dv85 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Εννοώ κανονικά και όχι στη σειρά. Στη σειρά όλοι οι άντρες είναι ολυμπιακοί και οι γυναίκες παναθηναϊκοί. Το μόνο σίγουρο έιναι ότι η κοπέλα που κάνει την Εύα (Ιωάννα Πηλιχού) είναι παναθηναϊκός και κανονικά. Ο Μπέζος είναι Ολυμπιακός όσο δεν πάει...νομίζω ότι έχει και VIP στο Καραισκάκη...τώρα για την Λέχου δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Στο Άκρως Οικογενειακό πάντως θαυμάζει τον Νικοπολίδη στο cl με τον Παναθηναικό... :p Στο Άκρως Οικογενειακό ήταν Ολυμπιακός! Αν θυμάσαι όταν είχαν έρθει κάτι μαθητές από Αγλλία και τους φιλοξενούσαν έβλεπαν μαζί Manchester United - Ολυμπιακός! Και του έλεγε ο Άγγλος "What is Olympiakos?" και τα έπαιρνε! :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Ο Μπέζος είναι Ολυμπιακός όσο δεν πάει...νομίζω ότι έχει και VIP στο Καραισκάκη...τώρα για την Λέχου δεν ξέρω... Κάτι περισσότερο θα ξέρεις. :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Νταξ.Λύθηκε το θέμα. Μάθαμε τι ομάδα υποστηρίζει ο Μπέζος. Νιώθω ήδη την γνώση να με κατακλύζει τώρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Το αντίστροφο νομίζω. Δηλαδή, είμαι σίγουρος ότι ο Διονύσης είναι Ολυμπιακός, τώρα αν η Ελένη είναι Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ δεν κόβω το κεφάλι μου. :p Στη σειρά είναι ΑΕΚ,αφού του έλεγε για τον Μπλάνκο συνέχεια ("μας κατέστρεψε αυτός ο Μπλάνκο") :D .Επίσης,στην πραγματικότητα ο μεσαίος γιος είναι φόλα ΑΕΚτζής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 και εγώ ολυμπιακός ξέρω ότι είναι ο Μπέζος...έχω ξανακούσει αυτό για τα VIP Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Νταξ.Λύθηκε το θέμα. Μάθαμε τι ομάδα υποστηρίζει ο Μπέζος. Νιώθω ήδη την γνώση να με κατακλύζει τώρα :p :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 περα απο αυτο βρε παιδια,ξερετε τι παιρνει το καναλι απο την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την προβολη και διαφημιση των προιοντων τους?? Αυτο να λεμε και οχι τι ομαδα ειναι και αλλα τετοια...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Στη σειρά είναι ΑΕΚ,αφού του έλεγε για τον Μπλάνκο συνέχεια ("μας κατέστρεψε αυτός ο Μπλάνκο") :D .Επίσης,στην πραγματικότητα ο μεσαίος γιος είναι φόλα ΑΕΚτζής. Η Έλενη στη σειρά είναι Παναθηναικός. Αυτά για την ΑΕΚ τα έλεγε για να νευριάει το Διονύση μετά την τεσσάρα που είχαμε φάει:( Τώρα στην πραγματικότητα τι είναι η Λέχου ποιός ξέρεις; Μην ξέχνατε ότι ως γυναίκα μπορεί να μην την αφορά καν το θέμα και να μην είναι τίποτα. Ο μεσσαίος γιός είναι όντως κάργα ΑΕΚτζης. Για το μεγάλο δεν ξέρω. Ελπίζω να είναι γαύρος γιατί τον έχω συμπαθήσει.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Εννοώ κανονικά και όχι στη σειρά. Στη σειρά όλοι οι άντρες είναι ολυμπιακοί και οι γυναίκες παναθηναϊκοί. Το μόνο σίγουρο έιναι ότι η κοπέλα που κάνει την Εύα (Ιωάννα Πηλιχού) είναι παναθηναϊκός και κανονικά. molis diavasa se sunenteuksh ths sto on/off oti xoreuei kiolas ston panathinaiko! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Εννοειται....ειναι στην ομαδα των chearleader του Παναθηναικου στο basket που ονομαζεται Fun patrol :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickosXXX Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Ώραια αναλαφρη οικογενειακη σειρα αρκετα καλη.Φαινεται οτι το διδυμο Ριγγα-Αμαραντιδη ειναι αρκετα καλο σε αυτο τον τυπο σειρων. Αρκει να μην εχει την τυχη του Ακρως Οικογενειακών(τις συνεχείς επαναληψεις εννοω ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRiSoN3ReaKeR Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Ώραια αναλαφρη οικογενειακη σειρα αρκετα καλη.Φαινεται οτι το διδυμο Ριγγα-Αμαραντιδη ειναι αρκετα καλο σε αυτο τον τυπο σειρων. Αρκει να μην εχει την τυχη του Ακρως Οικογενειακών(τις συνεχείς επαναληψεις εννοω ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!)Όταν τα νούμερα που κάνει το "Ακρως οικογενειακόν",ακόμη και στην χιλιοστή επαναληψή του, είναι άκρως ικανοποιητικά, γιατί να μην έχει την τυχη του και η σειρά αυτή ;;;;; :blink::blink::blink: Παράθεση Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 ορίστε το τρέιλερ....προβλέπω μεγάλη επιτυχία και φέτος!και αν πείσουν τον Μπέζο για 3η σεζόν τότε μπορεί και να το προχωρήσουν! :D http://www.youtube.com/watch?v=X9gVxl9LUsY Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Δεν χρειάζεται 3η σαιζόν. Ας συνεχίσει στα ίδια επίπεδα με την 1η (ίσως και βελτιωθεί) και οκ. Πολύ καλό το trailer.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Πάρα πολύ καλή σειρά το ''Ευτυχισμένη Μαζί'' και περιμένω πως και πως τα καινούργια επεισόδια.Φανταστείτε γέλιο που θα ρίξουμε....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 http://www.musiccorner.gr/nees_kyklof/08/mpousoulopoulos.html lol, ήμαρτον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Αυτο το "παμε να φιληθουμε-να τα φτιαξουμε-και ολο συμβαινει κατι τελευταια στιγμη-και δεν γινεται τιποτα" εχει αρχισει να με κουραζει...ολο το ιδιο σε καθε επεισοδιο.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 http://www.musiccorner.gr/nees_kyklof/08/mpousoulopoulos.html lol, ήμαρτονΤο τραγουδι τα σπαει παντως... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Ο Μαρκος ειναι γιος του Μπεζου στην πραγματικοτητα; κατι τετοιο ακουσα... Το "Μπεζος" ειναι το πραγματικο του ονομα;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Ο Μαρκος ειναι γιος του Μπεζου στην πραγματικοτητα; κατι τετοιο ακουσα... Το "Μπεζος" ειναι το πραγματικο του ονομα;; Τελείως άκυρο το πρώτο, Πέτρος Μπουσουλόπουλος λέγεται το παιδί, συγγένεια με το Μπέζο δε νομίζω να έχει καμία. Και επίσης, νομίζω πως ναι, το Μπέζος είναι το πραγματικό του όνομα. (του Μπέζου :p ) Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Τελείως άκυρο το πρώτο, Πέτρος Μπουσουλόπουλος λέγεται το παιδί, συγγένεια με το Μπέζο δε νομίζω να έχει καμία. Και επίσης, νομίζω πως ναι, το Μπέζος είναι το πραγματικό του όνομα. (του Μπέζου :p ) ετσι μου ειπαν...γι αυτο ρωτησα και αν ειναι το πραγματικο ονομα του Μπεζου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than000 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Πάντως αν και δεν ήταν το καλύτερο επεισόδιο της σειράς είναι πραγματικά ότι καλύτερο υπάρχει και φέτος σε σειρά στην τηλεόραση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Πάντως αν και δεν ήταν το καλύτερο επεισόδιο της σειράς είναι πραγματικά ότι καλύτερο υπάρχει και φέτος σε σειρά στην τηλεόραση... +1 Μετά τα μαύρα μεσάνυχτα βέβαια που παίζουν σαφώς σε άλλο επίπεδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 +1 επίσης. Αυτά τα 2 και μετά το χάος... Ψιλοβαρετό το επεισόδιο, αλλά βλεπόταν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts