zerokill Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 To TRACK ID απο γερμανια στην Ελλαδα αλλαζει και για να το βρεις πρεπει να καλεσεις την DHL εδω να δωσεις το παλιο και να σου δωσουν το τρακ που υπαρχει στην Ελλαδα.τα ΠΑΚΕΤΑ πανε με DHL και στην Ελλαδα.Αν ειναι Brief (φακελος ) τα δινουν τα ΕΛΤΑ.Και εκει ο αριθμος παλι αλλαζει πρεπει να καλεσεις για να τον βρεις.Αλλιως περιμενεις να σε καλεσουν για να στο παραδωσουν :lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 To TRACK ID απο γερμανια στην Ελλαδα αλλαζει και για να το βρεις πρεπει να καλεσεις την DHL εδω να δωσεις το παλιο και να σου δωσουν το τρακ που υπαρχει στην Ελλαδα.τα ΠΑΚΕΤΑ πανε με DHL και στην Ελλαδα.Αν ειναι Brief (φακελος ) τα δινουν τα ΕΛΤΑ.Και εκει ο αριθμος παλι αλλαζει πρεπει να καλεσεις για να τον βρεις.Αλλιως περιμενεις να σε καλεσουν για να στο παραδωσουν :lol: Θέλω λοιπόν να πιστεύω ότι η αναμονή θα λήξει σύντομα. Σας να ευχαριστώ για την βοήθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ευχαριστώ.. Βλέπω και μια διαφορά. Εσένα έδωσαν σύνδεσμο προς τα ΕΛΤΑ εμένα προς DHL. Gr Το πακέτο μου το έφερε η elta courier, σε γνωστό μου η speedex. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Άλλη μια ερώτηση. Αγόρασα από eBay από έναν πωλητή στη Ρωσία ένα νέο κάδο για την ρομποτική μου σκούπα aerovac bin. Αξία 32 ευρώ και άλλα 10 αποστολή. Παίζει για τέτοιο αντικείμενο μικρού όγκου και ποσού να περάσει τελωνείο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 παιδια μπορει να με κατατοπησει καποιος στο πως να χειριστω την παρακατω κατασταση; πηρα απο πωλητη ebay κινας ενα προιον 23/01/2015 το οποιο λεει οτι εχει φυγει απο κινα στις 30/01/2015 RI332121649CN Κατάσταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 29-01-2015 02:13 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 30-01-2015 10:33 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ πηρα τηλεφωνο στα ελτα και μου ειπαν δεν εχει ερθει Ελλαδα ακομη,εστειλα μηνυμα στον πωλητη να ρωτησει το δικο του ταχυδρομιο και μου ειπε ενα "ok i ll check it" και αυτο ηταν. Στο ebay λεει οτι το αργοτερο που θα παραλαβω ειναι 9/03/2015. τι πρεπει να κανω απο δω και περα μιας και το δεμα μεχρι και σημερα δεν εμφανιζεται στα ΕΛΤΑ να εχει ερθει! να περιμενω μεχρι την προθεσμια παραδοσης; Δεν μου εχει ξανατυχει κατι παραομοιο και δεν ξερω πως ακριβως να το χειριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) παιδια μπορει να με κατατοπησει καποιος στο πως να χειριστω την παρακατω κατασταση; πηρα απο πωλητη ebay κινας ενα προιον 23/01/2015 το οποιο λεει οτι εχει φυγει απο κινα στις 30/01/2015 RI332121649CN ΚατάστασηΗμερομηνιαΩραΠεριοχη ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ29-01-201502:13ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ30-01-201510:33ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ πηρα τηλεφωνο στα ελτα και μου ειπαν δεν εχει ερθει Ελλαδα ακομη,εστειλα μηνυμα στον πωλητη να ρωτησει το δικο του ταχυδρομιο και μου ειπε ενα "ok i ll check it" και αυτο ηταν. Στο ebay λεει οτι το αργοτερο που θα παραλαβω ειναι 9/03/2015. τι πρεπει να κανω απο δω και περα μιας και το δεμα μεχρι και σημερα δεν εμφανιζεται στα ΕΛΤΑ να εχει ερθει! να περιμενω μεχρι την προθεσμια παραδοσης; Δεν μου εχει ξανατυχει κατι παραομοιο και δεν ξερω πως ακριβως να το χειριστω Μεχρι να περασει η προθεσμια παραδοσης δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο απο το να στειλεις καποιο μηνυμα στον πωλητη, οπως και καλα εκανες. Απο τις 9/3 και μετα μπορεις να ανοιξεις case στο ebay και να ζητησεις refund ή να δωσεις καποιο χρονο ωστε να ερθει το αντικειμενο. Απο τη στιγμη που ανοιξεις case εχεις αλλες 30 μερες μεχρι να κανεις escalate και να ζητησεις να παρεμβει το ebay και να παρει την οριστικη αποφαση. Περιμενε 40-44 μερες απο την ημερομηνια αγορας και αν δεν εχει ερθει ανοιξε case ωστε να εισαι καλλυμενος. Εφοσον εχεις tracking number και εσυ και ο πωλητης αλλα και το ebay γνωριζετε την πορεια του αντικειμενου. Edited March 4, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Μεχρι να περασει η προθεσμια παραδοσης δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο απο το να στειλεις καποιο μηνυμα στον πωλητη, οπως και καλα εκανες. Απο τις 9/3 και μετα μπορεις να ανοιξεις case στο ebay και να ζητησεις refund ή να δωσεις καποιο χρονο ωστε να ερθει το αντικειμενο. Απο τη στιγμη που ανοιξεις case εχεις αλλες 30 μερες μεχρι να κανεις escalate και να ζητησεις να παρεμβει το ebay και να παρει την οριστικη αποφαση. Περιμενε 40-44 μερες απο την ημερομηνια αγορας και αν δεν εχει ερθει ανοιξε case ωστε να εισαι καλλυμενος. Εφοσον εχεις tracking number και εσυ και ο πωλητης αλλα και το ebay γνωριζετε την πορεια του αντικειμενου. Ευχαριστω. μου απαντησε ξανα ο πωλητης και μου ειπε να περιμενω ακομη μια εβδομαδα και αν δεν ερθει να του στειλω μηνυμα για να μου κανει ή refund ή reship. σε αυτη την περιπτωση ανοιγω παλι case? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ευχαριστω. μου απαντησε ξανα ο πωλητης και μου ειπε να περιμενω ακομη μια εβδομαδα και αν δεν ερθει να του στειλω μηνυμα για να μου κανει ή refund ή reship. σε αυτη την περιπτωση ανοιγω παλι case? Όχι δεν μπορείς να ανοίξεις ξανά case. Θα ανοίξεις case 40-45 μέρες μετά την αγορά και θα είσαι καλυμμένος για 30 μέρες. Από τη στιγμή που ανοίξεις case περίμενε 1-2 βδομάδες ακόμα και αν δεν έρθει ζητα refund. Αν μετά παραλάβεις του επιστρέφεις τα χρηματα. Αν ζητήσεις reship θα πρέπει να έρθει μέσα στις 30 μέρες αλλιως δεν είσαι καλυμμένος. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου προτείνει έναν ανταπτορα που από την μία ν έχει τέτοιο βύσμα όπως στην φώτο και από την άλλη να βγαίνει καρφί που να μπαίνει στην θύρα ακουστικών του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) http://www.ebay.com/itm/3-5mm-Handsfree-Headset-Adapter-for-Sony-Ericsson-Zylo-Pop-Port-/141595269008?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item20f7bc5790 http://www.ebay.com/itm/Ecouteur-Adaptateur-Sony-ericsson-Jack-3-5-mn-W980-Z750-/130772846836?pt=FR_YO_Informatique_Peripheriques_CasquesMicros&hash=item1e72ab48f4 http://www.ebay.com/itm/Audio-Adapter-For-Sony-Ericsson-K750i-K800i-W810i-W880i-/300375418031?pt=UK_Mobile_Home_Phones_Bluetooth_Acc_ET&hash=item45efc524af Edited March 15, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 http://www.ebay.com/itm/3-5mm-Handsfree-Headset-Adapter-for-Sony-Ericsson-Zylo-Pop-Port-/141595269008?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item20f7bc5790 http://www.ebay.com/itm/Ecouteur-Adaptateur-Sony-ericsson-Jack-3-5-mn-W980-Z750-/130772846836?pt=FR_YO_Informatique_Peripheriques_CasquesMicros&hash=item1e72ab48f4 http://www.ebay.com/itm/Audio-Adapter-For-Sony-Ericsson-K750i-K800i-W810i-W880i-/300375418031?pt=UK_Mobile_Home_Phones_Bluetooth_Acc_ET&hash=item45efc524af Συγγνώμη για την ασυνεννοησια αλλά δεν ψάχνω βυσμα να ταιριάζει σε αυτό της φώτο, ψάχνω βύσμα σαν αυτό της φώτο. Δηλαδή να είναι η υποδοχή όχι αυτό που θα μπει μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μαγκες, αντικειμενο μεχρι τι κοστους επιτρεπεται επισημως να εισαγουμε απο εκτος Ευρωπης χωρις δασμους; Ρωταω γιατι θελω να παραγγειλω απο ebay, amazon.com, ..... πραγματα απο ΗΠΑ. Ευχαριστω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Το όριο για δασμούς είναι τα 150 ευρώ. Προσοχή: αυτό δεν σημαίνει ότι μέχρι 150 ευρώ δεν πληρώνεις τίποτα. Υπάρχει και ο ΦΠΑ και υπάρχουν και τα έξοδα εκτελωνισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μαγκες, αντικειμενο μεχρι τι κοστους επιτρεπεται επισημως να εισαγουμε απο εκτος Ευρωπης χωρις δασμους; Ρωταω γιατι θελω να παραγγειλω απο ebay, amazon.com, ..... πραγματα απο ΗΠΑ. Ευχαριστω. Από ebay.com και amazon.com μπορείς να ζητήσεις τα μεταφορικά και τα εκτελωνιστικα κόστη από την αρχή να τα πληρώσεις. Εξαρτάται τον πωλητή βέβαια. Νομίζω στο amazon com είναι στάνταρ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Νομίζω και στο ebay στάνταρ είναι για όσα έρχονται από USA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Θελω να πω ποιο ειναι το οριο τιμης για να μην εχω προβλημα με το τελωνειο. Δηλαδη να πληρωσω οσο λεει το αμερικανικο ηλεκτρονικο καταστημα και τελος, χωρις φοβο. Νομιζω οτι ειναι καπου στα 45$; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 αν ερθει με usps οι χρεωσεις δεν ειναι παραλογες..για 750 δεμα πληρωσα 120€ τελωνειο,ασε που μπορει να εισαι τυχερος και να μην ασχοληθουν καθολου:) Αντιθετως,παλαιοτερα με fedeex για δεμα 900$ πληρωσα 1000€ εξοδα τελωνειου:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Θελω να πω ποιο ειναι το οριο τιμης για να μην εχω προβλημα με το τελωνειο. Δηλαδη να πληρωσω οσο λεει το αμερικανικο ηλεκτρονικο καταστημα και τελος, χωρις φοβο. Νομιζω οτι ειναι καπου στα 45$; Στο γράψαμε πολύ ξεκαθαρα. Στάνταρ το amazon.com και αρκετοί πωλητές από το ebay.com, σου λένε από την αρχή να πληρώσεις το ποσό εκτελωνισμου που χρειάζεται. Αν μιλάς για προϊόντα από Κίνα κλπ είναι άλλη ιστορία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ειναι λογικο που πωλητης στο ebay, μου δινει positive feedback πριν καν στειλει την παραγγελια μου;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Αν την έχεις εξοφλήσει ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ειναι λογικο που πωλητης στο ebay, μου δινει positive feedback πριν καν στειλει την παραγγελια μου;:confused: Παντα ετσι κανουν για να τους κανεις κι εσυ θετικη αξιολογηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ειναι λογικο που πωλητης στο ebay, μου δινει positive feedback πριν καν στειλει την παραγγελια μου;:confused: Αυτός είναι για μένα ο σωστός πωλητής. Να δίνει την θετική μόλις πάρει τα λεφτά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ειναι λογικο που πωλητης στο ebay, μου δινει positive feedback πριν καν στειλει την παραγγελια μου;:confused: Ναι,συνήθως έτσι κάνουν οι περισσότεροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να βλέπουμε τις παλιότερες αγορές που έχουμε κάνει κάτι άλλαξε και μου βγάζει μόνο τους τελευταίους δυο μήνες επιλέγω 2014 δέν βγάζει τιποτα επιλέγω 2015 και βγάζει γενάρη φλεβάρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να βλέπουμε τις παλιότερες αγορές που έχουμε κάνει κάτι άλλαξε και μου βγάζει μόνο τους τελευταίους δυο μήνες επιλέγω 2014 δέν βγάζει τιποτα επιλέγω 2015 και βγάζει γενάρη φλεβάρη Kατι κανεις λαθος τα βγαζει κανονικα 15, 14 και 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts