Jump to content

Έφαγα πόρτα... - Η υποδοχή των νυχτερινών μαγαζιών...

E_jay
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ένας φίλος μου πάντως είχε φάει πόρτα μαζί με την γκόμενα (εγώ είχα μπει με την δικιά μου ) τον περίμενα μέσα.. και τίποτα .. Μετά τηλεφωνιόμαστε και μου είπε ότι τσακωθήκανε-χωρίσανε με την κοπέλα του διότι δεν έχει το κύρος να μπει σε ένα κλαμπ. Και μετά σκέφτομαι για την κοινωνία πορτιέρης + γκόμενα (καβαλημένη)

Πάντως η δικιά μου άποψη είναι ότι ο κόσμος πρέπει να μπάινει μέσα από την αρχή και όχι 2-2 κλπ γιατί λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ότι αυτό είναι trick των μαγαζιών δηλ. να κρατάνε τον κόσμο έξω . Απλά ο πορτιέρης οφείλει να στέλνει του ερημιτζίδες από εκεί που ήρθανε .,`!!

Ευτυχώς λοιπόν τα χαλάσαν από τώρα κι όχι λίγο πριν το γάμο γιατί δε θα μπορούσε να της έχει δεξίωση στο Hyatt :p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

• Απαντήσεις 205
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τέτοια ξενέρα φάγαμε πέρσι στο Λίντο καθημερινή,εκεί που τα βαρούσε άντε γεια!!Κατά τις 3:30 ήταν,έλεος αυτά δεν γίνονται και ούτε σε προετοιμάζουν..φεύγεις έτσι στεγνά:lol::lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδώ (πάτρα) πάντως που είμαι εγώ το ωράριο (καθημερινές 3:30) τηρείται κανονικά εδώ και χρόνια.τρελό ξενέρωμα να σου ανάβουν τα φώτα και να σε "διώχνουν" ενώ δεν έχεις τελειώσει ακόμα το ποτό σου.

:O Sobara mhlas?!?! Kai egw pou 8a paw patra se ligo kairo ... :/

ElEos!

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

:O Sobara mhlas?!?! Kai egw pou 8a paw patra se ligo kairo ... :/

ElEos!

Ε,εντάξει μωρέ...συνήθεια είναι..άσε που απο κάποια φάση και μετά θα βαρεθείς να βγαίνεις κάθε μέρα :p

iN seArch of a brAin...

http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg

Ε,εντάξει μωρέ...συνήθεια είναι..άσε που απο κάποια φάση και μετά θα βαρεθείς να βγαίνεις κάθε μέρα :p

Kala dn eipa oti 8a bgainw ka8e mera, alla opws kai na to kaneis to sabbato ti 8a kaneis meta ths 4? :S:S:S

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

τσακωθήκανε- χωρίσανε με την κοπέλα του διότι δεν έχει το κύρος να μπει σε ένα κλαμπ. Και μετά σκέφτομαι για την κοινωνία πορτιέρης + γκόμενα (καβαλημένη)

Έτσι από περιέργεια, για τι ηλικίες μιλάμε; Γιατί αν είναι πάνω από 17-18 τότε είναι εντελώς τραγικό (γιατί τραγικό είναι ούτως η άλλως).

Kala dn eipa oti 8a bgainw ka8e mera, alla opws kai na to kaneis to sabbato ti 8a kaneis meta ths 4? :S:S:S

Όχι ρε χαζόόό!!! το ωράριο είναι για καθημερινές!!:lol::p

iN seArch of a brAin...

http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg

Απο Δευτερα εως Πεμπτη υπαρχει ωραριο στα κλαμπ. Μεχρι τις 3.15-3.30 πρεπει να ειναι ανοιχτο.:)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

περσυ στη λαρισα μου χε τυχει αυτο.4 νταν κλεινει μουσικη, ανοιγουν φωτα,γεια σας:D

Πάτρα πέρισυ είχα πάει να δω φίλους που σπουδάζουν εκεί ... εεε πάμε ωραία και καλά γύρω στις 12 για ποτάκι περνάγαμε ωραία και καλά και κατά τις 3 και κάτι μου λένε -Αντε πάμε -Που πάμε βρε παιδιά? -Πάμε γιατί κλείνουν σε λίγο .... - Μα καλά πλάκα μου κάνετε - Οχι ρε πάμε" εκεί ξαφνικά κλείνει η μουσική ανοίγουν τα φώτα και βλέπεις τους λίγους θαμώνες να φεύγουν.... Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα αν δεν γινόταν αυτό... να το δω με τα ίδια μου τα μάτια δεν θα το πίστευα με τίποτα...
[sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon

ένας φίλος μου πάντως είχε φάει πόρτα μαζί με την γκόμενα (εγώ είχα μπει με την δικιά μου ) τον περίμενα μέσα.. και τίποτα .. Μετά τηλεφωνιόμαστε και μου είπε ότι τσακωθήκανε-χωρίσανε με την κοπέλα του διότι δεν έχει το κύρος να μπει σε ένα κλαμπ.

XAXAXAXAXAX

E ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟ ΜΠΑΖΟ Η ΓΚΟΜΕΝΑ?:lol:

XAXAXAXAXAX

E ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟ ΜΠΑΖΟ Η ΓΚΟΜΕΝΑ?:lol:

mallon to antitheto, oi kales gkomenes exoun autes tis "idieterotites":p:p:p

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

μπαζα γκομενες ισον εξυπνες..

εχετε δει πολλές κουκλαρες να ειναι με ομορφους;;

auto to lido στην θεσ/κη ειναι club ετσι?giati αθηνα ειναι men's club:P

@freak+nrg αυτο λεω ρε παιδια ο τυπος π πηγε δικαστηρια εβγαλε 1300ε...αλλα αυτος ξοδεψε σιγουρα παραπανω οποτε χαμενος βγηκε...<<τα 300 τα εβαλε σαν αποζημιωση για δικαστικα εξοδα.κ τα 1000 για ψυχικη οδυνη>>

σε καταλαβα παιδι μου.απλα ανεφερα πως ο αδερφος μου για αντιστοιχη περιπτωση (ειχαν φαει πορτα παρεα 4 ατομων) ειχε παρει μεγαλυτερο χρηματικο ποσο(ειχε μεσα και εξυβριση,απειλη και ιστοριες)
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• 1 month later...
δεν ειχε αδεια και το κλεισαν..και απ οτι εμαθα εχει πολλα τρεξιματα με δικαστηρια..κριμα γιατι ηταν τελειο!!!ευτυχως το προλαβα..θα εκλεινα πρωτοχρονια,αλλα δεν ξερω τι θα γινει..μαλλον ο μουρατιδης τους τραβαει με τα δικαστηρια για να χουν κοσμο τα δικα του μαγαζια!

ναι όντως στην Πάτρα τις καθημερινές κλείνουν στις 3:30...Είχε τύχει που ήμουν σ'ένα μαγαζί όπου έμεινε ως τις 4:30 ανοιχτό(ημέρα Τετάρτη) και ήρθε αστυνομία και πήρε μέσα τον υπεύθυνο.

Μόλις γύρισα από Goldfish,γεμάτο μέσα να παίζει you are my personal Jesus...και μπαμ,ανάβουν τα φώτα και άντε γεια..Η ξεφτίλα δεν έχει τελειωμό,ούτε η Ελβετία να ήμασταν
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις γύρισα από Goldfish,γεμάτο μέσα να παίζει you are my personal Jesus...και μπαμ,ανάβουν τα φώτα και άντε γεια..Η ξεφτίλα δεν έχει τελειωμό,ούτε η Ελβετία να ήμασταν

To goldfish που αν δεν ξημέρωνε δεν έφευγε κανείς.

Ευρώπη γίναμε.:cry: