x_origin Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 γμτ έχω συνηθίσει από το κινητό μου που κρατάει 5 μέρες και όταν πάρω στα χέρια μου το Χ600 και δω ότι κρατάει το πολύ 1,5 μέρα θα με ξεβολέψει:p Παράθεση Mobile User: ETEN glofiish X600 - Sony Ericsson T280i - Sony Ericsson K500i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Η μπαταρία έτσι και ανοίξεις το Wi-Fi γίνεται ατμός!!!!Με χρήση σαν απλό κινητό μπορεί να κρατήσει μιαμιση μέρα διαφορετικά σε λιγότερο απο ένα 24ωρο θέλει φώρτιση, Γι αυτό και όπου βρίσκομαι το έχω σε μια πρίζα. Μόνο στο αυτοκίνητο ακόμα δεν το φορτίζω και αυτό γιατί δεν έχω φορτιστή! Πάνω που είχα αποφασίσει να πάρω τον φορτιστή της MOTOROLA ο φίλος ο furious99 με έβαλε σε σκέψεις. Αλήθεια έχει κανείς από εδώ φορτιστή αυτοκινήτου? και αν ναι ποιόν? Θες απαραίτητα φορτιστή που να δίνει 5V 1A... Δες από το thread του X500 που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά φόρτισης και παίρνει και την ίδια μπαταρία: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1781244#post1781244 Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Μήπως ψήνεται κανεις για ομαδική αγορά βάσης αυτοκινήτου με φορτιστή της ΕΤΕΝ απο το expansys. Γιατί δε βλέπω το Πλαίσιο να φέρνει συντομα. Ισως και καμιά μπαταρία αν πέρναμε μαζί με τα υπολοιπα καλά θα ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 1. Ότι παίζει σε windows mobile 5-6, ναι και skype... 2. Η οθόνη είναι πολύ καλή 3. Εδώ μας τα χαλάει λίγο, μάλλον 2 μέρες... Απλά ότι καλύτερο παίρνεις αυτή τη στιγμή σε τιμή/απόδοση σε ppc-κινητό... :D mpainw stis skepseis gia tin agora toy... alla mono 1,5-2 meres to kalytero...? ee wi-fi se kana aerodromio... i spiti an ki otan balw asyrmato royter.... gps se ektaktes periptwseis... ... apo to expansys me etairiko afm(aggliko e) (320 nomizw) xreiazetai tpt allo i mono to afm??? kserei kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 :D mpainw stis skepseis gia tin agora toy... alla mono 1,5-2 meres to kalytero...? ee wi-fi se kana aerodromio... i spiti an ki otan balw asyrmato royter.... gps se ektaktes periptwseis... ... apo to expansys me etairiko afm(aggliko e) (320 nomizw) xreiazetai tpt allo i mono to afm??? kserei kaneis? Me to etairiko AFM eisai entaksi... kalo einai bebaia na ksereis kai ta stoixeia tis en logw etairias. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Me to etairiko AFM eisai entaksi... kalo einai bebaia na ksereis kai ta stoixeia tis en logw etairias. ennow an to paraggeilei kapoios aptin etairia i kapoios gnwstos moy poy exei etairiko afm 8a xreiastei tpt allo? 8a exei aytos kamia epibarynsi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Αθλια εμφανιση...και αμα σου την πεσει κανενας στο δρομο του το πετας στο κεφαλι και καθαρισες... Ειναι τοσο μεγαλη και βαρια? Αρα πρεπει να εξεχει απο το κινητο!!! Και μπαταρια βρισκω μονο μεσω ιντερνετ? Αν παω σε κανενα Γερμανο η Πλαισιο λετε να σταθω τυχερος και να βρω? :pΠαντως ενας φιλος μου που εχει το Χ500 μου ειπε οτι του κραταγε στην αρχη 3 μερες (τωρα μετα απο 1 χρονο μονο 2 μερες)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aikbmw Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 καλησπέρα σε όλους! είδα οτι ψάχνεται για βάση,λοιπόν! για δείτε λιγο εδω http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977973&product=838640 και εδώ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977973&product=896802 την αγόρασα σήμερα απο το πλαίσιο και ταιριάζει μια χαρα. και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με το αν θα πιέζωνται τα πλήκτρα! οσο για τον φορτιστή με μια βόλτα στον Γερμανό θα βρείτε. ελπίζω να σας βοήθησα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 ennow an to paraggeilei kapoios aptin etairia i kapoios gnwstos moy poy exei etairiko afm 8a xreiastei tpt allo? 8a exei aytos kamia epibarynsi??? Να ρωτήσετε οπωσδήποτε πριν βάλετε εταιρικό αφμ, κάποιον στην εταιρεία από το λογιστήριο...Δεν είναι τόσο απλό όσο μια αγορά από Ελλάδα... Για expansys (Γαλλία) πρέπει η εταιρεία να έχει ΑΦΜ για ενδοκοινοτικές συναλλαγές, κάτι που δεν έχουν όλες οι εταιρίες... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Παιδια αληθεια το Χ600 δεν κλεινει? Απλα μπαινει στην αναμονη πατωντας το κουμπι στα πλαγια? Γιατι εχω συνηθησει να κοιμαμαι με το κινητο κλειστο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Ειναι τοσο μεγαλη και βαρια? Αρα πρεπει να εξεχει απο το κινητο!!! Και μπαταρια βρισκω μονο μεσω ιντερνετ? Αν παω σε κανενα Γερμανο η Πλαισιο λετε να σταθω τυχερος και να βρω? :pΠαντως ενας φιλος μου που εχει το Χ500 μου ειπε οτι του κραταγε στην αρχη 3 μερες (τωρα μετα απο 1 χρονο μονο 2 μερες)... Έχει και στο Πλαίσιο με κάνα 20άρι ευρώ, αλλά στο ebay από 5 ευρώ :p Πάρε 4 με ίδια χρήματα... Η μεγάλη όντως εξέχει από το κινητό, για αυτό συνοδεύεται με ειδικό πίσω καπάκι! Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Παιδια αληθεια το Χ600 δεν κλεινει? Απλα μπαινει στην αναμονη πατωντας το κουμπι στα πλαγια? Γιατι εχω συνηθησει να κοιμαμαι με το κινητο κλειστο!!! Μπορείς να το βάλεις σε flight mode, δηλαδή να κλείσεις το GSM. Επίσης μπορείς να το κλείσεις τελείως για οικονομία στη μπαταρία βγάζοντας το πίσω καπάκι και ξαναβάζοντάς το χωρίς να πατήσεις το ON. Έτσι δε θα καταναλώσει καθόλου μπαταρία και το πρωί πατάς το ON και θα bootάρει...Στην τελευταία αυτή περίπτωση αν βάλεις ξυπνητήρι στο X600 δε θα χτυπήσει, ενώ σε flight mode φυσικά θα χτυπήσει... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Μπορείς να το βάλεις σε flight mode, δηλαδή να κλείσεις το GSM. Επίσης μπορείς να το κλείσεις τελείως για οικονομία στη μπαταρία βγάζοντας το πίσω καπάκι και ξαναβάζοντάς το χωρίς να πατήσεις το ON. Έτσι δε θα καταναλώσει καθόλου μπαταρία και το πρωί πατάς το ON και θα bootάρει...Στην τελευταία αυτή περίπτωση αν βάλεις ξυπνητήρι στο X600 δε θα χτυπήσει, ενώ σε flight mode φυσικά θα χτυπήσει... Φιλε Furious αυτο που ειπες με το ξυπνητηρι δεν μου αρεσε καθολου! Εγω ξυπναω με το κινητο για να παω στη δουλεια... Εκτως κι αν βρισκω προφαση και δεν παω λογω του Χ600!!!:lol::lol::lol: Αλλα δεν μου αρεσει να κοιμαμαι με το κινητο ανοιχτο και διπλα μου λογω ακτινοβολιας και οχι οικονομιας μπαταριας... Μηπως πρεπει να αλλαξω συνηθεια απο εδω και περα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Καλησπέρα, από εβδομάδα θα προβώ και εγώ στην αγορά του Χ600, μετά από διάβασμα όλων τον σελίδων είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτή την τιμή. Αγοράζοντας το από expansys έχω κέρδος 40euro και επομένως παίρνω μια microSD 2 ή 4gb(την δέχεται;) και έχω και Αγγλική rom(έχω συνηθίσει από το win 3.1 μέχρι σήμερα τα Αγγλικά). Τα έξοδα αποστολής της συσκευής έξω σε περίπτωση βλάβης βαραίνουν εμένα; Από Πλαίσιο πάλι θα έχω Ελληνική rom και δεν θα μπορώ να βάλω Αγγλική γιατί θα χάσω την εγγύηση όπως έχει αναφερθεί από άλλους χρήστες (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Το μόνο θετικό είναι ότι σε περίπτωση προβλήματος το πας σε αυτούς και αναλαμβάνουν την αποστολή της συσκευή έξω. Τέλος γνωρίζει κάποιος αν το Πλαίσιο κάνει δώσεις χωρίς πιστωτική κάρτα (με την μορφή δανείου); Τι μου προτείνετε;:confused: Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 @ΤheSmiths: Απλά θα το βάλεις σε flight mode και αν θες στη φόρτιση... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Η εγγυηση χάνεται γιατί όπως μου είπαν η αγγλική ρομ δεν μπαίνει απευθείας και χρειάζεται κάποιο κόλπο. Για την ώρα η ελληνική version δεν έχει σοβαρά προβλήματα. Τώρα αν καθυστερήσουν κι αλλο ίσως θα πρέπει να τους πιέσουμε να δεχτούνε την αναβάθμιση σε αγγλική ΡΟΜ. Αλλά πιστεύω όπως αναφερθηκε και σε προηγούμενο ποστ ότι συμφέρει η αγορά από το ΠΛΑΙΣΙΟ γιατί σε περίπτωση που πάθει κάτι αναλαμβάνουν αυτοι τα έξοδα αποστολής ή την αντικατάστασή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 @ΤheSmiths: Απλά θα το βάλεις σε flight mode και αν θες στη φόρτιση... Με το flight mode ειναι σαν να ειναι στο stand by του υπολογιστη? Δηλαδη κατι σαν απενεργοποιημενο αλλα και ανοιχτο ταυτοχρονα? Ολα τα PDA phones λειτουργουν ετσι, δηλαδη δεν απενεργοποιουνται εντελως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Με το flight mode ειναι σαν να ειναι στο stand by του υπολογιστη? Δηλαδη κατι σαν απενεργοποιημενο αλλα και ανοιχτο ταυτοχρονα? Ολα τα PDA phones λειτουργουν ετσι, δηλαδη δεν απενεργοποιουνται εντελως? Ναι Για να δείτε καμιά DVIX ταινία στο ppc, χρησιμοποιείστε το Spb Mobile DVD για να την μετατρέψετε σε μορφή για ppc (10 λεπτά για ένα Divx των 700mb να κατέβει στα 200 περίπου mb) και το Tcpmp 0.81.... Και τα 2 θα τα βρείτε στο "γνωστό site"... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Τελευταια ερωτηση: Απο που μπορω να το αγοράσω το Χ600 ? Μονο απο Πλαισιο και Espansys? Υπαρχει εναλλακτικος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalias24 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Μήπως ψήνεται κανεις για ομαδική αγορά βάσης αυτοκινήτου με φορτιστή της ΕΤΕΝ απο το expansys. Γιατί δε βλέπω το Πλαίσιο να φέρνει συντομα. Ισως και καμιά μπαταρία αν πέρναμε μαζί με τα υπολοιπα καλά θα ηταν. Εγω πηρα βαση αυτοκινητου απο vodafone και το x600 εφαρμοζει κουτι.Πολυ καλη ποιοτητα και ειναι universal για ολα τα κινητα.Νομιζω εκανε 9 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Αγοράζοντας το από expansys έχω κέρδος 40euro και επομένως παίρνω μια microSD 2 ή 4gb(την δέχεται;) Πλέον με τις ισοτιμίες με 37 ευρώ παίρνεις 8gb micro sd... Προτείνω αυτόν - έχω αγοράσει 5 φορές χωρίς πρόβλημα... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350036642021 Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Η μπαταρία έτσι και ανοίξεις το Wi-Fi γίνεται ατμός!!!!Με χρήση σαν απλό κινητό μπορεί να κρατήσει μιαμιση μέρα διαφορετικά σε λιγότερο απο ένα 24ωρο θέλει φώρτιση, Γι αυτό και όπου βρίσκομαι το έχω σε μια πρίζα. Μόνο στο αυτοκίνητο ακόμα δεν το φορτίζω και αυτό γιατί δεν έχω φορτιστή! Πάνω που είχα αποφασίσει να πάρω τον φορτιστή της MOTOROLA ο φίλος ο furious99 με έβαλε σε σκέψεις. Αλήθεια έχει κανείς από εδώ φορτιστή αυτοκινήτου? και αν ναι ποιόν? εγω εχω απο ebay βαση αυτοκινητου με φοριστη και ανοιχτη ακροαση http://i215.photobucket.com/albums/cc58/lee262online/PDA/Eten/X600/A_EtenX600CarMountPkg01_b.jpg με εχει βολεψει παρα πολυ Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Η εγγυηση χάνεται γιατί όπως μου είπαν η αγγλική ρομ δεν μπαίνει απευθείας και χρειάζεται κάποιο κόλπο. Για την ώρα η ελληνική version δεν έχει σοβαρά προβλήματα. Τώρα αν καθυστερήσουν κι αλλο ίσως θα πρέπει να τους πιέσουμε να δεχτούνε την αναβάθμιση σε αγγλική ΡΟΜ. Αλλά πιστεύω όπως αναφερθηκε και σε προηγούμενο ποστ ότι συμφέρει η αγορά από το ΠΛΑΙΣΙΟ γιατί σε περίπτωση που πάθει κάτι αναλαμβάνουν αυτοι τα έξοδα αποστολής ή την αντικατάστασή του. ΔΕΝ χανεται απο την στιγμη που περνας επισημη απο την eten rom αυτα ειναι μαλακιες του πλαισιου.Φιλος με Χ500 απο πλαισιο εκανε αλαγη σε αγγλικη.καποια στιγμη ειχε προβλημα με την κεραια του gps και το πηγε πλαισιο χωρις να αναφερει ρομ και τετοιες μαλακιες Αυτοι λοιπον το εστειλαν γερμανια και το παρελαβε ξανα μετα απο κανα 20ημερο φτιαγμενο στο πλαισιο της εγγυησης Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Αυτή τη βάση την είχα βάλει και εγώ στο μάτι αλλά μου φάνηκε λίγο τεράστια και σκεφτόμουν ότι είναι άβολη. Το μεγάφωνο μπορεί να αφαιρεθεί σε περίπτωση που δε με βολέψει?Ο φορτιστής που δίνουν πληρεί την προυπόθεση 5V/1Α? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Mολις αγορασα το Χ600. Οσο το εχω ψαχουλεψει μου φαινεται πολυ καλη συσκευη. Δεν τα εχω βρει ολα ακομα, θελει ψαξιμο... Απο οθονη μετρια πραγματα παντως... Δεν εχω βρει ακομα πως αλλαζει (εαν αλλαζει) το φοντο (αυτο το κοκκινο) και αν παιρνει wallpaper. Μηπως ξερετε προγραμματακια χρησιμα που να βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts