junglist Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Θα συμφωνήσω μαζί σου όσο αφορά την χρήση, την μπαταρία και το μέγεθός του... Με απογοήτευσε πάρα πολύ όμως που δεν μπορώ να εγκαταστήσω ότι εφαρμογή ΘΕΛΩ εγώ!!! Γιατί να ζητάει πιστοποιητικά και αλλα συναφή? Γιατί το έχουν "κλειδώσει" τόσο πολύ το symbian...? To E51 το έχω και θα το έχω μόνο για κλήσεις και μηνύματα αφού είναι μικρό λεπτό και βολικό, για ιντερνετ και εφαρμογές γραφελιου και παιχνίδια θα χρησιμοποιώ ένα Windows Mobile κινητό που και μπορώ να εγκαταστήσω ότι ΓΟΥΣΤΑΡΩ και έχει και μεγαλύτερη οθόνη... Αν αγοράσεις την εφαρμογή, τι σε σταματάει από το να εγκαθιστάς ό,τι εφαρμογή θες? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Θα συμφωνήσω μαζί σου όσο αφορά την χρήση, την μπαταρία και το μέγεθός του... Με απογοήτευσε πάρα πολύ όμως που δεν μπορώ να εγκαταστήσω ότι εφαρμογή ΘΕΛΩ εγώ!!! Γιατί να ζητάει πιστοποιητικά και αλλα συναφή? Γιατί το έχουν "κλειδώσει" τόσο πολύ το symbian...? Αυτό που λες δεν ισχύει. Μπορείς να εγκαταστήσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ και όλα πλήρως λειτουργικά. Απενεργοποιείς τα πιστοποιητικά απο τις ρυθμίσεις του Διαχείριση Εαρμογών, υπογράφεις τις unsigned εφαρμογές (αν ακολουθήσεις τον οδηγό στο σχετικό θέμο η διαδικασία είναι απλή) και μπορείς να αξιοποιήσεις εκατοντάδες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Αυτό που λες δεν ισχύει. Μπορείς να εγκαταστήσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ και όλα πλήρως λειτουργικά. Απενεργοποιείς τα πιστοποιητικά απο τις ρυθμίσεις του Διαχείριση Εαρμογών, υπογράφεις τις unsigned εφαρμογές (αν ακολουθήσεις τον οδηγό στο σχετικό θέμο η διαδικασία είναι απλή) και μπορείς να αξιοποιήσεις εκατοντάδες εφαρμογές. Ε, μόνο αυτό είναι λίγο ιστορία μου, αμαρτία μου. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα ή περιορισμός. Δεν μπορώ να πώ οτι το symbian είναι κλειδωμένο ή οτι υπάρχει πρόβλημα με τις εφαρμογές. Μέσα σε 1 βδομάδα με λίγο ψάξιμο βρήκα όλα όσα χρειαζόμουν:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Αυτό που λες δεν ισχύει. Μπορείς να εγκαταστήσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ και όλα πλήρως λειτουργικά. Απενεργοποιείς τα πιστοποιητικά απο τις ρυθμίσεις του Διαχείριση Εαρμογών, υπογράφεις τις unsigned εφαρμογές (αν ακολουθήσεις τον οδηγό στο σχετικό θέμο η διαδικασία είναι απλή) και μπορείς να αξιοποιήσεις εκατοντάδες εφαρμογές. Κοίτα, το έχω κάνει αυτό που λες.. έχω δοκιμάσει Rom Patcher.. το έχω ψάξει πάρα πολύ αλλά δεν έχω καταφέρει να κάνω sign καμιά εφαρμογή.. Όμως γιατι ρε φίλε να χρειάζεται να κάνω sign? Γιατί δεν είναι τόσο απλό όσο τα Windows Mobile? junglist εσύ τις αγοράζεις τις εφαρμογές που έχεις στο κινητό? Πόσα χρήματα έχεις ξοδέψει φέτος π.χ. σε εφαρμογές? Bottomline που λένε και τα Αγγλόνια, ξενέρωσα με το κινητό και με τα Symbian πλέον.. Ασχολούμαι με Symbian απο την εποχή του 6600 έχοντας αλλάξει αρκετά symbian μοντέλα και μετά το Ε51 πάντως δεν ξαναπαίρνω symbian... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Κοίτα, το έχω κάνει αυτό που λες.. έχω δοκιμάσει Rom Patcher.. το έχω ψάξει πάρα πολύ αλλά δεν έχω καταφέρει να κάνω sign καμιά εφαρμογή.. Όμως γιατι ρε φίλε να χρειάζεται να κάνω sign? Γιατί δεν είναι τόσο απλό όσο τα Windows Mobile? junglist εσύ τις αγοράζεις τις εφαρμογές που έχεις στο κινητό? Πόσα χρήματα έχεις ξοδέψει φέτος π.χ. σε εφαρμογές? Bottomline που λένε και τα Αγγλόνια, ξενέρωσα με το κινητό και με τα Symbian πλέον.. Ασχολούμαι με Symbian απο την εποχή του 6600 έχοντας αλλάξει αρκετά symbian μοντέλα και μετά το Ε51 πάντως δεν ξαναπαίρνω symbian... Κάτσε βρε παληκάρι. Να τις αγοράσεις δε θες. Να τις βάλεις με sign δε θες ή δεν μπορείς. Τι σου φταίει το symbian, επειδή εσύ δεν ικανοποιείσαι με τίποτα? Να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους.;) (Υ.Γ. προφανώς δεν ασχολείσαι όσο λες με symbian, γιατί αλλιώς θα αναγνώριζες τη δυναμική του και δε θα έκανες τέτοια παραπονάκια, του στυλ "το έχω ψάξει αλλά δεν μπορώ") Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Κοίτα, το έχω κάνει αυτό που λες.. έχω δοκιμάσει Rom Patcher.. το έχω ψάξει πάρα πολύ αλλά δεν έχω καταφέρει να κάνω sign καμιά εφαρμογή.. Όμως γιατι ρε φίλε να χρειάζεται να κάνω sign? Γιατί δεν είναι τόσο απλό όσο τα Windows Mobile? Bottomline που λένε και τα Αγγλόνια, ξενέρωσα με το κινητό και με τα Symbian πλέον.. Ασχολούμαι με Symbian απο την εποχή του 6600 έχοντας αλλάξει αρκετά symbian μοντέλα και μετά το Ε51 πάντως δεν ξαναπαίρνω symbian... Δοκίμασες να φτιάξεις τον φάκελο sign sis όπως προτείνεται στο πρώτο ποστ του ανάλογου θέματος και να υπογράφεις τιις εφαρμογές σου απο κει; Δεν το νομίζω; Αν ασχολείσαι όπως λες με το Symbian απο την εποχή του 6600, θα γνώριζες οτι η κατάσταση αυτή ισχύει απο την εποχή του 3250. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisms Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 καλησπέρα παιδια. εχω το μοτορολα L9 και σκεφτομαι να αγοράσω το Ε51. δεν το θελω για επαγγελμαικη χρήση απλα μου αρεσει παρα πολυ και με βολεύει πολυ το wifi. αξιζει να δωσω 250 € για αυτο το κινητό? και αλλη μια ερώτηση: η αριθμομηχανή του εχει ημίτονα συνιμήτονα ρίζες κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 καλησπέρα παιδια. εχω το μοτορολα L9 και σκεφτομαι να αγοράσω το Ε51. δεν το θελω για επαγγελμαικη χρήση απλα μου αρεσει παρα πολυ και με βολεύει πολυ το wifi. αξιζει να δωσω 250 € για αυτο το κινητό? και αλλη μια ερώτηση: η αριθμομηχανή του εχει ημίτονα συνιμήτονα ρίζες κτλ? Σίγουρα αξίζει το Ε51. Από ό,τι έχω διαβάσει εδώ μέσα από χρήστες του, οι περισσότεροι έχουν μείνει ευχαριστημένοι. Όσο για το άλλο που ρωτάς, για τις δυνατότητες της αριθμομηχανής του, αυτή που έχει εργοστασιακά είναι αρκετά φτωχή. Το θέμα είναι ότι το Ε51 σαν SymbianOS συσκευή που είναι, έχει ανοικτό λειτουργικό και μπορείς να προσθέσεις όσες εφαρμογές θέλεις. Σχετικά, υπάρχει η εφαρμογή Solution, που είναι ένα πλήρες μαθηματικό εργαλείο. Εκτός από αυτά που ζητάς προσφέρει ορίζουσες, πίνακες, συστήματα εξισώσεων και πολλά άλλα. Από εφαρμογές, όρεξη να έχεις να εγκαθιστάς. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisms Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 ευχαριστω πολυ φίλε μου σπουδαζω και μαθηματικος και μου χρειαζεται αυτη η εφαρμογη που προτεινεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Παιδιά καλημέρα. Τελικά με πείσατε να το πάρω το κινητό αυτό. Πρώτη μου γνώμη, φαίνεται πολύ γρήγορο. Δεν σας κρύβω ότι είχα αλλάξει το Ν73 ΜΕ με το Sony Ericsson G900 γι' αυτό το λόγο. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία με Sony, αλλά θα κοιτάξω να το πουλήσω. Με το Ε51 είμαι ευχαριστημένος σαν πρώτη αίσθηση στο χέρι... Προσπάθησα και πιστέψτε με διάβασα όσο δυνατόν περισσότερες σελίδες... Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ορισμένα πράγματα, π.χ. για προγράμματα που θέλω να εγκαταστήσω. Και σας ρωτάω γιατί το έχετε καιρό κάποιοι και σίγουρα κάτι παραπάνω γνωρίζετε. 1.Πρόγραμμα για φωτογραφία στην οθόνη (να γεμίζει όταν σε καλούν) 2.Πρόγραμμα για επεξεργασία φωτογραφιών (π.χ. να "κόψει" το κεφάλι) 3.Πρόγραμμα που να κόβει ήχους για να γίνονται ήχοι κλήσης (αυτό γίνεται από τον υπολογιστή, αλλά αν υπάρχει κάτι;) 4. Οτιδήποτε άλλο. Θα ήθελα από τους έμπειρους του κινητού, τα πέντε ίσως κορυφαία προγράμματα που έχουν. Σας ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Φίλε dverveles, 1: fscaller (full screen caller) 2: Επεξεργασία καλύτερα από το photoshop στον υπολογιστή δε θα βρεις. Τώρα αν θέλεις μόνο για crop καλύτερα να χρησιμοποιήσεις τη ζωγραφική των windows. Δε χρειάζεται να φορτώνεις το κινητό με προγράμματα για πράγματα που μπορείς πολύ πιο άνετα να τα κάνεις στον υπολογιστή σου. 3: mp3 cutter & joiner (για υπολογιστή) 4: το καλύτερο πρόγραμμα για μένα είναι το fring, το οποίο ουσιαστικά σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείς με τις επαφές σου στο skype ή το msn όταν έχεις wifi Γενικότερα για προγράμματα πήγαινε στο αντίστοιχο θέμα του forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioann1s Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Καλημέρα σε όλους σας, Μετά από 3 χρόνια αρμονικής συμβίωσης με το Ε60, το οποίο πιστεύω οτί είναι το ποιο υποτιμημένο Ε-series κινητό so far:cry:, έκανα την μετάβαση στο Ε51. First look, είναι αισθητή βελτίωση έναντι του Ε60 σε όλλους τους τομείς πλην της ανάλυσης της οθόνης 352 x 416 (E60) έναντι 240 x 320 (E51):(. Ελπίζω στην πορεία να μην μου λήψει πολύ.... Λόγω προηγούμενης καλής εμπειρίας με το iPOD παρήγγειλα και το Full Body Coverage και θα σας γράψω τις συνολικές εντυπώσεις μου μόλις το βάλω. Φιλικά, ioann1s Παράθεση My smartphone history: Nokia E60 -> Nokia E51 -> Apple Iphone 4 32GB Black -> LG G2 32GB Black -> HomTom HT17 Pro -> Xiaomi Mi Max Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Καλημέρα σε όλους σας, First look, είναι αισθητή βελτίωση έναντι του Ε60 σε όλλους τους τομείς πλην της ανάλυσης της οθόνης 352 x 416 (E60) έναντι 240 x 320 (E51):(. Ελπίζω στην πορεία να μην μου λήψει πολύ.... Λόγω προηγούμενης καλής εμπειρίας με το iPOD παρήγγειλα και το Full Body Coverage και θα σας γράψω τις συνολικές εντυπώσεις μου μόλις το βάλω. Φιλικά, ioann1s Φίλε μου και εγώ ακριβώς την ίδια μετάβαση έκανα και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα ευχαριστημένος θα μείνεις και εσύ. Μετά από 3 χρόνια αρμονικής συμβίωσης με το Ε60, το οποίο πιστεύω οτί είναι το ποιο υποτιμημένο Ε-series κινητό so far:cry:, έκανα την μετάβαση στο Ε51. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioann1s Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Παράθεση: Μετά από 3 χρόνια αρμονικής συμβίωσης με το Ε60, το οποίο πιστεύω οτί είναι το ποιο υποτιμημένο Ε-series κινητό so far, έκανα την μετάβαση στο Ε51. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Χαίρομαι που δεν είμαι μόνο εγώ ο "περίεργος". Ζήτημα να έχω δεί παραπάνω από 2 άτομα να το έχουν. Τρία χρόνια τώρα δεν είχε βγει κινητό που να το δώ και να πω οτί βρήκα αντικαταστάτη, ούτε i-phone, ούτε HTC ούτε Νseries. Ήθελα κινητό που να το χειρίζεσαι πλήρως με το ένα χέρι (sms ktl.), να έχει Full connectivity (WiFi, multiple Bluetooth coonections, etc.), και να έχει τα προτερήματα της S60. Μετά απο κάποιο καιρό όλοι βαριούνται τις multimedia δυνατότητες (mamati camera, kickass media player etc.) , αλλά πάντα θα υπάρχει η ανάγκη να τσεκάρεις κάποια σελίδα ή κάποιο mail ασύρματα , ή να στείλεις κάποιο αρχείο μέσω bluetooth χωρίς να πρέπει να αποσυνδεσεις το handsfree.... my 2 pennies ioann1s Παράθεση My smartphone history: Nokia E60 -> Nokia E51 -> Apple Iphone 4 32GB Black -> LG G2 32GB Black -> HomTom HT17 Pro -> Xiaomi Mi Max Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Μετά απο κάποιο καιρό όλοι βαριούνται τις multimedia δυνατότητες Συμφωνώ! Εξάλλου αν θες να ακούσεις μουσική παίρνεις ένα mp3 player και κάνεις τη δουλειά σου σωστά και χωρίς να τρως τσάμπα ακτινοβολία. Επίσης αν θες να βγάλεις σοβαρές φωτογραφίες δε θα πάρεις κινητό αλλά φωτογραφική μηχανή. Αυτό που μου αρέσει στη σειρά Ε είναι ότι μπορείς να καταχωρήσεις πάρα πολλά στοιχεία για κάθε επαφή (και να τα συγχρονίσεις με τον υπολογιστή όπως γίνεται και με τα υπόλοιπα κινητά). Επίσης μπορείς να μπεις στο δίκτυο πλέον, να μιλήσεις με MSN ή SKYPE στο εξωτερικό ή από το εξωτερικό δωρεάν. Οι συντομεύσεις τόσο στα πλήκτρα όσο και στο μενού και φυσικά η ατζέντα που έχει όλες τις λεπτομέρειες και συγχρονίζεται επίσης με PC + την ενεργή αναμονή! Τέλος η δυνατότητες ενός ανοιχτού λογισμικού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Καλορίζικο και στους 2 σας. Κάνατε την καλύτερη επιλογή σε σχέση με τα χρήματα που δώσατε. Τα έχουμε πει για τα υπέρ του κινητού, ΕΡΓΑΛΕΙΟ. Έχοντας αποκτήσει τρέλα με την τεχονολογεία (την κόλλησα από το myphone), ψάχνομαι συνέχεια για ένα ακόμα κινητό στην μεγάλη κατηγορία. Τελικά όσο κι αν προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι μου χρειάζεται κάτι πληρέστερο από το Ε51 δεν τα καταφέρνω. Το μόνο που λείπει από αυτό το κινητό είναι μια μεγάλη οθόνη. Ειλικρινά αν είχε ένα TV out να το συνδέω με μια οθόνη δεν θα άνοιγα τον υπολογιστή κάποιες φορές. Με 250 ευρώ δεν παίρνεις S60 με τέτοιο επεξεργαστή wifi κλπ. Ακόμα και με χρήση κάποιου πακέτου gprs (wind plus cosmote my view) μπορείς να κάνεις πάρα πολλά. Με WiFi κάνεις τα πάντα. Παρόλο που έχει καλό browser καλό να εκαταστήσετε την opera mini http://www.opera.com/download/ για να διαβάζετε πιο εύκολα τις σελίδες των sites κάνοντας ταυτόχρονα οικονομία σε ΚΒ. Επίσης το fring http://www.fring.com/blog/?p=226 Είναι ότι καλύτερο, το χρησιμοποιώ καθημερινά για να μιλώ με φίλους μέσω msn, yahoo messenger, skype. Είναι φανταστικά γρήγορο και μπορείς να μιλάς ζωντανά με κάποιον που είναι on line σε pc, ή έχει κι αυτός στο κινητό του το fring. Επίσης μπορείς να κάνεις μ' αυτό κλήσεις Voip. Οι εφαρμογές εξαρτάται τι ζητά ο καθένας. Η πιο χρήσιμη (αγορασμενη) είναι ένας καλός call manager, που με βοηθά να απομονώνω τις επαγγελματικές μου κλήσεις σε ώρες που δεν θέλω να με ενοχλούν και κατα δεύτερο να αποκρύπτω κάποιες πονηρές κλήσεις που δεν πρέπει να τις παίρνουν χαμπάρι όλοι. γενικά πάντως οι καλές και απόλυτα χρήσιμες εφαρμογές δεν είναι free. Βάλτε και τo google maps για κινητά, θα σας βγάλει από τα δύσκολα αν χαθείτε. Αλλά προσοχή γιατί καταναλώνει πολλά ΚΒ. Λειτουργεί σαν gps και προσδιορίζει την θέση σου με βάση τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Δεν κάνει τα πάντα αλλά σε βγάζει από τα δύσκολα. Εμενα τουλάχιστον με έχει βγάλει 2 φορές απο δύσκολες καταστάσεις σε πόλη του εξωτερικού. Με λίγα λόγια αυτό το μικρό κινητάκι δεν θα σ' αφήσει ποτέ χωρίς το mail σου και χωρίς ενημέρωση. Ο γιατρός μου έχει κι αυτός το Ε51 κάνει τα πάντα σ' αυτό και έχει για back up ενα HTC shift που το ανοίγει μόνο όταν είναι στο γραφείο του. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Κάποιο απλό προγραμματάκι για δημιουργία theme για το κινητό; (πολύ απλά πράγματα : background, χρώματα, εικονίδια, τέτοια πράγματα..) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Παιδιά, δεν θέλω να περνάει από το μυαλό μου... στραβή. Εδώ και μία ημέρα (αν και το κινητό το έχω μόλις πέντε) μου βγάζει αρκετά συχνά, "εγγραφή sim απέτυχε" και άλλα τέτοια σχετικά με τη sim. Λέτε να φταίει η κάρτα sim ή μήπως είναι θέμα κινητού. Μόλις πέντε ημέρες το έχω... Αν έχει τύχει σε κάποιον το συγκεκριμένο πρόβλημα, ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ. Δεν έχω δεύτερη συσκευή μαζί μου γιατί είμαι στο εξωτερικό, ώστε να τσεκάρω αν φταίει η κάρτα ή το τηλέφωνο. Και πάλι ευχαριστώ γιατί έπιασα επιτέλους ένα σοβαρό τηλέφωνο στα χέρια μου κι έχω τρελαθεί. Α! Και κάτι άλλο. Αντιστοίχηση ήχου κλήσης μπορούμε να κάνουμε σε επαφή; Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Παιδιά, δεν θέλω να περνάει από το μυαλό μου... στραβή. Εδώ και μία ημέρα (αν και το κινητό το έχω μόλις πέντε) μου βγάζει αρκετά συχνά, "εγγραφή sim απέτυχε" και άλλα τέτοια σχετικά με τη sim. Λέτε να φταίει η κάρτα sim ή μήπως είναι θέμα κινητού. Μόλις πέντε ημέρες το έχω... Αν έχει τύχει σε κάποιον το συγκεκριμένο πρόβλημα, ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ. Δεν έχω δεύτερη συσκευή μαζί μου γιατί είμαι στο εξωτερικό, ώστε να τσεκάρω αν φταίει η κάρτα ή το τηλέφωνο. Και πάλι ευχαριστώ γιατί έπιασα επιτέλους ένα σοβαρό τηλέφωνο στα χέρια μου κι έχω τρελαθεί. Η κάρτα SIM είναι παλιά; Πιθανότατα αυτή φταίει. Μήπως έχει σκόνες ή γρατσουνιές επάνω και δεν μπορεί να τη διαβάσει το τηλέφωνο? Α! Και κάτι άλλο. Αντιστοίχηση ήχου κλήσης μπορούμε να κάνουμε σε επαφή; Φυσικά και μπορείς. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 πριν δέκα μέρες έπαθα σοκ όταν είδα ότι μετά από μια επανεκκίνηση το τηλέφωνο δεν άνοιγε αλλά κόλαγε στο NOKIA logo και μετά πάλι επανεκκίνηση...βγάζοντας την κάρτα sim το τηλέφωνο άνοιγε κανονικά...!! υπέθεσα λοιπόν ότι φταίει η κάρτα sim μου μιας και είναι αρκετά παλιά (telestet online)...έλα όμως που στο wind center μου ήρθε να δοκιμάσω μια νέα κάρτα πριν αλλάξω την δική μου...αποτέλεσμα? τα ίδια...το τηλέφωνο δεν άνοιγε και έκανε συνεχώς restarts!! βουρ σε nokia shop λοιπόν, όπου μετά από αναβάθμιση στην έκδοση 200.34.36, το τηλέφωνο άνοιξε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα...ψάχνωντας λίγο στο νετ βρήκα μετέπειτα ότι η νέα έκδοση λογισμικού διορθώνει κάποια προβλήματα με συμβατότητες των καρτών sim.. περίεργο παραμένει το γεγονός ότι την συσκευή την έχω 7+ μήνες με την ίδια κάρτα και δούλευε ρολόι, ακόμα και μετά από επανεκκινήσεις....ώσπου μια μέρα απλά δεν ήθελε να ανοίξει..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Κάποιο απλό προγραμματάκι για δημιουργία theme για το κινητό; (πολύ απλά πράγματα : background, χρώματα, εικονίδια, τέτοια πράγματα..) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2398045&highlight=Carbide.ui#post2398045 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2398045&highlight=Carbide.ui#post2398045 :) 1000 ευχαριστώ :D Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psathas669 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Γειά σας παιδιά!θα ήθελα την βοήθεια σας.χθες είχα το κινητό μου πάνω σε ένα τραπέζι. Αυτό το τραπέζι μετά γέμισε νερα και φυσικά γέμισε κ το κινητό μου!το σκουπίσα μετά δεν είχε πολλά νερα αλλά το φωτάκι το Led που είναι δίπλα από το ηχείο από εκείνη την στιγμή και ως τώρα είναι αναμενό!δεν λειτουργεί ούτε ο αισθητήρας φωτός!ακόμα και όταν κλείνω το τηλέφωνο το φωτάκι παραμένει αναμενό.έκανα ένα hard format αλλά και πάλι τίποτα.!τι να κάνω?ευχάριστο προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Αστο χωρις μπαταρια να στεγνωσει πληρως και βλεπεις. Το νερο ειναι ατιμο πραμα. Και αν δουλεψει μετα ευχαριστω να λες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psathas669 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Το θέμα είναι ότι δουλεύει μια χαρά αλλά έφαγε κόλλημα με το φωτάκι και είναι αναμμένο συνέχεια.αυτό έχει ως συνέπεια να μην καταλαβαίνει ο αισθητήρασ το φως και έτσι δεν ανάβει και το πληκτρολόγιο.το έκανα αυτό χθες είχα βγάλει την μπαταρία και το αφίσα να στεγνώσει αλλά το φως είναι πάλι αναμενό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts