Vasileios Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 E-mail δεν στέλνουν τα Ελληνικά ταχυδρομεία ! Όσο για την θήκη πρέπει να ρωτήσεις τον έμπορο που σου τα έστειλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 μαζι με το κιν και τα ακουστικα που σας εχω πει παρειγγηλα και μια θηκουλα για τι κιν .. και αυτη στο ταχυδρομειο θα ειναι? επισης θα μ στειλουν ε-μαιλ οταν φτασουν τα αντικειμενα ? Οχι. Θα σου χτυπησει ο ταχυδρομος ή θα σου αφησει ειδοποιηση να πας να το παρεις. Εξαλλου αν σου δωσανε tracking number βλεπεις μεσω internet την πορεια του ταξιδιου του. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλησπέρα, είχα παραγγείλει ένα καλώδιο και επειδή δεν είχε έρθει έκανα refund. Τώρα που ήρθε τι να κάνω;;; Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλησπέρα, είχα παραγγείλει ένα καλώδιο και επειδή δεν είχε έρθει έκανα refund. Τώρα που ήρθε τι να κάνω;;; Είτε το ξαναπληρώνεις είτε όχι. Η απόφαση δική σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Είτε το ξαναπληρώνεις είτε όχι. Η απόφαση δική σου . Αν δεν το ξανα πληρώσω; Επίσης, θέλω να πουλήσω μία οθόνη. Τα έξοδα αποστολής είναι τόσα πολλά όσα υπολογίζω στο site των ΕΛΤΑ; Edited March 24, 2014 by panathare Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ακριβώς τόσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Αν δεν το ξαναπληρώσεις εσενα πως σου φαινεται? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisosalfisti Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Φυσικα και να το ξαναπληρωσεις. Ο πωλητης το αγορασε, δεν του το εδωσαν τζαμπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό: http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/ebay_zps2a6b4db8.png Φυσικά και του απάντησα να το ξαναστείλει, απλά αναρωτιέμαι αν είναι λογικό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Οι πωλητές από την Κίνα πουλάνε ήδη χαμηλής αξίας σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Όταν αγοράζεις ένα καλώδιο με 1,20 ευρώ ή μία μπαταρία με 1,90 δεν πληρώνουν το κόστος συστημένου διότι είναι απαγορευτικό . Έτσι αν χαθεί κάτι προτιμούν να το ξαναστείλουν και πάλι με απλό ταχυδρομείο. Το ΕΒΑΥ βέβεαι δεν υιοθετεί αυτήν την τακτική , έτσι αν ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω σου τα δίνει . Το λογικό είναι να πάρεις τα χρήματα σου πίσω και να ξαναπαραγγείλεις . Γιατί αν έχουν περάσει ήδη 25 ημέρες και μετα περιμένεις άλλες τόσες δεν θα μπορείς πλέον να κάνεις claim ( 45 ημέρες είναι η προθεσμία ) . Αλλά αν πρόκειται για μικροποσά και αξιόπιστους πωλητές δεν έχει και τόσο σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ναι ο πωλητής έχει 98,5% Positive Feedback και το αντικείμενο είναι αξίας 2 ευρώ οπότε είπα να μην ξανακάνω ολόκληρη μανούρα και απλά του είπα να το ξαναστείλει (βέβαια του είπα ότι αν δεν το έχω σε 25 μέρες θα του γράψω αρνητική κριτική) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Οι υπηρεσιες tracking, ποσο καλα 'συνεργαζονται' μεταξυ τους; Περιμενω ενα δεμα με fedex. Ομως, για την τελικη παραδοση θα αναλαβει η speedex. Το tracking της fedex, που ειναι και το μοναδικο που δειχνει το εν λογω αντικειμενο που αγορασα στο ebay, θα σταματησει την ενημερωση του εκει που 'σταματα' τη διακινηση η fedex και το παραδιδει στην speedex για τη συνεχεια; Ή θα ενημερωθει (κατι σαν ανατροφοδοτηση προς τα πισω) μολις παραδωσει η speedex? Αν δεν υπαρχει καποιου ειδους 'συνέχεια', μπορεί εγω να εχω παραλαβει, και ο πωλητης να νομιζει οτι εγω ακομη περιμενω το πακετο. Δεν μπορει, καποια δικλειδα θα υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μήπως γνωρίζει κάποιος με ποια εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα συνεργάζεται η parcelforce; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μήπως γνωρίζει κάποιος με ποια εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα συνεργάζεται η parcelforce; ELTA courier μηπως? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Μήπως γνωρίζει κάποιος με ποια εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα συνεργάζεται η parcelforce; Εμένα μου είχε έρθει με ΕΛΤΑ. Δεν ξέρω αν συνεργάζονται και με άλλους ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 καλησπερα παιδια..εχω κανει μια παραγγελια περιπου στα μεσα μαρτιου απο το ebay ο αριθμος αποστολης μου δειχνει οτι περασε ελλαδα εδω και 2 βδομαδες και εχει κολλησει στο τελωνιο..ειμαι επαρχια..μεσα στη βδομαδα θα μου ερθει;οποιος ξερει κατι ας βοηθησει..ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 καλησπερα παιδια..εχω κανει μια παραγγελια περιπου στα μεσα μαρτιου απο το ebay ο αριθμος αποστολης μου δειχνει οτι περασε ελλαδα εδω και 2 βδομαδες και εχει κολλησει στο τελωνιο..ειμαι επαρχια..μεσα στη βδομαδα θα μου ερθει;οποιος ξερει κατι ας βοηθησει..ευχαριστω εκ των προτερων ειναι αρκετο διαστημα κολλημενο στο τελωνειο...μηπως το κρατησανε? τι εφερες? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 ενα κινητο..2 βδομαδες ειναι..υπαρχει και αυτη η περιπτωση;δεν μ εχει ξανασυμβει;και τωρα τι κανουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 καλησπερα παιδια..εχω κανει μια παραγγελια περιπου στα μεσα μαρτιου απο το ebay ο αριθμος αποστολης μου δειχνει οτι περασε ελλαδα εδω και 2 βδομαδες και εχει κολλησει στο τελωνιο..ειμαι επαρχια..μεσα στη βδομαδα θα μου ερθει;οποιος ξερει κατι ας βοηθησει..ευχαριστω εκ των προτερων Γράψε εδώ αναλυτικά όλες τις πληροφορίες που σου βγάζει η σελίδα των ΕΛΤΑ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Καλημερα παιδες Μια ερωτηση να κανω θελω ειχα παραγγειλει απο το ebay 3 mp3 απο κινα τα πηρα στα χερια μου και εκανα θετικη αξιολογηση στον πωλητη ομως μετα διαπιστωσα οτι το ενα απο τα 3 ειναι χαλασμενο εστειλα μυν του πωλητη ομως δε μου εχει απαντησει ακομα τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση ξερει κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Γράψε εδώ αναλυτικά όλες τις πληροφορίες που σου βγάζει η σελίδα των ΕΛΤΑ. [ATTACH]43592[/ATTACH] αυτο εδω γραφει φιλε μ εδω κ 2 βδομαδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 [ATTACH]43592[/ATTACH] αυτο εδω γραφει φιλε μ εδω κ 2 βδομαδες Από ποια χώρα έρχεται; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Από ποια χώρα έρχεται; απι αμερικη φιλε μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 εκανα μια αγορα 20 Μαρτιου αλλα ο πωλητης δεν το εχει σημειωσει ως shipped και δεν φαινεται να το εχει στειλει. Δεν απανταει ουτε σε μηνυματα/email. Το ebay δεν σε αφηνει να ανοιξεις case πριν τις 40 ημερες. Δηλαδη σου μενουν μονο 5 για τις 45 που ειναι το οριο αλλιως κλαψτα. Μπορω να κανω κατι να παρω τα χρηματα πισω να παραγγειλω απο αλλου ή αναγκαστικα περιμενω μεχρι να μπορεσω να ανοιξω case στο ebay? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 εκανα μια αγορα 20 Μαρτιου αλλα ο πωλητης δεν το εχει σημειωσει ως shipped και δεν φαινεται να το εχει στειλει. Δεν απανταει ουτε σε μηνυματα/email. Το ebay δεν σε αφηνει να ανοιξεις case πριν τις 40 ημερες. Δηλαδη σου μενουν μονο 5 για τις 45 που ειναι το οριο αλλιως κλαψτα. Μπορω να κανω κατι να παρω τα χρηματα πισω να παραγγειλω απο αλλου ή αναγκαστικα περιμενω μεχρι να μπορεσω να ανοιξω case στο ebay? Ανοιξε στο παυπαλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts