l3ft3r1s Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Σημερα μου ηρθε email απο ebay που ελεγε οτι εγινε μη εξουσιοδοτημενη χρηση του λογαριασμου μου και οτι καποιος μπορει να μου εκλεψε τους κωδικους με αποτελεσμα να μου τον κλειδωσουν. Δεν εχω χρησιμοποιησει αλλο υπολογιστη για να γινει κατι τετοιο μονο του σπιτιου και στο κινητο μου! Ελεγε επισης οτι ακυρωσαν οτι συναλλαγες ειχαν γινει(?) Ευτυχως εγω δεν ειχα καμια εκρεμμη αγορα. Τωρα αλλαξα κωδικο και μπηκα κανονικα αλλα παιζει να ηταν ακυρος συναγερμος στα συστηματα τους ή οντως κατι παιχτηκε με το λογαριασμο μου? Για να ξερω να το ψαξω αν ειναι γιατι για λαθος το κοβω. Ετυχε σε καποιον αλλον αυτες τις μερες το ιδιο? Για να αλλαξεις τον κωδικό πάτησες σε link που ήταν μέσα στο email? Αν ναι, κανε ενα copy paste το email να το δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Για να αλλαξεις τον κωδικό πάτησες σε link που ήταν μέσα στο email? Αν ναι, κανε ενα copy paste το email να το δούμε... οχι μονο link για το πως να αλλαξεις τον κωδικο κα γενικες πληροφοριες για την ασφαλεια που σε πετανε στο help site του ebay. Παντως φαινεται οτι ειναι απο ebay γιατι στο yahoo γραφει οτι εχει ελεγχθει η διευθυνση email. Εκανα reset τον κωδικο εβαλα αλλο και φαινεται οκ. Μαλλον λαθος ο συναγερμος τους Your eBay account has been temporarily locked because it looks like someone used it without your permission. Your email address may have also been tampered with so you might not have received any emails about the unauthorized transactions. We went ahead and canceled those unauthorized transactions and credited the associated fees. We assure you that your credit card information has not been stolen because it's on a secure computer that can't be accessed by anyone. To secure your account, here's what you need to do: Step 1: Please change the password on your personal email account because if someone can get into your email, they may be able to access your eBay account. Tips: Make sure the password for your email account is different from your eBay password. Also, be sure to create a password with a combination of letters and numbers, which makes it difficult for anyone else to guess. For more tips on how to create a secure password, visit: http://pages.ebay.com/help/account/create-password.html#tips Step 2: Change your eBay password by following these steps: 1. Click the "Sign in" link at the top of the eBay home page. 2. Click the "I forgot my password" link. 3. Enter your user ID, and then click the "Continue" button. 4. Follow the instructions to change your password. After signing in to your account with your new password, you may be asked to complete additional verification to prove you're the account owner. Step 3: After you change your passwords, please change your secret question and answer by following these steps: 1. Click "My eBay" at the top of most eBay pages. You may have to sign in. 2. In the "My Account" section, click the "Personal Information" link on the left side of the page. 3. In the "Account Information" section, click the "Edit" link to the right of "Secret question." For your security, you need to enter your user ID and password again. 4. Fill in your information. 5. Click the "Change Secret Question" button. Step 4: Verify the contact information on your account by following these steps: 1. Click "My eBay" at the top of most eBay pages. You may need to sign in. 2. In the "My Account" section, click the "Addresses" link on the left side of the page. 3. If you need to change anything, click the "Change" link to the right of your account information. To learn more about securing your account, visit: http://pages.ebay.com/help/account/securing-account.html http://pages.ebay.com/help/account/protecting-identity-theft.html We appreciate you continuing to work with us, and we're sorry for any inconvenience. Thanks, eBay Please don't reply to this message. It was sent from an address that doesn't accept incoming email. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Φαίνεται επίσημο το email πάντως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Φαίνεται επίσημο το email πάντως. Μου ηρθε παλι σημερα το ιδιο email και μου ξανακλειδωσαν το λογαριασμο.. :wacko: Εστειλα email στο support και περιμενω απαντηση. Για να δουμε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Μου είχε τύχει και σε μένα και είχα επικοινωνήσει με το support. Το μήνυμα είναι επίσημο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 εμενα το support μου απαντησε οτι πρεπει να τους καλεσω για ταυτοποιηση λογαριασμου (μαλιστα μου προτειναν το skype για οικονομικες κλησεις) αλλα μετα τη 2η αλλαγη κωδικου που εκανα δεν ξαναειχα θεμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Τόσο καιρό έμπαινα eBay.de και αγοραζα διάφορα για την μηχανή. Ακόμα και αν δεν έστελνε Ελλάδα ,μιλούσα με τον Γερμανό και μου έστελνε. Πλέον αν δεν στέλνουν Ελλάδα,δεν με αφήνει να αγοράσω ή να χτύπησω δημοπρασία. Αρα μόνο eBay.gr:( Εχει κανείς τροπο να το παρακαμψουμε αυτο; Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Τόσο καιρό έμπαινα eBay.de και αγοραζα διάφορα για την μηχανή. Ακόμα και αν δεν έστελνε Ελλάδα ,μιλούσα με τον Γερμανό και μου έστελνε. Πλέον αν δεν στέλνουν Ελλάδα,δεν με αφήνει να αγοράσω ή να χτύπησω δημοπρασία. Αρα μόνο eBay.gr:( Εχει κανείς τροπο να το παρακαμψουμε αυτο; Μιλάς με τον Γερμανό και ζητάς να κάνει τροποποίηση στην δημοπρασία του και να στέλνει Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Τόσο καιρό έμπαινα eBay.de και αγοραζα διάφορα για την μηχανή. Ακόμα και αν δεν έστελνε Ελλάδα ,μιλούσα με τον Γερμανό και μου έστελνε. Πλέον αν δεν στέλνουν Ελλάδα,δεν με αφήνει να αγοράσω ή να χτύπησω δημοπρασία. Αρα μόνο eBay.gr:( Εχει κανείς τροπο να το παρακαμψουμε αυτο; Ή κοίτα στο eBay.co.uk που στέλνουν αρκετοί στην Ελλάδα. Αλλιώς όπως σου είπαν κουβέντα με τον πωλητή. Πάντως έχει γίνει μεγάλο πρόβλημα και για μένα για μερικά πράγματα. Αναγκάστηκα και έβαλα φίλο μου στην Αγγλία να φτιάξει account στο Ebay για να βρω μεταχειρα Nexus 4 από εκεί. Σχεδόν κανείς δεν έστελνε εκτός Αγγλίας. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Με το νέο global shipping policy είναι δυνατή η αποστολή από παντού κ προς παντού ή εγώ δεν κατάλαβα κάτι καλά; Αν ισχύει πάντως ο συλλογισμός μου, θα είναι τέλειο! :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Με το νέο global shipping policy είναι δυνατή η αποστολή από παντού κ προς παντού ή εγώ δεν κατάλαβα κάτι καλά; Αν ισχύει πάντως ο συλλογισμός μου, θα είναι τέλειο! :) ναι ετσι ειναι! καταλαβαν την ******* και το διορθωσαν! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Με το νέο global shipping policy είναι δυνατή η αποστολή από παντού κ προς παντού ή εγώ δεν κατάλαβα κάτι καλά; Αν ισχύει πάντως ο συλλογισμός μου, θα είναι τέλειο! :) Ναι αλλά δεν ισχύει για όλα τα πράγματα. Άσε που το κόστος εκτελωνισμου είναι πολύ μεγάλο συνήθως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Ωπ, που μπορω να δω αυτό το policy? Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας πάντως! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalolXD Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Παιδια να κανω μια ερώτηση? εχω χτυπησει μια δημοπρασια και κανονικά το πακέτο είναι απο Αγγλία. Ρωτησα τον πωλητη και μου ειπε οτι για να το στειλει ελλαδα θελει επιπλεον 15 ευρω μεταφορικα.. Θα πρέπει να προσέξω κάτι?είναι ασφαλές? μήπως πρέπει να υποψιάζομαι οτι κατι δεν πάει καλα? και αν ολα ειναι εντάξει πως το κάνω εφόσον προκειται για δημοπρασια ωστε να παρει τα επιπλεον 15 ευρω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Μπορείς να υποψιαστείς πολλά . Δώσε μας ένα link και θα δούμε αν είναι ύποπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Παιδια να κανω μια ερώτηση? εχω χτυπησει μια δημοπρασια και κανονικά το πακέτο είναι απο Αγγλία. Ρωτησα τον πωλητη και μου ειπε οτι για να το στειλει ελλαδα θελει επιπλεον 15 ευρω μεταφορικα.. Θα πρέπει να προσέξω κάτι?είναι ασφαλές? μήπως πρέπει να υποψιάζομαι οτι κατι δεν πάει καλα? και αν ολα ειναι εντάξει πως το κάνω εφόσον προκειται για δημοπρασια ωστε να παρει τα επιπλεον 15 ευρω? ευχαριστω Eγω δεν καταλαβαίνω γιατί χτύπησες κατι που δεν έρχεται ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basiliab Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 σχετικα με τις εγγυήσεις τι θελει προσοχη? Η "εγγύηση international" που αναφερεις τι καλύπτει? Αγορασα πριν 2 χρονια κινητο Ericsson μεσω ebay απο ΚΙΝΑ καινουριο, στην μεταφορα δεν ειχα κανενα προβλημα. Το τηλ. ομως χαλασε μετα απο 20 μερες. Ο κινεζος για αντικατασταση μου ζητησε 20€ επιπλεον. Μετα απο παραπονα στο ebay και τον πωλητη "εσκασα" τα 20€ και μου εστειλε αλλο καινουριο, το οποιο παρουσιασε ξανα προβλημα μετα απο 2 μηνες στην επαφη του φορτιστη με το τηλ. αλλα επειδη "παλευόταν" δεν εδωσα συνεχεια. Εγγυηση στην Ελλαδα δε με καλυπτε. (feedback δεν μπορουσα να στειλω για δευτερη φορα, αρητικο εννοείτε και το μαγαζι συνεχισε να εχει θετικα feedback...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Το έγραψα και στο νήμα του hyundai t10 αλλά το γράφω κι εδώ για περισσότερες γνώμες . Δύστυχος σήμερα είχαμε ένα ατύχημα . Το tablet κόλλησε ξαφνικά σε μαύρη οθόνη και δεν ανταποκρινόταν σε τίποτα ( ούτε reset ) και άρχισε να ψήνεται ( δεν μπορούσα να το αγγίξω ). Του έβαλα ανεμιστήρα και μετά από περίπου 15-20 λεπτά επιτέλους τελείωσε η μπαταρία . όταν τελικά το άνοιξα αντίκρισα αυτό : https://www.dropbox.com/s/ig8297j0ejl80yc/DSC_0457.jpg https://www.dropbox.com/s/vg4y26rj8ug7nrz/DSC_0456.jpg Τι κάνω τώρα ? έστειλα ήδη μήνυμα στον πωλητή και του ζήτησα αντικατάσταση ( ebay ) Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Πόσος καιρός έχει περάσει από την αγορά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Πόσος καιρός έχει περάσει από την αγορά; 24-4 εγινε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Το έγραψα και στο νήμα του hyundai t10 αλλά το γράφω κι εδώ για περισσότερες γνώμες . Δύστυχος σήμερα είχαμε ένα ατύχημα . Το tablet κόλλησε ξαφνικά σε μαύρη οθόνη και δεν ανταποκρινόταν σε τίποτα ( ούτε reset ) και άρχισε να ψήνεται ( δεν μπορούσα να το αγγίξω ). Του έβαλα ανεμιστήρα και μετά από περίπου 15-20 λεπτά επιτέλους τελείωσε η μπαταρία . όταν τελικά το άνοιξα αντίκρισα αυτό : https://www.dropbox.com/s/ig8297j0ejl80yc/DSC_0457.jpg https://www.dropbox.com/s/vg4y26rj8ug7nrz/DSC_0456.jpg Τι κάνω τώρα ? έστειλα ήδη μήνυμα στον πωλητή και του ζήτησα αντικατάσταση ( ebay ) Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ? Αυτό μου απάντησε Hi we havent receive this problem before and please tryto upgarde thefirmware http://www.pandawillforum.com/showthread.php?19721-ROM-Official-rom-for-Hyundai-T10-20130402-rar if remain the same problem then you can send it backto our ukwarehouse and we will replace another one to you and please let us know cheers! Ότι να ναι... Του είχα στείλει και φωτογραφίες και αυτός μου λέει κάνε αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Έχε υπόψιν ότι έχεις 45 ημέρες για να κάνεις dispute στο eBay από την 1η μέρα πληρωμής. Οπότε δεν μένουν πολλές μέρες και σε συμβουλεύω να ψάξεις σε διάφορα φόρουμ, μήπως βρεις τρόπο να το ξεκολλησεις μόνος σου και γλυτώσεις την ταλαιπωρία με την επιστροφή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Έχε υπόψιν ότι έχεις 45 ημέρες για να κάνεις dispute στο eBay από την 1η μέρα πληρωμής. Οπότε δεν μένουν πολλές μέρες και σε συμβουλεύω να ψάξεις σε διάφορα φόρουμ, μήπως βρεις τρόπο να το ξεκολλησεις μόνος σου και γλυτώσεις την ταλαιπωρία με την επιστροφή. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κολλήματος.Η οθόνη έχει καεί από την υπερθέρμανση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 εχω κανει μια προσφορα σε ενα πωλητη αλλα απο οτι βλεπω δεν απανταει ποτε στις προσφορες.. Εαν το αγορασω απο το buy it now θα απενεργοποιηθει αυτοματα η προσφορα ή θα συνεχισει να ισχυει μεχρι να ληξει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 εχω κανει μια προσφορα σε ενα πωλητη αλλα απο οτι βλεπω δεν απανταει ποτε στις προσφορες.. Εαν το αγορασω απο το buy it now θα απενεργοποιηθει αυτοματα η προσφορα ή θα συνεχισει να ισχυει μεχρι να ληξει? Το Buy it now είναι πάνω από όλα Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts