Itchrist86 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Παιδιά χίλια συγγνώμη αλλα δεν προλαβαίνω να κάνω αναζήτηση. Το Ε51 είναι πιο γρήγορο απο το Ν73 στο άνοιγμα του τηλεφώνου,στο άνοιγμα των εφαρμογών και γενικά σαν μενού? Ευχαριστώ πολύ. Ναι είναι, κατά πολύ μάλιστα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 το τηλέφωνο είναι ίσως το καλύτερο symbian που είχα ποτέ...γρήγορο,αξιόπιστο,πλήρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Παιδιά χίλια συγγνώμη αλλα δεν προλαβαίνω να κάνω αναζήτηση. Το Ε51 είναι πιο γρήγορο απο το Ν73 στο άνοιγμα του τηλεφώνου,στο άνοιγμα των εφαρμογών και γενικά σαν μενού? Ευχαριστώ πολύ.Ναι, γενικά είναι αρετά πιό γρήγορο...;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 ρε παιδιά οτι έχει SAR 1.5 (τοστιέρα εγκεφάλου σκέτη) δεν σας ενοχλεί καθόλου?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 ρε παιδιά οτι έχει SAR 1.5 (τοστιέρα εγκεφάλου σκέτη) δεν σας ενοχλεί καθόλου?! Όχι και πολύ... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 ρε παιδιά οτι έχει SAR 1.5 (τοστιέρα εγκεφάλου σκέτη) δεν σας ενοχλεί καθόλου?! Nope . Φροντιζουμε να μην εχουμε το κινητο στο αυτι για ωρες :) . Hands-free και ηχειο με βολευουν πολυ . Nikos_s3, Χρονια σου Πολλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 ρε παιδιά οτι έχει SAR 1.5 (τοστιέρα εγκεφάλου σκέτη) δεν σας ενοχλεί καθόλου?! Επιπλέον έχει καλύτερη λήψη. Σε ένα σημείο πάνω στον Μπράλο χάνω το σήμα της vodafone για λίγο με τα περισσότερα τηλέφωνα. Την προηγούμενη εβδομάδα που πέρασα από εκεί με το Ε51 το σήμα έπεσε αλλά δεν χάθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Έχει κανείς καμιά άκρη σε Wind, να μάθουμε πότε θα φέρει το ασημί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Nope . Φροντιζουμε να μην εχουμε το κινητο στο αυτι για ωρες :) . Hands-free και ηχειο με βολευουν πολυ . Nikos_s3, Χρονια σου Πολλα ! +1 ...thanks a lot..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el05171 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 σημερα το εντοπισα σαν εκθεμα στο MEDIAMRKT ρεντη πιστευω οτι οντως ειναι τελεια αγορα στα λεφτα αυτα και πραγματικα οτι ενδοιασμους ειχα εφυγαν ..... λιγο μαπα η καμερα αλλα πραγματικα ολα τα αλλα αξιζουν τα λεφτα και εχει ενα πληρες φωνητικο εργαλειο και διαβαζει τα παντα ακομα και τις κλησεις ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komonto Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 παιδια το ε50 εχει τρελαθει στα κολληματα με αναβαθμιση το 51 εχει αυτα τα προβληματα ! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 παιδια το ε50 εχει τρελαθει στα κολληματα με αναβαθμιση το 51 εχει αυτα τα προβληματα ! ευχαριστω Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το Ε50 μου έσπαγε μερικές φορές τα νεύρα καθώς, με την ελάχιστη RAM που διαθέτει, έτρωγε μερικά κολημματάκια που δεν διακιολογούνται για symbian 9 κινητό. Το Ε51 είναι απο τα καλύτερα και πιο σταθερά series 60 που έχω χρησιμοποιήσει. Δεν έχει φάει κανένα κόλημμα απο την ημέρα που το αγόρασα. Επανεκκίνηση ούτε για πλάκα ενώ και η μπαταρία του δείχνει πολύ καλά σημάδια. Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις το Ε50 με το Ε51, κάντο χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα δεις τεράστια διαφορά. Nikos_s3, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Συγγνώμη που βγαίνω λίγο off topic αλλά σκέφτομαι να αλλάξω το Ν73 με το Ε51. Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι θα χάσω την 2.4" οθόνη και την 3,2mp κάμερα. Τι λέτε αξίζει? Και πάλι συγνώμη για το off topic. Υ.Γ.Και την καλύτερη μπαταρία αν κρίνω από τις ώρες αναμονής που δίνει η Νόκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Τελικά το πήρα κι εγώ προχθές σε μαύρο. Πολύ γρήγορο, σε σημείο που θυμίζει σειρά40! Βέβαια αρκετά πράγματα είναι περισσότερη ταλαιπωρία συγκριτικά με τη σειρά40, και απ'οτι βλέπω δεν εχει γίνει αρκετή δουλειά στην εργονομία = μου θυμίζει το 6600 που είχα πρίν αρκετά χρόνια. Χαρακτηριστικά να αναφέρω: 1)Όταν στη σειρά40 γράψεις ενα μύνημα, και πατήσεις για παραλήπτη, σου βγάζει μια λίστα απο πού να διαλέξεις. Επαφές-Κλήσεις-Μηνύματα κλπ (δε θυμάμαι ακριβώς πως ήταν), χωρίς την ανάγκη να πάς πρώτα πάνω στον αριθμό και μετά να πατήσεις Αποστολή μυνήματος. (όσοι έχουν καινούρια κινητά με την 5η έκδοση της σειράς40 θα καταλάβουν) 2)Σε νέα καταχώρηση ημερολογίου, π.χ. Σύσκεψη, πρεπει να συμπληρώσεις εσύ ολα τα στοιχεία. Στη σειρά40 στα έδινε σε λίστα και απλά επέλεγες. Π.χ στο οτι θέλω να χτυπήσει 20 λεπτά πρίν. Εκεί υπήρχε στη λίστα και απλά το επέλεγα. Τώρα πρεπει πληκτρολογήσω την ώρα :wacko:. Θα πρεπει να μάθω αφαίρεση...:p Όσοι έρχονται απο προηγούμενα μοντέλα σειρά60 (π.χ. 6600) θα δούν τρομερές βελτιώσεις και νέο περιβάλλον! Αλλά όσοι έρθουν απο σειρά40, μάλλον θα μπερδευτούν περισσότερο... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 με την τιμη που εχει και αυτα που δινει, δεν επρεπε να εχει ουτε οθονη :p 1. δεν καταλαβα ακριβως τι λες, αλλα, αν μπεις στις επαφες και πατησεις ενταξει, αντι οκ και ενταξει, επιλεγει αυτοματα την επαφη και σε παει πισω στο μηνυμα. αν καταλαβα καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 1)Στη σειρά40, σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις και απο τις κλήσεις! Αναπάντητες-Εισερχόμενες-Εξερχόμενες! π.χ. Γράφω ενα μήνυμα και θέλω να το στείλω σε κάποιον που μου έκανε αναπάντητη πρίν λίγο! (Χωρίς να χρειαστεί να πάω πρώτα στην αναπάντητη και μετά επιλογές->αποστολή μηνύματος.) Και ενα τρίτο: Ή εγώ δεν το βρίσκω, ή δεν μπορώ να κάνω το αριστερό κουμπί να πηγαίνει στην "Μετάβαση" που εκεί να έχω μια λίστα με όλες τις συντομεύσεις μου. (Μάλλον αυτό εχει αντικατασταθεί απο το active standby... ) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Με τόσες συντομέυσεις που έχει , για τι ακριβώς την χρειάζεσαι την μετάβαση...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Συγγνώμη που βγαίνω λίγο off topic αλλά σκέφτομαι να αλλάξω το Ν73 με το Ε51. Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι θα χάσω την 2.4" οθόνη και την 3,2mp κάμερα. Τι λέτε αξίζει? Και πάλι συγνώμη για το off topic. Υ.Γ.Και την καλύτερη μπαταρία αν κρίνω από τις ώρες αναμονής που δίνει η Νόκια. Όπως είπε και εσύ είναι θέμα πρωτεραιοτήτων και τι θες από το κινητό σου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 1)Στη σειρά40, σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις και απο τις κλήσεις! Αναπάντητες-Εισερχόμενες-Εξερχόμενες! π.χ. Γράφω ενα μήνυμα και θέλω να το στείλω σε κάποιον που μου έκανε αναπάντητη πρίν λίγο! (Χωρίς να χρειαστεί να πάω πρώτα στην αναπάντητη και μετά επιλογές->αποστολή μηνύματος.) Και ενα τρίτο: Ή εγώ δεν το βρίσκω, ή δεν μπορώ να κάνω το αριστερό κουμπί να πηγαίνει στην "Μετάβαση" που εκεί να έχω μια λίστα με όλες τις συντομεύσεις μου. (Μάλλον αυτό εχει αντικατασταθεί απο το active standby... ) Φίλε μου κατηγορείς το κινητό χωρίς καν να ψάξεις το αυτονόητο...:X 1. Αναπάντητη κλήση--> επιλογές -->δημιουργία μηνύματος (δεν χρειάζεται να πας στην αναπάντητη, απλώς να δεις ποιος σε πήρε...):confused: 2. Η 'μετάβαση" στην σειρά 60 υπήρχε πάντα σαν "ενεργή αναμονή" με γραφικές συντομεύσεις επί της οθόνης....Απλώς πρέπει να τη ενεργοποιήσεις μέσω του μενού, εργαλεία, ρυθμίσεις, γενικές, προσωπικές ρυθμίσεις, κατάσταση αναμονής, ενεργή αναμονή....:confused: Υπενθυμίζω δε ότι για οποιαδήποτε απορία υπάρχει το manual, το οποίο επιβαρύνει την αξία του τηλεφώνου και βγαίνει για να λύνει τις απορίες των χρηστών σαν τις δικές σου....;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Τα χαρακτηριστικά του είναι εξαιρετικά σε σχέση με την τιμή του. Ελπίζω να έχει και μονό handsfree μέσα όπως ο προκάτοχός του, το πολύ επιτυχημένο Ε50. Ο SAR είναι λίγο ψηλά βέβαια... Πάντως έχει όσα έλειπαν από το Ε50: wifi, καλύτερη κάμερα, κτλ. Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 διπλό HF έχει μέσα στη συσκευασία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Φίλε μου κατηγορείς το κινητό χωρίς καν να ψάξεις το αυτονόητο...:X 1. Αναπάντητη κλήση--> επιλογές -->δημιουργία μηνύματος (δεν χρειάζεται να πας στην αναπάντητη, απλώς να δεις ποιος σε πήρε...):confused: 2. Η 'μετάβαση" στην σειρά 60 υπήρχε πάντα σαν "ενεργή αναμονή" με γραφικές συντομεύσεις επί της οθόνης....Απλώς πρέπει να τη ενεργοποιήσεις μέσω του μενού, εργαλεία, ρυθμίσεις, γενικές, προσωπικές ρυθμίσεις, κατάσταση αναμονής, ενεργή αναμονή....:confused: Υπενθυμίζω δε ότι για οποιαδήποτε απορία υπάρχει το manual, το οποίο επιβαρύνει την αξία του τηλεφώνου και βγαίνει για να λύνει τις απορίες των χρηστών σαν τις δικές σου....;) 1)Μάλλον δεν διάβασες καλά αυτό που έγραψα: π.χ. Γράφω ενα μήνυμα και θέλω να το στείλω σε κάποιον που μου έκανε αναπάντητη πρίν λίγο! (Χωρίς να χρειαστεί να πάω πρώτα στην αναπάντητη και μετά επιλογές->αποστολή μηνύματος.) Είχα συνηθήσει έτσι και τώρα μου φαίνεται περίεργο. Όπως επίσης μου φαίνεται περίεργο να το έχει η 40 και να μην το έχει η 60. :confused: 2)Tην ενεργή αναμονή την έχω ενεργοποιήσει. Για την ακρίβεια το κινητό έρχεται εξ' ορισμού έτσι. Απλά το είχα σαν απορία... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Τα χαρακτηριστικά του είναι εξαιρετικά σε σχέση με την τιμή του. Ελπίζω να έχει και μονό handsfree μέσα όπως ο προκάτοχός του, το πολύ επιτυχημένο Ε50. Ο SAR είναι λίγο ψηλά βέβαια... Πάντως έχει όσα έλειπαν από το Ε50: wifi, καλύτερη κάμερα, κτλ. Είναι ανώτερο παντού σε σχέση με το Ε50. Απλά, μην περιμένεις και πολλά πράγματα απο την κάμερά του. Να έχεις υπόψιν οτι φωτο θα τραβάς μόνο σε συνθήκες καλού φωτισμού. Αν είχε ένα φλασάκι της πλάκας όπως το 6120, θα ήταν πολύ καλύτερα, αλλά... όπως έχουμε ξαναπεί, η κάθε συσκευή εξοπλίζεται σύμφωνα με το target group που ανήκει. 1)Μάλλον δεν διάβασες καλά αυτό που έγραψα: Είχα συνηθήσει έτσι και τώρα μου φαίνεται περίεργο. Όπως επίσης μου φαίνεται περίεργο να το έχει η 40 και να μην το έχει η 60. :confused: 2)Tην ενεργή αναμονή την έχω ενεργοποιήσει. Για την ακρίβεια το κινητό έρχεται εξ' ορισμού έτσι. Απλά το είχα σαν απορία... Θα σου πω κάτι που θα σου λείσει κάθε απορία σχετιά με ελλείψεις σε σχέση με την σειρά 40. Αν κάποιες μικρές λεπτομέριες (πχ αυτό που αναφέρεις με τα μηνύματα, η παραμετροποίηση της ενεργής αναμονής, η αλλαγή χρώματος και πολλά άλλα) υπήρχαν και στα series 60, τότε, πολύ απλά, τα 40άρια δεν θαείχαν κανένα απολύτως λόγο ύπαρξης. Θα πρέπει να υπάρχει κάτι που να κάνει την κάθε σειρά να ξεχωρίζει. Αν κάτσεις και σκεφτείς, θα δεις οτι τα 40άρια υπολείπονται σε πάρα πολλούς τομείς και κυρίως στον hardware τομέα. Πλέον τα series 60 έχουν γίνει πολύ γρήγορα. Οπότε η δικαιολογία δεν παίρνω series 60 γιατί θέλω το κινητό μου να είναι γρήγορο, δεν υφίσταται. Έχουν μικρύνει πάρα πάρα πολύ σε μέγεθος. Και, το κυριότερο. παίρνεις αξιοπρεπέστατο series 60 σε τέτοια τιμή που με δυσκολία μπορείς να βρείς 40άρι που μπορεί να το συναγωνιστεί. Τρανταχτό παράδειγμα το καταπληκτικό 6120. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Πλέον τα series 60 έχουν γίνει πολύ γρήγορα. Οπότε η δικαιολογία δεν παίρνω series 60 γιατί θέλω το κινητό μου να είναι γρήγορο, δεν υφίσταται. Σε αυτό έχεις δίκιο. Είχα το 6600 και πρίν 4 χρόνια το άλλαξα γι αυτόν ακριβώς το λόγο... Αλλα στα παιχνίδια δεν το βλέπω να είναι τόσο γρήγορο όσο στο λειτουργικό. Παράδειγμα σε ενα BrickBreaker που του έβαλα, η μπίλια πάει τόσο αργά που το παιχνίδι δεν παίζεται. Καρέ-καρέ! :( Με την ευκαιρία: Προσπαθώ να το συνδέσω μέσω ΒΤ με Data Connection μέσω COM port (SSP), και μου λέει οτι το κινητό δεν υποστηρίζει σύνδεση μέσω COM! Μεταφορά αρχείων και hands-free στο PC λειτουργούν κανονικά, αλλά σύνδεση μέσω COM τίποτα... Τί γίνεται εκεί; Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 ξερει κανεις αν θα εισαχθει στην ελλαδα αυτο το υπεροχο χαλκινο χρωμα?? επισης στα νοκια aplha copy centers ποσο κοστιζει σαν συσκευη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts