hostis Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 εδω και 10 μερες εχει που εκανα αιτηση φορητοτητας σε whats up. ποτε θα γινει επιτελους? θα με παρουν τηλεφωνο να παω να παρω την καρτα σιμ ή θα πρεπει να περασω ο ιδιος απο το καταστημα γερμνανος που εκανα την αιτηση? Μπορεί να σε έχουν πάρει και να μην σε βρίσκουν ή να είναι κλειστό. Ένα τηλέφωνο αν πάρεις στο Γερμανό που την έκανες θα σε διαφωτίσουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 οτι δεν με εχουν παρει ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ. μου φαινεται θα περασω απο το καταστημα αργοτερα να κοιταξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 σημερα με ειδοποιησαν και παρελαβα την καρτα σιμ. γυρναω με χαρα (:lol:) στο σπιτι, βαζω την σιμ στο κινητο και... ναι!!! βρισκει δικτυο και εχει full σημα! το παλικαρι απο το γερμανο μου ειπε να κανω μια κληση σε καποιον αριθμο, να χρεωθω δηλαδη για να ενεργοποιηθει η συνδεση. οκ λεω, ας παρω στον δευτερο αριθμο που εχω (vodafone cu). πληκτρολογω τον αριθμο, κανω κληση αλλα αποκριση μηδεν. ουτε χτυπαει το κινητο, ουτε τιποτε. δοκιμαζω να παρω στο σταθερο (στο σπιτι), τα ιδια. παιρνω και απο το cu και μου λεει οτι ο αριθμος δεν ειναι διαθεσιμος. τι εχει συμβει? εν τω μεταξυ, παιρνω στο 1314 και ακουω ενα ηχογραφημενο μνμ που αναφερεται στην ταυτοποιηση των καρτοκινητων.* *τον αριθμο τον δηλωσα(ταυτοποιηση) οσο ηταν ακομη vodafone. πρεπει να τον ξαναδηλωσω τωρα που πηγα στην κοσμοτε?στο γερμανο δε μου ανεφεραν κατι τετοιο. τι να κανω βρε παιδια?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Νομιζω θελει παλι ταυτοποιηση.....εγω εκανα φορητοτητα τηλεφωνικα κ οταν παρελαβα την καρτα σιμ εβαλλα υπογραφη κ σε υπευθυνη δηλωση για την ταυτοποιηση(προφανως επειδη αλλαζει ο αριθμος της καρτα σιμ με την φορητοτητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkoleta Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 χαίρετε θα μετατρέψω 4 κινητά από vodafone και wind σε cosmote, δικαιούμαι επιδότηση? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 χαίρετε θα μετατρέψω 4 κινητά από vodafone και wind σε cosmote, δικαιούμαι επιδότηση? thanks Αν είναι στο ίδιο ονοματεπώνυμο μπορείς να ενώσεις την επιδότηση, αν φυσικά γίνουν και τα 4 πάγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 σημερα με ειδοποιησαν και παρελαβα την καρτα σιμ. γυρναω με χαρα (:lol:) στο σπιτι, βαζω την σιμ στο κινητο και... ναι!!! βρισκει δικτυο και εχει full σημα! ....... τι να κανω βρε παιδια?:( ολα ΟΚ! λυθηκε το θεμα... :) οσον αφορα την ταυτοποιηση θα παω να ρωτησω σε γερμανο ή καταστημα κοσμοτε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 ... οσον αφορα την ταυτοποιηση θα παω να ρωτησω σε γερμανο ή καταστημα κοσμοτε :p Σε όποιον δεν "έχει πέσει το σύστημα". :lol: Κατά τα λοιπά, το ίδιο είναι όπου και να πας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Πες τους ότι θα ήθελες μια φορητότητα και μια ταυτοποίηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Κατά τα λοιπά, το ίδιο είναι όπου και να πας. ναι βρε, το ξερω. απλα δεν ηξερα αν κατεβω κεντρο, οπου και εχει καταστημα κοσμοτε. τελικα πηγα στον εδω γερμανο. μου ειπε οτι δεν χρειαζεται ξανα ταυτοποιηση, καθως γινεται αυτοματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Έχω συμβόλαιο στη Vodafone και χθες με πήραν τηλέφωνο από ένα τμήμα της cosmote και μου είπαν ότι αν μέχρι την Παρασκευή μεταφερθώ στο Cosmote Απεριόριστα 35 , θα έχω -20 ευρώ στο πάγιο (δηλαδή 15 ευρώ ) για 1 χρόνο.. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτήν την προσφορά? Δικαιούσαι και επιδότηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι κάτι σχετικό πήρε το αυτί μου σε διαφήμιση στην τηλεόραση πριν λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Έχω συμβόλαιο στη Vodafone και χθες με πήραν τηλέφωνο από ένα τμήμα της cosmote και μου είπαν ότι αν μέχρι την Παρασκευή μεταφερθώ στο Cosmote Απεριόριστα 35 , θα έχω -20 ευρώ στο πάγιο (δηλαδή 15 ευρώ ) για 1 χρόνο.. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτήν την προσφορά? Δικαιούσαι και επιδότηση? Νομίζω ατι αφορά συμβόλαια απο 55Ε και πάνω. Δές εδώ http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/new_offer_aperiorista_20_promotion.xml&_nfpb=true Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Νομίζω ατι αφορά συμβόλαια απο 55Ε και πάνω. Δές εδώ http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/new_offer_aperiorista_20_promotion.xml&_nfpb=true Ακριβώς έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Ισως εχει ειπωθει αλλα θα ηθελα μια απαντηση εαν γνωριζει καποιος. Εχω συνδεση cosmote και λογω οτι δεν εχω πληρωσει 3μηνες το λογαριασμο μου μου εγινε διακοπή. !!!! Ερωτηση 1η.: Θέλω να κάνω αλλαγη με το ιδιο νούμερο σε vodafon. Μπορώ; Ερώτηση 2η.: Αν μπορω, θα εχω προβλημα με την νεα συνδεση στην νεα εταιρεια, εφοσον δεν εχω πληρωσει στην προηγουμενη εταιρεία; Ερωτηση 3η.: Σε πόσο χρονικο διαστημα γινεται η νεα συνδεση και εχω σήμα; Ερωτηση 4η.: υπάρχει περίπτωση να μην υπαρχει ο ιδιος αριθμος μου διαθεσιμός; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Ισως εχει ειπωθει αλλα θα ηθελα μια απαντηση εαν γνωριζει καποιος. Εχω συνδεση cosmote και λογω οτι δεν εχω πληρωσει 3μηνες το λογαριασμο μου μου εγινε διακοπή. !!!! Ερωτηση 1η.: Θέλω να κάνω αλλαγη με το ιδιο νούμερο σε vodafon. Μπορώ; Ερώτηση 2η.: Αν μπορω, θα εχω προβλημα με την νεα συνδεση στην νεα εταιρεια, εφοσον δεν εχω πληρωσει στην προηγουμενη εταιρεία; Ερωτηση 3η.: Σε πόσο χρονικο διαστημα γινεται η νεα συνδεση και εχω σήμα; Ερωτηση 4η.: υπάρχει περίπτωση να μην υπαρχει ο ιδιος αριθμος μου διαθεσιμός; Οχι, δεν μππορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Νομίζω ατι αφορά συμβόλαια απο 55Ε και πάνω. Δές εδώ http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/new_offer_aperiorista_20_promotion.xml&_nfpb=true Εμένα συγκεκριμένα για το 35 μου παν πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Οχι, δεν μππορείς. δεν μπορω γιατι δεν εχω εξοφλήσει τον λογαριασμό; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 δεν μπορω γιατι δεν εχω εξοφλήσει τον λογαριασμό; Αν ήταν ένας λογαριασμός δεν θα υπήρχε πρόβλημα, τώρα όμως είναι σίγουρο ότι δεν θα γίνει αποδεκτό το αίτημα φορητότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 δεν μπορω γιατι δεν εχω εξοφλήσει τον λογαριασμό; Λογικό δεν είναι η εταιρεία να μη σου αποδεσμεύσει τον αριθμό προκειμένου να καταφέρει να πάρει τα χρήματά της. Αν ήταν έτσι εύκολα θα αφήναμε όλοι απλήρωτους λογαριασμούς και μετά θα κάναμε φορητότητα για να αποφύγουμε τη πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 παιδια ξερετε το hd2 ποσο το επιδοτει η κοτε για να ερθω απο wind?ποιο τηλ παιρνω για να ρωτησω απο κινητο wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 παιδια ξερετε το hd2 ποσο το επιδοτει η κοτε για να ερθω απο wind?ποιο τηλ παιρνω για να ρωτησω απο κινητο wind?13897:) (10 χαρακτηρες) Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaflexi Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Καλησπέρα, διανύω τον πρότελευταίο μηνα ενός εταιρικού συμβολαίου με 2 γραμμές στην cosmote. (κάθε μια από τις 2 γραμμές έχει διαφορετικό πάγιο, αν έχει κάποια σημασία). Θέλω να εκμεταλλευτώ μια προσφορά της vodafone για εταιρικούς πελάτες που λήγει ΑΜΕΣΑ και προτίθεμαι να προχωρήσω σε διαδικασία φορητότητας. Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το ποιά θα είναι η ποινή που θα μου ζητηθεί να πληρώσω στην cosmote μεταφέροντας και τις 2 μου γραμμές στην vodafone? Και γενικά κάθε είδους χρέωση που θα προκύψει από αυτή μου την κίνηση... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Καλησπέρα, διανύω τον πρότελευταίο μηνα ενός εταιρικού συμβολαίου με 2 γραμμές στην cosmote. (κάθε μια από τις 2 γραμμές έχει διαφορετικό πάγιο, αν έχει κάποια σημασία). Θέλω να εκμεταλλευτώ μια προσφορά της vodafone για εταιρικούς πελάτες που λήγει ΑΜΕΣΑ και προτίθεμαι να προχωρήσω σε διαδικασία φορητότητας. Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το ποιά θα είναι η ποινή που θα μου ζητηθεί να πληρώσω στην cosmote μεταφέροντας και τις 2 μου γραμμές στην vodafone? Και γενικά κάθε είδους χρέωση που θα προκύψει από αυτή μου την κίνηση... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στην Ελλάδα η διαδικασία της φορητότητας διαρκεί 15 εργάσιμες ημέρες. Θα πρέπει να διευκρινήσεις με τη vodafone το θέμα αυτό και αν θα μπορείς να επωφεληθείς της προσφοράς παρά την 15ήμερη (τουλάχιστον 19 με σ/κ και αργίες) περίοδο εκκρεμότητας. Το αναπόσβεστο ποσό επιδότησης θα υπολογιστεί ανάλογα με τον αριθμό των υπόλοιπων ημερών που ώφειλες να παραμείνεις στο αρχικό δίκτυο προκειμένου να την διατηρήσεις (αν είναι λιγότερες από 30, τότε το ποσοστό είναι χαμηλότερο). Αυτό θα πρέπει να το βρείς στο συμβολαιό σου, ή να το ρωτήσεις στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Πάντως σημείο αναφοράς είναι η ημέρα υλοποίησης της φορητότητας, και όχι η ημερομηνία της αίτησης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas9799 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 λοιπον εδω και περιπου ενα μηνα εκανα φορητοτητα και η καρτα μου ηθε την παρασκευη και μου λενε οτι σε ακριβως τρεις μερες αρα δευτερα οτι θα εωεργοποιηθει η καρτα ειναι αληθεια εει καποιοσ κανει το ιδιο και εχει κρατησει πο πολυ για να ενεργοποιηθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts