Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eυχαριστώ

No information of your tracking number (RCΧΧΧΧΧΧΧΧΧHK) has been received yet. Please try again later.

Bέβαια στο ebay λένε Note: Tracking information can take up to 48 hours to be updated after the order is dispatched.

Οπότε αναμένω αν υπάρξει εγγραφή και βλέπουμε.

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Eυχαριστώ

No information of your tracking number (RCΧΧΧΧΧΧΧΧΧHK) has been received yet. Please try again later.

Bέβαια στο ebay λένε Note: Tracking information can take up to 48 hours to be updated after the order is dispatched.

Οπότε αναμένω αν υπάρξει εγγραφή και βλέπουμε.

Για να μην σε φαει η αγωνια, τα free απο κινα μπορεί να περάσουν και τις 30 μερες για να τα παραλάβεις.

Εκανα μια αγορα απο Ελληνα πωλητη και πληρωσα τη Δευτερα 17/6 με Paypal αλλα στο ebay απο οταν το μαρκαρε ως shipped χτες 20/6 μου το εμφανιζει και ως paid on June 20!

Για τι εγινε αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια θα κανω την πρωτη μου ηλεκτρονικη αγορα και θα ηθελα μια γνωμη.

http://www.ebay.com/itm/NEW-Replacement-LCD-Display-for-Nokia-N95-Tools-n95-lcd-/150813548865?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item231d302141#shId

Θα χρεωθω 8,12€ ετσι δεν ειναι;

Να προχωρησω;

Σας ευχαριστω πολυ.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια θα κανω την πρωτη μου ηλεκτρονικη αγορα και θα ηθελα μια γνωμη.

http://www.ebay.com/itm/NEW-Replacement-LCD-Display-for-Nokia-N95-Tools-n95-lcd-/150813548865?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item231d302141#shId

Θα χρεωθω 8,12€ ετσι δεν ειναι;

Να προχωρησω;

Σας ευχαριστω πολυ.

σωστα. 3,99+2,90 Λιρες αγγλιας. περιπου 8,10 με την λιρα στα 1,174 περιπου.

καλημέρα!έχω κάνει μια συναλλαγή απο ebay(την εκανε φιλος μου μεσω paypal για εμενα) από χρήστη με 99.8 positive feedback και πολλές πωλήσεις απο γερμανία. ήρθε το αντικείμενο όλα μια χαρά αλλά δε βλέπω κάποια απόδειξη αγοράς μαζί με το imei της συσκευής που πήρα. στο κουτι της αποστολης έγραφε μόνο τα στοιχεία και ένα billing number. μ ενδιαφέρει για να δω τι γίνεται με την εγγύση, αχρείαστη να ναι!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

καλημέρα!έχω κάνει μια συναλλαγή απο ebay(την εκανε φιλος μου μεσω paypal για εμενα) από χρήστη με 99.8 positive feedback και πολλές πωλήσεις απο γερμανία. ήρθε το αντικείμενο όλα μια χαρά αλλά δε βλέπω κάποια απόδειξη αγοράς μαζί με το imei της συσκευής που πήρα. στο κουτι της αποστολης έγραφε μόνο τα στοιχεία και ένα billing number. μ ενδιαφέρει για να δω τι γίνεται με την εγγύση, αχρείαστη να ναι!

Tι ηταν αυτος ιδιώτης ή κατάστημα?

Δεν ειναι υποχρεωμένοι ολοι οι πωλητες να στελνουν απόδειξη

bestartikel-shop ελεγε οπότε μαλλον καταστημα..και τι ισχυει τωρα με την εγγυση φιλε γνωρίζεις;

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

bestartikel-shop ελεγε οπότε μαλλον καταστημα..και τι ισχυει τωρα με την εγγυση φιλε γνωρίζεις;

Στα περισσότερα ευρωπαϊκά κινητά δεν χρειάζεται η απόδειξη για εγγύηση

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Η εγγύηση εχει να κανει με την πολιτική της καθε εταιρείας, κινητό απο εξω και εγγύηση δεν νομίζω να βρεις άκρη εδω στην ελλαδα είτε με απόδειξη ειτε χωρις

Στα περισσότερα ευρωπαϊκά κινητά δεν χρειάζεται η απόδειξη για εγγύηση

οποτε χτυπα ξυλο τη χρειαστω παω στο αντιστοιχο καταστημα service και τι λεω οριστε το κινητο; δε χρειάζεται κατι που να αποδεικνυει οτι αγοραστηκε τη ταδε μερα για να ξερουν ποσο εγγυση εχω ακομα;

Η εγγύηση εχει να κανει με την πολιτική της καθε εταιρείας, κινητό απο εξω και εγγύηση δεν νομίζω να βρεις άκρη εδω στην ελλαδα είτε με απόδειξη ειτε χωρις

νομιζω οτι αυτο δεν ισχυει γιατι ειναι παρα πολυς κοσμος που πηρε κινητα απο amazon ebay και η εγγυηση ισχυει κανονικα. εντος ευρωπαικης ενωσης μιλαμε παντα..

EDIT: έστειλα mail και μου απάντησαν αμέσως αυτο :

Dear ****,

Hello,

Everything comes back to Nokia. No problem. Imei then yours. Your bill is your imei number.

Sincerely yours

Edited by gsir

- Oneplus 12

Πχ εγώ πήρα το Nexus 4 μεταχειρα από Αγγλία και μίλησα με την Lg εδώ και μου είπαν ότι μόνο με το ΙΜΕΙ με καλύπτουν.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πχ εγώ πήρα το Nexus 4 μεταχειρα από Αγγλία και μίλησα με την Lg εδώ και μου είπαν ότι μόνο με το ΙΜΕΙ με καλύπτουν.

Η διαφορά είναι ότι με την απόδειξη σε καλύπτει η εγγύηση από την ημέρα αγοράς.Ενώ με το imei από την ημέρα κατασκευής.

• 1 month later...

Ή εγω δεν πληρωσα ή εκανε λαθος ο πωλητης

Εκανα αγορα αυτο το bluetooth gps http://www.ebay.co.uk/itm/COPILOT-BLUETOOTH-GPS-RECEIVER-SIRFSTAR-3-/320770135904?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 και ο πωλητης μου εστειλε δυο τεμαχια σε ξεχωριστο δεμα/φακελο.

Οταν το εγραψαν καποια παιδια εδω σε καποιο τοπικ ηθελα να το παρω και δεν θυμαμαι αν το εβαλα στο καλαθι ή αν το αγορασα κατευθειαν.

Στο paypal εχω χρεωθει ενα τεμαχιο.

Εχω λαβει ενα E-mail απο τον πωλητη που γραφει ποτε το εστειλε και αναφερει ενα τεμαχιο.

Στο λογαριασμο μου στο myebay παλι ενα τεμαχιο.

Υπαρχει περιπτωσει να εχω κανει παραγγελια δυο τεμαχια ? ενα που ισως το εβαλα στο καλαθι και ενα που αγορασα και πληρωσα κατευθειαν ?

Που θα δω στο ebay αν εχω απληρωτα ? εψαξα και δεν βρηκα.

Σε περιπτωση που εχει κανει λαθος ο πωλητης(αυτο πιστευω) τι λετε να κανω? να κανω την παπια ή να του γραψω για το λαθος που εκανε?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δες τι ποσο χρεωθηκες στο paypal και θα καταλαβεις.

Κινεζος ειναι ο πωλητης? Αν ναι, κανε τον κινεζο :p

Στο paypal εχω χρεωθει ενα τεμαχιο.

Απο το London ειναι :p

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Τοτε 1 πληρωσες. Το αλλο σου ρθε δωρακι. Χαχαχα!

Το αν το κρατησεις ή το στειλεις πισω ή το πληρωσεις ειναι καθαρα στην κριση σου. Αν και ο ελληνας δεν αλλαζει ;)

Θα το έστελνα πίσω , μόνο αν ο πωλητής μου προσέφερε τα ταχυδρομικά .

Αλλά για κάτι που κάνει 10 ευρώ , θα σου το χαρίσει ( γιατί θα του στοιχίζει λιγώτερο από τα ταχυδρομικά )

Θα το έστελνα πίσω , μόνο αν ο πωλητής μου προσέφερε τα ταχυδρομικά .

Αλλά για κάτι που κάνει 10 ευρώ , θα σου το χαρίσει ( γιατί θα του στοιχίζει λιγώτερο από τα ταχυδρομικά )

Και εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου, να τον ενημερώσω για το λάθος που έκανε αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω τα ταχυδρομικά έξοδα.

Αναλόγως τι θα μου πει, αν μου πει να του το στείλω πίσω με δικά του έξοδα θα του κάνω αντιπρόταση να το κρατήσω και να του το πληρώσω με 50% έκπτωση.

Στο eBay υπάρχει κάπου να δω αν έχω απλήρωτα προϊόντα?

Στο myebay φαινονται ολες οι λεπτομερειες ;) εκει βλεπεις αν εχεις πληρωσει, αν το χει στειλει ο πωλητης, αν αφησες feedback και αν σε αφησαν feedback

Ασε θετικο feedback στον τυπο και μην ασχολεισαι. Μπορει και ο ιδιος να το καταλαβε και να το αφησε στο φλου. Μη σκας.

Σκεφτομαι να βαλω προς πωληση ενα ρολοι γυρω στα 650$ υπολογιζω να πιασει. Το θεμα ειναι οτι για αντικειμενα αξιας ανω των 250 $ πρεπει να τα στελνεις με υπογραφη κατα την παραδοση.

Οι εταιριες courier UPS,Fedex κτλ σιγουρα παρεχουν αυτη την υπηρεσια, το εχω τσεκαρει και ο ιδιος σε αποστολη που ελαβα.

Τα ελτα courier απο την αλλη αν και λενε στο site οτι η EMS υπερεσια παρεχει αυτη την δυνατοτητα σε προσφατη εμπειρια απο δεμα που μου εστειλαν οι γονεις μου στην Ελβετια πηγαινοντας στο Track and Trace ειτε τον Ελτα ειτε των ελβετικων ταχυδρομιων δεν βλεπω καμια υπογραφη ουτε καν ενα "υπογραφηκε απο τον ταδε".

Εχει κανεις αναλογη εμπειρια σε τετοιου ειδους αποστολες?

Καλημέρα, έχω κάνει παραγγελία από της 15-7-13 μια micro sd ο πωλητής την ταχυδρόμησε την επόμενη μέρα, είναι από Αγγλία http://www.ebay.co.uk/itm/SanDisk-32GB-Mobile-Ultra-Class-10-Micro-SD-SDHC-MicroSD-Memory-Card-32-G-GB-32-/130918213763?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160

Την Δευτέρα 5-8 πήγα στο τοπικό ταχυδρομείο μήπως είναι εκεί αλλά δεν βρήκαν τίποτα.

Άνοιξα case στο eBay και του έγραψα ότι δεν έχω παραλάβει ακόμα, ότι πήγα στο ταχυδρομείο και δεν βρήκα τίποτα και ότι θέλω να μου κάνει επιστροφή χρημάτων για τον λόγο ότι θέλω να φύγω για διακοπές και πρέπει να προμηθευτώ από αλλού κάρτα για να αποθηκεύσω της φωτογραφίες/βιντεο από της διακοπές μου.

Αυτό χθες μου απάντησε να πάω στο ταχυδρομείο ενώ του έγραψα ότι έχω πάει ήδη. Επίσης μου έγραψε ότι του κάνει εντύπωση ότι δεν έχει έρθει η κάρτα από 30-6(οτι να'ναι....). Του απάντησα ότι 30-6 είναι προηγούμενη αγορά που έχω κάνει από αυτόν και έχω παραλάβει κανονικά.

Τέλος πάντων σήμερα μου έστειλε αυτό στην εικόνα από κάτω, δεν βγάζω πολύ νόημα, μπορείτε να μου πείτε τι θέλει να πει

Και εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου, να τον ενημερώσω για το λάθος που έκανε αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω τα ταχυδρομικά έξοδα.

Αναλόγως τι θα μου πει, αν μου πει να του το στείλω πίσω με δικά του έξοδα θα του κάνω αντιπρόταση να το κρατήσω και να του το πληρώσω με 50% έκπτωση.

Στο eBay υπάρχει κάπου να δω αν έχω απλήρωτα προϊόντα?

Πριν κανα μηνα παραγγειλα ζελατινες μπρος πισω.2 πακετα απο 6 ζελατινες το καθενα.παω σπιτι και βλεπω μια σακουλα απο ταχυδρομειο με 12 πακετα μπροστα και 12 πακετα πισω.συνολο 144 ζελατινες.του εστειλα μνμ για το λαθος του και μου ειπε να τις κρατησω δεν υπαρχει προβλημα.αναρωτιεμαι ποσο του κοστιζουν οι ζελατινες?

Καλημέρα, έχω κάνει παραγγελία από της 15-7-13 μια micro sd ο πωλητής την ταχυδρόμησε την επόμενη μέρα, είναι από Αγγλία http://www.ebay.co.uk/itm/SanDisk-32GB-Mobile-Ultra-Class-10-Micro-SD-SDHC-MicroSD-Memory-Card-32-G-GB-32-/130918213763?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160

Την Δευτέρα 5-8 πήγα στο τοπικό ταχυδρομείο μήπως είναι εκεί αλλά δεν βρήκαν τίποτα.

Άνοιξα case στο eBay και του έγραψα ότι δεν έχω παραλάβει ακόμα, ότι πήγα στο ταχυδρομείο και δεν βρήκα τίποτα και ότι θέλω να μου κάνει επιστροφή χρημάτων για τον λόγο ότι θέλω να φύγω για διακοπές και πρέπει να προμηθευτώ από αλλού κάρτα για να αποθηκεύσω της φωτογραφίες/βιντεο από της διακοπές μου.

Αυτό χθες μου απάντησε να πάω στο ταχυδρομείο ενώ του έγραψα ότι έχω πάει ήδη. Επίσης μου έγραψε ότι του κάνει εντύπωση ότι δεν έχει έρθει η κάρτα από 30-6(οτι να'ναι....). Του απάντησα ότι 30-6 είναι προηγούμενη αγορά που έχω κάνει από αυτόν και έχω παραλάβει κανονικά.

Τέλος πάντων σήμερα μου έστειλε αυτό στην εικόνα από κάτω, δεν βγάζω πολύ νόημα, μπορείτε να μου πείτε τι θέλει να πει

Περιμενε μεχρι παρασκευη αν εμφανιστει. Αλλιως ζητα πισω τα χρηματα. Μεσω paypal για να εισαι καλλυμενος

Πριν κανα μηνα παραγγειλα ζελατινες μπρος πισω.2 πακετα απο 6 ζελατινες το καθενα.παω σπιτι και βλεπω μια σακουλα απο ταχυδρομειο με 12 πακετα μπροστα και 12 πακετα πισω.συνολο 144 ζελατινες.του εστειλα μνμ για το λαθος του και μου ειπε να τις κρατησω δεν υπαρχει προβλημα.αναρωτιεμαι ποσο του κοστιζουν οι ζελατινες?

Για ποια συσκευη ειναι?

Μπορει να του κοστιζουν ελαχιστα ευρωλεπτα ολες αυτες. Ή για χαμηλο ποσο, μη μπειτε στην διαδικασια αποστολης πισω, κλπ