Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Καλησπερα σε όλους Μια απλή ερωτηση : Μεχρι στιγμής χρησιμοποιώ το microsoft outlook για να συγχρονίζω το wm5 pda μου με το pc. 1. Σήμερα παίρνω το Χ600. Συνδεοντας στο pc θα τρεξει to active sync μονο του και θα περασει τα πάντα? α) και καλα επαφες σημειώσεις και ολα τα παρελκομενα του microsoft outlook β) τα εγκατεστημενα προγραμματα θα τα περασει και αυτα? γ) αρχεια word, excel ? 2. Αν δεν ισχυει το παραπανω μήπως ετσι ακριβως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στο activesync ή στο pda πρώτα? 3. Εγκαθιστωντας το activesync και σε αλλο pc και συνδεεοντας το Χ600 και εκει θα περαστουν παλι ολα και στο αλλο pc? 4. Μήπως υπαρχει κατι αλλο που καλο θα ταν να το ξερω πριν κανω οτιδήποτε? Ευχαριστω εκ των προτερων Mia apli erwtisi den eipes? :wacko: (asteievomai :lol: ) Gia na kaneis sygxronismo tis syskevis sou me to PC den ginetai kateftheian me to pou ti dyndeeis. Otan tha ti dei to PC, to ActiveSync tha tin anagnwrisei san kainourgia syskevi kai tha sou anoiksei to parathyro gia na kaneis neo partnership. Se afto tha epilekseis an thes na sygxroniseis kai ti (epafes, simeiwseis, imerologio, ktl). Stis epiloges sou den yparxoun ta programmata pou exeis egkatastisei stin proigoumeni syskevi sou, oute arxeia dika sou pou exeis perasei stin proigoumeni syskevi. Afto... prepei na to kaneis monos sou me to xeri kai apo tin arxi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 μηπως εννοεις εφαρμογη με launcher ? κατι σαν αυτο ? Καπως ετσι ηταν αλλα τα εικονιδια ηταν στο κατω μερος της οθονης... Σαν να εχει shortcuts αλλα στην ευθεια... Ο γνωστος μου εχει το Χ500 αλλα φανταζομαι οτι ειναι παρομοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforospav Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 ερωτηση! μεσα στα settings->memory μου βγαζει storage program total 54.13mb total 47.20mb IN USE 44.73MB IN USE 28.62MB free 9.39mb free 18.58mb ειμαι καλα απο μνημη! εχω περασει στην shhc card (destinator spb innesoft cash point k.a) + ολα τα prog της eten!(ποια πραγματικα χρειαζονται?) οταν λεει 64 MB RAM, 128 MB of ROM που μοιραζονται αυτα τα mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 ερωτηση! μεσα στα settings->memory μου βγαζει storage program total 54.13mb total 47.20mb IN USE 44.73MB IN USE 28.62MB free 9.39mb free 18.58mb ειμαι καλα απο μνημη! εχω περασει στην shhc card (destinator spb innesoft cash point k.a) + ολα τα prog της eten!(ποια πραγματικα χρειαζονται?) οταν λεει 64 MB RAM, 128 MB of ROM που μοιραζονται αυτα τα mb? μαλλον εχεις λιγο ελευθερο χωρο το δικο μου δειχνει ετσι(με destinator,htc home,audio manager,x-button,oxios,enalarmppc,infomanos keyboard,tcpmp,opera) ριξε μια ματια εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=2995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Καπως ετσι ηταν αλλα τα εικονιδια ηταν στο κατω μερος της οθονης... Σαν να εχει shortcuts αλλα στην ευθεια... Ο γνωστος μου εχει το Χ500 αλλα φανταζομαι οτι ειναι παρομοια... δοκιμασε καποιο προγραμμα launcher (η ρωτα το φιλο σου ποιο εχει) εγω εχω το htc home plug και δειχνει ετσι υπαρχει και αυτο http://soft.photoracer.net/docs/wktask_en.html και αυτο http://www.sbsh.net/product.php?id=29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforospav Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 μαλλον εχεις λιγο ελευθερο χωρο το δικο μου δειχνει ετσι(με destinator,htc home,audio manager,x-button,oxios,enalarmppc,infomanos keyboard,tcpmp,opera) ριξε μια ματια εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=2995 ευχαριστω ποιες εφαρμογες πρεπει να ειναι εγκατεστημενες απο την ΕΤΕΝ και ποιες να βγαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 ευχαριστω ποιες εφαρμογες πρεπει να ειναι εγκατεστημενες απο την ΕΤΕΝ και ποιες να βγαλω? εγω προσωπικα δεν εχω καμια κανεις hard reset και μολις αρχισει αντιστροφη μετρηση 3,2,1 πατας το κουμπι της καμερας σου λεει :skip ..." και μετα κανεις ενα soft reset και βαζεις τα προγραμματα που θελεις αν ομως θελεις καποια προγραμματα διαβασε το link που σου εδωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrag Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Έχω ενα Χ600 από το πλαίσιο ενός μήνα με απόδειξη κλπ με 4Gb memory και το δίνω για να πάρω το Χ650 με 430 ευρώ αν κάποιος φίλος το θέλει ας στείλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 δοκιμασε καποιο προγραμμα launcher (η ρωτα το φιλο σου ποιο εχει) εγω εχω το htc home plug και δειχνει ετσι υπαρχει και αυτο http://soft.photoracer.net/docs/wktask_en.html και αυτο http://www.sbsh.net/product.php?id=29 ευχαριστω πολυ... Θα δοκιμασω ποιο μου... ταιριαζει!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnyDiamond Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 πότε θα έρθει στο πλαίσιο με την νέα ρομ το x600 ? Παράθεση Υπάρχει ένας πόλεμος που μαίνεται στο σύμπαν - αλλά σε σκοτεινούς καιρούς αναδεικνύονται οι μεγάλοι ηγέτες... Ogame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Sorry αν σας εχω πρηξει αλλα μηπως γνωριζετε κανενα καλο keyboard γιατι αυτο που εχει η συσκευη ειναι :X ευχαριστω πολυ...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Sorry αν σας εχω πρηξει αλλα μηπως γνωριζετε κανενα καλο keyboard γιατι αυτο που εχει η συσκευη ειναι :X ευχαριστω πολυ...:D απο τα καλυτερα http://www.pocketcm.com/keyboard2.php επισης http://www.htc.com.gr/2020_faq.html (κατεβασε το εκει που λεει δωρεάν keyboard driver,ειναι ελαφρυ και λιτο) ή απο εδω http://downloads.digitalsolutions.gr/InfoManosKeyboardGreekSIP.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkontar Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Λοιπόν παιδιά το τηλέφωνο παραγγέλθηκε από το Πλαίσιο στα 379 αλλά θα το έχω μετά το Πάσχα γιατί έκανα μια περίπλοκη διαδικασία με ανανεώσεις, φορητότητα και εππαγελματικό πρόγραμμα. μόλις το παραλάβω θα έχουμε και τις απορίες. Θα προσπαθήσω να διαβάσω όλο το thread ώστε να ελαχιστοποιηθούν... Παράθεση - ΙΑΚΩΒΟΣ - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 απο τα καλυτερα http://www.pocketcm.com/keyboard2.php επισης http://www.htc.com.gr/2020_faq.html (κατεβασε το εκει που λεει δωρεάν keyboard driver,ειναι ελαφρυ και λιτο) ή απο εδω http://downloads.digitalsolutions.gr/InfoManosKeyboardGreekSIP.cab ευχαριστω ... και παλι!!!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorfish Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 πότε θα έρθει στο πλαίσιο με την νέα ρομ το x600 ? Δεν ξέρω ποια εννοείς νέα rom. Εγω χθές το πήρα απο το Πλαίσιο και εχει την 263 . Τι κάρτα microsd να παρω απο το ebay 2GB η 4GB? Επίσης , μπορεί να μου πει καποιος εαν αποτελεί προβλημα για την μπαταρία το γεγονος οτι συνδεω το x600 ανα πάσα στιγμή με το pc (που σημαίνει οτι αρχίζει και φορτίζει ενο η μπαταρία ειναι στο 60% ή 50%). Βλαπτεται η μπαταρία με αυτόν τον τροπο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Μήπως κανένας γνωρίζει ποιο πρόγραμμα navigation είναι καλύτερο για τη Ζυρίχη??Έχω ακούσει ότι το Destinator δεν πολυλέει για εξωτερικό. Ευκαιρία κιολας να δοκιμάσω και ένα δεύτερο πρόγραμμα στο Χ600. Με το destinator 7 ψιλοσέρνεται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micmic Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Βολεύει το X600 για να γράφει κανείς SMS με το ένα χέρι (με τη χρήση κατάλληλου πληκτρολογίου οθόνης); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Δεν ξέρω ποια εννοείς νέα rom. Εγω χθές το πήρα απο το Πλαίσιο και εχει την 263 . Τι κάρτα microsd να παρω απο το ebay 2GB η 4GB? Επίσης , μπορεί να μου πει καποιος εαν αποτελεί προβλημα για την μπαταρία το γεγονος οτι συνδεω το x600 ανα πάσα στιγμή με το pc (που σημαίνει οτι αρχίζει και φορτίζει ενο η μπαταρία ειναι στο 60% ή 50%). Βλαπτεται η μπαταρία με αυτόν τον τροπο?? η πιο νεα ελληνικη ειναι η 263 (υπαρχει 264 αγγλικη ) 4gb δεν πειραζει (προβλημα μπορει να υπαρχει οταν το βαζεις στο ρευμα να φορτισει για πολλες ωρες) δες εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5870 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Μήπως κανένας γνωρίζει ποιο πρόγραμμα navigation είναι καλύτερο για τη Ζυρίχη??Έχω ακούσει ότι το Destinator δεν πολυλέει για εξωτερικό. Ευκαιρία κιολας να δοκιμάσω και ένα δεύτερο πρόγραμμα στο Χ600. Με το destinator 7 ψιλοσέρνεται!! τι εννοεις δε πολυλεει εχω χρησιμοποιησει destinator και tomtom στην ευρωπη απο αποψη χαρτων ειναι και τα δυο καλα (λιγο καλυτερο το tomtom λογω πιο συχνων ενημερωσεων και γιατι εχει ολη την ευρωπη μαζι ενω το destinator εχει χωρα - χωρα με αποτελεσμα αν θες να πας ανκονα-ζυριχη να πρεπει να αλλαζεις χαρτη μπαινοντας σε αλλη χωρα) μιλαω παντα για destinator 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 τι εννοεις δε πολυλεει εχω χρησιμοποιησει destinator και tomtom στην ευρωπη απο αποψη χαρτων ειναι και τα δυο καλα (λιγο καλυτερο το tomtom λογω πιο συχνων ενημερωσεων και γιατι εχει ολη την ευρωπη μαζι ενω το destinator εχει χωρα - χωρα με αποτελεσμα αν θες να πας ανκονα-ζυριχη να πρεπει να αλλαζεις χαρτη μπαινοντας σε αλλη χωρα) μιλαω παντα για destinator 6 Οι χάρτες για Ευρώπη βγαίνουν από 2 εταιρίες Navtech και άλλη μια νομίζω Teleatlas και είναι παρόμοιοι σε λεπτομέρεια... Ότι πρόγραμμα και να βάλετε, Destinator ή άλλο, χάρτη από αυτές τις 2 εταιρείες θα έχει... Επίσης το Destinator αν έχει το χάρτη για τις 2 χώρες στο φάκελο του Destinator, γυρίζει αυτόματα από τον ένα χάρτη στον άλλο μόλις φτάσεις στα σύνορα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Βασικά δε θα το χρησιμοποιήσω για οδήγηση. Περισσότερο για να προσανατολίζομαι και να βρω κάποια σημεία που θέλω. Απλά είχα ακούσει ότι το Destinator δεν έχει καλους χάρτες για εξωτερικό αλλά αν δεν ισχύει τότε θα ψάξω να βρώ τους χάρτες της Ζυρίχης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Βασικά δε θα το χρησιμοποιήσω για οδήγηση. Περισσότερο για να προσανατολίζομαι και να βρω κάποια σημεία που θέλω. Απλά είχα ακούσει ότι το Destinator δεν έχει καλους χάρτες για εξωτερικό αλλά αν δεν ισχύει τότε θα ψάξω να βρώ τους χάρτες της Ζυρίχης. συγκεκριμενα ζυριχη δεν εχω παει και δεν εχω στοιχεια για το αν η καλυψη του destinator ή του tomtom ειναι καλυτερη (παντως ριξε μια ματια και το navigon) αλλα αφου δε το χρειαζεσαι για κυριο οδηγο τοτε δε πιστευω οτι παιζει μεγαλη σημασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorfish Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 hellas200 σε ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση Μια αλλη ερωτηση: Οταν κανεις εγκατάσταση ή απεγκατάσταση καποια προγραμματα σου ζηταει soft-reset. Ti εννοεί ο ποιητής; Απλά πατάμε το power off kai ξανά on η χρειάζεται κατι παραπάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 hellas200 σε ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση Μια αλλη ερωτηση: Οταν κανεις εγκατάσταση ή απεγκατάσταση καποια προγραμματα σου ζηταει soft-reset. Ti εννοεί ο ποιητής; Απλά πατάμε το power off kai ξανά on η χρειάζεται κατι παραπάνω?? με το power απλα βαζουμε τη συσκευη σε stand by (καταναλανωνει λιγη μπταρια αλλα το τηλεφωνο λειτουργει) το χ600 δε κλεινει παρα μονο αν βγαλεις το καπακι και μετα τη μπαταρια soft reset γινεται με τη γραφιδα στη τρυπα στα πλαγια ριξε μια ματια εδω για soft reset και hard reset http://www.hardreset.eu/index_en.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Mia apli erwtisi den eipes? :wacko: (asteievomai :lol: ) Gia na kaneis sygxronismo tis syskevis sou me to PC den ginetai kateftheian me to pou ti dyndeeis. Otan tha ti dei to PC, to ActiveSync tha tin anagnwrisei san kainourgia syskevi kai tha sou anoiksei to parathyro gia na kaneis neo partnership. Se afto tha epilekseis an thes na sygxroniseis kai ti (epafes, simeiwseis, imerologio, ktl). Stis epiloges sou den yparxoun ta programmata pou exeis egkatastisei stin proigoumeni syskevi sou, oute arxeia dika sou pou exeis perasei stin proigoumeni syskevi. Afto... prepei na to kaneis monos sou me to xeri kai apo tin arxi. Ευχαριστω για την διευκρίνηση ελπίζω να πανε ολα ρολοι. Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts