Serafeim1981 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 εκανα μια αγορα 20 Μαρτιου αλλα ο πωλητης δεν το εχει σημειωσει ως shipped και δεν φαινεται να το εχει στειλει. Δεν απανταει ουτε σε μηνυματα/email. Το ebay δεν σε αφηνει να ανοιξεις case πριν τις 40 ημερες. Δηλαδη σου μενουν μονο 5 για τις 45 που ειναι το οριο αλλιως κλαψτα. Μπορω να κανω κατι να παρω τα χρηματα πισω να παραγγειλω απο αλλου ή αναγκαστικα περιμενω μεχρι να μπορεσω να ανοιξω case στο ebay? Έχω πάθει κάτι ανάλογο με ημερομηνία αγοράς 26/03. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ήταν από 2 έως 8 Απριλίου. 9 Απριλίου το πρωί άνοιξα case. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 καλα εμενα μου λεει απο 30 απριλιου και μετα θα μπορεσω στο ebay. Κατι παιζει με τον πωλητη ισως πονταρει να περασουν οι 45 και να στα φαει μετα ή δε ξερω. Στο Paypal αν ανοιξω δεν θα μου πουν να περιμενω? Το θεμα ειναι οτι υποτιθεται γραφει θα το εστελνε και με tracking number οποτε ισως πατησω εκει και ζητησω στοιχεια αποστολης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Στη δική μου περίπτωση πλήρωσα και από εκείνη τη στιγμή ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δεν αποκλείω να μην είχε καν το προϊόν... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 εμενα εχει 104 feedback με 2 αρνητικες μονο και για ασημαντο λογο. μπορει να ξεχασε να μαρκαρει οτι το εστειλε αλλα δεν απανταει πουθενα Μολις τωρα πηγα να ανοιξω dispute στο paypal και μου λεει "Your seller is currently unable to respond to this dispute." Μετα ζηταει να προxωρησω σε claim πραγμα που εκανα. Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzogia Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλημέρα σε όλους ! Παρήγγειλα μέσω ebay μια μπαταρία για το iphone μου και μετά από διάστημα 25-30 ημερών μου έστειλε email ο πωλητής αν παρέλαβα την μπαταρία γιατί του έστειλαν άλλοι αγοραστές email ότι δεν έχουν παραλάβει το συγκεκριμένο προιόν και μου είπε ότι του είπαν από το κινέζικο ταχυδρομείο ότι ενδέχεται να μην σταλεί λόγο επικινδυνότητας ( είμαι χρόνια χρήστης ebay και έχω παραγγείλει πολλές φορές μπαταρίες και τα έχω παραλάβει κανονικά ) και του απάντησα ότι ούτε και εγώ είχα παραλάβει την μπαταρία και μου πρότεινε η να μου στείλει τα λεφτά πίσω η να μου ξαναστείλει το προιόν! Μου το ξαναέστειλε (απ'ότι είπε τουλάχιστον ) και ακόμα να το παραλάβω και του έστειλα email να μου επιστρέψει τα χρήματα, δέχτηκε ΑΛΛΑ μου ζητάει το paypal account μου !!! Δεν μου έχουν ζητήσει ΠΟΤΕ πωλητές το paypal account μου και άλλες φορές μου έχουν επιστραφεί χρήματα αλλά χωρίς να μου ζητούν στοιχεία του λογαριασμού μου !! Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Χαλάρωσε. Το μειλ σου ζητάει, όχι τον κωδικό. Να σού βάλει τα χρήματα. Προφανώς δεν υπάρχουν στις καταστάσεις του οι λογαριασμοι να κάνει επιστροφή. Η βαριέται να ψάξει. Πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να μην δώσεις και τον κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzogia Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση ! Δηλαδή να του δώσω απλά το email μου που συνδέομαι στο paypal ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ναι. Μπορείς να το δώσεις όπου χρειάζεται να σου δώσουν λεφτά. Αρκεί να έχεις έναν καλό κωδικό ώστε να είναι αδύνατον να τον βρει κάποιος. Και εννοείται ότι τον κωδικό τον βάζεις μόνο στο paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzogia Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 ok ευχαριστώ πολύ !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomous Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 ok ευχαριστώ πολύ !! :) Και τον κωδικό να τον αλλάζεις μηνιαίως, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Και τον κωδικό να τον αλλάζεις μηνιαίως, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. ;) Όχι ρε φίλε κάθε μήνα. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται αλλά ξέρεις τι δεν γίνεται. Δεν γίνεται λοιπόν κάποιος να σπάσει ένα κωδικό που θα του πάρει 10 χρόνια για να χακαρει μια κάρτα. Μην τρελαθούμε, γιατί έτσι θα τον αλλάζουμε κάθε βδομάδα η και κάθε μέρα, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι γίνεται. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Όχι ρε φίλε κάθε μήνα. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται αλλά ξέρεις τι δεν γίνεται. Δεν γίνεται λοιπόν κάποιος να σπάσει ένα κωδικό που θα του πάρει 10 χρόνια για να χακαρει μια κάρτα. Μην τρελαθούμε, γιατί έτσι θα τον αλλάζουμε κάθε βδομάδα η και κάθε μέρα, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι γίνεται. :lol: pavlitakis εγραψες! :rotfl: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 κατι πωλητες που βαζουν προιοντα σε χαμηλες τιμες για παραδειγμα 30ευρω ενω δε το βρισκεις πουθενα κατω απο 80 ξερει κανεις τι ρολο παιζουν? Θα μου πειτε ειναι απατεωνες οκ αλλα οταν ο αλλος ειναι μελος απο το 2010 εχει feedback 1438 με μονο 4 αρνητικες στις 800 αξιολογησεις το τελευταιο χρονο γινεται να ειναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Μπορει να πουλάνε κατι που να είναι απομίμηση... Θες να μας δώσεις link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 http://www.ebay.com/itm/Minix-NEO-X7-Quad-Core-Android-4-2-RK3188-Bluetooth-2GB-16GB-Google-Smart-TV-Box-/231204379480?pt=AU_MultiFormatMediaPlayers&hash=item35d4dadb58 και ο 2ος που σημερα βλεπω αφησαν πολλες αρνητικες αρα ειναι απατεωνας τελικα http://www.ebay.com/itm/191103853175 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
code8 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 χαιρεται.εχω ενα individual account στo ebay 3-4 χρονια τωρα.μεχρι τωρα εκανα μονο αγορες.τωρα θελω να πουλησω καποια πραγματα τα οποια ειναι πανω απο 10 και πανω απο 500$ αρα ξεπερνουν τον περιορισμο του ebay.για να δημιουργησω ενα ebaystore πρεπει να μετατρεψω το account μου πρωτα σε business η δεν ειναι απαραιτητο?επισης αν επιλεξω να φτιαξω Basic Store το οποιο χρεωνει 20$ το μηνα και σου δινει απο οτι λεει μεχρι 150 αγγελιες free και οχι premium h anchor θα εχω τη δυνατοτητα τα πραγματα που να κοστιζουν οσο θελω χωρις περιορισμους?και αν οχι μεχρι ποσα λεφτα ειναι το οριο?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Καλησπέρα, παρήγγειλα ένα σκληρό δίσκο και θέλω να ακυρώσω την παραγγελία και να πάρω τα λεφτά πίσω. Του έστειλα μήνυμα αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα. Αν δεν την ακυρώσει τι κάνω; Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Καλησπέρα, παρήγγειλα ένα σκληρό δίσκο και θέλω να ακυρώσω την παραγγελία και να πάρω τα λεφτά πίσω. Του έστειλα μήνυμα αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα. Αν δεν την ακυρώσει τι κάνω; τον έχει στείλει? αν ναι πρέπει να περιμένεις να σου έρθει και να το στείλεις πίσω.. τα χρήματα λογικά θα στα δώσει όταν τον παραλάβει στα χέρια του.. υπόθεση δηλαδή 1μιση μήνα τουλάχιστον.. αν δεν είναι πολλά τα λεφτά μην μπείς καν στον κόπο είναι η άποψη μου.. γιατί μια η αναμονή μια τα μεταφορικά δεν ξέρω αν συμφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 τον έχει στείλει? αν ναι πρέπει να περιμένεις να σου έρθει και να το στείλεις πίσω.. τα χρήματα λογικά θα στα δώσει όταν τον παραλάβει στα χέρια του.. υπόθεση δηλαδή 1μιση μήνα τουλάχιστον.. αν δεν είναι πολλά τα λεφτά μην μπείς καν στον κόπο είναι η άποψη μου.. γιατί μια η αναμονή μια τα μεταφορικά δεν ξέρω αν συμφέρει Όχι δεν το είχε στείλει. Αν τον είχε στείλει δεν θα έμπαινα καν στον κόπο. Τώρα που δεν τον έχει στείλει τι κάνω; Απλά περιμένω να απαντήσει; Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Όχι δεν το είχε στείλει. Αν τον είχε στείλει δεν θα έμπαινα καν στον κόπο. Τώρα που δεν τον έχει στείλει τι κάνω; Απλά περιμένω να απαντήσει; νομίζω ναι απλά περιμένεις.. ξαναστείλε του μήνυμα και πες του να ακυρώσει την συνναλαγή.. βέβαια να ξέρεις μπορεί να πεί και όχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) νομίζω ναι απλά περιμένεις.. ξαναστείλε του μήνυμα και πες του να ακυρώσει την συνναλαγή.. βέβαια να ξέρεις μπορεί να πεί και όχι.. Ναι για το ενδεχόμενο να πει όχι ρωτάω. Τι μπορώ να κάνω τότε; Edited April 27, 2014 by panathare Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Ναι για το ενδεχόμενο να πει όχι ρωτάω. Τι μπορώ να κάνω τότε; Δεν θυμάμαι, αλλά μήπως έχει στο dispute επιλογή για ακύρωση της παραγγελίας; Πχ γιατί άλλαξες γνώμη; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dibost Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Δεν μπορεί ο αγοραστής να ακυρώσει την αγορά. Ειναι στο χερι του πωλητή, αν θελει να γινει η ακυρωση της αγορας. Μπορείς να του στείλεις ξανά email ή να ψαξεις τα στοιχεία του (ισως να εχει δωσει τηλεφωνο). Μπορείς να επιστρεψεις το αντικείμενο, αν το αποδεχεται ο πωλητής και αν μπορεις να ανοιξεις υποθεση επιστροφης αντικειμενου. Αν το επιστρεψεις χωρις υπόθεση δεν καλύπτεσαι. Αν σου στειλει αίτημα για την ακυρωση θα δεχτεις αφου πρωτα εχεις σιγουρευτει οτι σου επεστρεψε τα χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamer4 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Πάρήγγειλα από το ebay κινητό και πλήρωσα με paypal. Στις 14-3-2014 το παρήγγειλα και στις 17-3-2014 το πλήρωσα και μου έστειλε το πακέτο. Σήμερα στις 30-4-2014 παρέλαβα το πακέτο και αντί για κινητό ήταν ένα cardreader. Ο πωλητής δεν είναι πια στο ebay. Όποιος ξέρει τι πρέπει να κάνω, ας μου πει. Ευχαριστώ, προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Πάρήγγειλα από το ebay κινητό και πλήρωσα με paypal. Στις 14-3-2014 το παρήγγειλα και στις 17-3-2014 το πλήρωσα και μου έστειλε το πακέτο. Σήμερα στις 30-4-2014 παρέλαβα το πακέτο και αντί για κινητό ήταν ένα cardreader. Ο πωλητής δεν είναι πια στο ebay. Όποιος ξέρει τι πρέπει να κάνω, ας μου πει. Ευχαριστώ, προκαταβολικά! ποιος πωλητης ηταν? και εγω αγορασα ενα android tv stick και μαλλον θα βρω μεσα τιποτα χαρτοσακουλες τυλιγμενες.. απο της 14-3 εχουν περασει οι 45 μερες που σου δινει περιθωριο για dispute οποτε μαλλον τα εχασες. δοκιμασε βεβαια αλλα δυσκολα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts