Jump to content

Μικρά & χρήσιμα freeware προγραμματάκια

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας

θέλω να μου πείτε ποιο είναι το πρόγραμμα που "παίρνει" video οτι γίνεται στην οθόνη του υπολογιστή!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας

θέλω να μου πείτε ποιο είναι το πρόγραμμα που "παίρνει" video οτι γίνεται στην οθόνη του υπολογιστή!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

yparxoun polla pou kanoun swf video (flash videos) egw prwsopika xrhsimopoiw to SnagIT (den eiai free)

Gia paixnidia einai to Fraps.

Καλησπέρα...:)

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να μου εμφανίζει τι υπάρχει απο αρχεία μέσα στο pc μου? :wacko:

π.χ. Έχω αρκετά τραγούδια μέσα στο pc και θα ήθελα να μου εμφανίζεται σαν λίστα το τι υπάρχει μέσα έτσι ώστε κάθε φορά που πάω να βάλω κάποια ακόμα να ξέρω άν τα έχω ήδη η όχι....:confused:

(Σας μπέρδεψα λίγο ε...? :O )

Where Is It!Den gnwrizw an einai free...

http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???

βασικά θέλω κατι free και οχι μόνο για παιχνίδια, για ότι κάνω...:O

me ena poly grigoro Googling breika ayto pou doulevei kai einai kai free...

http://www.swftools.com/tools-details.php?tool=8162413051

giati den xreishmopoiei kaneis to Google???:wacko: :blink:

ama psa3eis gia "capture desktop in flash movie" 8a breis para polla....auto pou sou egrapsa parapanw einai ena tyxaio pou breika!!

Γειά σε όλους! Χθες πήγα (όπως πάντα) να αντιγράψω ένα DVD που νοίκιασα, με τη βοήθεια του DVD shrink. Πάνω που ανέλυε την ταινία όμως σταματάει και μου βγάζει ένα μήνυμα ότι υπάρχει κυκλικός πλεονασμός (ή κάτι τέτοιο τελος πάντων!) Δοκίμασα και το DVD Decrypter και μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα! Μήπως υπάρχει κάποιο δωρεάν κατα προτίμηση προγραμματάκι, ή τουλάχιστον κάποια διαδικασία που μπορώ να ακολούθήσω ώστε να μην αντιμετωπίσω ξανά κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

ή μπορεί να εχει κάποια προστασία hostolis..

Υπάρχει το DVDFab Decrypter αλλά δεν νομίζω να κάνεις δουλειά..

Με το AnyDVD μπορείς να την αντιγράψεις, αλλά δεν είναι δωρεάν.

Θα σου στείλω PM για να μην είμαι off-topic.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Δεν το εξήγησα καλά :O Έστω ότι μέσα στο φάκελο images αυτής της σελίδας υπήρχαν κάποια αρχεία πχ jpg. Πως μπορώ να κατεβάσω ολόκληρο το images στο σκληρό μου, αντί να αποθηκεύω ένα ένα τα jpgs;

Με το FlashGot plugin για το Firefox, ρυθμίζοντας στις ρυθμίσεις ποια extensions θελεις να κατεβαίνουν, πας στη σελίδα και πατάς Ctrl + F3 και στα κάνει αποθήκευση όπου ορίσεις.

Επίσης συνεργάζεται και με Download Managers (πχ GetRight) και τα 'στελνει' κατευθείαν τα λινκς εκεί, εάν θελήσεις..

Request:

Κάποιο προγραμματάκι να διαβάζει τα περιεχόμενα του CD (φακέλους κ ονόματα αρχείων) κ μετά να μπορώ να τα εκτυπώσω για να φτιάξω εξώφυλλο??

Όχι μόνο για mp3s όμως, αλλά και για φακέλους ή exe αρχεία...

Request:

Κάποιο προγραμματάκι να διαβάζει τα περιεχόμενα του CD (φακέλους κ ονόματα αρχείων) κ μετά να μπορώ να τα εκτυπώσω για να φτιάξω εξώφυλλο??

Όχι μόνο για mp3s όμως, αλλά και για φακέλους ή exe αρχεία...

Είχες ξαναρωτήσει εδώ, επειδή όμως υπάρχει παρόμοιο topic έγινε split (εδώ) . Δες αυτό το topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=104127

Ναι βρε το είδα, κι επείδη είδα πως ήταν σε λάθος θρεντ το πόσταρα κι εδώ :)

Πάντως το λίνκ που μου δώσατε με το βλέπω να βολευει ιδιαίτερα, γιατί ναι μεν σου φτιάχνει το dir listing, αλλά μετά ειναι το θέμα του Layout του εξωφύλλου του CD..

Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή να προσαρμόζει τη λίστα σε CD layout και αφού γίνει edit να το κάνεις Print μέσα από το πρόγραμμα?

Guest valeria
Θέλω να κάνω μια πολύ σημαντική ερώτηση για το ccleaner.Όταν τσεκάρω τα Advanced (Μenu Order Cache κλπ)και κάνω search μου βγάζει περίπου 150 MB για διαγραφή...Είναι ασφαλές να τα διαγράψω αυτά ή θα μου διαλύσει το σύστημα,γιατί έχω μια υποψία ότι κάτι τέτοιο θα γίνει,και φυσικά δεν δοκιμάζω τίποτα αν δεν με βεβαιώσει κάποιος που το έχει κάνει,ότι μετά δεν θα έχω προβλήματα.:worry:

Θέλω να κάνω μια πολύ σημαντική ερώτηση για το ccleaner.Όταν τσεκάρω τα Advanced (Μenu Order Cache κλπ)και κάνω search μου βγάζει περίπου 150 MB για διαγραφή...Είναι ασφαλές να τα διαγράψω αυτά ή θα μου διαλύσει το σύστημα,γιατί έχω μια υποψία ότι κάτι τέτοιο θα γίνει,και φυσικά δεν δοκιμάζω τίποτα αν δεν με βεβαιώσει κάποιος που το έχει κάνει,ότι μετά δεν θα έχω προβλήματα.:worry:

Καλημέρα...

Το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό το πρόγραμμα αυτό χωρίς προβλήματα...:O

Μπορείς αν θες και έχεις τέτοιες υποψίες να κάνεις backup τη registry.

Την ώρα που σου το λέει δημιούργησε αν θες ένα νέο φάκελο μέσα στο φάκελο του ccleaner και κράτα εκέι το backup σου...:O

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Guest valeria
Καλημέρα...

Το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό το πρόγραμμα αυτό χωρίς προβλήματα...:O

Μπορείς αν θες και έχεις τέτοιες υποψίες να κάνεις backup τη registry.

Την ώρα που σου το λέει δημιούργησε αν θες ένα νέο φάκελο μέσα στο φάκελο του ccleaner και κράτα εκέι το backup σου...:O

Οk,δηλαδή εσύ το χρησιμοποιείς έχοντας ενεργοποιήσει αυτές τις Advanced επιλογές κάτω κάτω στην επιλογή Windows;Κατά τ'άλλα κι εγώ το χρησιμοποιώ πλέον πάνω από χρόνο,αλλά πρώτη φορά σκέφτηκα να τσεκάρω αυτές τις επιλογές που είναι ανενεργές by default για να δω τι μου βγάζει...:O Θα το κάνω όπως το λες μάλλον για να είμαι ήσυχη...Eυχαριστώ!:)

xerei kaneis kana programa pou na axiopoei thn webcam gia asfalia xorou?

dila na exei motion detector kai otan anixneysei kinisei na grafei video gia ena diastima pou tou exoume orisei?

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110

xerei kaneis kana programa pou na axiopoei thn webcam gia asfalia xorou?

dila na exei motion detector kai otan anixneysei kinisei na grafei video gia ena diastima pou tou exoume orisei?

Με ενα προχειρο googling βρηκα αυτο, αυτο και αυτο.:)

Καλησπέρα, ψάχνω, αν υπάρχει, ενα προγραματάκι που να μου λέει πόσο έχω χρεωθεί στο internet με PSTN σύνδεση. Με άλλα λόγια να αθροίζει τις ώρες που έχω μπεί και να μου βγάζει το κοστολόγιο.

Σας ευχαριστώ... :)

δεν νομιζω να εχει κοστολογιο..αλλα τις ωρες που εισαι online και ποσα mb εχεις κατεβασει μπορει να στα υπολογισει το du meter ;)

δεν νομιζω να εχει κοστολογιο..αλλα τις ωρες που εισαι online και ποσα mb εχεις κατεβασει μπορει να στα υπολογισει το du meter ;)
Αυτό για τις συνδέσεις με ογκοχρέωση όπως η dsl. Η pstn έχει χρονοχρέωση :O

theka_2003 δοκιμασε αυτο που θα βρεις εδω

http://users.forthnet.gr/ath/epet/epak.html :)

μετραει και τον χρονο ..αφου κι εγω το χρησιμοποιουσα οταν ειχα pstn για τον ιδιο λογο..:rolleyes:

Γεία χαρά....:)

Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ ένα μικρό προγραμματάκι που ακούει στο όνομα :p dupelocator :confused:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Γεία χαρά....:)

Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ ένα μικρό προγραμματάκι που ακούει στο όνομα :p dupelocator :confused:

Κανε μια αναζητηση στο γουγλη και θα δεις πολλα αποτελεσματα.Μολις τωρα εκανα και εβγαλε καμποσες ιστοσελιδες που μπορεις να το κατεβασεις.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Κανε μια αναζητηση στο γουγλη και θα δεις πολλα αποτελεσματα.Μολις τωρα εκανα και εβγαλε καμποσες ιστοσελιδες που μπορεις να το κατεβασεις.

Έκανα αναζήτηση και όντως άνοιξε πολλές σελίδες....μα δεν βρήκα που μπορώ να το "κατεβάσω"...;)

Αν κάποιος έχει βρεί κάποιο link και θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει....;)

Ευχαριστώ