zananiro Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Το ποσό στο καλάθι μου το βγάζει σε ευρώ. Αλλά όταν έγινε η αγορά νομίζω ήταν USDollars και μάλλον έγινε κάποια αυτόματη μετατροπή.. Αλλά και να μου έφαγε κάποια λεφτά στην μετατροπή δεν δικαιολογείται 40 Ευρώ διαφορά Απευθείας με την κάρτα, όχι Paypal Όπως λες, Είναι πολλά 40€ για να οφείλεται σε μετατροπή. Μήπως είχαν κάποια προϊόντα shipping cost που ανέβαζε το ποσό? Πήγαινε στο purchase history στο eBay, έχει αναλυτικά τι χρεώθηκες για κάθε παραγγελία. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anubis24 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Όπως λες, Είναι πολλά 40€ για να οφείλεται σε μετατροπή. Μήπως είχαν κάποια προϊόντα shipping cost που ανέβαζε το ποσό? Πήγαινε στο purchase history στο eBay, έχει αναλυτικά τι χρεώθηκες για κάθε παραγγελία. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Τα 70 Ε είναι μαζί με τα shipping. Κοίταξα και στο purchase history. Τα πιο πολλά αντικείμενα δεν έχουν μεταφορικά και 2-3 που έχουν είναι ελάχιστο το ποσό περί του 1 Ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Τα 70 Ε είναι μαζί με τα shipping. Κοίταξα και στο purchase history. Τα πιο πολλά αντικείμενα δεν έχουν μεταφορικά και 2-3 που έχουν είναι ελάχιστο το ποσό περί του 1 Ευρώ. Δεν γίνετε ετσι, βάλε τα λινκ να σου πούμε τι πληρωσες και γιατί, και βγάλε την μετατροπή του νομίσματος από το εβαυ, δεν σου προσφέρει τίποτα αυτή η πληροφορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Επικοινωνώ με τον πωλητή ώστε να μου κάνει refund. Ο πωλητής λέει να του στείλω την διεύθυνση email που έχω στο πειπαλ μου αλλά το eBay δε με αφήνει να το στείλω .. τι πρέπει να κάνω ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Επικοινωνώ με τον πωλητή ώστε να μου κάνει refund. Ο πωλητής λέει να του στείλω την διεύθυνση email που έχω στο πειπαλ μου αλλά το eBay δε με αφήνει να το στείλω .. τι πρέπει να κάνω ; Sent from my iPhone using Tapatalk στειλε τη με γραματα και όχι συμβολα δηλαδή αντι για '@' γραψε 'at' Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 στειλε τη με γραματα και όχι συμβολα δηλαδή αντι για '@' γραψε 'at' Όλα τα δοκίμασα αλλά τίποτα ! Σκεφτόμουν εφόσον το eBay δεν αφήνει να στείλεις διεύθυνση μειλ , μήπως ο πωλητής σκέφτεται καμία απατεωνιά και καλά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Οχι και εμενα μου ειχε συμβει και έστιλα το email χωρις κανένα συμβολο και πηγε. ουτε ''gr'' ουτε παύλα δεν αφήνει Απλώς το κάνει για να μη μας αφήνει να λειτουργούμε εκτος ebay και χανουν λεφτα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Οχι και εμενα μου ειχε συμβει και έστιλα το email χωρις κανένα συμβολο και πηγε. ουτε ''gr'' ουτε παύλα δεν αφήνει Απλώς το κάνει για να μη μας αφήνει να λειτουργούμε εκτος ebay και χανουν λεφτα Αποτι κατάλαβα με το hotmail είχε θέμα .. του το έστειλα σε 2 μηνύματα κ ελπίζω να κατάλαβε :P Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 μα είναι τόσο απλό : βρίσκεις το e-mail του από την πληρωμή που έχεις κάνει στο paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 μα είναι τόσο απλό : βρίσκεις το e-mail του από την πληρωμή που έχεις κάνει στο paypal Δεν ειναι αυτο το προβλημα... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Δεν ειναι αυτο το προβλημα... Δηλαδή πιό είναι το πρόβλημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Υπαρχει καποιος αμεσος/γρηγορος τροπος να κανω chat με εκπροσωπο απο helpdesk του ebay, για να λυσω ενα χρηστικο προβλημα που εχω; Δεν εμπιπτει σε καμια κατηγορια απο οσες εχει, οσον αφορα seller/buyer κλπ. Υπαρχει chat support στο ebay ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Να ρωτήσω: Μπορώ να αγοράσω από το ebay και να το στείλω σε διαφορετική διεύθυνση και όνομα ? η το πολύ να αγοράσω από διαφορετικό λογαριασμό ebay και να πληρώσω με το δικό μου Paypal (στην ουσία θέλω να πάρω κάτι για έναν φίλο που δεν έχει κάρτα, αλλά να έρθει στο όνομά του και στην διεύθυνσή του.) Ευχαριστώ Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Μπορεις. Μιλας με πωλητή πρώτα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 φτιάξε μια νέα διευθηνση (μπορείς να έχεις πολλές ) και κατά την διαδικασία της παραγγελίας διάλεξε αυτήν την διεύθυνση . Μπορείς επίσης να βάλεις άλλο όνομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Να ρωτήσω: Μπορώ να αγοράσω από το ebay και να το στείλω σε διαφορετική διεύθυνση και όνομα ? η το πολύ να αγοράσω από διαφορετικό λογαριασμό ebay και να πληρώσω με το δικό μου Paypal (στην ουσία θέλω να πάρω κάτι για έναν φίλο που δεν έχει κάρτα, αλλά να έρθει στο όνομά του και στην διεύθυνσή του.) Ευχαριστώ Οι πιο πολλοί πωλητές δεν δέχονται να στείλουν σε άλλη διεύθυνση από αυτή που υπάρχει στο Paypal. Αλλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Λοιπόν μια βοήθεια σας παρακαλώ γιατί διαβάζω απο κινητό και δεν είναι εύκολο να βρω αυτο που θέλω Παρήγγειλα ενα tempered glass απο γερνανο πωλητή και μου έστειλε screen protector και προσπαθεί να με πείσει οτι ειναι τζαμι Εχω ανοιξει στο resolution centre στο ebay με φωτο κτλ. και μου έστειλε την διεύθυνση του και μου ειπε να του το στείλω και να μου κάνει refund. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω τα έξοδα αποστολής πίσω από το PayPal ??? Να περιμένω την απόφαση του ebay στις 26/1/17 Να παω αύριο να το στείλω συστημένο? ?? θα πάρω τα λεφτά μου πίσω ή θα μπούμε αλλά 4 € μέσα? ?? δοκιμασα να κανω dispute στο PayPal και μου βγαζει ενα μήνυμα οτι εχω ανοιξει case στο ebay εχω κάνει κατι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Εφόσον υπάρχει ανοικτό case δε μπορείς να ζητήσεις refund. Το παυπαλ επιστρέφει τα εξοδα αποστολής. Αν θες ρίξε μια ματιά στο αναλογο τοπικ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Εφόσον υπάρχει ανοικτό case δε μπορείς να ζητήσεις refund. Το παυπαλ επιστρέφει τα εξοδα αποστολής. Αν θες ρίξε μια ματιά στο αναλογο τοπικ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk δεν βρίσκω το τοπικ δεν ξερω αν ειναι σε αυτο που λέει ''paypal γενικες ερωτήσεις'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Λοιπόν μια βοήθεια σας παρακαλώ γιατί διαβάζω απο κινητό και δεν είναι εύκολο να βρω αυτο που θέλω Παρήγγειλα ενα tempered glass απο γερνανο πωλητή και μου έστειλε screen protector και προσπαθεί να με πείσει οτι ειναι τζαμι Εχω ανοιξει στο resolution centre στο ebay με φωτο κτλ. και μου έστειλε την διεύθυνση του και μου ειπε να του το στείλω και να μου κάνει refund. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω τα έξοδα αποστολής πίσω από το PayPal ??? Να περιμένω την απόφαση του ebay στις 26/1/17 Να παω αύριο να το στείλω συστημένο? ?? θα πάρω τα λεφτά μου πίσω ή θα μπούμε αλλά 4 € μέσα? ?? δοκιμασα να κανω dispute στο PayPal και μου βγαζει ενα μήνυμα οτι εχω ανοιξει case στο ebay εχω κάνει κατι λάθος? Για να πάρεις πισω χρηματα για τα ταχυδρομικά εξοδα πρεπει να ξεκινήσεις απο εδω https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Για να πάρεις πισω χρηματα για τα ταχυδρομικά εξοδα πρεπει να ξεκινήσεις απο εδω https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/ Το case όμως πρέπει να έχει ανοίξει από το ebay ή από το paypal?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Το case όμως πρέπει να έχει ανοίξει από το ebay ή από το paypal?? Στο παυπαλ αναφέρομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 (edited) Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο topic για συνναλαγές με amazon; Αν όχι, όποιος μπορεί να βοηθήσει σχετικά με μη αποδοχή πληρωμής από το amazon.de αλλά στο web banking να εμφανίζεται η χρέωση ας επικοινωνήσει με pm. Ευχαριστώ και σορρυ για το off-topic. Edited January 31, 2017 by ankostas333 Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο topic για συνναλαγές με amazon; Αν όχι, όποιος μπορεί να βοηθήσει σχετικά με μη αποδοχή πληρωμής από το amazon.de αλλά στο web banking να εμφανίζεται η χρέωση ας επικοινωνήσει με pm. Ευχαριστώ και σορρυ για το off-topic. Δεν κατάλαβα το πρόβλημα που εχεις, τι συμαινει μη αποδοχή πληρωμής ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts