nikosoulflyqtek Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 paidia eimai etoimos na to agorasw to mono pou fovamai einai i mikri ram pou exei an kai diavasa edw oti einai ok.an to parw prepei na to kanw amesws update?h elliniki rom aksizi? euxaristw poli. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Αμα βρεις με αγγλική παρε με αγγλική. Δυστυχως η ελληνική και αργή είναι και μη αναβαθμίσιμη εως τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Αμα βρεις με αγγλική παρε με αγγλική. Δυστυχως η ελληνική και αργή είναι και μη αναβαθμίσιμη εως τωρα. Σε ποιο τομεα ειναι αργη η ελληνικη; Εγω του εχω φορτωσει αντερα δεν εχω πλεον σχεδον καθολου ελευθερο χωρο και η συσκευη μετα απο ρεσετ ξεκιναει με μολις 25ΜΒ ελευθερης μνημης αλλα οι αποκρισεις του ειναι σφαιρατες. Περιττο να σου πω οτι το Dest7 και το iGO8 τα οποια τα εχω εγκατεστημενα στην καρτα μνημης ξεκινουν και λοκαρουν σε λιγοτερο απο 10" απο τη στιγμη που κανω κλικ το εικονιδιο τους. Οποτε για να καταλαβω ακριβως πες μου εσυ τι εννοεις "αργη". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosoulflyqtek Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 ME EPISE O TELEYTAIOS KATEVAINW STO PLAISIO TWRA...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosoulflyqtek Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 OSO GIA THN ANAVA8MISI TIS ELLINIKIS APO OTI DIAVASA LIGO IPOMONI 8ELEI KAI I ETEN 8A THN ANEVASEI STHN SELIDA THS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Σε ποιο τομεα ειναι αργη η ελληνικη; Εγω του εχω φορτωσει αντερα δεν εχω πλεον σχεδον καθολου ελευθερο χωρο και η συσκευη μετα απο ρεσετ ξεκιναει με μολις 25ΜΒ ελευθερης μνημης αλλα οι αποκρισεις του ειναι σφαιρατες. Περιττο να σου πω οτι το Dest7 και το iGO8 τα οποια τα εχω εγκατεστημενα στην καρτα μνημης ξεκινουν και λοκαρουν σε λιγοτερο απο 10" απο τη στιγμη που κανω κλικ το εικονιδιο τους. Οποτε για να καταλαβω ακριβως πες μου εσυ τι εννοεις "αργη". φιλε μου το χρησιμοποιηεις σαν κανονικο(1ο) κινητο η οχι? ποση αυτονομια σου εχει περιπου?? γτ σκεφτομαι να το αγορασω.... τι γνωμη εχεις? edit το χεις "παρεα" με κανα bluetooth ακουστικο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 φιλε μου το χρησιμοποιηεις σαν κανονικο(1ο) κινητο η οχι? ποση αυτονομια σου εχει περιπου?? γτ σκεφτομαι να το αγορασω.... τι γνωμη εχεις? edit το χεις "παρεα" με κανα bluetooth ακουστικο? ευχαριστω Πάρε το Χ600 με κλειστά μάτια...με αυτά τα λεφτά δεν υπήρχε και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο φίλε μου.Όσο αφορά το ΒΤ,δουλεύει άψογα με τα plantronics-jabra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Πάρε το Χ600 με κλειστά μάτια...με αυτά τα λεφτά δεν υπήρχε και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο φίλε μου.Όσο αφορά το ΒΤ,δουλεύει άψογα με τα plantronics-jabra. το σκεφτομαι σοβαρα... του πεταω και μια f2g με wind plus (3,49 / μηνα) και ειμαι μια χαρα... και ξαναγυρναω στο 6280 η μενω στο 6500 slide που εχω... εκτος κι αν η αυτονομια του με μετρια χρηση ειναι 2-3 μερες... οποτε το κανω 1ο κινητο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_22 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Το πρόβλημα είναι γενικό σε αυτό το μοντέλο. Πιστεύω στο μελλον να φτιαχτεί. Δεν ειναι μονο οι κλήσεις που χάνονται αλλά και τα SMS που αυτος που τα στελνει περνει αναφορα παραδοσης κανονικά ενω εσύ δεν προκειται να το λάβεις ποτέ. Προσωπικά το αντιμετώπισα με το πρόγραμμα με το autoflight που του εβαλα να κανει reset στο pda καθε μια ώρα σχεδον Φίλε μου έχω βάλει κι εγώ το autoflight το θεμα είναι πως όταν κάνει restart μου ζητάει το pin.Γίνεται να απενεργοποιήσω το pin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 φιλε μου το χρησιμοποιηεις σαν κανονικο(1ο) κινητο η οχι? ποση αυτονομια σου εχει περιπου?? γτ σκεφτομαι να το αγορασω.... τι γνωμη εχεις? edit το χεις "παρεα" με κανα bluetooth ακουστικο? ευχαριστω Φιλε μου για να μη γραφουμε τα ιδια δυο φορες κανε μια σελιδα πισω και συγκεκριμενα στο μηνυμα #1096 γραφω αναλυτικα πως το χρησιμοποιω. Οσο για Βluetooth ακουστικο το εχω με ενα της siemens που ετυχε να υπαρχει προχειρο και παει μια χαρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Φιλε μου για να μη γραφουμε τα ιδια δυο φορες κανε μια σελιδα πισω και συγκεκριμενα στο μηνυμα #1096 γραφω αναλυτικα πως το χρησιμοποιω. Οσο για Βluetooth ακουστικο το εχω με ενα της siemens που ετυχε να υπαρχει προχειρο και παει μια χαρα.... το διαβασα....ok sorry.... για την αυτονομια με νοιαζει πιο πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 το διαβασα....ok sorry.... για την αυτονομια με νοιαζει πιο πολυ Απο αυτονομια μη περιμενεις πολλα... μια μερα με κανονικη χρηση... αντε μιαμιση το πολυ. Αν το δουλευεις και λιγο σαν PPC με WIFI και GPS οπως εγω μπορει να θελει και δυο φορες το 24ωρο φορτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Απο αυτονομια μη περιμενεις πολλα... μια μερα με κανονικη χρηση... αντε μιαμιση το πολυ. Αν το δουλευεις και λιγο σαν PPC με WIFI και GPS οπως εγω μπορει να θελει και δυο φορες το 24ωρο φορτηση. οκ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 me apli hrisei mou kratei 2 meres.otan eida 6 episodia csi kartise mia mera. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Εμένα που το σβήνω όταν είμαι στο σχοελείο (6 ώρες) και το βράδυ κλείνω το gsm και έχω καθημερινό ξυπνητήρι κρατάει 3-4 μέρες ανάλογα με την χρήση. Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wap4u Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Στο x600 με την ελληνική rom 263 δεν είχα ήχο από το fm ραδιόφωνο, έβαλα την αγγλική 321 και παίζει από το μεγάφωνο μόνο αν βάλω τα ακουστικά πρώτα. Υπάρχει τρόπος να παίζει από το μεγάφωνο χωρίς καθόλου ακουστικά; (για σταθμούς με ισχυρό σήμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Στο x600 με την ελληνική rom 263 δεν είχα ήχο από το fm ραδιόφωνο, έβαλα την αγγλική 321 και παίζει από το μεγάφωνο μόνο αν βάλω τα ακουστικά πρώτα. Υπάρχει τρόπος να παίζει από το μεγάφωνο χωρίς καθόλου ακουστικά; (για σταθμούς με ισχυρό σήμα) Εχει συζητηθει πολλες φορες το θεμα αυτο. Τα ακουστικα παιζουν τον ρολο κεραιας... αρα δε παιζει το ραδιο χωρις αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Φίλε μου έχω βάλει κι εγώ το autoflight το θεμα είναι πως όταν κάνει restart μου ζητάει το pin.Γίνεται να απενεργοποιήσω το pin; γινεται. από κει που το ενεργοποιεις . Ξετικαρεις το "Απαιτηση ΡΙΝ κατα την χρηση" σου ζηταει το ΡΙΝ το βαζεις και τερμα. Εναρξη->Ρυθμισεις->Τηλεφωνο στο πεδίο Ασφαλεια Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 me apli hrisei mou kratei 2 meres.otan eida 6 episodia csi kartise mia mera. Λογικότατο μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosoulflyqtek Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 paidia molis to pira kai exw 2 apories 1.peirazei an apo8ikeuw ta programata stin karta mnimis kai oxi sth ram? 2.apo pou 8a vrw na katevasw programata? euxaristw akoma mia fora... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stat07 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 paidia molis to pira kai exw 2 apories 1.peirazei an apo8ikeuw ta programata stin karta mnimis kai oxi sth ram? 2.apo pou 8a vrw na katevasw programata? euxaristw akoma mia fora... 1. Οχι δεν πειράζει. Εκεί να τα αποθηκεύεις. 2. Από sites που δίνουν χρήστες (ψάξε το forum αυτό) και από to_rr_ent. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 1.peirazei an apo8ikeuw ta programata stin karta mnimis kai oxi sth ram? Oxi, alla afta pou exoun today plugin kalo einai na ta pernas sti kyria mnimi gia na min dimiourgeitai kathysterisi tis apokrisis tis syskevis. 2.apo pou 8a vrw na katevasw programata? ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosoulflyqtek Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 ok thanks kai pali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wesker Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Kαλησπέρα παίδες. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Ξέρετε που μπορώ να βρώ το Adobe Acrobat Reader για το X600; Παράθεση The mere sight of your undead allies sickens me. What unholy bargain have your struck? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 http://rapidshare.com/files/92266995/AdobeReaderLE_2.0_288531.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts