stelios85 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παιδια καλησπερα..Επειδη εχω καιρο να παραγγειλω απο αμερικη,παρατηρησα το global shipping programme που βαζει το εbay.Επειδη ομως λεει estimated import fees,απο προηγουμενες δικες σας παραγγελιες,ειχατε ποτε πληρωσει παραπανω δασμους απο αυτους που προπληρωσατε στο paypal? Και επισης με ups ερχονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ένα thermos που πήρα πριν λίγο καιρό, ογκώδη συσκευασία μιας και είναι λίτρου και αρκετά βαρύ, δεν πλήρωσα τελωνείο. Κόστος κοντά στα 25-30€ αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Kαλησπέρα Παρειγγειλα στισ 18/11/2013 απο το Ebay ενα touch screen για tablet και μου εδωσαν και track id το οποιο δεν εδειχνε καμια κινηση . Επειδή μεχρι και 30/12/2013 δεν παρελαβα το δεμα ανοιξα case στο ebay και την άλλη μερα μου επέστρεψαν τα χρήματα. Στην συνέχεια παρειγειλα άλλο απο άλλο πωλητή στην μισή τιμή (επεσαν οι τιμες) Σήμερα το πρωι βρισκω εξω απο την πορτα μου το πακετο με touch screen της πρωτης παραγγελίας. Δεν θέλω να βρώ το μπελά μου αλλά και να μην πληρώσω τα εξοδα επιστροφής,Εγω δεν υπεγραψα πουθενά οτι το παρέλαβα , αλλά φοβάμαι επειδή αγοράζω συχνά πραγματα απο εξωτερικό και ο ταχυδρομος τα αφήνει στην πορτα μου χωρίς να υπογράψω μηπως εβαλε αυτος υπογραφή για μένα Τι κάνω τώρα? το κρατάω και κάνω τον"κινεζο" ή το πάω στον ταχυδρομο και ας βρει αυτός την ακρη , αλλά θα με τρέχει στο ταχυδρομειο για τα άλλα δεματα που προκειτε να μου ερθουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Kαλησπέρα Παρειγγειλα στισ 18/11/2013 απο το Ebay ενα touch screen για tablet και μου εδωσαν και track id το οποιο δεν εδειχνε καμια κινηση . Επειδή μεχρι και 30/12/2013 δεν παρελαβα το δεμα ανοιξα case στο ebay και την άλλη μερα μου επέστρεψαν τα χρήματα. Στην συνέχεια παρειγειλα άλλο απο άλλο πωλητή στην μισή τιμή (επεσαν οι τιμες) Σήμερα το πρωι βρισκω εξω απο την πορτα μου το πακετο με touch screen της πρωτης παραγγελίας. Δεν θέλω να βρώ το μπελά μου αλλά και να μην πληρώσω τα εξοδα επιστροφής,Εγω δεν υπεγραψα πουθενά οτι το παρέλαβα , αλλά φοβάμαι επειδή αγοράζω συχνά πραγματα απο εξωτερικό και ο ταχυδρομος τα αφήνει στην πορτα μου χωρίς να υπογράψω μηπως εβαλε αυτος υπογραφή για μένα Τι κάνω τώρα? το κρατάω και κάνω τον"κινεζο" ή το πάω στον ταχυδρομο και ας βρει αυτός την ακρη , αλλά θα με τρέχει στο ταχυδρομειο για τα άλλα δεματα που προκειτε να μου ερθουν Την Κινέζο θα κάνεις γιατί δε φαίνεται πουθενά ότι παρέλαβες. Ακόμη και tracking number να είχε ο πωλητής σιγά μην καθόταν να έβλεπε την πορεία του στην Ελλάδα. Στην χειρότερη περίπτωση, θα το δει ότι παρέλαβες και θα σου αφήσει αρνητικό feedback. Σκέψου ότι πήρες 2 στην τιμή του ενός (ή του μισού). Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Kαλησπέρα Παρειγγειλα στισ 18/11/2013 απο το Ebay ενα touch screen για tablet και μου εδωσαν και track id το οποιο δεν εδειχνε καμια κινηση . Επειδή μεχρι και 30/12/2013 δεν παρελαβα το δεμα ανοιξα case στο ebay και την άλλη μερα μου επέστρεψαν τα χρήματα. Στην συνέχεια παρειγειλα άλλο απο άλλο πωλητή στην μισή τιμή (επεσαν οι τιμες) Σήμερα το πρωι βρισκω εξω απο την πορτα μου το πακετο με touch screen της πρωτης παραγγελίας. Δεν θέλω να βρώ το μπελά μου αλλά και να μην πληρώσω τα εξοδα επιστροφής,Εγω δεν υπεγραψα πουθενά οτι το παρέλαβα , αλλά φοβάμαι επειδή αγοράζω συχνά πραγματα απο εξωτερικό και ο ταχυδρομος τα αφήνει στην πορτα μου χωρίς να υπογράψω μηπως εβαλε αυτος υπογραφή για μένα Τι κάνω τώρα? το κρατάω και κάνω τον"κινεζο" ή το πάω στον ταχυδρομο και ας βρει αυτός την ακρη , αλλά θα με τρέχει στο ταχυδρομειο για τα άλλα δεματα που προκειτε να μου ερθουν Εγω ας πουμε θα το πληρωνα.και θα το κραταγα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Εγω ας πουμε θα το πληρωνα.και θα το κραταγα. Οπως ειπα εχω παραγείλει άλλο απο άλλον πωλητή με 30 € δεν μου χρειάζετε πλεον συν οτι εκαμε 60 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 μη κανεις τιποτα. κρατησε το και ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση! Του είπα ότι δεν το έλαβα και μου έστειλε 2ο δωρεάν! Μετά μου ήρθαν και τα δυο μαζί! Τελικά τον πληρωσα και για το δεύτερο που μου έστειλε. Από τη στιγμή που αυτός μου φέρθηκε ΤΙΜΙΑ, του φέρθηκα κι εγώ.... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ε εντάξει, εξαρτάται. Τα δικά μου ήταν περίπου 45 ευρώ. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση, τα χρήματα έχουν ήδη επιστραφεί, οπότε δεν υπάρχει θέμα "βάζω και από την τσέπη μου". Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μολις κοιταξα το tracking και ειδα οτι καταγράφτηκε οτι εφτασε στο ταχυδρομειο της πολης , δεν κατγραφτηκε ακομα η παράδοση , νωρίς το πρωι θα πάω στο ταχυδρομειο να το παραδώσω και να μην εκθεσω και τον ταχυδρομο που με εξυπηρετεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 νομιζω ειναι σωστη η προθεση σου Πηγα το πρωι στι 7 στο ταχυδρομειο και βρηκα τον ταχυδρομο του εδωσα το δεμα και μου ειπε οτι εχει τις καταστάσεις εκεί και θα το επιστέψει πισω Τελος καλο ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Πηγα το πρωι στι 7 στο ταχυδρομειο και βρηκα τον ταχυδρομο του εδωσα το δεμα και μου ειπε οτι εχει τις καταστάσεις εκεί και θα το επιστέψει πισω Τελος καλο ολα καλα Σωστος!πολυ καλα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Πηγα το πρωι στι 7 στο ταχυδρομειο και βρηκα τον ταχυδρομο του εδωσα το δεμα και μου ειπε οτι εχει τις καταστάσεις εκεί και θα το επιστέψει πισω Τελος καλο ολα καλα Μπράβο! Αλλά στείλε και του Κινέζου μήνυμα για να ξέρει να το περιμένει! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μπράβο! Αλλά στείλε και του Κινέζου μήνυμα για να ξέρει να το περιμένει! Και ας ελπίσουμε δεν θα το βουτήξει ο ταχυδρόμος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Και ας ελπίσουμε δεν θα το βουτήξει ο ταχυδρόμος. Ελπιζω πως οχι . Θα το παρακολουθω κε εγω με το trackid αλλά θα στειλω και μυνημα στον πωλητή και θα του πω πως δο δεμα επιστεφει πισω με το ιδιο trackid για να το παρακολουθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vvick Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Παιδιά, συγνώμη που θα σας απασχολήσω για ένα θέμα που έχει συζητηθεί αρκετά, όμως τα έχω πάρει λίγο και θέλω τη γνώμη σας. 13/1/14 κάνω παραγγελία από μια αποθήκη στην Αγγλία, και έγραφε ότι τα αντικείμενο είναι Αγγλία και θα φτάσει το αργότερο στις 22/1/14. Στις 24/1/14 πήρα tracking number (μετά από email στον έμπορο) και σήμερα μου γράφει αυτο: "RE645661668SE Destination Country - Greece:Tracking Consuming:811*Millisecond Origin Country - Sweden:Tracking Consuming:0*Millisecond, Cache Time:2014/01/25 12:41:55 2014-01-25 11:07, Sweden Post, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad 2014-01-24 14:00, Order in transit 2014-01-23 03:26, Order departed on flight from origin 2014-01-22 05:00, Order dispatched ====================================== Εγώ παρήγγειλα από Αγγλία για να μην έχω θέμα τελωνείου, κι αυτοί οι βλαμένοι τι κάνανε? Το στείλανε στη Σιγκαπούρη??? Και τι κάνω εγώ τώρα, το σταυρό μου να πάνε όλα καλά ή αναφέρω στο ebay?? Edited January 25, 2014 by vvick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Για δωσε λινκ απο ποιο καταστημα παραγγειλες? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Για δωσε λινκ απο ποιο καταστημα παραγγειλες? ...και ποσο πληρωσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vvick Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Το κατάστημα είναι αυτό http://stores.ebay.com/livearticle2012/ έχει, δε, κλείσει για διακοπές... θα ανοίξει λέει μετά τις 5 ή 6 Φεβρουαρίου. Πλήρωσα 99,99 λίρες αγγλίας. Και λίγο αφού έδωσα την παραγγελία μου, στο αντικείμενο που αγόρασα βγήκε το εξής μηνυμα: "The listing below has been updated by the seller, but you can see the item you purchased". Και πλέον το στέλνουν από Hong Kong ενώ λέει ότι δεν κάνουν αποστολή στην Ελλάδα. http://www.ebay.com/itm/261358155073?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Πριν κλείσουν για διακοπές, κοιταξα από το ίδιο κατάστημα ένα άλλο αντικείμενο και εκείνο είχε αποστολή στην Ελλάδα!!!?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Item location: Warehouse, Hong Kong Οπότε δεν έχει γίνει κάτι λάθος μέχρι στιγμής από την μεριά του πωλητή. Υπομονή μέχρι να το παραλάβεις λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Παιδιά, συγνώμη που θα σας απασχολήσω για ένα θέμα που έχει συζητηθεί αρκετά, όμως τα έχω πάρει λίγο και θέλω τη γνώμη σας. 13/1/14 κάνω παραγγελία από μια αποθήκη στην Αγγλία, και έγραφε ότι τα αντικείμενο είναι Αγγλία και θα φτάσει το αργότερο στις 22/1/14. Στις 24/1/14 πήρα tracking number (μετά από email στον έμπορο) και σήμερα μου γράφει αυτο: "RE645661668SE Destination Country - Greece:Tracking Consuming:811*Millisecond Origin Country - Sweden:Tracking Consuming:0*Millisecond, Cache Time:2014/01/25 12:41:55 2014-01-25 11:07, Sweden Post, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad 2014-01-24 14:00, Order in transit 2014-01-23 03:26, Order departed on flight from origin 2014-01-22 05:00, Order dispatched ====================================== Εγώ παρήγγειλα από Αγγλία για να μην έχω θέμα τελωνείου, κι αυτοί οι βλαμένοι τι κάνανε? Το στείλανε στη Σιγκαπούρη??? Και τι κάνω εγώ τώρα, το σταυρό μου να πάνε όλα καλά ή αναφέρω στο ebay?? Εσυ που ειδες την Αγγλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao02 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα.. Έκανα πριν λίγο μια αγορά μεσω δημοπρασίας η οποία έγινε καταλάθος και είναι πολλά τα λεφτά.. Φυσικά και θέλω να την ακυρώσω και μετά απο επικοινωνία με τον πωλητή δεν την ακυρώνει. Έτσι πάνω στην απελπισία μου έκλεισα το paypal που είχα και το λογαριασμό μου στο ebay ο οποίος δεν μπορεί να κλέισει ακόμα γιατί εκρεμεί η συναλλαγή οπως μου έστειλαν.. Έχω απελπιστεί και φοβηθεί ταυτόχρονα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;; Τα πράγματα είναι σοβαρά νομίζω Παιδιά μετά απο 20 μέρες επικοινωνίας με ebay και πωλητή κατάφερα επιτέλους να την ακυρώσω τη παραγγελία.. Θέλω να πω ενα ευχαριστώ στα μέλη bomber21 , mol , agiorgitis και kritikaros1 για τις άμεσες υποδείξεις και συμβουλές τους (αντιθέτως με κάποιους άλλους που φρόντισαν να μου τη πουν αμέσως) Edited January 26, 2014 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Παιδιά καλησπέρα.. Έκανα πριν λίγο μια αγορά μεσω δημοπρασίας η οποία έγινε καταλάθος και είναι πολλά τα λεφτά.. Φυσικά και θέλω να την ακυρώσω και μετά απο επικοινωνία με τον πωλητή δεν την ακυρώνει. Έτσι πάνω στην απελπισία μου έκλεισα το paypal που είχα και το λογαριασμό μου στο ebay ο οποίος δεν μπορεί να κλέισει ακόμα γιατί εκρεμεί η συναλλαγή οπως μου έστειλαν.. Έχω απελπιστεί και φοβηθεί ταυτόχρονα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;; Τα πράγματα είναι σοβαρά νομίζω Παιδιά μετά απο 20 μέρες επικοινωνίας με ebay και πωλητή κατάφερα επιτέλους να την ακυρώσω τη παραγγελία.. Θέλω να πω ενα ευχαριστώ στα μέλη bomber21 , mol , agiorgitis και kritikaros1 για τις άμεσες υποδείξεις και συμβουλές τους (αντιθέτως με κάποιους άλλους που φρόντισαν να μου τη πουν αμέσως) Την ακύρωση την εκανες κανονικά μεσω ακυρωτικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Παιδιά μετά απο 20 μέρες επικοινωνίας με ebay και πωλητή κατάφερα επιτέλους να την ακυρώσω τη παραγγελία.. Θέλω να πω ενα ευχαριστώ στα μέλη bomber21 , mol , agiorgitis και kritikaros1 για τις άμεσες υποδείξεις και συμβουλές τους (αντιθέτως με κάποιους άλλους που φρόντισαν να μου τη πουν αμέσως) Να είσαι καλά φίλε! Χαίρομαι που είχε αίσιο τέλος η περιπέτειά σου! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vvick Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Item location: Warehouse, Hong Kong Οπότε δεν έχει γίνει κάτι λάθος μέχρι στιγμής από την μεριά του πωλητή. Υπομονή μέχρι να το παραλάβεις λοιπόν. Κι όμως όταν έγινε η παραγγελία έγραφε: Item location: Warehouse, United Kingdom Γι' αυτό και οι ημερομηνίες παραλαβής που μου δώσανε ήταν περίπου μια εβδομάδα. (Sale date: 01/13/14 Tracking number: RE645661668SE Estimated Delivery: Fri. Jan. 17 - Tue. Jan. 21) Και όπως ανέφερα στην αρχή, τώρα που βλέπω το αντικείμενο της αγοράς μου, στην σελίδα γράφει: "The listing below has been updated by the seller, but you can see the item you purchased" Δηλαδή, αυτά τα στοιχεία αλλάξανε αφού έκανα την παραγγελία... Αυτό είναι το πρόβλημα μου. Edited January 26, 2014 by vvick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts