kgian Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Και εμένα η μπαταρία γύρω στις 2,5 μέρες με τα βράδυα κλειστό και λίγη χρήση. Μάλλον αυτοί που τους κρατάει πολύ το έχουν σε απλό gsm mode και όχι 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Και εμένα η μπαταρία γύρω στις 2,5 μέρες με τα βράδυα κλειστό και λίγη χρήση. Μάλλον αυτοί που τους κρατάει πολύ το έχουν σε απλό gsm mode και όχι 3G. Μπορει να παιζει και αυτο ρολο μιας και στην περιοχη μου δεν υπαρχει 3g σημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 το ίδιο είχε συμβεί και σε μένα και μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα ότι ευθύνεται το worldmate...έχει ένα bug η εφαρμογή που παρόλο που έχεις απενεργοποιημένο το auto update αυτό συνδέεται και το κάνει μόνο του...προσπάθησε να βάλεις στις ρυθμίσεις του προγράμματος να συνδέεται με easy wlan και τσέκαρέ το.. Εγώ που το χρησιμοποιώ με Easy Wlan δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Μάλιστα...μας έσκισε το WorldMate :( Καλό θα ήταν να μπει κάπου αυτή η πληροφορία κ για τους υπόλοιπους γιατί την θεωρώ αρκετά σημαντική. Όλα τα ανάλογα προγράμματα που κάνουν τακτικά ενημέρωση, αν επιλέξεις προεπιλεγμένη σύνδεση το GPRS, βάζεις σε κίνδυνο την τσέπη σου. :D Γι'αυτό να θέτεις πάντοτε προεπιλεγμένο σημείο πρόσβασης το Easy WLAN ωστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Access Point: Easy WLAN Confirm Connection: YES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Έχει κάποιος τεστάρει πόσο κρατάει η μπαταρία του κινητού σε σύνδεση 2G; Πάντως για 1050mAh μπαταρία, ακόμα και σε 3G, δε δικαιολογείται να κρατάει μόνο 2 μέρες. PDA έχω με 1500mAh και σε σύνδεση 3G κρατάει τουλάχιστον 4 μέρες και έχει και μεγαλύτερη οθόνη (το βράδυ κλείνω το τηλέφωνο αλλά όχι τη συσκευή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Έχει κάποιος τεστάρει πόσο κρατάει η μπαταρία του κινητού σε σύνδεση 2G; Πάντως για 1050mAh μπαταρία, ακόμα και σε 3G, δε δικαιολογείται να κρατάει μόνο 2 μέρες. PDA έχω με 1500mAh και σε σύνδεση 3G κρατάει τουλάχιστον 4 μέρες και έχει και μεγαλύτερη οθόνη (το βράδυ κλείνω το τηλέφωνο αλλά όχι τη συσκευή). Από την εμπειρία μου σου λέω οτι η μπαταρία κρατάει πολύ καλά.(συγκριτικά πάντα) Τώρα μη μου συγκρίνεις με συσκευή που έχει 1500άρα μπαταρία. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Έχει κάποιος τεστάρει πόσο κρατάει η μπαταρία του κινητού σε σύνδεση 2G; Πάντως για 1050mAh μπαταρία, ακόμα και σε 3G, δε δικαιολογείται να κρατάει μόνο 2 μέρες. PDA έχω με 1500mAh και σε σύνδεση 3G κρατάει τουλάχιστον 4 μέρες και έχει και μεγαλύτερη οθόνη (το βράδυ κλείνω το τηλέφωνο αλλά όχι τη συσκευή). Τι εννοείς κλείνεις το τηλέφωνο αλλά όχι την συσκευή; Το βάζεις σε flight mode; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Τι εννοείς κλείνεις το τηλέφωνο αλλά όχι την συσκευή; Το βάζεις σε flight mode; Ναι, αυτό προφανώς εννοεί Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Και επανέρχομαι. Ο αδερφός μου έχει το Ν82 που έχει ακριβώς την ίδια μπαταρία με το Ε51. Του αδερφού μου του κρατάει σχεδόν 3 μέρες(παίζοντας και παιχνίδια) και εμένα 2.5 μέρες σε GSM,χωρίς χρήση wi-fi και χωρίς παιχνίδια. Η Νόκια δίνει αναμονή για το Ν82 220 ώρες και για το Ε51 310 ώρες. Δεν ξέρω τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Και επανέρχομαι. Ο αδερφός μου έχει το Ν82 που έχει ακριβώς την ίδια μπαταρία με το Ε51. Του αδερφού μου του κρατάει σχεδόν 3 μέρες(παίζοντας και παιχνίδια) και εμένα 2.5 μέρες σε GSM,χωρίς χρήση wi-fi και χωρίς παιχνίδια. Η Νόκια δίνει αναμονή για το Ν82 220 ώρες και για το Ε51 310 ώρες. Δεν ξέρω τι γίνεται. Το Ν82 έχει οθόνη 2,4", ενώ το Ε51 οθόνη 2". Επομένως είναι λογικό να υπάρχει αρκετή διαφορά στην κατανάλωση ισχύος. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Το Ν82 έχει οθόνη 2,4", ενώ το Ε51 οθόνη 2". Επομένως είναι λογικό να υπάρχει αρκετή διαφορά στην κατανάλωση ισχύος. ;) Μα αν καταλαβα καλα ο φιλος billys_541 λεει το ακριβως αντιθετο .Το Ν82 του αδελφου του κραταει περισσοτερο απο το Ε51 του billys_541 σε σχεση με τα specs :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Και επανέρχομαι. Ο αδερφός μου έχει το Ν82 που έχει ακριβώς την ίδια μπαταρία με το Ε51. Του αδερφού μου του κρατάει σχεδόν 3 μέρες(παίζοντας και παιχνίδια) και εμένα 2.5 μέρες σε GSM,χωρίς χρήση wi-fi και χωρίς παιχνίδια. Η Νόκια δίνει αναμονή για το Ν82 220 ώρες και για το Ε51 310 ώρες. Δεν ξέρω τι γίνεται. Πάρα πολλά μπορεί να παίζουν ρόλο. Τι δίκτυο έχει ο καθένας αν κάποιος έχει παλιότερη κάρτα sim μεγαλύτερη sd μέσα στο τηλέφωνο το επίπεδο φωτισμού της οθόνης ενεργοποιημένο ή όχι το 3g πόσο καλό σήμα έχει εκεί που περνάει την περισσότερη ώρα της ημέρας του Πόσο μιλάει ο καθένας σας στο κινητό..... Και η διαφορά που αναφέρεις δεν είναι και σπουδαία. Επίσης μην βασίζεσαι στις βλακείες που λέει η νόκια για χρόνους αναμονής και ομιλίας.:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 billys_541, πόσες φορτίσεις εκφορτίσεις έχουν γίνει στο Ε51 σου; Ίσως όταν στρώσει η μπαταρία να βελτιωθεί η αυτονομία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Σε 3 μέρες κλείνω ένα μήνα από τη μέρα που το αγόρασα. Έκανα τρείς πλήρεις φορτίσεις/εκφορτίσεις στην αρχή και τώρα το φορτίζω όταν είναι στην μια ή στις 2 γραμμές. Το Ν82 έχει οθόνη 2,4", ενώ το Ε51 οθόνη 2". Επομένως είναι λογικό να υπάρχει αρκετή διαφορά στην κατανάλωση ισχύος. ;) Ναι,αυτό λέω.Οτι το δικό μου Ε51 θα έπρεπε να κρατάει περισσότερο. Και οι δύο έχουμε Cosmote και GSM(επειδή ρώτησε κάποιος πιο πανω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Πάρα πολλά μπορεί να παίζουν ρόλο. Τι δίκτυο έχει ο καθένας αν κάποιος έχει παλιότερη κάρτα sim μεγαλύτερη sd μέσα στο τηλέφωνο το επίπεδο φωτισμού της οθόνης ενεργοποιημένο ή όχι το 3g πόσο καλό σήμα έχει εκεί που περνάει την περισσότερη ώρα της ημέρας του Πόσο μιλάει ο καθένας σας στο κινητό..... Και η διαφορά που αναφέρεις δεν είναι και σπουδαία. Επίσης μην βασίζεσαι στις βλακείες που λέει η νόκια για χρόνους αναμονής και ομιλίας.:p Με παλιότερη κάρτα sim κρατάει περισσότερο ή λιγότερο; Γιατί εγώ έχω μια αρχαία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 @billys_541 αφησε να αποφορτιστει τελειως η μπαταρεια για 2-3 φορες μπορει να στρωση. Σιγουρεψου εαν κλεινεις της εφαρμογες οταν βγαινεις, επισης μπορει να σου τρωει την μπαταρεια καποιο προγραμμα που ειναι ανοικτο αλλα εσυ δεν το βλεπεις μεγαλο προβλημα υπαρχει με την εφαρμογη Phone Guardian v2.0 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Από την εμπειρία μου σου λέω οτι η μπαταρία κρατάει πολύ καλά.(συγκριτικά πάντα) Τώρα μη μου συγκρίνεις με συσκευή που έχει 1500άρα μπαταρία. Όταν λες πολύ καλά, τι εννοείς; Όταν λες συγκριτικά, με τι συγκρίνεις; Όταν λες "από την εμπειρία μου", τι εμπειρία έχεις; Αρκετοί στο φόρουμ αναφέρουν ότι η μπαταρία τους κρατάει 2 με 2,5 μέρες. Το απλώς "καλά" ποιο είναι κατά την άποψή σου; Μία μέρα; Η συσκευή που έχει 1500άρα μπαταρία έχει και 2,8 ίντσες οθόνη (αν αυτό λέει κάτι). Για το τι εννοώ όταν λέω ότι κλείνω το τηλέφωνο αλλά όχι τη συσκευή με κάλυψε προηγούμενη απάντηση. Επαναφέρω την ερώτηση: Μήπως κάποιος/α έχει τεστάρει ποσοτικά και όχι ποιοτικά, πόσο κρατάει η μπαταρία του κινητού (με όποια χρήση κάνει αυτός/ή); Γνωρίζοντας ότι τα χαρακτηριστικά που δίνουν οι εταιρείες έχουν μεγάλες αποκλίσεις, από τις "έως 13 ημέρες" που αναφέρονται στο επίσημο site της nokia μέχρι τις 2 ημέρες που αναφέρουν κάποιοι χρήστες στο φόρουμ, υπάρχει ένα χάος 11 (έντεκα) ημερών. Αυτό δε δικαιολογείται με τίποτα! Αντίθετα, κινδυνεύει να χαρακτηριστεί κοροϊδία και εμπαιγμός αν τα λεγόμενα των κατόχων που γράφουν στο thread είναι αλήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 @billys_541 αφησε να αποφορτιστει τελειως η μπαταρεια για 2-3 φορες μπορει να στρωση. Σιγουρεψου εαν κλεινεις της εφαρμογες οταν βγαινεις, επισης μπορει να σου τρωει την μπαταρεια καποιο προγραμμα που ειναι ανοικτο αλλα εσυ δεν το βλεπεις μεγαλο προβλημα υπαρχει με την εφαρμογη Phone Guardian v2.0 :) Αυτό με τα προγράμματα. Εγώ έχω ανοιχτή συνέχεια το TotalRecall, υπάρχει περίπτωση να μου "τρώει" αυτό την μπαταρία; Όσον αφορά τις εφαρμογές, πως τις κλείνεις όταν βγαίνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Αυτό με τα προγράμματα. Εγώ έχω ανοιχτή συνέχεια το TotalRecall, υπάρχει περίπτωση να μου "τρώει" αυτό την μπαταρία; Όσον αφορά τις εφαρμογές, πως τις κλείνεις όταν βγαίνεις; Φυσικά καταναλώνει μπαταρία εφόσον μένει ανοιχτό. Για να το κλείσεις πάτα παρατεταμένα το πλήκτρο του μενού. Θα εμφανιστεί ο task manager. Βρες την εφαρμογή και κλείσε τη πατώντας το πλήκτρο "C". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Για το TotalRecall δοκιμασε να το εχεις κλειστο για μια πληρως φορτιση - αποφορτιση για να δεις πως θα παει η μπαταρια αν και δεν νομιζω οτι θα εχει μεγαλη διαφορα. Για της εφαρμογες δεν βγαινω με καποιο τροπο απλος οταν βγαινεις απο μια εφαρμογη καλο ειναι να την κλεινεις. Εαν πατησεις το πληκτρο του μενου στην οθονη αναμογης μπορεις να δεις εαν καποια εφαρμογη ειναι ανοικτη. Επισης φορτισε και αποφορτισε για 2-3 φορες τελειως την μπαταρεια, μπορει να στρωση :) edit: Σταυρο με προλαβες :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 @billys_541 αφησε να αποφορτιστει τελειως η μπαταρεια για 2-3 φορες μπορει να στρωση. Σιγουρεψου εαν κλεινεις της εφαρμογες οταν βγαινεις, επισης μπορει να σου τρωει την μπαταρεια καποιο προγραμμα που ειναι ανοικτο αλλα εσυ δεν το βλεπεις μεγαλο προβλημα υπαρχει με την εφαρμογη Phone Guardian v2.0 :) Πάντα κλείνω όλες τις εφαρμογές. Ποτέ δεν αφήνω κάποια να τρέχει. Άλλωστε δεν έχω και πολλές εγκατεστημένες.Μόνο 5-6(βασικές-που χρησιμοποιείτε όλοι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Για το TotalRecall δοκιμασε να το εχεις κλειστο για μια πληρως φορτιση - αποφορτιση για να δεις πως θα παει η μπαταρια αν και δεν νομιζω οτι θα εχει μεγαλη διαφορα. Για της εφαρμογες δεν βγαινω με καποιο τροπο απλος οταν βγαινεις απο μια εφαρμογη καλο ειναι να την κλεινεις. Εαν πατησεις το πληκτρο του μενου στην οθονη αναμογης μπορεις να δεις εαν καποια εφαρμογη ειναι ανοικτη. Επισης φορτισε και αποφορτισε για 2-3 φορες τελειως την μπαταρεια, μπορει να στρωση :) edit: Σταυρο με προλαβες :) Κοίταξε η μόνη εφαρμογή που έχω ανοιχτή πάντα είναι το TotalRecall και αυτό επειδή κάνει ηχογράφηση κλήσης και είναι ζόρικο να το ανοίξω αφού με έχουν πάρει τηλέφωνο και από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει και κάποια σημαντική διαφορά στη μπαταρία ακόμα και να το κλείσω μάλλον έτσι θα το αφήνω. Τώρα όσον αφορά τις φορτίσεις - αποφορτίσεις, όπως είπα παραπάνω, έχω πάρει και άλλη μια μπαταρία για να είμαι άνετος και τις 2 τις φορτίζω μόνο αφού έχουν αποφορτιστεί τελείως ή σχεδόν τελείως, μιας και με παίρνει να το κάνω. Τώρα από χρήση κάνω πραγματικά μετριότατη στο κινητό και μου κρατάνε 3 μέρες και οι 2 μπαταρίες, και το βράδυ κλειστό το κινητό. Δεν έχω πρόβλημα μιας και έχω 2 μπαταρίες και ποτέ δεν μένω, απλά αν υπάρχει τρόπος να κρατάει παραπάνω, εννοείται ότι με ενδιαφέρει. Αυτό που θέλω να μάθω κυρίως είναι πως βλέπω ποιές εφαρμογές είναι ανοικτές για να τις κλείνω. Γιατί πατάω παρατεταμένα το κουμπί του μενού όπως είπε προηγουμένως ο Itchrist86 αλλά δε βγαίνει ο task manager, επίσης αυτό που λες "Εαν πατησεις το πληκτρο του μενου στην οθονη αναμογης μπορεις να δεις εαν καποια εφαρμογη ειναι ανοικτη" ποιά είναι η οθόνη αναμονής; Sorry... :) EDIT: Το πλήκτρο μενού, είναι το πλήκτρο που δείχνει το "σπιτάκι"; Γιατί εγώ πατούσα το πάνω αριστερά, ενώ όταν πατάω παρατεταμένα το "σπιτάκι" μου βγαίνουν οι εφαρμογές που είναι ανοιχτές, αλλά δε λέει πουθενά task manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Κοίταξε η μόνη εφαρμογή που έχω ανοιχτή πάντα είναι το TotalRecall και αυτό επειδή κάνει ηχογράφηση κλήσης και είναι ζόρικο να το ανοίξω αφού με έχουν πάρει τηλέφωνο και από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει και κάποια σημαντική διαφορά στη μπαταρία ακόμα και να το κλείσω μάλλον έτσι θα το αφήνω. Τώρα όσον αφορά τις φορτίσεις - αποφορτίσεις, όπως είπα παραπάνω, έχω πάρει και άλλη μια μπαταρία για να είμαι άνετος και τις 2 τις φορτίζω μόνο αφού έχουν αποφορτιστεί τελείως ή σχεδόν τελείως, μιας και με παίρνει να το κάνω. Τώρα από χρήση κάνω πραγματικά μετριότατη στο κινητό και μου κρατάνε 3 μέρες και οι 2 μπαταρίες, και το βράδυ κλειστό το κινητό. Δεν έχω πρόβλημα μιας και έχω 2 μπαταρίες και ποτέ δεν μένω, απλά αν υπάρχει τρόπος να κρατάει παραπάνω, εννοείται ότι με ενδιαφέρει. Αυτό που θέλω να μάθω κυρίως είναι πως βλέπω ποιές εφαρμογές είναι ανοικτές για να τις κλείνω. Γιατί πατάω παρατεταμένα το κουμπί του μενού όπως είπε προηγουμένως ο Itchrist86 αλλά δε βγαίνει ο task manager, επίσης αυτό που λες "Εαν πατησεις το πληκτρο του μενου στην οθονη αναμογης μπορεις να δεις εαν καποια εφαρμογη ειναι ανοικτη" ποιά είναι η οθόνη αναμονής; Sorry... :) EDIT: Το πλήκτρο μενού, είναι το πλήκτρο που δείχνει το "σπιτάκι"; Γιατί εγώ πατούσα το πάνω αριστερά, ενώ όταν πατάω παρατεταμένα το "σπιτάκι" μου βγαίνουν οι εφαρμογές που είναι ανοιχτές, αλλά δε λέει πουθενά task manager Η οθόνη αναμονής είναι η κεντρική οθόνη, εκεί που πληκτρολογείς τους αριθμούς όταν πάρεις τηλέφωνο κλπ. Ναι, είναι αυτό με το σπιτάκι, και όντως δεν αναφέρει πουθενά task manager. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Η οθόνη αναμονής είναι η κεντρική οθόνη, εκεί που πληκτρολογείς τους αριθμούς όταν πάρεις τηλέφωνο κλπ. Ναι, είναι αυτό με το σπιτάκι, και όντως δεν αναφέρει πουθενά task manager. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Ρε παιδια, το εχει παρει καποιος απο vodafone shop ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts