hellas200 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Δυστυχώς τίποτα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ κανε hard reset οπως λεει εδω http://www.hardreset.eu/eten_glofiish_x600_hard_reset_soft_reset_en.html και αν δε δεις διαφορα πας για ξαναφορτωμα της ρομ αν και πιστευω οτι με hard reset (oxi soft reset) θα λυθει το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ta exw kanei k ayta alla tipota dysthxws.... για κανε αυτο πηγαινε με ενα registry editor εδω και καντο 0 HKLM\ControlPanel\Eten\ScenariosOption\Showicon Change dword value from 1 to 0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_t Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 βαλε λιγο παραπανω δυναμη(αν μιλαμε μονο για το μεσαιο) Είχες δίκιο. Απλά θέλει καλή πίεση στο σημείο του σταυρού. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Καλημερα παιδες... εβαλα το enalarmppc γιατι το pltravel ειχε κατι ψιλοπροβληματακια και δε χτυπαγε παντα!!!! Ξερει κάποιος πως θα το εμφανισω στα todays??ωστε να το εχω φατσα καρτα? εβαλα και το fix που προτείνετε αλλα δεν ειδα καμια αισθητη διαφορα... το εργαλειο παει μια χαρα.... ετσι κιαλλιως... εκτος απο το menu tou destinator7το οποιο μετα απο soft reset τρεχει σφαιρα.... αυτα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Σήμερα το απόγευμα ή άυριο το πρωί θα πάω να το πάρω από το πλαίσιο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι αυτό που κάνει με την μην εμφάνιση των κλήσεων και των μηνυμάτων μέχρι να γίνει soft reset. Τι να κάνουμε όμως... Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Καλημερα παιδες... εβαλα το enalarmppc γιατι το pltravel ειχε κατι ψιλοπροβληματακια και δε χτυπαγε παντα!!!! Ξερει κάποιος πως θα το εμφανισω στα todays??ωστε να το εχω φατσα καρτα? εβαλα και το fix που προτείνετε αλλα δεν ειδα καμια αισθητη διαφορα... το εργαλειο παει μια χαρα.... ετσι κιαλλιως... εκτος απο το menu tou destinator7το οποιο μετα απο soft reset τρεχει σφαιρα.... αυτα ευχαριστω για να εχεις καποια προγραμματα στην today screen πρεπει να εγκαταστησει καποιο προγραμμα που μπορει να το κανει htc home plug(αυτο εχω εγω) AllMyShortcuts Spb Pocket Plus Resco Today Plugin SBSH iLauncher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 για κανε αυτο πηγαινε με ενα registry editor εδω και καντο 0 HKLM\ControlPanel\Eten\ScenariosOption\Showicon Change dword value from 1 to 0 δυστηχως δεν εγινε τιποτα παλι... καμια αλλη ιδεα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 δυστηχως δεν εγινε τιποτα παλι... καμια αλλη ιδεα? πολυ δυσκολο ειναι τελικα (και δεν εχω ασχοληθει προσωπικα) αν σου ειναι πολυ σημαντικο αξιζει να δοκιμασεις αυτο κανεις hard reset και την ωρα που αρχιζει να μετραει αντιστροφα 3,2,1 μολις δεις το 3 αρχισε να πατας συνεχομενα το κουμπι της καμερας θα σου γραψει skip suc... και ΔΕΝ θα σου φορτωσει καμια ετεν εφαρμογη (αρα ουτε και το sms) οποια εφαρμογη (για gps,sim,update sat.,gprs) τη φορτωνεις μονο σου απο program/ utilities/application rec. και επιλεγεις οποια θελεις και κανεις install (ετσι κερδιζεις και ελ.χωρο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Πήρα τηλέφωνο στο πλαίσιο της μεταμόρφωσης και μου είπαν ότι τα glofiish δεν επιδοτούνται από την vodafone και έτσι πρέπει να πληρώσω ολόκληρο το ποσό εγώ. Ισχύει κάτι τέτοιο ? Εσείς από ποιο κατάστημα πλαίσιο το αγοράσατε ? Υ.Γ. Πήρα τηλέφωνο και στο Πλαίσιο Αμαρουσίου και μου είπαν ότι μπορώ να το αγοράσω με επιδότηση vodafone. (Φυσικά δεν έχει διαθέσιμα αλλά αυτό κανονίζεται Έλεος δηλαδή... Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 πολυ δυσκολο ειναι τελικα (και δεν εχω ασχοληθει προσωπικα) αν σου ειναι πολυ σημαντικο αξιζει να δοκιμασεις αυτο κανεις hard reset και την ωρα που αρχιζει να μετραει αντιστροφα 3,2,1 μολις δεις το 3 αρχισε να πατας συνεχομενα το κουμπι της καμερας θα σου γραψει skip suc... και ΔΕΝ θα σου φορτωσει καμια ετεν εφαρμογη (αρα ουτε και το sms) οποια εφαρμογη (για gps,sim,update sat.,gprs) τη φορτωνεις μονο σου απο program/ utilities/application rec. και επιλεγεις οποια θελεις και κανεις install (ετσι κερδιζεις και ελ.χωρο) tha to dokimasw k ayto.... xilia eyxaristo file mou na se kala Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stat07 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Εμένα είχαν πει ότι για Voda και Cosmote δεν υπάρχει επιδότηση για αυτή τη συσκευή. Απ' ότι είχα δει σε επίσημο κατάλογο της Cosmote δεν υπήρχε στη λίστα της αυτή η εταιρεία (Ε-ΤΕΝ) και προφανώς και η συσκευή. 2. Το pTRAVEL_ALARM σας δουλεύει κανονικά; Εμένα δεν χτυπάει αλλά κάνει μόνο ένα "μπιπ". Δεν καταλαβαίνει τους ήχους που είναι στην SD card 4Gb ίσως. Υπάρχει κάτι ανάλογο σε πρόγραμμα, εάν αυτό έχει γενικότερα πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Εμένα είχαν πει ότι για Voda και Cosmote δεν υπάρχει επιδότηση για αυτή τη συσκευή. Απ' ότι είχα δει σε επίσημο κατάλογο της Cosmote δεν υπήρχε στη λίστα της αυτή η εταιρεία (Ε-ΤΕΝ) και προφανώς και η συσκευή. 2. Το pTRAVEL_ALARM σας δουλεύει κανονικά; Εμένα δεν χτυπάει αλλά κάνει μόνο ένα "μπιπ". Δεν καταλαβαίνει τους ήχους που είναι στην SD card 4Gb ίσως. Υπάρχει κάτι ανάλογο σε πρόγραμμα, εάν αυτό έχει γενικότερα πρόβλημα; 2.εχω διαπιστωσει προβλημα με ptravel και εγω σε ολες της ρομ για το χ600 κατι εξισου καλο enalarmppc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 πολυ δυσκολο ειναι τελικα (και δεν εχω ασχοληθει προσωπικα) αν σου ειναι πολυ σημαντικο αξιζει να δοκιμασεις αυτο κανεις hard reset και την ωρα που αρχιζει να μετραει αντιστροφα 3,2,1 μολις δεις το 3 αρχισε να πατας συνεχομενα το κουμπι της καμερας θα σου γραψει skip suc... και ΔΕΝ θα σου φορτωσει καμια ετεν εφαρμογη (αρα ουτε και το sms) οποια εφαρμογη (για gps,sim,update sat.,gprs) τη φορτωνεις μονο σου απο program/ utilities/application rec. και επιλεγεις οποια θελεις και κανεις install (ετσι κερδιζεις και ελ.χωρο) το βρικα επιτελους.... ευχαριστω κ παλι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Το πήρα επιτέλους !!! Τώρα το παιδεύω... Για ότι χρειαστώ ξέρω που να απευθηνθώ ! Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Ερώτηση 1η: Πώς γίνεται να το κάνω να παίζει μουσική από το handsfree χωρίς να του περάσω την αγγλική rom ? Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Ερώτηση 1η: Πώς γίνεται να το κάνω να παίζει μουσική από το handsfree χωρίς να του περάσω την αγγλική rom ? μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος μουσικη εννοεις mp3 ,radio?γιατι απο τα ακουστικα δεν ακουγεται ? ο windows media player δεν σου παιζει? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος μουσικη εννοεις mp3 ,radio?γιατι απο τα ακουστικα δεν ακουγεται ? ο windows media player δεν σου παιζει? :confused: Ενώ ο media player παίζει κανονικά από το ηχείο όταν συνδέω το handsfree δεν ακούγεται από τα ακουστικά. Αντίθετα το ραδιόφωνο ακούγεται κανονικά από τα ακουστικά αλλά όχι από το ηχείο. Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Ενώ ο media player παίζει κανονικά από το ηχείο όταν συνδέω το handsfree δεν ακούγεται από τα ακουστικά. Αντίθετα το ραδιόφωνο ακούγεται κανονικά από τα ακουστικά αλλά όχι από το ηχείο. κανε κατι για δουμε που ειναι το προβλημα soft reset και πηγαινε παιξε ενα mp3 (χωρις να ανοιξεις ραδιο ) και μετα βαλε τα ακουστικα παιζουν παλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stat07 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Εμένα κάποιες φορές όταν ο player είναι στο 100% της έντασης του ήχου δεν ακούγεται, όταν τον βάζω στο 95% και κάτω είναι ΟΚ. Το ίδιο γινόταν και με το πρόγραμμα enΑlarmPPC, όταν του έβαζα την επιλογή force volume. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Εμένα κάποιες φορές όταν ο player είναι στο 100% της έντασης του ήχου δεν ακούγεται, όταν τον βάζω στο 95% και κάτω είναι ΟΚ. Το ίδιο γινόταν και με το πρόγραμμα enΑlarmPPC, όταν του έβαζα την επιλογή force volume. ποια ρομ εχεις εγω με 321 αγγλικα δε μου παρουσιαζει κανενα απο τα δυο προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diachiristis Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Σήμερα μου ήρθε να το σπάσω το κινητό. περίμενα ένα ραντεβού και ήμουν στο δρόμο. εκεί που καθόμουν λέω "δε βάζω το FIX μέχρι να έρθει;". τι το ήθελα. κάνω τις οδηγίες το κλείνω το ανοίγω κάνω στοίχιση και... το χάος! έχασε το δίκτυο δεν έπιανε σήμα και η τρέλα στο κόκκινο. φοβήθηκα μη με παίρνει και λέει πως είναι κλειστό (το περίεργο ήταν πως ενώ έδειχνε πως έχει σήμα με GPRS η ένταση του σήματος ήταν σε ! καθώς έγραφε και εκτός δικτύου). τι να κάνω σκέφτηκα να βγάλω το FIX. τι το ήθελα εκεί ήταν το... ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ! αλλού πάταγα αλλού βρισκόμουν. δε λειτουργούσε τίποτα (βασικά οι επαφές με ενδιέφεραν εκείνη την ώρα γιατί ήθελα να βρω το τηλ της κοπέλας). τελικά είχαμε δώσει σωστό ραντεβού και δε χρειάστηκε να μιλήσουμε. Ήταν εκεί που νόμιζα. Δόξα τω Θεώ! Αφού ηρέμησα με τη παρέα της όταν γύρισα σπίτι ηρέμησα και σκέφτηκα λογικά. Αφού έκανα στοίχιση έκανα ένα ωραιότατο hard reset και ησύχασα. Απώλεια 2 σημειώσεις! ουφ τώρα πήγα να εγκαταστήσω το PCMKeyboard αλλά δε μπόρεσα γιατί θέλει μια updated version την 0.14. πήγα να την κατεβάσω αλλά το λινκ είναι χαλασμένο. μήπως το έχετε; ΤΟ FIX ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 κανε κατι για δουμε που ειναι το προβλημα soft reset και πηγαινε παιξε ενα mp3 (χωρις να ανοιξεις ραδιο ) και μετα βαλε τα ακουστικα παιζουν παλι? Σας ευχαριστώ και τους δύο. Τώρα (μετά από soft reset) δουλεύει κανονικά. Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Σήμερα μου ήρθε να το σπάσω το κινητό. περίμενα ένα ραντεβού και ήμουν στο δρόμο. εκεί που καθόμουν λέω "δε βάζω το FIX μέχρι να έρθει;". τι το ήθελα. κάνω τις οδηγίες το κλείνω το ανοίγω κάνω στοίχιση και... το χάος! έχασε το δίκτυο δεν έπιανε σήμα και η τρέλα στο κόκκινο. φοβήθηκα μη με παίρνει και λέει πως είναι κλειστό (το περίεργο ήταν πως ενώ έδειχνε πως έχει σήμα με GPRS η ένταση του σήματος ήταν σε ! καθώς έγραφε και εκτός δικτύου). τι να κάνω σκέφτηκα να βγάλω το FIX. τι το ήθελα εκεί ήταν το... ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ! αλλού πάταγα αλλού βρισκόμουν. δε λειτουργούσε τίποτα (βασικά οι επαφές με ενδιέφεραν εκείνη την ώρα γιατί ήθελα να βρω το τηλ της κοπέλας). τελικά είχαμε δώσει σωστό ραντεβού και δε χρειάστηκε να μιλήσουμε. Ήταν εκεί που νόμιζα. Δόξα τω Θεώ! Αφού ηρέμησα με τη παρέα της όταν γύρισα σπίτι ηρέμησα και σκέφτηκα λογικά. Αφού έκανα στοίχιση έκανα ένα ωραιότατο hard reset και ησύχασα. Απώλεια 2 σημειώσεις! ουφ τώρα πήγα να εγκαταστήσω το PCMKeyboard αλλά δε μπόρεσα γιατί θέλει μια updated version την 0.14. πήγα να την κατεβάσω αλλά το λινκ είναι χαλασμένο. μήπως το έχετε; ΤΟ FIX ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΩ! κοιταξε εδω για το πληκτρολογιο http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652 αν και εγω χρησιμοποιω αυτο http://downloads.digitalsolutions.gr/InfoManosKeyboardGreekSIP.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Σας ευχαριστώ και τους δύο. Τώρα (μετά από soft reset) δουλεύει κανονικά. δυστυχως αν πας και ανοιξεις το ραδιο (με τα ακουστικα) και μετα το κλεισεις και πας να ακουσεις mp3 (πιθανοτατα) θα γινει παλι το ιδιο και αυτο ειναι προβλημα της ρομ(263 ελληνκα) οπως και το οτι δεν παιζει ραδιο απο το εξωτερικο ηχειο (που γινεται με την 264 αγγλικη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 δυστυχως αν πας και ανοιξεις το ραδιο (με τα ακουστικα) και μετα το κλεισεις και πας να ακουσεις mp3 (πιθανοτατα) θα γινει παλι το ιδιο και αυτο ειναι προβλημα της ρομ(263 ελληνκα) οπως και το οτι δεν παιζει ραδιο απο το εξωτερικο ηχειο (που γινεται με την 264 αγγλικη) Όντως αυτό που λες γίνεται ! Αν είναι θα δω μήπως βάλω την αγγλική rom... Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts