Jump to content

[Επίσημο] Nokia E51

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανάλογα τα βίντεο. Βίντεο του τύπου flv δεν τα αναπαραγάγει το κινητό και θέλει κάποια επιπλέον εφαρμογή όπως το mobitubia ή emtube κτλ. Aν είναι άλλης μορφής νομίχω θα πρέπει να ανοίγουν με το ενσωματωμένο real player.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ανάλογα τα βίντεο. Βίντεο του τύπου flv δεν τα αναπαραγάγει το κινητό και θέλει κάποια επιπλέον εφαρμογή όπως το mobitubia ή emtube κτλ. Aν είναι άλλης μορφής νομίχω θα πρέπει να ανοίγουν με το ενσωματωμένο real player.

Για παράδειγμα σε αυτό το site http://www.skai.gr/master_livestream.php?rdtv=1024&rtk=t&lsc=1 εκεί που στο pc ανοίγει ο wmp και παίζει το video, στο κινητό υπάρχει κενό.

παιδια ξερει κανεις πως στο κεντρικο μενου αναμονης, κανουμε τα εικονιδια συντομευσεων να φαινονται σαν μια στηλη αριστερα στην οθονη??

κατι πατησα καταλαθος χθες & μ τα εμφανισε ετσι, αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω τι & να το ξανακανω...

Σου τις εμφάνισε σε μια κάθετη στήλη αριστερά; Πώς το έκανες αυτό; Εϊναι χαρακτηριστικό αποκλειστικά των FP2 συσκευών και γίνεται:

Ρυθμίσεις- Γενικές- Προσωπικές- Κατάσταση αναμονής- Θέμα αναμονής.

Σου τις εμφάνισε σε μια κάθετη στήλη αριστερά; Πώς το έκανες αυτό; Εϊναι χαρακτηριστικό αποκλειστικά των FP2 συσκευών και γίνεται:

Ρυθμίσεις- Γενικές- Προσωπικές- Κατάσταση αναμονής- Θέμα αναμονής.

ναι μ εμφανισε μια στηλη στα αριστερα.

πηγαινοντας οπως λες

Ρυθμίσεις- Γενικές- Προσωπικές- Κατάσταση αναμονής

μετα δεν εχει επιλογη για το θεμα αναμονης...

κανω κατι λαθος??

αν θυμαμαι καλα δεν ειχε ολες τις συνρομευσεις,αλλα μονο τρια εικονιδια.

παντως εμοιαζε παρα πολυ με αυτο που δειχνεις.

Περίεργο γιατί αυτό δεν γίνεται στο Ε51 και σε κανένα E series εκτός των νέων fp2 συσκευών (Ν78, Ν79, Ν85, Ν96, 5320, 6220 και 6210).

ημουν στην κυρια οθονη αναμονης& ενω προσπαθησα να βγαλω το τηλ απο τη τσεπη μ,κατι πατηθηκε & μ εβγαλε καθετα τις συντομευσεις καθετα αριστερα.

τωρα τι διαλο πατησα δεν καταλαβα ποτε

μπας και πάτησες απλά συνεχόμενα το ''σπιτάκι'' και σου έβγαλε τον task manager..??

Ήρθε η ώρα να το αγοράσω κι εγώ το κινητάκι!

Είναι μετάβαση από Nokia 6500 classic το οποίο δεν με ευχαρίστησε καθόλου! (ούτε καν το πόσο λεπτό - άβολο στο πιάσιμο ήταν)

Όσον αφορά στο Ε51 η μόνη μου ένσταση είναι ο υψηλότατος δείκτης SAR.

Κάπου διάβασα ότι ο δείκτης είναι "έως και 1.40", δηλαδή σε κάποιες περιπτώσεις χρήσης και όχι καθημερινά και μονίμως.

Εσείς τι γνωρίζεται;

Βρήκα και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στο internet: http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=communicators&message.id=14541

Κάποιο πρόβλημα υπερθέρμανσης ή πόνου στο αυτί κτλ. παρατηρήσατε;

Και τέλος έχει ακουστεί τίποτα για νέο μοντέλο - αντικαταστάτη;

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το SAR.

Δεν προκαλεί ούτε υπερθέρμανση αλλά ούτε και πόνο.

Το θέμα με το SAR έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις γενικά και υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση.

Το SAR είναι η μέγιστη ακτινοβολία που μπορεί να εκπέμψει η συσκευή σε οριακές συνθήκες δηλαδή, όταν είσαι κάπου που έχεις ασθενές σήμα και προσπαθείς να κάνεις μια κλήση με ταυτόχρονη λειτουργία του WiFi, Bluetooth.

Πρακτικά σημαίνει πως ποτέ δεν θα φτάσεις αυτά τα επίπεδα. Απενεργοποιώντας και το 3G, κάτι που το κάνουν πολλοί (και εγώ) για εξοικονόμηση μπαταρίας, ρίχνει ακόμη περισσότερο την ακτινοβολία.

Δεν επίκειται αντικαταστάτης στο άμεσο μέλλον.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το SAR.

Δεν προκαλεί ούτε υπερθέρμανση αλλά ούτε και πόνο.

Το θέμα με το SAR έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις γενικά και υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση.

Το SAR είναι η μέγιστη ακτινοβολία που μπορεί να εκπέμψει η συσκευή σε οριακές συνθήκες δηλαδή, όταν είσαι κάπου που έχεις ασθενές σήμα και προσπαθείς να κάνεις μια κλήση με ταυτόχρονη λειτουργία του WiFi, Bluetooth.

Πρακτικά σημαίνει πως ποτέ δεν θα φτάσεις αυτά τα επίπεδα. Απενεργοποιώντας και το 3G, κάτι που το κάνουν πολλοί (και εγώ) για εξοικονόμηση μπαταρίας, ρίχνει ακόμη περισσότερο την ακτινοβολία.

Thanx φίλε μου...

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Μην τα λες αυτά και μου ρίχνεις το κέφι Χριστουγεννιάτικα... :p

Τα ξέρεις, απλά δεν θέλεις να στα θυμίζουν. ;) :p

Μην παίζεις και συ με τον πόνο μου...

Τέσπα θα το πω και αυτό: αρκετά αξιόπιστη πηγή μου έχει πει ότι δεν προβλέπεται αντικαταστάτης του Ε51... μεσομακροπρόθεσμα. ΑΝ βγει, θα βγει κάπου κοντά στο καλοκαίρι. Επαναλαμβάνω, ΑΝ βγει, γιατί μέχρι στιγμής για την Nokia ο αντικαταστάτης του Ε51 είναι το Ε66.

Δεν έχει καμία σχέση το Ε66 με το Ε51 και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί αντικαταστάτης. Πόσο μάλλον όταν και τα 2 κυκλοφορούν ταυτόχρονα στην αγορά.

Προσωπικά, πιστεύω οτι θα δούμε απόγονο αλλά, όπως είπες, θα ργήσει. Το αγαπημένο σας Ε51 καλά κρατεί. :)

Δεν έχει καμία σχέση το Ε66 με το Ε51 και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί αντικαταστάτης. Πόσο μάλλον όταν και τα 2 κυκλοφορούν ταυτόχρονα στην αγορά.

Προσωπικά, πιστεύω οτι θα δούμε απόγονο αλλά, όπως είπες, θα ργήσει. Το αγαπημένο σας Ε51 καλά κρατεί. :)

Ούτε εγώ θεωρώ το Ε66 ως αντικαταστάτη του Ε51, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έχουν καμμία σχέση καθώς η φιλοσοφία τους μοιάζει αρκετά. Επίσης το ότι κυκλοφορούν ταυτόχρονα δεν σημαίνει τίποτα μιας και η διαφορά στην τιμή τους είναι 150-200 ευρώ.

Όπως και να'χει, το θέμα είναι πως για την Nokia αυτή την στιγμή το Ε66 θεωρείται αντικαταστάτης του Ε51 και του Ε65. Πίστεψέ με, αυτό που σου λέω δεν είναι δική μου εκτίμηση. ;)

Όπως και να'χει, το θέμα είναι πως για την Nokia αυτή την στιγμή το Ε66 θεωρείται αντικαταστάτης του Ε51 και του Ε65. Πίστεψέ με, αυτό που σου λέω δεν είναι δική μου εκτίμηση. ;)

Αυτό μου το είχαν πει κι εμένα σε ένα Nokia shop. Ότι δηλαδή το Ε66 είναι ο αντικαταστάτης του Ε51.

Αν και είμαι offtopic...

Καλά, ό,τι θέλουν λένε.

Το E66 αντικατέστησε το E65.

Για το E51 έχουμε καιρό μέχρι το καλοκαίρι όπου και θα δούμε αντικαταστάτη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

ρε παιδια στο eshop στα χαρακτηριστικα του κινητο εχει κ αυτο:

λειτουργία μετατροπής κειμένου σε ομιλία (ακούστε τα μηνύματά σας να διαβάζονται δυνατά από τη συσκευή σας):blink::blink:

Ναι, γιατί σου φαίνεται περίεργο; Η ανάγνωση μηνυμάτων υπάρχει σε όλα τα τελευταία Ε series και στα FP2 N series.

Ναι, τα διαβάζει στα ελληνικά αρκεί να μπεις απο το μενού Λήψη και να κατεβάσεις τις φωνές του Πέτρου και να τις εγκαταστήσεις. Πρέπει όμως τα μηνύματα να είναι σε κωδικοποίηση unicode για να τα διαβάσει σωστά. Δεν αξίζει να ασχοληθείς.