Dio1 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Μπορείτε να προτείνετε κάποιο bluetooth με δεκτή gps? Και να ρωτήσω, υπάρχει κάποια δυνατότητα μέσω προγράμματος για λειτουργία FM transmitter, αντίστοιχη πχ του Ν78? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Όχι, δεν μπορεί να γίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mapas897 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Εχω μια απορια σχετικα με την λειτουργεια φωτ μηχανης: η λειτουργεια δεν ειναι σε πληρη οθονη.Μηπως αυτο ρυθμιζεται καπως η μηπως υπαρχει κανα προγραμα που τραβαει φωτο σε πληρη οθονη?(δοκιμασα το camera fx αλλα ητην σε κανονικη οθονη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Κύριοι έχετε ποτέ προσέξει ένα bug στο οποίο κάποιες φορές αν κλείσεις το κινητό πριν τις 00:00 σε μια μέρα, την επόμενη που θα το ανοίξεις θα νομίζει πως είναι η ίδια μέρα που το έκλεισες; Μου έχει συμβεί 2-3 φορές... χθες πάλι το έκλεισα πριν τις 12 (4 του μηνός) και σήμερα το πρωί που το άνοιξα η ημερομηνία ήταν πάλι 4 Σεπτ! Την 200.34.36 έχω... Μήπως σχετίζεται και με την αφύπνιση; Αν είναι ενεργή η αφύπνιση των εργάσιμων ημερών (ΔΕ - ΠΑ) μου κάνει το ίδιο κάθε Σάββατο μένοντας στην Παρασκευή. Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Μήπως σχετίζεται και με την αφύπνιση; Αν είναι ενεργή η αφύπνιση των εργάσιμων ημερών (ΔΕ - ΠΑ) μου κάνει το ίδιο κάθε Σάββατο μένοντας στην Παρασκευή. Ναι, κάτι τέτοιο συμβαίνει. Χρησιμοποίησε κάποιο άλλο πρόγραμμα για τις αφυπνίσεις σου Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Υπάρχει τρόπος να στείλω θέμα στο κινητό μέσω bt? Γιατί πηγαίνει σαν μήνυμα και αρνείται να το ανοίξει. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Υπάρχει τρόπος να στείλω θέμα στο κινητό μέσω bt? Γιατί πηγαίνει σαν μήνυμα και αρνείται να το ανοίξει. Αρνειται να το ανοιξει? Τι μυνημα σου βγαζει? Παντως με εναν file manager οπως ο X-Plore μπορεις να μεταφερεις τα αρχεια που ερχονται σαν μυνημα οπου θες ;) Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Αρνειται να το ανοιξει? Τι μυνημα σου βγαζει? Παντως με εναν file manager οπως ο X-Plore μπορεις να μεταφερεις τα αρχεια που ερχονται σαν μυνημα οπου θες ;) Μήνυμα: Μη υποστηριζόμενη λειτουργία Αυτό μου βγάζει ποιος είναι ο φάκελος που μπαίνουν τα θέματα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Θα πρεπει να βαλεις ολοκληρο το αρχειο .sis σε ενα φακελο της επιλογης σου και μετα να πας επανω του με τον x-plore και να επιλεξεις αποστολη με bluetooth. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Μήνυμα: Μη υποστηριζόμενη λειτουργία Αυτό μου βγάζει ποιος είναι ο φάκελος που μπαίνουν τα θέματα Είναι το θέμα σου σε μορφή .sis ή .sisx; Μάλλον έχεις στείλει θέμα σε μορφή που δεν υποστηρίζεται από το symbian series 60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Σε παλαιότερο ποστ είχε αναφερθεί από κάποιον ότι όταν πίεζε την οθόνη σε μια από τις δύο κάτω γωνίες, παρατηρούσε ένα τρίξιμο και το τζάμι κινούντα ελαφρά πρός τα μέσα. Το είχα τσεκάρει τότε στο δικό μου και ήταν μια χαρά. Σήμερα κατα τύχη το πίεσα γιατί είδα ότι ο screen protector είχε ξεκολλήσει ελαφρά στο σημείο αυτό και διαπίστωσα το τρίξιμο. Το έψαξα περισσότερο και τελικά δεν μετακινείται μόνο η οθόνη, αλλά όλο μαζί δηλαδή και το πληκτρολόγιο. Η άλλη πλευρά δεν έχει κανένα πρόβλημα. Υποπτεύομαι ότι μάλλον έχει ξεσφιχτεί κάποια βιδούλα που τα κρατά σε εφαρμογή με το εξωτερικό καπάκι. Δεν έχω το ειδικό κατσαβίδι να δοκιμάσω. Μην φανταστείτε βέβαια ότι χορεύει, μια ανεπαίσθητη κίνηση είναι της τάξεως δεκάτων του χιλιοστού. Και μάλλον προήλθε από την χρήση δόνισης. Δεν μου έπεσε κάτω και το έχω πάντα σε θήκη. Όταν έλθω ελλάδα θα πάω σε κάποιο ΝΟΚΙΑ σερβις να του βάλω την νικελ πρόσωψη έτσι κι αλλιώς. Οπότε θα δούμε τι είναι. Αλήθεια έχει δοκιμάσει κανείς τον συνδιασμό νίκελ εμπρός και μαύρο όλο το πισινό? πως δείχνει? Νομίζω θα είναι καλύτερο από αυτή την διχρωμία που κάνει το πίσω μεταλλικό καπάκι με το πλαστικό του πάνω μέρους. BTW παρόλο που έχω και το htc diamond, σκοπεύω να το κρατήσω για πάντα σαν δεύτερη συσκευή. Το μέγεθος του συν τα προσόντα του το κάνουν ιδανικό σαν εφεδρικό τηλέφωνο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Επιβεβαιώνω κ γω την ανεπαίσθητη κίνηση και το ελάχιστο τρίξιμο της οθόνης κατά τη πίεση προς τα κάτω , ωστόσο δεν νομίζω να είναι κάτι το ανησυχιτικό. Σχετικά με τη νίκελ πρόσωψη που αναφέρεις δεν κατάλαβα, μπορείς να αλλάξεις πρόσωψη στο κινητό από αυτή που έχει? Μια δεύτερη άσχετη με το θέμα απορία. Χθες έφαγα τη μέρα μου για να κάνω sign μία unsigned εφαρμογή. Ο τρόπος που ακολούθησα δεν ήταν κάποιος από τις γνωστές μεθόδους καθώς δεν είχα πρόχειρο υπολογιστή με windows. Η εφαρμογή ωστόσο φαίνεται να έχει αποκτήση πιστοποιητικό, καθώς πλέον δε μου λέει για "Σφάλμα πιστοποιητικού" αλλά μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Αδύνατη η εγκατάσταση προστατευμένης εφαρμογής από μη αξιόποστο προμηθευτή" Να σημειώσω ότι στην Εγκατάσταση λογισμικού έχω επιλέξει "Όλα". Γνωρίζετε κάποιον τρόπο για να μου εγκαταστήσει την εφαρμογή? Τέλος, από όλους τους τρόπους υπογραφής εφαρμογών ποιος προτείνεται για το συγκεκριμένο κινητό? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Εγώ, εδώ και πολύ καιρό, σε όλες τις συσκευές μου, χρησιμοποιώ τον πρώτο τρόπο. Φτιάχνεις μια φορά τον φάκελο και κάθε φορά που θέλεις να υπογράψεις μια εφαρμογή, την πετάς μέσα και, ουσιαστικά, τελείωσες. Είναι πραγματικά, παρα πολύ απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Σε παλαιότερο ποστ είχε αναφερθεί από κάποιον ότι όταν πίεζε την οθόνη σε μια από τις δύο κάτω γωνίες, παρατηρούσε ένα τρίξιμο και το τζάμι κινούντα ελαφρά πρός τα μέσα. Το είχα τσεκάρει τότε στο δικό μου και ήταν μια χαρά. Σήμερα κατα τύχη το πίεσα γιατί είδα ότι ο screen protector είχε ξεκολλήσει ελαφρά στο σημείο αυτό και διαπίστωσα το τρίξιμο. Τα έλεγα εγώ αλλά.... Άσε γιατί όσο τα σκέγτομαι συγχύζομαι περισσότερο. Άκου εκεί να τρίζει το πλαστικό της οθόνης και να κουνιέται. Αυτά τα πράγματα δεν τα έχω ξαναδεί ποτέ. Υποπτεύομαι ότι μάλλον έχει ξεσφιχτεί κάποια βιδούλα που τα κρατά σε εφαρμογή με το εξωτερικό καπάκι. Δεν έχω το ειδικό κατσαβίδι να δοκιμάσω. Τα τζαμάκι της οθόνης δεν πιάνει με βίδα πάνω στην πρόσοψη(σε κανένα κινητό) Με κόλλα πιάνει. Μην φανταστείτε βέβαια ότι χορεύει, μια ανεπαίσθητη κίνηση είναι της τάξεως δεκάτων του χιλιοστού. Και μάλλον προήλθε από την χρήση δόνισης. :wacko::blink::wacko: BTW παρόλο που έχω και το htc diamond, σκοπεύω να το κρατήσω για πάντα σαν δεύτερη συσκευή. Το μέγεθος του συν τα προσόντα του το κάνουν ιδανικό σαν εφεδρικό τηλέφωνο. Με την αυτονομία που έχει το diamond σίγουρα ένα εφεδρικό τηλέφωνο θα το χρειαστείς.(κακία ε?:O:p) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Καλα αυτο το τζαμακι τελικα σε ολους προβληματικο βγηκε... Μια απορια, στο pc-suite οταν συντασεις μηνυμα υπαρχει τροπος να βγουν τα unicode? Γιατι αναγκαστηκα πρεπει να γραφω αγγλικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Δοκίμασα πάλι σήμερα να αναβαθμίσω το λογισμικό που έχω καιρό να το κάνω, κατέβασα την ελληνική έκδοση του nokia software updater και έχω κανονικά στο φορητό το pc suite. Αλλά κολλάει στην Εκκίνηση της εφαρμογής παρότι το κινητό ειναι οκ και μπαίνω κανονικά Ιντερνετ, υπάρχει λόγος να φταίει που δεν συνδέεεται στους σέρβερ της Νόκια ? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Σβήσε την ελληνική και κατέβασε την αγγλική version του updater. Και μένα πριν καιρό μου κολλούσε συνέχεια το ελληνικό, το αντικατέστησα με το αγγλικό και δεν ξαναπαρουσιάστηκε πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemos Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Mπορει να μου πει καποιος αν υποστηριζει 2 νουμερα σε μια sim;Το εχει βαλει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Αγαπητέ ddr2 καλο το black χιουμορ σου. Το τρίξιμο το αντιλήφθηκα χθες το μεσημέρι. Πριν λίγο το ξανατσέκαρα και δεν ακούγεται τίποτα. Προφανώς η αιτία ήταν ότι το κινητό παρέμεινε για 1 ώρα στην ειδική θήκη του ταμπλώ του αυτοκινήτου με χαλασμένο το αιρκοντίσιον και θερμοκρασία που την ώρα εκείνη ήταν άνω των 36. Είναι φυσιολογικό λοιπόν αφού τα υλικά έχουν διαφορετική συμπεριφορά σε τυχόν έκθεση τους σε υψηλές θερμοκρασίες. Εξήγησα ότι μετακινούνταν η οθόνη μαζί με το πληκτρολόγιο σε σχέση με το εξωτερικό καπάκι. Δεν μίλησα για βίδα στην οθόνη. Αλλά για την βίδα που το συγκρατεί στο σασι. Η δόνυση μπορεί να συμβάλει στο να χαλαρώσει μια βιδούλα που δεν είναι καλά σφιγμένη. Το Diamond ναι έχει μικρή μπαταρία για PDA και είναι πρόβλημα για όσους, περπατάνε όλη μέρα στο δρόμο σερφάροντας στο ιντερνετ, η όταν έχουν πάει για camping σε κανα βουνο. Όμως για τον πολύ κόσμο, που εργάζεται σ' ενα γραφείο, χρησιμοποιεί αυτοκίνητο και έχει στο σπίτι του ηλεκτρικό, δεν είναι πρόβλημα. Και φυσικά για χρήση σαν απλό κινητό, δεν τήθεται θέμα. 'Επειτα σε λίγες μέρες κυκλοφορεί μεγαλύτερη μπαταρία με νέο καπάκι για όσους θέλουν μεγαλύτερη αυτονομία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Παιδιά, ίσως θυμάστε για εκείνο το Ε51 που έβγαζε κάρτα SIM απέτυχε η εγγραφή και τα σχετικά μηνύματα. Έτσι για την ιστορία, καινούργιο κινητό, όπως μου είπαν από τη ΝΟΚΙΑ είναι στο εξωτερικό, για να δουν τι έχει! Τόσο καλά δηλαδή, πληρώνουμε ένα κινητό, για να είναι στο εξωτερικό με το που το πήραμε. Και όταν θα είναι έτοιμο, δεν θα... υπάρχει ως συσκευή! Ήμαρτον! Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Φιλε μου ειχα ήδη δοκιμάσει την αγγλική έκδοση αλλά και αυτή κολλούσε διαρκώς και για αυτό επέλεξα την ελληνική έκδοση για την αναβάθμιση. Προφανώς απαιτεί κατι άλλο και υποψιάζομαι ότι δεν πρέπει να έιναι ανοικτό το pc suite ή απλά υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα λογισμικού... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Απεγκατέστησε τότε όλα όσα έχουν σχέση με Nokia (PC suite, NSU, κτλ) και ξαναπέρνα τα όλα απο την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 γεια σας Γνωριζει καποιος αν το ΝΟΚΙΑ Ε51 ειναι συμβατο με cosmote 2in1? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Έκανα μια βλακεία και καταλάθος έσβησα το QuickOffice απο το μενου εφαρμογές, με αποτέλεσμα να μην μου ανοίγει κανενα excel αρχείο. Ξέρει κανεις αν μπορω΄να το περασω ξανά και που μπορω να βρω την εφαρμογή που είχε μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Λογικά στη σελίδα της Νόκια αν πας θα υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts