Panagioths Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Ωραία λοιπόν. Στην περίπτωση του συμβολαίου ξέρω ότι πρέπει να κάτσεις υποχρεωτικά 1 χρόνο διαφορετικά θα πληρώσεις τα πάγια που υπολείπονται. Στην καρτοκινητή τι ισχύει; Αν σπάσεις το συμβόλαιό σου πιο νωρίς δεν πληρώνεις τα πάγια που απομένουν αλλά το ποσόν της επιδότησης που απομένει σύμφωνα με τον πίνακα απόσβεσης που λέει στους όρους το συμβόλαιο :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας με καλύψατε πλήρως. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 πλεον για φορητοτητα δεν χρειαζεται να δωσεις τον αριθμο της καρτας sim? γιατι μολις εκανα 2 και δεν μου τον ζητησανε! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Αφού όλα είναι επώνυμα δεν χρειάζεται :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 πλεον για φορητοτητα δεν χρειαζεται να δωσεις τον αριθμο της καρτας sim? γιατι μολις εκανα 2 και δεν μου τον ζητησανε! Νομίζω πως δεν έχει αλλάξει κάτι. Κανονικά στο ζητάνε! Πήγες Cosmote από που;;; Ή κάτι άλλο;;; Μήπως τους έδωσες τα χαρτιά που είχες στην ταυτοποίηση γιατί γράφουν επάνω τους αριθμούς sim Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Αφού όλα είναι επώνυμα δεν χρειάζεται :) ναι μετα και εγω αυτο σκεφτηκα!! Νομίζω πως δεν έχει αλλάξει κάτι. Κανονικά στο ζητάνε! Πήγες Cosmote από που;;; Ή κάτι άλλο;;; Μήπως τους έδωσες τα χαρτιά που είχες στην ταυτοποίηση γιατί γράφουν επάνω τους αριθμούς sim οχι μεσω του 13897 τις εκανα. :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Δεν ζητάνε πια αριθμό SIM Κανείς δεν το ζητάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Όντως προχτές που έκανα φορητότητα (σε Vodafone) δεν το ζητήσανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 η φορητοτητα απο frog σε cosmoκαρτα γιατι να στοιχιζει 7 ευρω? που μου ερχεται στο κιν. με μνμ που στελνω αλπακ στο 1314? αφου ειναι η ιδια εταιρεια :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Δεν είναι φορητότητα, το ίδιο δίκτυο είναι, αλλά αλλαγή πακέτου! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 και γιατι να στοιχιζει 7 ευρω? ετσι με αναγκαζει να κανω διπλη φορητοτητα, απο frog σε voda και απο voda σε cosmoκαρτα. χαζομαρα δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Οι χαζομάρες της κοσμοτέ είναι αυτές !! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 η φορητοτητα απο frog σε cosmoκαρτα γιατι να στοιχιζει 7 ευρω? που μου ερχεται στο κιν. με μνμ που στελνω αλπακ στο 1314? αφου ειναι η ιδια εταιρεια :worry: Μάλλον το κάνουν επειδή η frog σου διπλασιάζει την πρώτη κάρτα κάθε μήνα. Αν βάλεις μία κάρτα 10 ευρώ δηλαδή 8,5 καθαρά *2=17-7=10..Βγαίνεις κ οριακά κερδισμένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Βασικά η αλλαγή από Whats up σε Κοσμοκάρτα ή FroG στοιχίζει 3 ευρώ ( εκτός από την πρώτη φορά που είναι δωρεάν ) Άρα δεν είναι και πολύ πιό φτηνή από 3,5 (Διπλασιασμένα ) ευρώ που σου στοιχίζει η αλλαγή από Frog σε Whats Up . Όσο για το διπλή φορητότητα που λές ,αξιολογείς τον χαμένο χρόνο του να τρέχεις δύο φορές για φορητότητα , λιγώτερο από 3,5 ευρώ; Αν η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι θετική , κάντο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 και γιατι να στοιχιζει 7 ευρω? ετσι με αναγκαζει να κανω διπλη φορητοτητα, απο frog σε voda και απο voda σε cosmoκαρτα. χαζομαρα δεν ειναι? Υπολόγισε και ότι θα χάσεις όσο υπόλοιπο έχεις αν κάνεις φορητότητα πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Υπολόγισε και ότι θα χάσεις όσο υπόλοιπο έχεις αν κάνεις φορητότητα πάντως! Μόνο αν μεταφέρεις πριν τη φορητότητα σε άλλλον αριθμό κτλ αλλα φέξε μου κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 πόσες μέρες χρειάζεται για να γίνει φορητότητα από cosmoκαρτα σε Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 3 εργάσιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 πέρασαν ήδη, οπότε λογικά τη Δευτέρα θα είναι ΟΚ. υπάρχει περίπτωση η cosmote να μη δεχθεί τη φορητότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 πέρασαν ήδη, οπότε λογικά τη Δευτέρα θα είναι ΟΚ. υπάρχει περίπτωση η cosmote να μη δεχθεί τη φορητότητα; Οχι, σε καμια περιπτωση. Σε πηραν τηλεφωνο απο την cosmote να σε ρωτησουν αν συμφωνεις για την φορητοτητα? Γιατι αυτη ειναι η διαδικασια και γινεται την επομενη μερα του αιτηματος σου Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 σας ρωτάω εκ μέρους άλλου ατόμου :) και ναι, έγινε μια κλήση από το 697131(?). δε πρόλαβε να το σηκώσει από κει και πέρα δεν πρέπει να έγινε άλλη κλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 σας ρωτάω εκ μέρους άλλου ατόμου :) και ναι, έγινε μια κλήση από το 697131(?). δε πρόλαβε να το σηκώσει από κει και πέρα δεν πρέπει να έγινε άλλη κλήσηχωρις να σε ρωτησουν αν συμφωνεις δεν προχωραει η διαδικασια. Αν δεν ξαναπαρουν το θεωρω αφορμη απο μερους της cosmote το οτι δεν απαντησε ο φιλος σου στην κληση, για να μην προχωρησουν στην φορητοτητα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Ερώτηση,ήρθε σε φίλο λογαριασμός της cosmote με αδικαιολόγητο ποσό. Θέλει να κάνει μεταφορά αριθμού στην vodafone χωρίς όμως να εξοφλήσει την cosmote. Μπορεί να το κάνει αυτό? Αν και ήδη έχει κάνει την αίτηση Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Ερώτηση,ήρθε σε φίλο λογαριασμός της cosmote με αδικαιολόγητο ποσό. Θέλει να κάνει μεταφορά αριθμού στην vodafone χωρίς όμως να εξοφλήσει την cosmote. Μπορεί να το κάνει αυτό? Αν και ήδη έχει κάνει την αίτηση Μπορεί να το κάνει φτάνει ο λογαριασμός να μην καταστεί ληξηπρόθεσμος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Μπορεί να το κάνει φτάνει ο λογαριασμός να μην καταστεί ληξηπρόθεσμος . Νομίζω είναι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts