artinoss Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Κατα λαθος εκανα μια μακακια απο λογαριασμο ebay που ειναι στο ονομα μου πραγματοποιησα αγορα απο παυπαλ που ειναι στο ονομα της μανας μου και απο οτι ειδα πληρωθηκε κανονικα θα εχω κανα θεμα αν δεν παει κατι καλα??Ειπα στον πωλητη να ακυρωσει και να κανω εκ νεου την αγορα αλλα δεν ξερω αν θα δεχθει την ακυρωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Έχεις μεγάλο χρονικό περιθώριο για να ανοίξεις case. Το πρόβλημα ποιό είναι? Δεν το έχει στείλει ακόμη? Δεν σου έδωσε track number? Δεν το εχει στειλει ακομη και ουτε καν εχει απαντησει στο μνμ που εστειλα σχετικα με το ποτε θα το στειλει.. επισης γνωριζω πολυ καλα οτι δεν ανοιγουμε για ψυλλου πηδημα case που ειπε ο φιλος πριν, αλλα προσεχουμε για να εχουμε...μπορει να ειναι μονο 15€ αλλα οκ,δεν ειναι και οτι καλυτερο να βλεπεις γραψιμο απο τον πωλητη.. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Δεν το εχει στειλει ακομη και ουτε καν εχει απαντησει στο μνμ που εστειλα σχετικα με το ποτε θα το στειλει.. επισης γνωριζω πολυ καλα οτι δεν ανοιγουμε για ψυλλου πηδημα case που ειπε ο φιλος πριν, αλλα προσεχουμε για να εχουμε...μπορει να ειναι μονο 15€ αλλα οκ,δεν ειναι και οτι καλυτερο να βλεπεις γραψιμο απο τον πωλητη.. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 60 μέρες είναι μέσω paypal. Περιμένεις μέχρι να γυρίσει (από διακοπές?) και ξαναστέλνεις μήνυμα. Αν δεν απαντήσει στέλνεις κι άλλο λέγοντας ότι θα ανοίξεις case (όλοι το φοβούνται). Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 εκανα την παραγγελία μου στις 17/8,θα περιμένω max μέχρι τις 31..αν δεν δω φως,τότε θα στείλω μνμ ότι θα ανοίξω case...η πλάκα είναι ότι η πωλήτρια δεν έχει καμία αρνητική κριτικη και πραγματικά αναρωτιέμαι αν σε εμένα έτυχε η αναποδιά!! τέσπα,για να δούμε... Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 60 μέρες είναι μέσω paypal. Περιμένεις μέχρι να γυρίσει (από διακοπές?) και ξαναστέλνεις μήνυμα. Αν δεν απαντήσει στέλνεις κι άλλο λέγοντας ότι θα ανοίξεις case (όλοι το φοβούνται). 60 μέρες; 180 δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) Έχεις και δίκιο και λάθος κι εγώ μαζί. Δε φταίμε εμείς, αυτοί φταίνε που έχουν χίλιες υποκατηγορίες και μέχρι να βρεις αυτό που θες κάνεις κεφάλι καζάνι. Λοιπόν, για να μην παραπληροφορούμε τα ξανάψαξα για σίγουρα και θα παραθέσω κάποια σημεία από τις ιστοσελίδες βοήθειας και paypal και ebay. (Αλληλένδετες εταιρίες, με περίπου κοινή λειτουργία.) 1) You can issue a full or partial refund up to 180 days after you receive a payment as long as its status is "Completed," "Pending," or "Cleared." Αυτό είναι πόσο καιρό περιθώριο δίνει ώστε να επιστρέψεις χρήματα. (paypal) 2) "A buyer can report in My eBay that they didn't receive an item once the item's latest estimated delivery date has passed, and for 30 days after the latest estimated delivery date." Πόσο καιρό έχει περιθώριο ο αγοραστής να ανοίξει υπόθεση μη παραλαβής. (ebay) (~60 μέρες) Edited August 24, 2016 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 εκανα την παραγγελία μου στις 17/8,θα περιμένω max μέχρι τις 31..αν δεν δω φως,τότε θα στείλω μνμ ότι θα ανοίξω case...η πλάκα είναι ότι η πωλήτρια δεν έχει καμία αρνητική κριτικη και πραγματικά αναρωτιέμαι αν σε εμένα έτυχε η αναποδιά!! τέσπα,για να δούμε... Τώρα καλύτερα. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Επειδη η paypal δεν δεχεται την καρτα μου(Περιαιως) και επειδη κατα κυριο λογο εκανα αγορα απο aliexpress. Θελω να ρωτησω αν το Ebay εχει καποιου ειδους ασφαλεια σε αγορα με χρεωστικη(και οχι με PayPal). Αν για παραδειγμα κανω την παραγγελια και κατι παει στραβα,δεν ερθει ή ειναι ελλατωματικο κτλ κτλ. Θα εχω την δυνατοτητα για dispute και τετοιου ειδους υπηρεσιες; Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Επειδη η paypal δεν δεχεται την καρτα μου(Περιαιως) και επειδη κατα κυριο λογο εκανα αγορα απο aliexpress. Θελω να ρωτησω αν το Ebay εχει καποιου ειδους ασφαλεια σε αγορα με χρεωστικη(και οχι με PayPal). Αν για παραδειγμα κανω την παραγγελια και κατι παει στραβα,δεν ερθει ή ειναι ελλατωματικο κτλ κτλ. Θα εχω την δυνατοτητα για dispute και τετοιου ειδους υπηρεσιες; Ευχαριστω εκ των προτερων. Στο εβαυ υπαρχει διαδικασία dispute, αλλα πολλοι λιγοι πωλητές δεχονται καρτες και οι περισσότεροι εινα στο γερμανικο εβαυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Επειδη η paypal δεν δεχεται την καρτα μου(Περιαιως) και επειδη κατα κυριο λογο εκανα αγορα απο aliexpress. Θελω να ρωτησω αν το Ebay εχει καποιου ειδους ασφαλεια σε αγορα με χρεωστικη(και οχι με PayPal). Αν για παραδειγμα κανω την παραγγελια και κατι παει στραβα,δεν ερθει ή ειναι ελλατωματικο κτλ κτλ. Θα εχω την δυνατοτητα για dispute και τετοιου ειδους υπηρεσιες; Ευχαριστω εκ των προτερων. Ναι έχει. Και είναι πολύ πιο γρήγορες οι διαδικασίες από το PayPal. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλησπέρα, αγόρασα κάτι από ebay αλλά ήρθε ελαττωματικό. Πλήρωσα κατευθείαν στην σελίδα του ebay, δεν με πήγε στο paypal. (έβαλα τα στοιχεία της κάρτας στο τελευταίο βήμα στο ebay-δεν μου ήρθε email από paypal). Τώρα που ήρθε ελαττωματικό τι πρέπει να κάνω; Στο "contact seller" έχω αυτές τις επιλογές. Κάνω "request a refund"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλησπέρα, αγόρασα κάτι από ebay αλλά ήρθε ελαττωματικό. Πλήρωσα κατευθείαν στην σελίδα του ebay, δεν με πήγε στο paypal. (έβαλα τα στοιχεία της κάρτας στο τελευταίο βήμα στο ebay-δεν μου ήρθε email από paypal). Τώρα που ήρθε ελαττωματικό τι πρέπει να κάνω; Στο "contact seller" έχω αυτές τις επιλογές. Κάνω "request a refund"; Ούτως ή άλλως έχεις την προστασία από το eBay. Αρχικά μίλα με τον seller και πες του τι έγινε και γενικά δες αν μπορεί να βρεθεί κάποια λύση συμφέρουσα. Αν δεν τα βρείτε ή αν δεν απαντά βθα ανοίξεις case στο eBay. Αν και τότε δεν τα βρείτε, αναλαμβάνει το eBay και μέσα σε τρεις ημέρες θα βγει απόφαση. Αν είναι υπέρ σου, λογικά θα σου ζητήσει να επιστρέψεις το προϊόν. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Θέλω να κάνω αγορά. Το προϊόν είναι η τιμή του σε αγγλικες λίρες. Γίνεται να αλλάξω κάποια ρύθμιση ώστε να μου τα εμφανίσει σε ευρω και να γίνει και σε ευρω( όπως στο αλι) Και αν δεν γίνεται να αφήσω να γίνει η μετατροπή απο PayPal η απο Πειραιώς; Sent from mTalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 την τραπεζα ασε να κανει τη μετατροπη. συμφερει απ οτι το παυπαλ τιμη σε ευρω δε δείχνει? σε παρενθεση μεσα? σε αντιστοιχες περιπτώσεις χρησιμοποιώ την xe.com Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Αν η κάρτα σας είναι visa βλέπετε την ισοτιμία εδώ https://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-rates και εκεί που λέει " Enter conversion fee " βάζετε αν γνωρίζετε το ποσοστό της προμήθειας για την μετατροπη, που χρεώνει η τραπεζα σας, αν χρεώνει φυσικά. Για Πειραιώς πχ βάζετε 2 και ξέρετε ακριβώς πόσο θα χρεωθείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Η Πειραιώς δηλαδή και για αγορά κάτω απο 20 ευρώ χρεώνει 2.5€ μετατροπή συναλλάγματος; Γιατί κάτι τέτοιο είχα ακούσει Sent from mTalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 2.5 ευρώ χρεώνει η eurobank. Η πειραιώς χρεώνει 2% επι του ποσού της αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 2.5 ευρώ χρεώνει η eurobank. Η πειραιώς χρεώνει 2% επι του ποσού της αγοράς. Προσοχη μονο γιατι η eurobank χρεώνει 2,5 ευρω ανα συναλλαγη, δηλαδη αν παρεις 10 πραγματα απο διαφορετικούς πωλητες των 50 λεπτων το ενα, θα πληρωσεις 50χ10=5 ευρω για τα αντικειμενα, και 2.5χ10=25 ευρω για την eurobank, και αν ειναι σε συνάλλαγμα βαλτε και κατι παραπάνω για την ισοτιμία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 2.5 ευρώ χρεώνει η eurobank. Η πειραιώς χρεώνει 2% επι του ποσού της αγοράς. Σε ευχαριστω φιλε ησουν παρα πολυ κατατοπιστικος. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ρε σεις πάει χάζεψα.. Πώς λαμβάνουμε ειδοποίηση για κάποιο auction λίγο πριν τελειώσει; Mail κατά προτίμηση. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ρε σεις πάει χάζεψα.. Πώς λαμβάνουμε ειδοποίηση για κάποιο auction λίγο πριν τελειώσει; Mail κατά προτίμηση. Αν θυμάμαι καλά, αν έχεις κάνει ήδη offer, σου στέλνει αυτόματα email το eBay για την εξέλιξη του auction. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Ρε σεις πάει χάζεψα.. Πώς λαμβάνουμε ειδοποίηση για κάποιο auction λίγο πριν τελειώσει; Mail κατά προτίμηση. Αν το έχεις watchlist στα πρήζει το ebay από μόνο του :lol::lol::lol::lol::lol: Αν έχω προσέξει καλά στέλνει 1 ώρα πριν και 15 λεπτά πριν... Και 24 ώρες... κλπ γενικά στέλνει αβέρτα ;) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Αν θυμάμαι καλά, αν έχεις κάνει ήδη offer, σου στέλνει αυτόματα email το eBay για την εξέλιξη του auction. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk thanks! Δεν θέλω να κάνω Offer ομως, θέλω να χτυπήσω στο τελευταίο δευτερόλεπτο! ;) :lol: Αν το έχεις watchlist στα πρήζει το ebay από μόνο του :lol::lol::lol::lol::lol: Αν έχω προσέξει καλά στέλνει 1 ώρα πριν και 15 λεπτά πριν... Και 24 ώρες... κλπ γενικά στέλνει αβέρτα ;) Μπα τώρα το ξανατσέκαρα, τίποτα. Ήμουν από πάνω όλη την ώρα, δεν ήρθε τίποτα μέχρι το τέλος της αγγελίας. Εννοείται δεν είχα κάνει bidding. Μήπως με έβλεπε στη σελίδα και δεν έστελνε ειδοποιήσεις; Είναι τόσο έξυπνο; :p Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 παιζει. παντως και μενα με ειχε πρηξει στα mail για κατι που ειχα στην γουοτσλιστ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλημέρα, Πρέπει να επιστρέψω αύριο μια οθόνη που δεν έπαιξε, έχω ξεκινήσει διαδικασία επιστροφής στο ebay, οπότε θέλω να με συμβουλέψετε τι να προσέξω για την αποστολή στα ελτα. Φτιάχνω το πακέτο, το φωτογραφίζω, στο ταχυδρομιο το στελνω συστημενο; ζηταω trucking number; στο paypal για επιστροφη των εξοδων αποστολης στελνω φωτο την αποδειξη; μου διαφευγει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts