Jump to content

[Επίσημο] Nokia E51

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο αρκετα καλη συμβιωση με το 3230 Θα προχωρησω στην αγορα του Ε51 και εγω:)

Αποριες.

1. Η μπαταρια με κανονικη χρηση, χωρις wifi, κραταει πανω απο 4-5 μερες;

2. Υπαρχει περιπτωση να ξεβαψει; Ειχα παρομοια εμπειρια με το 3230 και δεν ειναι και ο,τι καλυτερο, που η μεταλλική προσοψη ξεθωριασε...Η μαυρη προσοψη μηπως ειναι πιο ευαισθητη;

3. Γενικα η ποιοτητα κατασκευης; Τριξίματα; Καποιο bug;

4. Η εμβελεια του wifi σε ανοιχτο χωρο ειναι καλη;

Δεν μπορω να σκεφτω κατι που θα με ενοχλουσε σε αυτο το κινητο. Θα προβω στην αγορα του. Απλως να μην βρεθω προ εκπληξεως.

1. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και από τί εννοείς όταν λες «κανονική χρήση».

2. Όχι, εντός λογικών ορίων πάντα

3. Άψογη, κανένα bug.

4. Νορμάλ, όσο μπορεί να είναι ενός κινητού τηλεφώνου.

Να το πάρεις το Ε51, είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα που έχει βγάλει η Nokia.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και από τί εννοείς όταν λες «κανονική χρήση».

Κανονικη χρηση για μενα ειναι να μιλαω 3-4 ωρες τον μηνα. Χωρις sms,mms browsing, φωτο, video και Mp3...

Με αυτη τη χρηση το 3 χρονων 3230 μου κραταει 2-3 μερες.

Το παρήγγειλα απο τον γερμανο. Θα ερθει σε τρεις μερες. 130 € με την επιδοτηση. Καθολου ασχημα γι αυτο το κινητο:)

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Κανονικη χρηση για μενα ειναι να μιλαω 3-4 ωρες τον μηνα. Χωρις sms,mms browsing, φωτο, video και Mp3...

Με αυτη τη χρηση το 3 χρονων 3230 μου κραταει 2-3 μερες.

Το παρήγγειλα απο τον γερμανο. Θα ερθει σε τρεις μερες. 130 € με την επιδοτηση. Καθολου ασχημα γι αυτο το κινητο:)

Και πάλι, το όλο θέμα εξαρτάται από το αν το χεις σε GSM ή 3G, αν το κλείνεις τα βράδια, την φωτεινότητα της οθόνης, την κάλυψη δικτύου στην περιοχή σου, αν μετακινείσαι συνέχεια αλλάζοντας έτσι κυψέλες, ακόμα και αν ενώ μιλάς τα δάχτυλά σου ακουμπούν την κεραία ή όχι, κτλ κτλ κτλ.

Για να μην το πολυφιλοσοφούμε πάντως, για smartphone μια χαρά είναι η μπαταρία του. Πριν από αυτό, χρησιμοποιούσα για βασικό κινητό ένα SE K530 και με την χρήση που κάνω μου κρατούσε 5-6 μέρες. Το Ε51 μου κρατάει 4-5, οπότε δεν έχω παράπονο.

Να προσεξεις να έχει και ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο!

Αν δεν εχει σημαινει πως ειναι παραλληλης εισαγωγης.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια επειδη δεν δουλρψε τιποτε λεω να το παω σε νοκια σοπ.Να κανω μια ερητηση ομως?Η εγγυηση ισχυει μετα απο αναβαθμιση??

Και φυσικά!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

παιδες καλησπερα

το Ε51 τι λεει απο σημα? εχω παρατηρησει οτι τα λεπτα κινητα (ειχα και το 6300 και το w890) εχουν προβλημα με το σημα. πολλα σκαμπανεβασματα στην ενταση του σηματος και πολλες συνομιλιες ακουγονται διακοπτομενα ακομα και σε αλανα να βρισκεσαι με φουλ σημα. δεν ξερω αν ειναι σωστο αλλα το εχω συνδυασει με το οτι και τα δυο κινητα ηταν λεπτα και ισως να βαζουν μικρης εντασης κεραιες... φαινεται να επηρεαζονται και απο το πως το κρατας το κινητο.. σαν να κοβεις το σημα με το χερι σου. ξερω γω?

το ε 51 πως ειναι απο ενταση και σταθεροτητα σηματος?

το ιδιο ισχυει και οταν μιλας με ανοικτη ακροαση. κανενα απο τα τελευταια 2 κινητα μου δεν μπορουσα να το χρησιμοποιησω με ανοικτη ακροαση λογω του οτι ακομα και φουλ σημα να ειχα με ακουγε ο συνομιλητης με διακοπες....

το ε 51 στην ανοικτη ακροαση πως ειναι?

διαβασα μεχρι την σελιδα 62 και ειδα οτι καποιοι ανεφεραν χαμηλη ενταση ηχειου (οταν σε καλουν για παραδειγμα) ισχυει αυτο στις τελευταιες εκδοσεις του κινητου?

σκεφτομαι να το παρω και με ενδιαφερουν αυτα τα πραγματακια.

μου αρεσουν πολυ τα λεπτα κινητα αλλα οσα εχω παρει τα τελευταια 2 χρονια μου εχουν βγει σκαρτα σε σημα!! λετε το ε51 να ειναι καλυτερο?

Στους έξη μήνες που το έχω και το χρησιμοποιώ καθημερινά δεν έχω παράπονο από τη λήψη σήματος. Να σημειώσω πως το έχω συνέχεια σε λειτουργία GMS και για χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας, αλλά και για μικρότερη ακτινοβολία.

Η ποιότητα συνομιλίας είναι εξαιρετική και από το ακουστικό και από το μεγάφωνο. Βέβαια αυτό εξαρτάται και από το συνομιλητή.

Η ένταση του μεγάφωνου είναι καλή, θα μπορούσε βέβαια να είναι και καλύτερη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τη λες μικρή. Σε χώρους με έντονο θόρυβο ακούγεται σχετικά άνετα.

Είμαι σίγουρος πως θα μείνει πολύ ευχαριστημένος και από ποιότητα κατασκευής, και από σταθερότητα λογισμικού, και από ποιότητα σήματος.

Στους έξη μήνες που το έχω και το χρησιμοποιώ καθημερινά δεν έχω παράπονο από τη λήψη σήματος. Να σημειώσω πως το έχω συνέχεια σε λειτουργία GMS και για χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας, αλλά και για μικρότερη ακτινοβολία.

Η ποιότητα συνομιλίας είναι εξαιρετική και από το ακουστικό και από το μεγάφωνο. Βέβαια αυτό εξαρτάται και από το συνομιλητή.

Η ένταση του μεγάφωνου είναι καλή, θα μπορούσε βέβαια να είναι και καλύτερη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τη λες μικρή. Σε χώρους με έντονο θόρυβο ακούγεται σχετικά άνετα.

Είμαι σίγουρος πως θα μείνει πολύ ευχαριστημένος και από ποιότητα κατασκευής, και από σταθερότητα λογισμικού, και από ποιότητα σήματος.

σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!:D

και εγω σε gsm τα ειχα και τα δυο κινητα που αναφερω και το προβλημα δεν λυνοταν....

Ξέρει κανένας αν υπάρχει τρόπος είτε μέσω κάποιας εφαρμογής είτε μέσω ρύθμισης στο τηλέφωνο ώστε μετά από επανεκκίνηση της συσκευής να μην χάνονται οι αποθηκευμένες λέξεις στο τ9?

Ευχαριστώ :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Μα έτσι και αλλιώς δεν χάνονται οι λέξεις απο το Τ9 μετά από επανεκκίνηση. Χάνονται μόνο αν κάνεις φορμάτ στην συσκευή.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

παιδες καλησπερα

το Ε51 τι λεει απο σημα? εχω παρατηρησει οτι τα λεπτα κινητα (ειχα και το 6300 και το w890) εχουν προβλημα με το σημα. πολλα σκαμπανεβασματα στην ενταση του σηματος και πολλες συνομιλιες ακουγονται διακοπτομενα ακομα και σε αλανα να βρισκεσαι με φουλ σημα. δεν ξερω αν ειναι σωστο αλλα το εχω συνδυασει με το οτι και τα δυο κινητα ηταν λεπτα και ισως να βαζουν μικρης εντασης κεραιες... φαινεται να επηρεαζονται και απο το πως το κρατας το κινητο.. σαν να κοβεις το σημα με το χερι σου. ξερω γω?

το ε 51 πως ειναι απο ενταση και σταθεροτητα σηματος?

Μια χαρά είναι ο πομποδέκτης, κανένα πρόβλημα.

το ιδιο ισχυει και οταν μιλας με ανοικτη ακροαση. κανενα απο τα τελευταια 2 κινητα μου δεν μπορουσα να το χρησιμοποιησω με ανοικτη ακροαση λογω του οτι ακομα και φουλ σημα να ειχα με ακουγε ο συνομιλητης με διακοπες....

το ε 51 στην ανοικτη ακροαση πως ειναι?

Επίσης, κανένα πρόβλημα.

διαβασα μεχρι την σελιδα 62 και ειδα οτι καποιοι ανεφεραν χαμηλη ενταση ηχειου (οταν σε καλουν για παραδειγμα) ισχυει αυτο στις τελευταιες εκδοσεις του κινητου?

Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο, το ηχείο του είναι μια χαρά.

σκεφτομαι να το παρω και με ενδιαφερουν αυτα τα πραγματακια.

μου αρεσουν πολυ τα λεπτα κινητα αλλα οσα εχω παρει τα τελευταια 2 χρονια μου εχουν βγει σκαρτα σε σημα!! λετε το ε51 να ειναι καλυτερο?

Πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη!

Καλησπέρα σε όλους!

Πρόσφατα απέκτησα κι εγώ το Ε51. Έχω μια απορία όμως. Στη κάρτα μνήμης 4GB ενώ όταν πρωτοπεράσω ένα αρχείο, για παράδειγμα ένα .mp3, το βλέπω κανονικά στην Έκθεση και το χρησιμοποιώ, από κάποια στιγμή και μετά χάνεται! Η κάρτα μνήμης, όπου πάω να δώ αν είναι εντάξει μέσω των ρυθμίσεων, φαίνεται γεμάτη κατά το μέγεθος των αρχείων που έχω προσθέσει ενώ δεν είναι κατεστραμένη ή λάθος τοποθετημένη. Τι μπορεί να φταίει; Να σημειώσω πως το κινητό τρέχει τη τελευταία έκδοση λογισμικού καθώς το αναβάθμισα μόλις χθές.

Ευχαριστώ.

παιδια μεχρι ποσα γιγα περνει το e51??

Μέχρι 32GB... αν υπήρχαν τέτοιες κάρτες.

Προς το παρόν θα πρέπει να συμβιβαστείς μέχρι τα 16GB.

Καλησπέρα σε όλους!

Πρόσφατα απέκτησα κι εγώ το Ε51. Έχω μια απορία όμως. Στη κάρτα μνήμης 4GB ενώ όταν πρωτοπεράσω ένα αρχείο, για παράδειγμα ένα .mp3, το βλέπω κανονικά στην Έκθεση και το χρησιμοποιώ, από κάποια στιγμή και μετά χάνεται! Η κάρτα μνήμης, όπου πάω να δώ αν είναι εντάξει μέσω των ρυθμίσεων, φαίνεται γεμάτη κατά το μέγεθος των αρχείων που έχω προσθέσει ενώ δεν είναι κατεστραμένη ή λάθος τοποθετημένη. Τι μπορεί να φταίει; Να σημειώσω πως το κινητό τρέχει τη τελευταία έκδοση λογισμικού καθώς το αναβάθμισα μόλις χθές.

Ευχαριστώ.

Κάνε ένα format στη κάρτα μέσα από το κινητό.

Αυτό γίνεται από το εικονίδιο Μνήμη στο φάκελο Εργαλεία του μενού.

Μέχρι 32GB... αν υπήρχαν τέτοιες κάρτες.

Προς το παρόν θα πρέπει να συμβιβαστείς μέχρι τα 16GB.

ευχαριστω.

Κάνε ένα format στη κάρτα μέσα από το κινητό.

Αυτό γίνεται από το εικονίδιο Μνήμη στο φάκελο Εργαλεία του μενού.

Το έχω κάνει ήδη. Δυστυχώς όμως το αντιμετώπισα και πάλι. Τώρα δεν έχω προσθέσει τίποτα και θα (ξανά)κάνω μορφοποίηση ελπίζοντας να λυθεί μια και καλή.

Τι μάρκα είναι η κάρτα μνήμης;

Θα δυσαρεστήσω καθώς έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με ακριβώς τα ίδια προβλήματα με κάρτες Kingston.:)

Παρότι τα προϊόντα της Kingston κάθε άλλο παρά μούφες είναι, υπάρχουν αρκετά προβλήματα σε συνδυασμό με συσκευές Nokia. Ο λόγος άγνωστος.

ΥΓ: Θα σου πρότεινα να αγοράσεις κάρτα της SanDisk.

Θα δυσαρεστήσω καθώς έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με ακριβώς τα ίδια προβλήματα με κάρτες Kingston.:)

Παρότι τα προϊόντα της Kingston κάθε άλλο παρά μούφες είναι, υπάρχουν αρκετά προβλήματα σε συνδυασμό με συσκευές Nokia. Ο λόγος άγνωστος.

ΥΓ: Θα σου πρότεινα να αγοράσεις κάρτα της SanDisk.

Οκ. Αφού το πρόβλημα είναι γνωστό με τις συγκεκριμένες κάρτες, θα προμηθευτώ αύριο μια της SanDisk. Το θέμα είναι να δωθεί μόνιμη λύση.

Αλλιώς θα γεμίσω κάρτες μνήμης, και ούτε μια να χρησιμοποιήσω! :lol:

Με SanDisk δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.:)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1054767&catalog=22&category=69978004&page=6

εδω διαβασα οτι δεν εχει ανοιχτη ακροαση αληθευει:wacko::wacko:?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1054767&catalog=22&category=69978004&page=6

εδω διαβασα οτι δεν εχει ανοιχτη ακροαση αληθευει:wacko::wacko:?

Μόλις το δοκίμασα. Έχει. Άρα το Πλαίσιο κάνει λάθος στην περιγραφή του.