Jump to content

timosv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by timosv

  1. Σε ευχαριστώ ξανά. Το είδα και εγώ αυτό που με παρέπεμψες αλλά δεν είδα να αναφέρει τον τύπο του τηλεφώνου μου και έτσι φαντάστηκα ότι δεν θα κάνει για το δικό μου. Θα το δω ξανά. Σε ευχαριστώ.
  2. Ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκριση. Όμως το έχω ήδη κατεβάσει αλλά μάλλον δεν υποστηρίζεται το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Ευχαριστώ όμως όπως και ναχει..
  3. Γεια χαρά σε όλους! Θα ήθελα να μου έλεγε κάποιος αν ήξερε πως μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου που βρίσκονται στον Η/Υ μου (Microsoft Outlook) στο κινητό μου τηλέφωνο MOTOROLA W377? Σας ευχαριστώ!
  4. Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ. Ξαφνικά δεν μπορώ να συνδεθώ στο Internet μέσω καλωδίου USB σε υπολογιστή που είναι συνδεμένος στο δίκτυο αλλά ούτε και μέσω WiFi. Το μήνυμα λέει: " Ο συνομιλητ'ης σας τερμάτισε τη σύνδεση". Ταυτόχρνα παρατήρησα ότι στο εικονίδιο της έντασης δικτύου εμφανίζεται ένα G για λίγο. Τι να συμβαίνει άραγε? Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Το τηλέφωνο που χρησιμοποιώ είναι ένα QTEK 8310 με WM6.
  5. Παρακαλώ θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ξαφνικά δεν μπορώ να συνδεθώ στο Internet μέσω καλωδίου USB σε υπολογιστή που είναι συνδεμένος στο Δίκτυο. Το μήνυμα που εμφανίζεται είναι το εξής: "Ο συνομιλητής σας τερμάτισε τη σλυνδεση" Το τηλέφωνο που χρησιμοποιώ είναι ένα QTEK 8310 και έχει WM6. Τι μπορεί να συμβαίνει?
×
×
  • Create New...