Fox Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Καλημέρα, υπάρχει κάποια φωτεινή ένδειξη στο Ε51 (όπως στο Ε50) για αναπάντητες κλήσεις και μηνύματα. Στο Ε50 αναβόσβηνε μπλέ γύρω απο το joystick για ένδειξη αναπάνητων και sms. Πολύ χρήσιμη λειτουργία! Εχει κάτι ανάλογο το Ε51? Ευχαριστώ. Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Καλημέρα, υπάρχει κάποια φωτεινή ένδειξη στο Ε51 (όπως στο Ε50) για αναπάντητες κλήσεις και μηνύματα. Στο Ε50 αναβόσβηνε μπλέ γύρω απο το joystick για ένδειξη αναπάνητων και sms. Πολύ χρήσιμη λειτουργία! Εχει κάτι ανάλογο το Ε51? Ευχαριστώ. εχει πανω αριστερα ενα ασπρο φωτακι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Το ότι δεν κλείνει τελείως η οθόνη και μένει έστω αυτή η γκρι λωρίδα με την ώρα και την ημερομηνία, δεν είναι επιβαρυντικό για τη μπαταρία; Ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Ε ειναι οσο να ναι αλλα σιγα αμα το παμε ετσι τι να πουνε και τα παλιοτερα κινητα που απλα εκλεινε το φως της οθονης και αυτη δουλευε επ απειρον. Μια χαρα αντεχει το κινητο 6-7 μερες με normal χρηση,εχω να δω τετοια καλη αντοχη απο το τ310 που ειχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 εχει πανω αριστερα ενα ασπρο φωτακι :) Και αναβοσβήνει μέχρι να δεις την αναπάντητη/sms ή μόνο για λίγα λεπτά; Εχει άλλη χρήση αυτό το άσπρο φωτάκι (σήμα, μπαταρία, wi-fi); Ευχαριστώ. Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Και αναβοσβήνει μέχρι να δεις την αναπάντητη/sms ή μόνο για λίγα λεπτά; Εχει άλλη χρήση αυτό το άσπρο φωτάκι (σήμα, μπαταρία, wi-fi); Ευχαριστώ. Απ' όσο γνωρίζω είναι μόνο για αναπάντητες, μηνύματα, e-mail. Το ρυθμίζεις για πόση ώρα θες ν' αναβοσβήνει. Από λίγα λεπτά μέχρι 2 ώρες. Θα προτιμούσα να έχει απεριορίστου χρόνου πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Ε ειναι οσο να ναι αλλα σιγα αμα το παμε ετσι τι να πουνε και τα παλιοτερα κινητα που απλα εκλεινε το φως της οθονης και αυτη δουλευε επ απειρον. Μια χαρα αντεχει το κινητο 6-7 μερες με normal χρηση,εχω να δω τετοια καλη αντοχη απο το τ310 που ειχα! Εμενα κραταει 3 μερες το πολυ με νορμαλ χρηση. Πωρ γινεται και σου κραταει τοσο πολυ? Wireless απαντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Εμενα κραταει 3 μερες το πολυ με νορμαλ χρηση. Πωρ γινεται και σου κραταει τοσο πολυ? Wireless απαντηση :) Δεν σερφάρει μέσω του κινητού!!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 όχι ειλικρινά είναι η πρώτη φορά που το κάνω για να το δοκιμάσω. 3 μέρες το πολύ μου κρατάει με κανονική χρήση, ούτε σερφάρισμα ουτε bluetooth ούτε τίποτα. Σε εσάς κρατάει παραπάνω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 3 μέρες και μένα αλλά όχι τυπική χρήση. Λίγο σερφάρισμα, λίγο email, το wi-fi θα ανοίξει αρκετές φορές την ημέρα ας πούμε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Η μπαταρία του κρατάει πολύ εύκολα τουλάχιστον 3 ημέρες. Εμένα μου κρατάει 2 ημέρες, αλλά μιλάω αρκετά με την δουλειά μου, είμαι συνεχώς connected με Visto Vodafone, 4 accounts που συνεχως κατεβάζουν και στέλνουν e-mails, bluetooth on λόγο σύνδεσης με ακουστικό και browing μέσω wifi to βράδυ στο σπίτι. Από τα καλύτερα κινητά που είχα ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 1ον) Παίζει ρόλο που ακόμα είμαι στην δεύτερη φόρτιση; Απόψε θα κάνω την 3η φόρτιση. Λογικά, αργότερα δεν θα κρατάει περισσότερο; Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω με τόσο μικρή χρήση που κάνω (σε σχέση με τα όσα διάβασα από άλλους) να μου κρατάει τόσο λίγο. 2ον) Πόσο χρεώνομαι όταν μπαίνω κάπου wireless (δεν ξέρω καν πως να το πω), γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά θέλω να ξέρω και χρεώσεις, μην πάθω κάνα εγγεφαλικό τέλος του μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Όταν χρησιμοποιείς το Wi-Fi δεν χρεώνεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Όταν χρησιμοποιείς το Wi-Fi δεν χρεώνεσαι... Σοβαρά τώρα;; Όση ώρα και να μπω; Ούτε καν κάποια όγκοχρέωση; Sorry για τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις, απλά θέλω να σιγουρευτώ... Και κάτι άλλο, όταν λέμε Wi-Fi, εγώ πάω: Μενού - Συνδεσιμότητα - Οδηγ. WLAN το πατάω και από εκεί βρίσκω αν υπάρχει δίκτυο. Αυτή δεν είναι η διαδικασία για να χρησιμοποιήσω Wi-Fi; Sorry και πάλι, απλά είμαι άσχετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Και εμένα πάντως με λίγη χρήση η μπαταρία κρατάει το πολύ 3 μέρες. Με λίγη ομιλία και λίγο σερφάρισμα. Βέβαια το έχω συνεχώς σε 3g mode. Φαντάζομαι αν το έχω σε απλό gsm θα κρατάει πολύ. Με το σερφάρισμα μέσω 3g παντως την καταπίνει κανονικά την μπαταρία, σε 4-5 ώρες την έχει φάει όλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Εγω ρε παιδια κλησεις δεν κανω ποτε, μονο δεχομαι και εκεινες ελαχιστες γιατι δεν ποιανει το κινητο μεσα στο σπιτι, εχω αλλο γι αυτη τη δουλεια :P Κατα τα αλλα το μονο που κανω περα των sms ειναι να ψαξω κανενα ανοιχτο wifi spot και παιχνιδια στο mega drive emulator αλλα και αυτα απο λιγο, δεν εχω χρονο. Σημερα το φορτισα ενω η τελευταια φορα ηταν το σαββατο που μας περασε το απογευμα! Με την ιδια χρηση το v3x που ειχα δεν κρατουσε πανω απο 3 μερες. Εσεις μαλλον το ξεζουμιζετε γι αυτο και κραταει τοσο λιγο. Σοβαρά τώρα;; Όση ώρα και να μπω; Ούτε καν κάποια όγκοχρέωση; Sorry για τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις, απλά θέλω να σιγουρευτώ... Και κάτι άλλο, όταν λέμε Wi-Fi, εγώ πάω: Μενού - Συνδεσιμότητα - Οδηγ. WLAN το πατάω και από εκεί βρίσκω αν υπάρχει δίκτυο. Αυτή δεν είναι η διαδικασία για να χρησιμοποιήσω Wi-Fi; Sorry και πάλι, απλά είμαι άσχετος. Απο την αρχικη εικονα αν δεν εχεις αλλαξει κατι πατας "αναζητηση wlan" και αν βγαλει καποιο χωρις κλειδωμα μπαινεις κανονικα. Εγω στη σχολη ποιανω της βιβλιοθηκης που ειναι ανοιχτο παντα. Επισης αν ποιασεις καποιο δικτυο με ονομα connex δοκιμασε τον κωδικο 1234567890123 Ειναι ο default κωδικος που εχουν απο τη μανα τους ολα τα router που στελνει ο οτε και αμφιβαλλω αν οι περισσοτεροι τον αλλαζουν. Εγω οσα εχω πετυχει, με αυτον τον κωδικο ειχα κανονικη προσβαση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Eπίσης σε κάποια ρούτερ αφήνουν τον κωδικό "admin". Όσο για τη μπαταρία, με βαριά χρήση του Wi-fi δε νομίζω να βγάζει 12άρωρο... :lol: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Χτες το πούλησα σε ένα φίλο μου … σήμερα μου λείπει … Μου λείπει η ευκολία του ασυρμάτου ιντερνετ για να λάβεις το πρωί μαζί με τον καφέ σου τα μηνύματα σου, να διαβάσεις τον καιρό, της πρώτες ειδήσεις, και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να ανοίγεις τον προσωπικό σου υπολογιστή. Σε όποιο σημείο και να καθίσεις να κάνεις ένα διάλυμα αμέσως έβρισκε κάποιο ρουτερ και να σου πάλι στο ιντερνετ. Πολύ καλά τα νέα πλήκτρα περιηγήσεις με της διπλές λειτουργίες. Τρίξιμο δεν παρατήρησα, μόνο αν το κοιτούσες από κάτω στο φως έβλεπες εκεί σαν κάτι να μην ταίριαζε στην συναρμολόγηση. Είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο. Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Απο την αρχικη εικονα αν δεν εχεις αλλαξει κατι πατας "αναζητηση wlan" και αν βγαλει καποιο χωρις κλειδωμα μπαινεις κανονικα. Εγω στη σχολη ποιανω της βιβλιοθηκης που ειναι ανοιχτο παντα. Επισης αν ποιασεις καποιο δικτυο με ονομα connex δοκιμασε τον κωδικο 1234567890123 Ειναι ο default κωδικος που εχουν απο τη μανα τους ολα τα router που στελνει ο οτε και αμφιβαλλω αν οι περισσοτεροι τον αλλαζουν. Εγω οσα εχω πετυχει, με αυτον τον κωδικο ειχα κανονικη προσβαση Το έχω αλλάξει. Αυτό που κάνω εγώ: Μενού - Συνδεσιμότητα - Οδηγ. WLAN το πατάω και από εκεί βρίσκω αν υπάρχει δίκτυο, είναι αυτή η διαδρομή για να μπω Wi-Fi; Πλέον είμαι σίγουρος κατά 99% ότι είναι η σωστή διαδρομή, αλλά για να σιγουρευτώ ότι αυτό δεν με χρεώνει 100% θέλω να μου το πει και κάποιος που ξέρει στα σίγουρα. Αυτό που λες αν πιάσω δίκτυο με όνομα connex με τον κωδικό κλπ, πάλι δε χρεώνει τίποτα, έτσι; agiorgitis όταν λές βαρία χρήση του Wi-Fi, τι εννοείς; Και κάτι τελευταίο: Μπορείτε να μου πείτε κάποιο προγραμματάκι που να μπορω να μπω μέσω WiFi στο msn και να μιλάω με τις επαφές μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Το έχω αλλάξει. Αυτό που κάνω εγώ: Μενού - Συνδεσιμότητα - Οδηγ. WLAN το πατάω και από εκεί βρίσκω αν υπάρχει δίκτυο, είναι αυτή η διαδρομή για να μπω Wi-Fi; Πλέον είμαι σίγουρος κατά 99% ότι είναι η σωστή διαδρομή, αλλά για να σιγουρευτώ ότι αυτό δεν με χρεώνει 100% θέλω να μου το πει και κάποιος που ξέρει στα σίγουρα. Αυτό που λες αν πιάσω δίκτυο με όνομα connex με τον κωδικό κλπ, πάλι δε χρεώνει τίποτα, έτσι; agiorgitis όταν λές βαρία χρήση του Wi-Fi, τι εννοείς; Και κάτι τελευταίο: Μπορείτε να μου πείτε κάποιο προγραμματάκι που να μπορω να μπω μέσω WiFi στο msn και να μιλάω με τις επαφές μου; Δεν χρεώνεσαι τίποτα φίλε. Μέσω WiFi συνδέεσαι. Η διαδρομή που αναφέρεις είναι ένας από τους πολλούς τρόπους αναζήτησης ασύρματου δικτύου. Αυτό που σου είπε ο drillgr είναι για τις περιπτώσεις που βρεις ένα ασύρματο δίκτυο "Connex" αλλά κρυπτογραφημένο, δηλαδή να έχει κωδικό, όπου και στη περίπτωση αυτή δεν χρεώνεσαι. Για msn: xxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Bαριά χρήση = συνεχής πλοήγηση στο internet = Μεταφορά δεδομένων και φωτισμός δουλεύουν συνέχεια. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Δεν χρεώνεσαι τίποτα φίλε. Μέσω WiFi συνδέεσαι. Η διαδρομή που αναφέρεις είναι ένας από τους πολλούς τρόπους αναζήτησης ασύρματου δικτύου. Αυτό που σου είπε ο drillgr είναι για τις περιπτώσεις που βρεις ένα ασύρματο δίκτυο "Connex" αλλά κρυπτογραφημένο, δηλαδή να έχει κωδικό, όπου και στη περίπτωση αυτή δεν χρεώνεσαι. Για msn: xxxxxxxxxxxxxxxx Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Για το msn ποιό ακριβώς από τα 6 αρχεία κατεβάζω; Επίσης κάποιος χρήστης γράφει το εξής στα σχόλια εκεί πέρα: naaaah! not woking becuz ms now started to get paid 4 using msn on nokia / winmob phones. so here in sweden, it now kosts like 2euros / month.. that suxx Υπάρχει περίπτωση να γίνεται κάτι τέτοιο αν το βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Για το msn ποιό ακριβώς από τα 6 αρχεία κατεβάζω; Επίσης κάποιος χρήστης γράφει το εξής στα σχόλια εκεί πέρα: naaaah! not woking becuz ms now started to get paid 4 using msn on nokia / winmob phones. so here in sweden, it now kosts like 2euros / month.. that suxx Υπάρχει περίπτωση να γίνεται κάτι τέτοιο αν το βάλω; Κατεβάζεις και εγκαθηστάς πρώτα το "dep for os 9.2.zip" και μετά το "WindowsLive_S60_3_1_v_1_1_8161_signed for os 9.2.zip"! Αν και λίγο offtopic...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Λιγο ασχετο αλλα απο το link του msn μου αρεσε το skin! Εχει κανεις ιδεα πιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Κατεβάζεις και εγκαθηστάς πρώτα το "dep for os 9.2.zip" και μετά το "WindowsLive_S60_3_1_v_1_1_8161_signed for os 9.2.zip"! Αν και λίγο offtopic...! Και αυτό που λέει ένας χρήστης για τη χρέωση 2 ευρώ το μήνα, είναι έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts