Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Se afti ti timi... dyskola tha breis kati kalytero kai kainourgio. Exeis ypopsin oti den exei Wifi... swsta? Egw bebaia san kali oikonomiki lysi proteinw kai afto. Taxytato me koryfaio epeksergasti!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joniko Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Se afti ti timi... dyskola tha breis kati kalytero kai kainourgio. Exeis ypopsin oti den exei Wifi... swsta? Egw bebaia san kali oikonomiki lysi proteinw kai afto. Taxytato me koryfaio epeksergasti!!! Το ΑΤΟΜ το σκεφτομαι σοβαρα εχω ακουσει πολυ καλα λόγια, μου το δινει κι ενα παιδι απο δω 200€ μτχ, αλλα σκεφτομαι και την υποστηριξη του htc αντι για μηχανιμα απο εξω. Εδω εχουμε την ace, για htc βγαίνουν διαφορα (touchflo3d, cooked roms xda.devs κλπ) Για το wifi ναι το ξερω και με ψιλοχαλάει αλλά αμα εχεις hsdpa Μπαινεις αρκετα γρηγορα internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 αλλα σκεφτομαι και την υποστηριξη του htc αντι για μηχανιμα απο εξω. Αυτό είναι και το μοναδικό μειονέκτημά του για αυτή τη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Καλησπερα σε ολους! Μετα απο αρκετη σκεψη το κτυπησα το κινητακι σημερα και ειναι κατα τη γνωμη μου οτι καλυτερο στα χρηματα του. Ειναι το πρωτο WM κινητο μετα απο τη χρηση του Α1200 (linux) το οποιο καταστεψα σε 15 μερες και ειναι φοβερο μπλιμλικι και πολυ ευκολο στη χρηση (που δεν το περιμενα). Ενα μικρο κολληματακι που εχω δει ειναι με τα sms που αν τυχει και σου κανουν κληση σα να κολαει και δεν επιστρεφει στα sms αλλα νομιζω οτι ειναι κατι που θα στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Καλορίζικο και υπάρχει αρκετό tweaking που μπορείς να κάνεις στη συσκευή να απογειώσεις τις δυνατότητές της. Όλα αυτά εν καιρό όμως... προηγείται η περίοδος εξοικείωσης με τη συσκευή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XINOS18 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 απλα το touch ειναι ολα τα λεφτα για τα λεφτα του:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Καλορίζικο και υπάρχει αρκετό tweaking που μπορείς να κάνεις στη συσκευή να απογειώσεις τις δυνατότητές της. Όλα αυτά εν καιρό όμως... προηγείται η περίοδος εξοικείωσης με τη συσκευή ;) Ευχαριστω οσο για την εξοικειωσης χτες καταφερα και το κολλησα για πρωτη φορα ευτυχως με hard reset εστρωσε και σημερα περασα το update της Htc και νομιζω πως παει καπως καλυτερα. Υπαρχει περιπτωση να βγει κανα rom με το wifi και το ραδιο εχετε ακουσει κατι? Αντε τωρα που επεσε η τιμη να γινουμε πολλοι γιατι δεν ειναι κακο το μηχανημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Υπαρχει περιπτωση να βγει κανα rom με το wifi και το ραδιο εχετε ακουσει κατι? Μόνο φήμες (ακόμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 καλησπερα και παλι. δεν μπορω να γραψω μνμ με τιποτα!!! κολαει το συμπαν και πρεπει να κανω επανεκινηση.Να παω στο σερβις ή υπαρχει καμια αλλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Θα ήταν καλύτερο να γινόσουν περισσότερο αναλυτικός... Έχοντας σαν δεδομένο το "κολλάει το σύμπαν"... δεν μπορούμε να αποφανθούμε από εδώ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Θα ήταν καλύτερο να γινόσουν περισσότερο αναλυτικός... Έχοντας σαν δεδομένο το "κολλάει το σύμπαν"... δεν μπορούμε να αποφανθούμε από εδώ. :rolleyes: εχεις απολυτο δικιο. Λοιπον να το αναλυσω!!! ξεκιναω να γραψω μνμ και σε καποιο σημειο σταματα να δουλευει η οθονη (δεν πατιεται) δεν δουλευει αν το συρω, δε λειτουργει το χ για να βγω απο το μενου των μηνυματων. το μονο που μπορω να κανω ειναι επανεκκινηση απο το κουμπι. Χτες πχ το εκανα 4 φορες για να καταφερω να στειλω 1 μνμ και αυτο κουτσο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Na ypothesw oti exeis elliniki syskevi? Mou fainetai san problima sta ellinika tis ACE Hellas. Exeis dokimasei na xrisimopoiiseis allo pliktrologio? To exeis anaferei sto site tis ACE Hellas? Exeis dei mipws exei bgei kapoia kainourgia ekdosi ellinikwn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 η συσκευη ειναι οντως ελληνικη και εκτος απο το keyboard GR δε βρισκω πουθενα αλλου ελληνικη γραφη αν και εχω περασει την τελευταια εκδοση ελληνικων. Μολις εστειλα και μνμ στην ACE και θα περιμενω να δω τι θα μου πουν. Ευχαριστω για την βοηθεια και την ταχυτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Δοκίμασε να δεις εάν θα έχεις το ίδιο πρόβλημα και με το Pocket CM Keyboard (που δεν το νομίζω) για να σιγουρευτούμε ότι είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Δοκίμασε να δεις εάν θα έχεις το ίδιο πρόβλημα και με το Pocket CM Keyboard (που δεν το νομίζω) για να σιγουρευτούμε ότι είναι αυτό. μολις εκανα εγκατασταση και εστειλα το πρωτο μνμ και ολα καλα!!! θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω αν κατι στραβωσει. Και κατι ακομη. Υπαρχει καποιος τροπος να λειτουργησει το ξυπνητηρι με το τηλ κλειστο? Χιλια ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Υπαρχει καποιος τροπος να λειτουργησει το ξυπνητηρι με το τηλ κλειστο? Χιλια ευχαριστω φιλε Eidika afto to ksypnitiri dyskolo. Bale to pTravelAlarm pou xrisimopoioume oloi kai dokimase to. Outws i allws afto na xrisimopoieis gia na koimasai isixos kai na ksypnas stin wra sou! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Παρείγγειλα σήμερα το κινητό. Το περιμένω πως και πως...Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω τέτοιου είδους κινητό κι ελπίζω να μου αρέσει! Εφαρμογές που μπορώ να βρω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Λάθος μήνυμα....Σβύστε το! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 απλα το touch ειναι ολα τα λεφτα για τα λεφτα του:lol::lol::lol: Συμφωνώ!!!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 gnorizei kaneis kapoio site me to sar tis syskeuis??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagonias Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 gnorizei kaneis kapoio site me to sar tis syskeuis??? Απο το manual 0.34 (head) & 1.59 (body) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Τελικα μετα απο μια εβδομαδα νομιζω οτι εκανα πολυ καλη επιλογη με το ppc. Και ας μην εχει wi-fi, gps, radio ειναι βολικοτατο και τωρα που το φτιαχνω στα μετρα μου καταλαβαινω ποσο ανοικτα σε προγραμματα ειναι τα windows mobile ppc. Ποτε ξανα κλειστα λειτουργικα!!! Α! και κατι τελευταιο ή ειμαστε λιγοι οι κατοχοι ή βγηκαμε πολυ εξυπνοι! βλεπω στο Diamond 3000 post και δω βαρια βαρια θα φτασουμε τα 100. Καλη συνεχεια σε ολους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Τσίμπησα ένα για μένα και ένα για τον αδερφό μου από e-shop. Θα το έχω μέχρι το Σάββατο... Καλό και τίμιο το 8310, αλλά καλό είναι να προχωράμε μπροστά! Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα το κινητό σήμερα μετά από ένα 8310 το οποίο είχα. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω ενεργοποιήσει το ελληνικό sms κτλ με το ΧΤ9, τα μηνύματα έχουν 160 χαρακτήρες μεν, αλλά είναι μικρή γραμματοσειρά και ο παραλήπτης τα παίρνει με τη μορφή ???? ?????. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα το κινητό σήμερα μετά από ένα 8310 το οποίο είχα. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω ενεργοποιήσει το ελληνικό sms κτλ με το ΧΤ9, τα μηνύματα έχουν 160 χαρακτήρες μεν, αλλά είναι μικρή γραμματοσειρά και ο παραλήπτης τα παίρνει με τη μορφή ???? ?????. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. Δοκιμασε το Pocket CM Keyboard ,το λινκ ειναι λιγο πιο πανω στη σελιδα. Και γω το δοκιμασα και ολα καλα τωρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts