μόνο και μόνο για την τιμή του στο expansys.

• Administrators
Καλώς ή κακώς η τιμή δεν πρέπει να είναι ο μοναδικός παράγοντας σε αυτές τις συσκευές. Καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις κάτι περισσότερο λειτουργικό, έστω και μεταχειρισμένο. Κυκλοφορούν καλές ευκαιρίες.

Modpic.gif

Καλησπερα, επειδη ακομα θελω καμια 15αρια μερες για να εχω προσβαση στο buy and sell, μηπως πουλαει καποιος το x600? Αν ναι ας μου στειλει μεσω πμ.

Αν δεν επιτρεπεται αυτου του ειδους οι ερωτησεις ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη.

Καλησπερα, επειδη ακομα θελω καμια 15αρια μερες για να εχω προσβαση στο buy and sell, μηπως πουλαει καποιος το x600? Αν ναι ας μου στειλει μεσω πμ.

Αν δεν επιτρεπεται αυτου του ειδους οι ερωτησεις ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη.

Eho ena ean endiaferese. PM

Καλησπέρα σε όλους.

Ξαφνικά έχει χαλάσει το ακουστικό της συσκευής και ο συνομιλητής ακούγεται με πολύ παραμορφωμένο ήχο.Δεν ακούγονται παράσιτα,μόνο παραμόρφωση.

Ξαναπέρασα την ίδια ROM και το πρόβλημα εξακολουθεί.

Η ROM είναι η 'NEW_PDAVIET_ETEN_X600_WM6.1_V5.2_by_erickwill'.

Any suggestions?

• Administrators
Θα σου συνιστούσα να περάσεις την official ROM και εάν το πρόβλημα εξακολουθεί... επίσκεψη στον πωλητή για να δρομολογηθεί η αποστολή στο service.

Modpic.gif

• The title was changed to ETEN Glofiish X600