DrCarbohydrate Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 ανάλογα τι shipping επιλογή έβαλες.. το πιο πιθανόν είναι να τα παραλάβεις από το ταχυδρομείο όταν θα σου αφήσουν σημείωμα στο σπίτι σου.. tracking number έχεις? Economy Int'l Shipping στο κινητο AusPost Air Mail Parcel στα ακουστικα Tracking number εχς για το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Επειτα απο διαπραγματευση, ενας seller δεχτηκε να μου πουλησει ενα item σε χαμηλοτερη τιμη απο αυτη που το πουλα στο ebay. Για το λογο αυτο, μου εστειλε μεσω ebay, ενα invoice να το πληρωσω μεσω paypal, και το αποδεχτηκα-πληρωσα. Αυτο το αντικειμενο τωρα, θα μου εμφανιζεται στο summary των orders στο ebay? Δεν εχω συνηθισει να 'αγοραζω' κατι στο ebay και να μην μπορω να το δω/παρακολουθησω μεσω του summary. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Επειτα απο διαπραγματευση, ενας seller δεχτηκε να μου πουλησει ενα item σε χαμηλοτερη τιμη απο αυτη που το πουλα στο ebay. Για το λογο αυτο, μου εστειλε μεσω ebay, ενα invoice να το πληρωσω μεσω paypal, και το αποδεχτηκα-πληρωσα. Αυτο το αντικειμενο τωρα, θα μου εμφανιζεται στο summary των orders στο ebay? Δεν εχω συνηθισει να 'αγοραζω' κατι στο ebay και να μην μπορω να το δω/παρακολουθησω μεσω του summary. Αυτό που ρωτάς το βλέπεις μόνος σου σε 2 δευτέρα. Μπες στο myebay και δες. Αν δεν είναι εκεί, δεν αποτελεί επίσημη αγορά μέσω eBay, με ότι συνεπάγεται αυτό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Επειτα απο διαπραγματευση, ενας seller δεχτηκε να μου πουλησει ενα item σε χαμηλοτερη τιμη απο αυτη που το πουλα στο ebay. Για το λογο αυτο, μου εστειλε μεσω ebay, ενα invoice να το πληρωσω μεσω paypal, και το αποδεχτηκα-πληρωσα. Αυτο το αντικειμενο τωρα, θα μου εμφανιζεται στο summary των orders στο ebay? Δεν εχω συνηθισει να 'αγοραζω' κατι στο ebay και να μην μπορω να το δω/παρακολουθησω μεσω του summary. To βλέπεις στο ''order history'' μέσα στο paypal. Καλυμμένος εισαι μην αγχώνεσαι Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Economy Int'l Shipping στο κινητο AusPost Air Mail Parcel στα ακουστικα Tracking number εχς για το κινητο. και τα δύο από ταχυδρομείο.. τα ακουστικά αν είναι μικρό το δέμα μπορεί να στο φέρει και σπίτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Υπαρχει τροπος να δω ποτε ηταν τελευταια φορα online ενας seller? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Υπαρχει τροπος να δω ποτε ηταν τελευταια φορα online ενας seller? oxi . . . . . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Περιμενω κατι απο Fedex απο Αγγλια. Ξερει κανεις με ποια ταχυδρομική υπηρεσία συνεργαζεται στην ελλαδα για να ξερω που να περιμενω και απο που θα παραλαβω; Ελτα, ελτα courier(πιστεψτε με ειναι διαφορετικο απο τα ελτα) ή καποια ιδιωτικη courier? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Περιμενω κατι απο Fedex απο Αγγλια. Ξερει κανεις με ποια ταχυδρομική υπηρεσία συνεργαζεται στην ελλαδα για να ξερω που να περιμενω και απο που θα παραλαβω; Ελτα, ελτα courier(πιστεψτε με ειναι διαφορετικο απο τα ελτα) ή καποια ιδιωτικη courier? Βρήκες πωλητή από eBay Uk που στέλνει με fedex; Ποτέ δεν έχω πετύχει τέτοια περίπτωση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Βρήκες πωλητή από eBay Uk που στέλνει με fedex; Ποτέ δεν έχω πετύχει τέτοια περίπτωση. Ναι, στελνει με fedex. Μαλλον με speedex πρεπει να συνεργαζονται. Αν ξερει κανεις σχετικα ας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ναι, στελνει με fedex. Μαλλον με speedex πρεπει να συνεργαζονται. Αν ξερει κανεις σχετικα ας πει. με fedex θα σου έρθει... υπάρχει παράρτημα και στην Ελλάδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 με fedex θα σου έρθει... υπάρχει παράρτημα και στην Ελλάδα.. Με fedex δεν θα ερθει, γιατι δεν εχει παντου fedex.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Με fedex δεν θα ερθει, γιατι δεν εχει παντου fedex.... εγώ ότι έχω παραγγείλει από εξωτερικό που χρησιμοποιούσαν fedex με fedex μου ήρθε.. Μένω Πειραιά.. τώρα το παντού που λές δεν γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrCarbohydrate Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 μαζι με το κιν και τα ακουστικα που σας εχω πει παρειγγηλα και μια θηκουλα για τι κιν .. και αυτη στο ταχυδρομειο θα ειναι? επισης θα μ στειλουν ε-μαιλ οταν φτασουν τα αντικειμενα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 E-mail δεν στέλνουν τα Ελληνικά ταχυδρομεία ! Όσο για την θήκη πρέπει να ρωτήσεις τον έμπορο που σου τα έστειλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 μαζι με το κιν και τα ακουστικα που σας εχω πει παρειγγηλα και μια θηκουλα για τι κιν .. και αυτη στο ταχυδρομειο θα ειναι? επισης θα μ στειλουν ε-μαιλ οταν φτασουν τα αντικειμενα ? Οχι. Θα σου χτυπησει ο ταχυδρομος ή θα σου αφησει ειδοποιηση να πας να το παρεις. Εξαλλου αν σου δωσανε tracking number βλεπεις μεσω internet την πορεια του ταξιδιου του. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλησπέρα, είχα παραγγείλει ένα καλώδιο και επειδή δεν είχε έρθει έκανα refund. Τώρα που ήρθε τι να κάνω;;; Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλησπέρα, είχα παραγγείλει ένα καλώδιο και επειδή δεν είχε έρθει έκανα refund. Τώρα που ήρθε τι να κάνω;;; Είτε το ξαναπληρώνεις είτε όχι. Η απόφαση δική σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Είτε το ξαναπληρώνεις είτε όχι. Η απόφαση δική σου . Αν δεν το ξανα πληρώσω; Επίσης, θέλω να πουλήσω μία οθόνη. Τα έξοδα αποστολής είναι τόσα πολλά όσα υπολογίζω στο site των ΕΛΤΑ; Edited March 24, 2014 by panathare Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ακριβώς τόσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Αν δεν το ξαναπληρώσεις εσενα πως σου φαινεται? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisosalfisti Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Φυσικα και να το ξαναπληρωσεις. Ο πωλητης το αγορασε, δεν του το εδωσαν τζαμπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό: http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/ebay_zps2a6b4db8.png Φυσικά και του απάντησα να το ξαναστείλει, απλά αναρωτιέμαι αν είναι λογικό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Οι πωλητές από την Κίνα πουλάνε ήδη χαμηλής αξίας σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Όταν αγοράζεις ένα καλώδιο με 1,20 ευρώ ή μία μπαταρία με 1,90 δεν πληρώνουν το κόστος συστημένου διότι είναι απαγορευτικό . Έτσι αν χαθεί κάτι προτιμούν να το ξαναστείλουν και πάλι με απλό ταχυδρομείο. Το ΕΒΑΥ βέβεαι δεν υιοθετεί αυτήν την τακτική , έτσι αν ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω σου τα δίνει . Το λογικό είναι να πάρεις τα χρήματα σου πίσω και να ξαναπαραγγείλεις . Γιατί αν έχουν περάσει ήδη 25 ημέρες και μετα περιμένεις άλλες τόσες δεν θα μπορείς πλέον να κάνεις claim ( 45 ημέρες είναι η προθεσμία ) . Αλλά αν πρόκειται για μικροποσά και αξιόπιστους πωλητές δεν έχει και τόσο σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ναι ο πωλητής έχει 98,5% Positive Feedback και το αντικείμενο είναι αξίας 2 ευρώ οπότε είπα να μην ξανακάνω ολόκληρη μανούρα και απλά του είπα να το ξαναστείλει (βέβαια του είπα ότι αν δεν το έχω σε 25 μέρες θα του γράψω αρνητική κριτική) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts