Jump to content

[Επίσημο] Nokia E51

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mini usb

To E51 θα αξίζει όταν η Νοκια το υποστηρίξει με αξεσουάρ. Γι’αυτό και θα παραμείνω στο Ε65 με το HS-69 handfree.

υποστηριζεται οπως ολα τα μοντελα τι δεν εχεις βρει?

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πήρα σήμερα. Επίσημη εισαγωγή. Το μόνο nokia shop που το είχε ήταν το κεντρικό στη Βουλιαγμένης

Το κενρικό κατάστημα της ΝΟΚΙΑ στην Κηφισίας το έχει από την δευτέρα από οπού το πήρα και εγώ. Λόγω αργιών δεν έγιναν σωστές διανομές. Πίεσε το nokia shop της περιοχής σου να το φέρει (το μαύρο. Το ασημί από εβδομάδα).

τελικά απο πού το πήρες?

ρε παιδια τι μ λετε τωρα εγω ρωτησα τιμ

σημερα μ ειπαν στη καλυτερη τελος του μηνα θα το φερουν ...και αν

σημερα λεει τους ειπαν απο νοκια για την υπαρξη του ουτε καν ημερομηνια παραλαβης δεν εχουν

επισης σε νοκια σοπ μια απο τα ιδια , βαρεθηκα θα παω για σαμσουνγκ και ας να μαμηθει η αλφα κοπυ ....

Μόλις έμαθα από Πλαίσιο πως θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας στα 299 Ευρώ (φαντάζομαι πως πιθανώς και νωρίτερα, όπερ σημαίνει πως το περιμένουν από μέρα σε μέρα...) :happy:
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

τελικά απο πού το πήρες?

Έχεις δίκιο. Λάθος από βιασύνη. Από το κεντρικό nokia shop στη Βουλιαγμένης.

Αν πάρετε τηλέφωνο στο 8011166542 ρωτήστε αν έχει ακόμα διαθέσιμα το κεντρικό κατάστημα. Αν περιμένετε απο ΤΙΜ σωθήκατε!!! Εγώ έπερνα τηλέφωνο τα nokia shops και ρώταγα και άλλοι έλεγαν ότι το περιμένουν από ημέρα σε ημέρα και άλλοι σε ένα μήνα!!!

Σήμερα ρώτησα σε vodafone και δεν είχαν ιδέα. Ούτε στα προσεχώς δεν το είχαν. Για το πότε θα το έχουν μου είπε δεν ξέρουν....
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Nokia Maps αν και θα το έχει μέσα (λογικά) το βρίσκεις εδώ μαζί με το Map Loader για να περάσεις τους χάρτες.

Δεν χρειάζεται να έχεις gps για να περιηγηθείς στους χάρτες.

δηλαδη μπορω να συμβουλευομαι τους χαρτες χωρις να εχω συσκευη GPS?

Έχεις δίκιο. Λάθος από βιασύνη. Από το κεντρικό nokia shop στη Βουλιαγμένης.

Αν πάρετε τηλέφωνο στο 8011166542 ρωτήστε αν έχει ακόμα διαθέσιμα το κεντρικό κατάστημα. Αν περιμένετε απο ΤΙΜ σωθήκατε!!! Εγώ έπερνα τηλέφωνο τα nokia shops και ρώταγα και άλλοι έλεγαν ότι το περιμένουν από ημέρα σε ημέρα και άλλοι σε ένα μήνα!!!

το τηλέφωνο που πήρες έχει ελληνικό product code(ο αριθμός κάτω από την μπαταρία στο σώμα του τηλεφώνου)?

ελληνικά γράμματα στα πλήκτρα έχει..??

το τηλέφωνο που πήρες έχει ελληνικό product code(ο αριθμός κάτω από την μπαταρία στο σώμα του τηλεφώνου)?

ελληνικά γράμματα στα πλήκτρα έχει..??

Είναι ποτέ δυνατόν απο το κεντρικό ΝΟΚΙΑ (τον επίσημο δηλ. εισαγωγέα αυτοπροσώπως...) και να έχει παραεισαγωγή;;; (δηλ. χωρίς ελληνικό πληκτρολόγιο και με ξένο product code;;; ):blink::p

Είναι ποτέ δυνατόν απο το κεντρικό ΝΟΚΙΑ (τον επίσημο δηλ. εισαγωγέα αυτοπροσώπως...) και να έχει παραεισαγωγή;;; (δηλ. χωρίς ελληνικό πληκτρολόγιο και με ξένο product code;;; ):blink::p

Όλα να τα περιμένεις. Στο αντίστοιχο θέμα για το Ν82 αναφέρθηκε πως σε κατάστημα νοκια στον ομόνοια έχει Ν82 παραεισαγωγής!

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο ιδιο ΝΟΚΙΑ shop αναφερθηκε εδω οτι εχει και Ε51 παραεισαγωγης!

το προβλημα δεν ειναι αυτο, καθως τα τηλεφωνα ιδια ειναι. Το προβλημα ειναι οτι προσπαθουν να κοροιδεψουν λεγοντας οτι ειναι εισαγωγης της αντιπροσωπειας...

να'σαι σίγουρος ότι όσο παράξενο και να σου ακούγεται είχα λόγο που το ρώτησα..;)

στο nokia shop της Σόλωνος μου είπαν ότι πριν το τέλος του μήνα μην το περιμένετε...καθώς έχουν έρθει λίγα μόνο κομμάτια από Γερμανία..:confused::ninja::worry:

το δε αντίστοιχο στο Παγκράτι έδω και 10 μέρες μου έχει πει ότι υπάρχει στα κεντρικά,έχει παραγγείλει αλλά άφιξη γιοκ ακόμα..:confused:

με λίγα λόγια άλλα αντ'άλλων όλοι..:wacko:

γιαυτό λοιπόν ρωτάω τον φίλο μας να μας πει τι ακριβώς αγόρασε..:)

Έχει δίκιο που ρωτάει ο Νίκος. Κάποια nokia shops φέρανε παραεισαγωγής. Εγώ το πήρα από το κεντρικό κατάστημα που δεν τους πέρνει για παραεισαγωγή.

Το τηλέφωνό μου έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο και βιβλιαράκια.

Σήμερα πρέπει να έχουν έρθει και τα ασημί.

Το παραγγειλλα σήμερα από γερμανό. Τιμή στα 305 και χρώμα μαυρο. Θα προτιμούσα το ασημί αλλά βαρέθηκα να περιμένω. Τώρα ποτε ακριβώς θα το πάρω δεν ξέρω. Ελπίζω μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Απ'ότι μου είπαν θα διατεθεί ένα κομμάτι σε καθε κατάστημα, οπότε οσοι ανυπόμονοι σαν εμένα τρέξτε να προλάβετε.http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/xmas/tongue.gif

:p

να'σαι σίγουρος ότι όσο παράξενο και να σου ακούγεται είχα λόγο που το ρώτησα..;)

στο nokia shop της Σόλωνος μου είπαν ότι πριν το τέλος του μήνα μην το περιμένετε...καθώς έχουν έρθει λίγα μόνο κομμάτια από Γερμανία..:confused::ninja::worry:

το δε αντίστοιχο στο Παγκράτι έδω και 10 μέρες μου έχει πει ότι υπάρχει στα κεντρικά,έχει παραγγείλει αλλά άφιξη γιοκ ακόμα..:confused:

με λίγα λόγια άλλα αντ'άλλων όλοι..:wacko:

γιαυτό λοιπόν ρωτάω τον φίλο μας να μας πει τι ακριβώς αγόρασε..:)

Φυσικά οι πληροφορίες αυτές δεν στοιχειοθετούν λόγο παράνομης διακίνησης από την κεντρική Νόκια (πού βρισκόμαστε στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης;;;:lol: )

Τέλος πάντων, εφ' όσον εξασφάλισα εγώ το δικό μου, μπορώ να το πω....:lol:

Το επίσημο Ε51 έχει "άρει τας πύλας" και επιτέλους είναι κοντά μας...Χθες τα αυτοκίνητα της Alpha Copy έκαναν διανομή τουλάχιστον δύο φορές (πρωί-απόγευμα) από τα περισσότερα καταστήματά τους και σήμερα πρέπει να βρίσκεται σχεδόν παντού...Κυκλοφορεί παράλληλα σε ασημί και μαύρο...

Άκρως ενδιαφέρον mίνι review με ό,τι δεν έχει ακόμα ειπωθεί και πολλά άλλα, αναμένεται τις επόμενες ώρες....Ένα θα πω...Η ΝΟΚΙΑ φαίνεται με το Ε51 να ξεπερνά και τον ίδιο της τον εαυτό...Πώς έγινε αυτό;;;....Stay tuned...;)

Το ξαναπηρα σημερα ολοκαινουργιο oxi ελληνικο απο καταστημα στην πανεπιστημιου μονο 250 € σουπερ.

Χθες τα αυτοκίνητα της Alpha Copy έκαναν διανομή τουλάχιστον δύο φορές (πρωί-απόγευμα) από τα περισσότερα καταστήματά τους και σήμερα πρέπει να βρίσκεται σχεδόν παντού...Κυκλοφορεί παράλληλα σε ασημί και μαύρο...

Επιβεβαιωνω και εγω οτι κυκλοφορησε και στα 2 χρωματα.

Τουλαχιστον αυτο μου ειπαν στο Νοκια σοπ ,Π.Φαληρου.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

PC:

Thanks . :)

Τα εχω ηδη προσθεσει στην 1η σελιδα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2036375#post2036375

(Εαν θες τσεκαρε το με τα δικα σου σε περιπτωση διαφορων) ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Όσοι το έχουν στα χέρια τους, παρατηρούν πως το άνω μπουτόν εκκίνησης (ον/οφ) πατιέται με αρκετή ως πολλή δυσκολία σε σχέση με άλλα κινητά;;;:confused:

Όσοι το έχουν στα χέρια τους, παρατηρούν πως το άνω μπουτόν εκκίνησης (ον/οφ) πατιέται με αρκετή ως πολλή δυσκολία σε σχέση με άλλα κινητά;;;:confused:

εχει αναφερθει σε αρκετα reviews το συγκεκριμενο "προβλημα"

Σχετικα με το μπουτον εκκινησης, πατιέται με σχετική δυσκολία, αλλά εχει το δικό του τρόπο, ποτέ δεν πρέπει να το πιέζουμε με το νύχι αλλα με την πίεση του δάκτυλου.

Ισως υπάρχει πρόβεψη για κάτι τέτοιο ώστε να μην μπορεί το κινητό να σβήνει κατα λάθος μεσα σε κάποια τσέπη ή από ακούσια πίεση.

Πάντος δεν με προβληματίζει αυτή η δυσκολία, καθώς το έχω σβήσει τώρα στους 2 μήνες μόνο 2 φορές. Δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ανάγκη να του κάνω επανεκίνηση γιατί ποτέ δεν έχει κάνει κάποιο κόλλημα...είναι εξαιρετικό τηλέφωνο σε όλες του τις λειτουργίες του.