gilles84 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Καλημερα Μηπως θα μπορουσε καποιος να με διαφωτισει αν η ROM του Nitrogen μπορει να εγκατασταθει στο HTC SDA (US)? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiTroGen Δημ. December 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Ναι, μπορεί - δοκιμασμένο! Αλλά θα πρέπει να είναι SuperCID το τηλέφωνό σου (περιγράφεται η διαδικασία σε προηγούμενη σελίδα), αλλιώς θα έχεις μεγάλο πρόβλημα!!! Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές!!!! :) Παράθεση Samsung Galaxy S GT-I9000 CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2) Fishears Built for iNand (no LVM) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiTroGen Δημ. December 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Double post... Delete me!!!! Παράθεση Samsung Galaxy S GT-I9000 CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2) Fishears Built for iNand (no LVM) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilles84 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Ευχαριστω πολυ! Καλες γιορτες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_mio Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 kali xronia se olous ...giati mou kolaei kai den den anigei o msn messenger sto 8310 ?kapia lisis kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timosv Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ. Ξαφνικά δεν μπορώ να συνδεθώ στο Internet μέσω καλωδίου USB σε υπολογιστή που είναι συνδεμένος στο δίκτυο αλλά ούτε και μέσω WiFi. Το μήνυμα λέει: " Ο συνομιλητ'ης σας τερμάτισε τη σύνδεση". Ταυτόχρνα παρατήρησα ότι στο εικονίδιο της έντασης δικτύου εμφανίζεται ένα G για λίγο. Τι να συμβαίνει άραγε? Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Το τηλέφωνο που χρησιμοποιώ είναι ένα QTEK 8310 με WM6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 πριν λίγο πέρασα τη v5 , δουλεύει άψογα NiTroGen :respect: έχεις κάνει τρομερή δουλεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatzis5000 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Katarxas Kali Xronia se olous!!:) Sinxaritiria Nitrogen gia tin douleia pou kaneis!Forao tin V5 kai den exo kanena apolitos provlima! Alitheia exeis kanena neotero sxetika me tin V6 pou mas eleges? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prapasl Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Έχω τη v5 του Nitrogen. Μήπως ξέρει κανείς στην Εξερεύνηση Αρχείων πώς μπορώ να βλέπω και τις καταλήξεις στα ονόματα των αρχείων; Μήπως πρέπει να πειράξω κάτι στο registry? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatzis5000 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Έχω τη v5 του Nitrogen. Μήπως ξέρει κανείς στην Εξερεύνηση Αρχείων πώς μπορώ να βλέπω και τις καταλήξεις στα ονόματα των αρχείων; Μήπως πρέπει να πειράξω κάτι στο registry? To kalitero pou tha mporouses na kaneis kata tin gnomi m tha itan na valeis to Resco Explorer kai na xemperdeveis!Ego varethika na asxoloume me tin "xazi" Εξερεύνηση Αρχείων ton WM5 k 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsab114 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Έβαλα και εγώ την πολύ ενδιαφέρουσα WM6 Ελληνική ROM του Nitrogen και πραγματικά είναι πολύ καλή! Η ερώτηση που έχω, είναι: Υπάρχει το Pocket MSN στην εγκατάσταση; Όσο και αν έψαξα, δεν το βρήκα πουθενά. Αν όχι, υπάρχει διαθέσιμο με κάποιο cab; Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο πρόγραμμα Instant Messaging κατά προτίμηση freeware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman1979 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Η δική μου συσκευή κολλάει σε τακτά διαστήματα. Μπορεί 1 φορά την ημέρα. Έχει κανείς αλλος το ίδιο πρόβλημα? Φταίει η συσκευή λέτε? Κολλάει και με τη ROM του vjgrace η οποία βασίστηκε στου Nitrogen http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=343358 Πάντως με την original wm5 ή με του phil http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=321408 δέν μου κολλάει. Παράθεση Ψάχνω ελληνική ROM για HTC Touch Dual. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiTroGen Δημ. January 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Έβαλα και εγώ την πολύ ενδιαφέρουσα WM6 Ελληνική ROM του Nitrogen και πραγματικά είναι πολύ καλή! Η ερώτηση που έχω, είναι: Υπάρχει το Pocket MSN στην εγκατάσταση; Όσο και αν έψαξα, δεν το βρήκα πουθενά. Αν όχι, υπάρχει διαθέσιμο με κάποιο cab; Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο πρόγραμμα Instant Messaging κατά προτίμηση freeware; Δοκίμασε τον Windows Live Messenger: http://rapidshare.com/files/84706366/Windows_Live_10.6.0033.0600.cab (Προσοχή! Εγκατάσταση στην εσωτερική μνήμη, όχι στην κάρτα) Η δική μου συσκευή κολλάει σε τακτά διαστήματα. Μπορεί 1 φορά την ημέρα. Έχει κανείς αλλος το ίδιο πρόβλημα? Φταίει η συσκευή λέτε? Κολλάει και με τη ROM του vjgrace η οποία βασίστηκε στου Nitrogen http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=343358 Πάντως με την original wm5 ή με του phil http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=321408 δέν μου κολλάει. Iceman1979, δοκίμασες την ελληνική ROM. Μήπως είναι κάποια προσθήκη που έκανε ο Jon (vjgrace). Εγώ πάντως με την ελληνική δεν έχω τέτοια προβλήματα. Παράθεση Samsung Galaxy S GT-I9000 CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2) Fishears Built for iNand (no LVM) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scientist Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Έβαλα την ROM του Nitrogen και πέραν του ότι το τηλέφωνο γενικά έχιε καλύτερη αίσθηση και ταχύτητα σήμερα κατάφερα με μεγάλη μου χαρά να συνδέσω και ένα Bluetooth GPS και να το δει κανονικά το τηλέφωνο. Ευχαριστούμε Nitrogen. Παράθεση Το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ήταν το 1998 το Philips Genie Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gial Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Καλημέρα, έχω τη rom του Nitrogen εδώ και 2 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα (εκτός ίσως από το ξυπνητήρι που δεν μου φαίνεται πολύ λειτουργικό). Χθές παρατήρησα το εξής: Δοκίμασε κάποιος να μου στείλει έναν ήχο με bluetooth και κάθε φορά αποτύγχανε. Δοκίμασαν και άλλοι να μου στείλουν ήχους με το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν είχα δοκιμάσει μέχρι χθές τη λήψη bluetooth (η αποστολή λειτουργεί κανονικά) οπότε δεν ξέρω αν είναι κάτι που προϋπήρχε ή προκλήθηκε τώρα. Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiTroGen Δημ. January 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Έβαλα την ROM του Nitrogen και πέραν του ότι το τηλέφωνο γενικά έχιε καλύτερη αίσθηση και ταχύτητα σήμερα κατάφερα με μεγάλη μου χαρά να συνδέσω και ένα Bluetooth GPS και να το δει κανονικά το τηλέφωνο. Ευχαριστούμε Nitrogen. Νά'σαι καλά, φίλε scientist. :) Καλημέρα, έχω τη rom του Nitrogen εδώ και 2 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα (εκτός ίσως από το ξυπνητήρι που δεν μου φαίνεται πολύ λειτουργικό). Χθές παρατήρησα το εξής: Δοκίμασε κάποιος να μου στείλει έναν ήχο με bluetooth και κάθε φορά αποτύγχανε. Δοκίμασαν και άλλοι να μου στείλουν ήχους με το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν είχα δοκιμάσει μέχρι χθές τη λήψη bluetooth (η αποστολή λειτουργεί κανονικά) οπότε δεν ξέρω αν είναι κάτι που προϋπήρχε ή προκλήθηκε τώρα. Γιάννης Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Συνδέσεις -> Μεταβίβαση -> Λήψη εισερχόμ. μεταδόσεων ΕΝΕΡΓΟ ;) Παράθεση Samsung Galaxy S GT-I9000 CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2) Fishears Built for iNand (no LVM) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gial Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Καλημέρα, τι να πω βρε Nitrogen! Το 'χω ξαναπεί και θα καταντήσω γραφικός.Απ' ότι φαίνεται το ξέρεις πολύ καλά το smartphone. Δεν έχω κάνει ποτέ donate για λόγους πεποιθήσεως αλλά στη δική σου περίπτωση θα κάνω μια εξαίρεση γιατί νομίζω ότι το αξίζεις. Με πολύ εκτίμηση Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiTroGen Δημ. January 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Το εκτιμώ πάρα πολύ, Γιάννη. Σε ευχαριστώ! :) Παράθεση Samsung Galaxy S GT-I9000 CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2) Fishears Built for iNand (no LVM) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scientist Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Έχω μια ερώτηση σχετικά με την ROM του Nitrogen. Όταν κρατήσω παρατεταμένα το volume down πλήκτρο για να δώσω ένα voice tag το τηλέφωνο κάνει μπίπ, αναγνωρίζει το voice tag που εκφωνώ αλλά με βγάζει στην οθόνη που σου δείχνει τις κλήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και ληφθεί χωρίς να πραγματοποιεί την κλήση. Καμία ιδέα κανείς ; Παράθεση Το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ήταν το 1998 το Philips Genie Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Τίποτα σε WM6.1; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiTroGen Δημ. February 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Μετά τη ...θητεία μου! :p Παράθεση Samsung Galaxy S GT-I9000 CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2) Fishears Built for iNand (no LVM) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 παιδια καλημερα θελω μια βοηθεια προσπαθω να περασω τη νεα ρομ με wm6 και ολα τα συναφη αλλα μολις ερχεται σε κατασταση προγραμματισμου (ξερεται αυτο με τα 3 χρωματα της οθονης) ,σταματαει την αναβαθμιση και μετα απο λιγο που αναφερει οτι πρεπει να συνδεσω το καλωδιο στον υπολογιστη και κατι τετοια .......... καμια βοηθεια ρε παιδια υπαρχει ....μηπως ειναι τιποτα κλειδωμετα .... μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο ευχ,,,,,,, εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Παιδιά sorry πο θα κάνω μια off-topic ερώτηση αλλά στο θέμα του 8310 δεν έχει κίνηση και δεν έχει απαντήσει κανένας. Format πως μπορώ να κανω; Θέλω να το πουλήσω το κινητό και θέλω να είναι όπως ήταν όταν το πήρα. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Παιδιά sorry πο θα κάνω μια off-topic ερώτηση αλλά στο θέμα του 8310 δεν έχει κίνηση και δεν έχει απαντήσει κανένας. Format πως μπορώ να κανω; Θέλω να το πουλήσω το κινητό και θέλω να είναι όπως ήταν όταν το πήρα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=78937&page=26 #1254 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 αγαπητε nitrogen πότε θα βγάλεις την platinum εκδοση στα ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts