Jump to content

Πολεμικές τέχνες

SuRfeRCy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
δεν εχω τα ανοιγματα για ψηλα λακτισματα και αεροπλανικα, στο wing chun δεν τα χρειαζωμαι σε αντιθεση με karate , kick box, tae kwon do.

Δεν έχει καμία σχέση το Kick Boxing με το κάθε είδους καράτε. Κατά συνέπεια... ούτε με τα αεροπλανικά.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 351
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχει καμία σχέση το Kick Boxing με το κάθε είδους καράτε. Κατά συνέπεια... ούτε με τα αεροπλανικά.

To γνωριζω φιλε μου αλλα κλοτσομπουνια βλεπω εγω και οχι τεχνη, δεν κατηγορω κανενως ειδος αθλημα η τεχνη φυσικα , γουστατ ειναι αυτα. Το Kick boxing η κατι σαν το mui thai θα ηθελα να τα δοκιμασω σαν εμπειρια και σαν κατι πιο δυναμικο στην προπονηση αλλα εξω στο δρομο θα προτημησω το wing chun.:ninja:

• 1 month later...

Επιτέλους !!!! Κ-1 world max !!! :rotfl::w00t::w00t:

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο του Δανού Rhassan Muhareb, στην πολύ καλή διοργάνωση της Κρήτης και συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία του για τα προκριματικά του Κ-1 WORLD MAX στην Ιαπωνία. Η φάση των 16 θα διεξαχθεί στις 21 Απριλίου και πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε τον αντίπαλο του Μιχάλη.

Το πολύ σημαντικό νέο είναι ότι ο IRON MIKE για μία ακόμη φορά θα αγωνιστεί στην Αυστραλία, στις αρχές Μαΐου, σε ένα πολυαναμενόμενο re-match κόντρα στον John Wayne Parr! Η προηγούμενή τους συγκλονιστική αναμέτρηση χρονολογείται στο 2002, στο πλαίσιο του K-1 WORLD MAX Oceania Tournament, όπου και ο Μιχάλης Ζαμπίδης πήρε τη νίκη μετά από 3 πολύ δυνατούς γύρους.

Καλή επιτυχία Μιχάλη !!!

• 1 month later...

Με καρατε εχει σχεση διοτι στο kick boxing για να παιρνεις ζονες ο Ζαχοπουλος εδω στην Καβαλα ενσωματωσε ΚΑΤΑ απο Καρατε αλιως ειναι κλοτσομπουνι και τπτ παραπανω.

MUAY THAI για μενα ειναι μακραν η καλυτερη πολεμικη τεχνη. Και γυμναζεσαι πολυ και μαθαινεις ενα καλυτερο για μενα απο το κικ=μποξινγκ... Παιζουν και γονατιες και αγκωνιες!!!

MUAY THAI για μενα ειναι μακραν η καλυτερη πολεμικη τεχνη. Και γυμναζεσαι πολυ και μαθαινεις ενα καλυτερο για μενα απο το κικ=μποξινγκ... Παιζουν και γονατιες και αγκωνιες!!!

Το Muay Thai είναι μια πολύ αποτελεσματική ΠΤ. Ωστόσο, κάθε Τέχνη έχει δυνατά και αδύνατα σημεία. Εάν υπήρχε η «καλύτερη ΠΤ απ'όλες», τότε όλοι θα εξασκούσαν αυτήν και δεν υπήρχαν τόσα συστήματα.

Προσωπικά, μετά από πολλά χρόνια εξάσκησης στις ΠΤ, θεωρώ ότι αφενός το τι κάνει ο καθένας έχει σχέση με τι του ταιριάζει, αφετέρου σε μια συμπλοκή περισσότερη σημασία έχει η ψυχολογική, νοητική και σωματική κατάσταση των εμπλεκόμενων παρά το ποιο σύστημα κατέχουν.

Δεν έχει και τόσο σημασία αν κάνει κάποιος Karate, Kung Fu, Muay Thai, BJJ κτλ, αλλά πόσο ψύχραιμος είναι, σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται και αν μπορεί να βγάλει απλές κινήσεις σε πραγματικές συνθήκες με άγνωστους αντιπάλους και όχι πολύπλοκες σε ελεγχόμενο περιβάλλον με συμμαθητές τους, όπως γίνεται σε όλες τις Σχολές. Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που αρκετοί «μαυροζωνάδες» και κάτοχοι 274239 νταν έφαγαν το ξύλο της ζωής τους στον δρόμο. :lol:

• 2 weeks later...
Κάποτε και για πολύ λίγο έκανα TAE KWON DO βέβαια έβλεπα ότι δεν είχα και πολύ μέλλον στο άθλημα αφού όταν μου ζητούσε ο προπονητής να χτυπήσω κάποιον πρώτα του έλεγα συγνώμη κ μετά χτυπούσα.:lol:.Άσε που όλη την ώρα μιλούσα στους άλλους και τους αποσυντόνιζα...:p

To tae-kwon-do πραγματικα τα σπαει!!! Το θεμα ειναι οτι μαθαινεις ολοκληρη φιλοσοφια, την αθλητικη ιδεα και το ευ αγωνιζεσθαι.... Εχω παρει 1 dan και σκοπευα καποια στιγμη και για το 2ο... Αλλα τελικα λεω να ασχοληθω με κατι πιο αγριο.... :mad::mad::D:D:lol::lol:

''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

Egw asxoloume me to SHITO RYU,

poloi filoi mou kanoune i kanane ala kai o kathenas to vlepei alios,

emena me endiefere na vrw kat pou tha gimnazw OLO to soma kai na mporw na prostatheftw se KATHE periptosi

• 3 months later...

Καλημέρα,

γνωρίζει κανείς που μπορεί να μάθει κανείς παγκράτιο;; Έψαξα στην ομοσπονδία αλλά 2 που είχαν στην λίστα δεν διδάσκουν πια και στα άλλα δεν βρίσκω διευθύνσεις. Ενδιαφέρομαι για τις περιοχές Χαιδαρίου, Καισαριανή - Παγκράτι.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Καλημέρα,

γνωρίζει κανείς που μπορεί να μάθει κανείς παγκράτιο;; Έψαξα στην ομοσπονδία αλλά 2 που είχαν στην λίστα δεν διδάσκουν πια και στα άλλα δεν βρίσκω διευθύνσεις. Ενδιαφέρομαι για τις περιοχές Χαιδαρίου, Καισαριανή - Παγκράτι.

Ψάξε για κάποιον κ. Λυκιαρδόπουλο.

• 2 weeks later...

Γεια και χαρά σας!

Ενδιαφέρομαι ν'αρχίσω Kung Fu (ίσως σε συνδυασμό με Tai Chi),

αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιον που να έχει πάει σε κάποια σχολή στην περιοχή που μένω,

ώστε να μου δώσει πληροφορίες και γνώμες!

Ξέρει κάποιος καμία σχολή στην ευρύτερη περιοχή του Βύρωνα;

Δεν έχω πρόβλημα και για Υμηττό ή Ν.Κόσμο.

• 4 weeks later...

Επιτέλους !!!! Κ-1 World Max :w00t::w00t::rotfl:

Ο Iron Mike έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τους πολύ μεγάλους αγώνες που θα δώσει το επόμενο διάστημα. H αρχή θα γίνει στις 26/10 με ένα superfight στο πλαίσιο των τελικών του Κ-1 ΜΑΧ με αντίπαλο τον Hinata, το ανερχόμενο αστέρι των Ιαπώνων που περιμένουν πολλά από αυτόν. Θα ακολουθήσει ένας ακόμα πολύ συναρπαστικός αγώνας στη Μελβούρνη απέναντι στον Dzabar Askerov, στις 20/11, στο πλαίσιο της διοργάνωσης War of the Worlds. Ο ιδιαίτερα γνωστός Ρώσος αθλητής έχει αγωνιστεί αρκετές φορές σε αγώνες Κ-1 ενώ έφθασε και μέχρι τα ημιτελικά του Contender Asia και αναμένεται ένας αγώνας φωτιά, μιας και οι δύο αθλητές έχουν επιθετικό και θεαματικό στυλ. Τέλος γίνονται συζητήσεις και για έναν τρίτο πολύ μεγάλο αγώνα με πολύ γνωστό αθλητή στην Αθήνα στα τέλη του Δεκέμβρη.

O Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα έχει στο πλευρό του τον γνωστό και πολύ σημαντικό δάσκαλο του kickboxing Γιώργο Μάλλιο, μετά και την υπογραφή μακροχρόνιου συμβολαίου έναντι σημαντικού χρηματικού ποσού . Θα είναι η 3η φορά που οι δύο τους θα συμπορευτούν, μετά και τις επιτυχημένες συνεργασίες με πολλά νοκ αουτ και εντυπωσιακές νίκες που είχαν κατά το παρελθόν.

Παράλληλά με τα αγωνιστικά νέα, ο Πρωταθλητής μας ετοιμάζει να λειτουργήσει την πρώτη του σχολή «Zambidis Club» στην περιοχή της Γλυφάδας, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Αυτό το φθινόπωρο, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο 500 τμ, όλοι οι λάτρεις των πιο δυναμικών αθλημάτων όπως Kick boxing K-1, boxing, ΜΜΑ (Mixed Martial Arts) θα μπορούν να προπονηθούν από τον Iron Mike και τους ειδικά επιλεγμένους συνεργάτες του. Παράλληλα θα λειτουργούν και τμήματα tae-bo.

Αχχχ .. Μακάρι να ήμουν εκεί κάτω .. Κάθε μέρα εκεί θα ήμουνα ....:(:(:(

• 1 month later...

Ξερει κανεις αν και τί Σχολες Πολεμικων Τεχνων υπαρχουν στις Σερρες?

Ευχαριστω.....:)

Ψαχνω για Kapoeira πιο συγκεκριμενα

Για δες εδω......

Καταρχάς να σε διορθώσω, το σωστό είναι Capoeira ...

καταδεύτερον απ' όσο γνωρίζω οι Σέρρες δεν έχουν κάποια αναγνωρισμένη σχολή Capoeira.

Στο capoeirista.gr θα βρεις τις σχολές που υπάρχουν σε όλη τη χώρα, αλλά και γενικότερες πληροφορίες για την Capoeira.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• 3 weeks later...

με ενδιαφερει το kick boxing, βρηκα μια σχολη πηγα να ρωτησω καιδε με βολευαν οι ωρες η κοπελα στις πληροφοριες μου προτεινε fu jow pai kung fu, τι γνωμη εχετε για αυτο το γνωριζει κανενας, η σχολη ειναι στα βριλησσια

τωρα ειδα krav maga και εχω πωρωθει..

• 5 weeks later...

Ψηφίστε υπέρ του Μιχάλη Ζαμπίδη στο επίσημο site του Κ-1 (ερώτηση 4), για τον καλύτερο fighter του 2009 !!!

http://www.k-1.co.jp/en/poll/vote.php?vote_id=95

Τον ψηφίσαμε, αλλά 10ος είναι μέχρι στιγμής.:rolleyes:

Το ξέρω .... :( αυτο που ήταν να κάνουμε το κάναμε .. :p

απο κει και πέρα .................................

ο πρωτος γιατι ειναι τοσο μπροστα?τοσο καλος ειναι?ειμαι ασχετος αλλα ψηφισα και εγω τον ζαμπιδη
[sIGPIC][/sIGPIC]

ο πρωτος γιατι ειναι τοσο μπροστα?τοσο καλος ειναι?ειμαι ασχετος αλλα ψηφισα και εγω τον ζαμπιδη

Καλός είναι .....

Απλά πάντα όσο αναφορά την Κ-1 world max υπάρχει μια αδικία προς τον Μιχάλη Ζαμπίδη τα τελευταία χρόνια !!!! Μαλλον τον φοβούνται πολύ ....:D

Και να ξέρεις ότι όταν εισαι αθλητής και βλέπεις ότι σε αδικούν πέφτει και η ψυχολογία σου !!!

Και το πάν σε έναν αθλητή είναι η ψυχολογία !!!;)

To επίσημου site του Κ-1 για τον καλύτερο fighter του 2009 έχει ανεβάσει το Μιχάλη Ζαμπίδη στην 4η θέση! ;);):cool:

Συνεχίζουμε να ψηφίζουμε τον Iron Mike στην ερώτηση 4, στο παρακάτω link: http://www.k-1.co.jp/en/poll/vote.php?vote_id=95

Edited by VeCo

• 1 month later...
To επίσημου site του Κ-1 για τον καλύτερο fighter του 2009 έχει ανεβάσει το Μιχάλη Ζαμπίδη στην 4η θέση! ;);):cool:

Συνεχίζουμε να ψηφίζουμε τον Iron Mike στην ερώτηση 4, στο παρακάτω link: http://www.k-1.co.jp/en/poll/vote.php?vote_id=95

Αυριο εχουμε κανονισει με τον δασκαλο μας να παμε να δουμε ενα dvd με αγονες Κ1 αν και δεν ειναι η ωασικη μας τεχνη εμεισ κανουμε okinawa karate, απλα μελεταμε τα παντα και απο αλα συστηματα.

• 1 month later...

Καλησπέρα παιδιά

είμαι 17 χρονών και θα ήθελα να ασχοληθώ με κάποια πολεμική τέχνη

μου αρέσουν ποιο πολύ οι ''αγριες'' πολεμικές τέχνες που πέφτει πολύ ξύλο

Όμως δεν ξέρω αν μπορώ να ασχοληθώ γιατί ειμαι 1.80 ύψος και 89 κιλά

( έχω χάσει ήδη 7 κιλά :) )

Για αυτό θα ήθελα να μάθω απο κάποιυους που ασχολούνται αν θα πρέπει πρώτα να χάσω κιλά ή αν έχω την δυνατότητα να γραφτώ κάπου τώρα

Αν μπορώ θα ήθελα να μου προτείνετε και κάποια τέχνη η οποία να μου ταιριάζει!!!

Ευχαριστώ παίδες!

Καλησπέρα παιδιά

είμαι 17 χρονών και θα ήθελα να ασχοληθώ με κάποια πολεμική τέχνη

μου αρέσουν ποιο πολύ οι ''αγριες'' πολεμικές τέχνες που πέφτει πολύ ξύλο

Όμως δεν ξέρω αν μπορώ να ασχοληθώ γιατί ειμαι 1.80 ύψος και 89 κιλά

( έχω χάσει ήδη 7 κιλά :) )

Για αυτό θα ήθελα να μάθω απο κάποιυους που ασχολούνται αν θα πρέπει πρώτα να χάσω κιλά ή αν έχω την δυνατότητα να γραφτώ κάπου τώρα

Αν μπορώ θα ήθελα να μου προτείνετε και κάποια τέχνη η οποία να μου ταιριάζει!!!

Ευχαριστώ παίδες!

Φιλαράκι .. δεν υπάρχει πρόβλημα ... Η σχολή που θα πας θα σου δώσει πρόγραμμα διατροφής και σε συνδυασμό με την άσκηση θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα...

Το kick Boxing ( Full contact ) είναι αυτό που θες άλλα μην περιμένεις να γίνεις και "Ζαμπίδης" απο τα πρώτα μαθήματα !!!

Δεν ξέρω που μένεις ..... άλλα μια από τις καλύτερες σχολές είναι οι ( Μονομάχοι Χαλκίδας ).......;)

Καλή αρχή ..... και υπομονή !!

• 2 weeks later...