stefanidis Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 αν ξερει κανενας ,οταν συνδεομαι μεσω url διευθηνση για να βλεπω την ip camera δυστηχως δεν μπορω να δω παρα μου εφανιζει κατι σαν την ταινια του σινεμα ,μπορει να βοηθησει καποιος? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Κατα καιρούς πολλοί φίλοι έχουν ρωτήσει πως μπορούν να λαμβάνουν τα mail τους αυτόματα απο gmail λογαριασμό. Παρακάτω υπάρχουν όλες οι ρυθμίσεις για S60. Σε μένα δουλεύει περίφημα. Create an Account What can we help you with? Symbian S60 To configure IMAP for your Symbian S60 device, just follow these steps: Enable IMAP in your Google Mail account settings. Select 'Messaging' > 'Options' > 'Settings' > 'Email' > 'Mailboxes'. If you have never set up email on your phone before, select 'Yes' to define a new mailbox. If you already have other mailboxes, select 'Options' and then 'New mailbox'. Select 'Start' to begin the setup wizard. Select 'IMAP4' and then 'Next'. Enter your Google Mail username (including '@googlemail.com') as the email address and select 'Next'. Enter 'imap.googlemail.com' as the email server and select 'Next'. Enter 'smtp.googlemail.com' as the outgoing mail server and select 'Next'. Select the appropriate access point and then 'Next'. Enter a descriptive name for the email account mailbox name. Once your mailbox is set up, select it from the email mailbox settings screen. Select 'Connection settings' > 'Incoming email'. Enter your Google Mail username (including '@googlemail.com') and password. Select 'SSL/TLS' for your security (ports) and define your port as '993'. Select 'Back'. Select 'Outgoing email'. Enter your Google Mail username (including '@googlemail.com') and password. Select 'StartTLS' for your security (ports) and define your port as '587'. Select 'Back' and change any other settings according to your preferences. Υπαρχει χρεωση αναλογα με την πολιτικη του καθε provider??? και δωρεαν μεσω wifi πιστευω αν δωσεις το καταλληλο access point ??? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Καλημέρα σε όλους! Εχω ένα Nokia E51 και δεν μπορώ να ακούσω ράδιο μέσω ίντερνετ. Οταν πάω στην ιστοσελίδα του σταθμού και μετά στο radio on line, στο νέο παράθυρο που ανοίγει δεν παίζει μουσική. Οταν πάλι πάω στα πολυμέσα και στον real player και του δίνω την διεύθυνση του radiolive για να παίξει πάλι βουμαμάρα... Στο pc o συγκεκριμένος σταθμός ανοίγει με realplayer... Τι δεν κάνω σωστά; Ευχαριστώ. Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Υπαρχει χρεωση αναλογα με την πολιτικη του καθε provider??? και δωρεαν μεσω wifi πιστευω αν δωσεις το καταλληλο access point ??? Φυσικά υπάρχει χρέωση, αλλά τα ΚΒ είναι λίγα όταν συνδέεσαι για να λάβεις τα mails σου. Εκτός αυτού κατεβάζει μόνο τους τίτλους οπότε κάνεις ανάκτησει αυτά που χρειάζεσαι και είναι λίγα KB. Tα υπόλοιπα τα παίρνεις οταν βρεθείς κάπου με Wi Fi άλλάζοντας όπως είπες το access point. Αν δεν έχεις επιλέξει αυτόματη ειδοποίηση, μπορείς να βάλεις σαν επιλογή access point να ερωτάμαι πάντα. Οπότε εκεί επιλέγεις ανάλογα με το τι θέλεις εκείνη την στιγμή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omer Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Κατα καιρούς πολλοί φίλοι έχουν ρωτήσει πως μπορούν να λαμβάνουν τα mail τους αυτόματα απο gmail λογαριασμό. Παρακάτω υπάρχουν όλες οι ρυθμίσεις για S60. Σε μένα δουλεύει περίφημα. Create an Account What can we help you with? Symbian S60 To configure IMAP for your Symbian S60 device, just follow these steps: Enable IMAP in your Google Mail account settings. Select 'Messaging' > 'Options' > 'Settings' > 'Email' > 'Mailboxes'. If you have never set up email on your phone before, select 'Yes' to define a new mailbox. If you already have other mailboxes, select 'Options' and then 'New mailbox'. Select 'Start' to begin the setup wizard. Select 'IMAP4' and then 'Next'. Enter your Google Mail username (including '@googlemail.com') as the email address and select 'Next'. Enter 'imap.googlemail.com' as the email server and select 'Next'. Enter 'smtp.googlemail.com' as the outgoing mail server and select 'Next'. Select the appropriate access point and then 'Next'. Enter a descriptive name for the email account mailbox name. Once your mailbox is set up, select it from the email mailbox settings screen. Select 'Connection settings' > 'Incoming email'. Enter your Google Mail username (including '@googlemail.com') and password. Select 'SSL/TLS' for your security (ports) and define your port as '993'. Select 'Back'. Select 'Outgoing email'. Enter your Google Mail username (including '@googlemail.com') and password. Select 'StartTLS' for your security (ports) and define your port as '587'. Select 'Back' and change any other settings according to your preferences. αγαπητέ έκανα όλες τι ρυθμίσεις και τις διπλοέλεγξα αλλά όταν κάνω προσπάθεια για σύνδεσης μου επιστρέφει μήνυμα ''incoming mail server not found check mailbox settings'' μήπως οι ρυθμίσεις των ports και του server έχoυν να κάνουν με το δίκτυο που ανήκεις (vodafone στη περιπτωσή μου) ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 αγαπητέ έκανα όλες τι ρυθμίσεις και τις διπλοέλεγξα αλλά όταν κάνω προσπάθεια για σύνδεσης μου επιστρέφει μήνυμα ''incoming mail server not found check mailbox settings'' μήπως οι ρυθμίσεις των ports και του server έχoυν να κάνουν με το δίκτυο που ανήκεις (vodafone στη περιπτωσή μου) ? ευχαριστώ Λογικά οι ρυθμίσεις δεν έχουν να κάνουν με το δύκτιο. Η google τις δίνει για όλα τα δύκτια του κόσμου. Δεν ξέρω αν η vodaphone στην ελλάδα δεν τις αποδέχεται. Μπορείς να ρωτήσεις καλόντας το σερβις. αν και δεν νομίζω να σου πουν γιατί το πιθανότερο είναι να μην ξέρουν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 αγαπητέ έκανα όλες τι ρυθμίσεις και τις διπλοέλεγξα αλλά όταν κάνω προσπάθεια για σύνδεσης μου επιστρέφει μήνυμα ''incoming mail server not found check mailbox settings'' μήπως οι ρυθμίσεις των ports και του server έχoυν να κάνουν με το δίκτυο που ανήκεις (vodafone στη περιπτωσή μου) ? ευχαριστώ Μηπως ο λογαριασμός σου είναι για pop3 ?Πιθανόν να χρειάζονται κάποιες αλλες ρυθμίσεις απο αυτον του imap. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omer Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Παιδιά ένα απλό λογαριασμό στο google έχω μπορούμε να βρούμε τις ρυθμίσεις συμφωνα με αυτό το δεδομένο? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Παιδιά ένα απλό λογαριασμό στο google έχω μπορούμε να βρούμε τις ρυθμίσεις συμφωνα με αυτό το δεδομένο? thanks pop.gmail.com στον Διακομ. εισερχ. μην. και smtp.gmail.com στον Διακομ. εξερχ. μηνυμ. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omer Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Παιδιά, πάλι το ίδιο μηνυμα δεν βλέπω να λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Σε εμένα λειτούργησαν άψογα οι ρυθμίσεις για το Gmail. Στο Gmail (στον υπολογιστή) στις ρυθμίσεις ενεργοποίησα το imap.Ευχαριστώ Te_salat Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Σε εμένα λειτούργησαν άψογα οι ρυθμίσεις για το Gmail. Στο Gmail (στον υπολογιστή) στις ρυθμίσεις ενεργοποίησα το imap.Ευχαριστώ Te_salat καλά που το επισημανες, Παρέλειψα να πω ότι πρέπει να έχουμε επιλέξει την ίδια ρύθμιση στο pc και στο κινητό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Αλλάζω λίγο θέμα και παρακαλώ τους κατόχους του κινητού να πιέσουν απαλά το τζαμάκι της οθόνης στις 4 άκρες του(πάνω από τα softkeys και γύρω από το ακουστικό). Το δικό μου φαίνεται να έχει ένα κενό οταν το πιέζω προς τα μέσα:blink: Κάνει και έναν ήχο σαν τρίξιμο. Σημειώνω οτι η συσκευή δεν μου έχει πέσει ποτέ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ddr2 δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο... και εμένα έχει πέσει κανα 2-3 φορές :p Μήπως το πιέζεις πάρα πολύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Αν εννοείς πως πιέζεται προς τα μέσα κάποια χιλιοστά (σε λογικά πλαίσια), ναι το κάνει, αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Καλημέρα σε όλους! Εχω ένα Nokia E51 και δεν μπορώ να ακούσω ράδιο μέσω ίντερνετ. Οταν πάω στην ιστοσελίδα του σταθμού και μετά στο radio on line, στο νέο παράθυρο που ανοίγει δεν παίζει μουσική. Οταν πάλι πάω στα πολυμέσα και στον real player και του δίνω την διεύθυνση του radiolive για να παίξει πάλι βουμαμάρα... Στο pc o συγκεκριμένος σταθμός ανοίγει με realplayer... Τι δεν κάνω σωστά; Ευχαριστώ. http://europe.nokia.com/A41121127 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Επιβεβαιώνω και γω τον ήχο που κάνει το τζαμακι.Θα τον αντιληφθείτε καλύτερα αν σύρετε το χέρι σας ακουμπώντας και πιέζοντας ελαφρά το τζαμακι από πάνω αριστερά προς κάτω αριστερά. Είναι και αυτό στις εξαιρέσεις της καλής κατασκευής μαζί με το μεσαίο κουμπί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Αν εννοείς πως πιέζεται προς τα μέσα κάποια χιλιοστά (σε λογικά πλαίσια), ναι το κάνει, αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό...:worry: Επιβεβαιώνω και γω τον ήχο που κάνει το τζαμακι.Θα τον αντιληφθείτε καλύτερα αν σύρετε το χέρι σας ακουμπώντας και πιέζοντας ελαφρά το τζαμακι από πάνω αριστερά προς κάτω αριστερά. Είναι και αυτό στις εξαιρέσεις της καλής κατασκευής μαζί με το μεσαίο κουμπί.. Απλά ήθελα να ξέρω αν είναι μόνο το δικό μου ή είναι γενικό το φαινόμενο. Μη μου φύγει και κανένα τζαμάκι στα καλά καθούμενα!:shifty: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 ούτε εγώ βρίσκω κάτι το ανησυχητικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Αλλάζω λίγο θέμα και παρακαλώ τους κατόχους του κινητού να πιέσουν απαλά το τζαμάκι της οθόνης στις 4 άκρες του(πάνω από τα softkeys και γύρω από το ακουστικό). Το δικό μου φαίνεται να έχει ένα κενό οταν το πιέζω προς τα μέσα:blink: Κάνει και έναν ήχο σαν τρίξιμο. Σημειώνω οτι η συσκευή δεν μου έχει πέσει ποτέ. Τσέκαρα και το δικό μου. Παρόλο που έχει πέσει δυο φορές, δεν υπάρχει κανένα κενό ή τρίξιμο. :) μαλλον καλοβλέπεις το Ε71 Πέρα από την πλάκα καταλαβαίνω πως είσαι απογοητευμένος από το επινικελομένο πλήκτρο και ψάχνεσαι. Εγώ πάλι μέχρι στιγμής, όσο κι αν ψάχνω αιτία να πείσω τον εαυτό μου ότι αξίζει να δώσω καμια 500αρα για κανα HTC ή κάτι άλλο αντίστοιχο δεν τα έχω καταφέρει. Γενικά πάντως αν στην σπάσει κάποιο κινητό είναι καλύτερα να το δίνεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Τσέκαρα και το δικό μου. Παρόλο που έχει πέσει δυο φορές, δεν υπάρχει κανένα κενό ή τρίξιμο. :) μαλλον καλοβλέπεις το Ε71 Πέρα από την πλάκα καταλαβαίνω πως είσαι απογοητευμένος από το επινικελομένο πλήκτρο και ψάχνεσαι. Εγώ πάλι μέχρι στιγμής, όσο κι αν ψάχνω αιτία να πείσω τον εαυτό μου ότι αξίζει να δώσω καμια 500αρα για κανα HTC ή κάτι άλλο αντίστοιχο δεν τα έχω καταφέρει. Γενικά πάντως αν στην σπάσει κάποιο κινητό είναι καλύτερα να το δίνεις. Όχι φίλε δεν είναι αυτό. Το τηλέφωνο το θέλω για να κάνω τη δουλειά μου, και την δουλειά μου την κάνω μια χαρά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από λειτουργικής απόψεως.Το τηλέφωνο δεν έχει πρόβλημα με το σήμα και την μπαταρία, δουλεύει γρήγορα και σταθερά.Όλα πάνε ρολόι. Στα κατασκευαστικά έχω κάποιες ενστάσεις, αλλά όπως είπα το χρησιμοποιώ σαν κινητό για την εργασία μου και δεν με πολυενδιαφέρει. Εσύ το δικό σου το είχες πάρει πιο πρόσφατα και μάλλον είναι άλλη παρτίδα από των περισσοτέρων εδώ μέσα.Πιθανόν να έχουν βελτιωθεί ορισμένα πράγματα:) Πάντως το τηλέφωνο αυτό, σαν τηλέφωνο εργασίας θα μείνει για πολύ καιρό και δεν θα αλλάξει.Άλλο θέμα είναι το προσωπικό μου κινητό, που δεν θα είναι νόκια και θα έχει οπωσδήποτε καλύτερη ποιότητα κατασκευής(αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποιό θα είναι:O) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Tην αλλη βδομαδα σκεφτομαι να παραγγειλω το Ε51 απο πλαισιο,απ'οτι ειδα υποστηριζει ολες τις λειτουργιες που μπορει να εχει ενα κινητο τελευταιας τεχνολογιας,δεν εχει μονο φλας και καλη καμερα αλλα δε με πειραζει γιατι δε βγαζω φωτο,το θελω μονο για να συνδεομαι με το δικτυο 3G και να κατεβαζω δεδομενα και για να περασω την εφαρμογη cell track κατι παρομοιο με το netmonitor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Tην αλλη βδομαδα σκεφτομαι να παραγγειλω το Ε51 απο πλαισιο,απ'οτι ειδα υποστηριζει ολες τις λειτουργιες που μπορει να εχει ενα κινητο τελευταιας τεχνολογιας,δεν εχει μονο φλας και καλη καμερα αλλα δε με πειραζει γιατι δε βγαζω φωτο,το θελω μονο για να συνδεομαι με το δικτυο 3G και να κατεβαζω δεδομενα και για να περασω την εφαρμογη cell track κατι παρομοιο με το netmonitor Όπως έχει ξανα ειπωθεί πρόκειται για ένα από τα πιο γρήγορα κινητά στην μεταφορά δεδομένων. Είναι πραγματικό εργαλείο. Δεν ξέρω ποια είναι η τιμή του αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, αλλά μάλλον θα πέσει θεαματικά μετά την έλευση του Ε71. Αν σε ενδιαφέρουν μόνο αυτά που γράφεις παραπάνω, αγόρασε το αλλά μόνο αν η διαφορά τιμής από το Ε71 είναι περισσότερο από 150-180 ευρώ. Για 120 ευρώ διαφορά εγώ θα έπαιρνα το Ε71 που είναι πληρέστερο και επίσης πραγματικό εργαλείο για επαγγελματίες όπως το 51. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel123 Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Ξεφεύγουμε από το ποστ αλλα το 51 δεν νομιζω οτι καμια σχεση με το 71.Οταν θα φτάσεις κοντά στα 500 παίρνεις ενα touch screen και κανείς σωστά την δουλειά σου. Παράθεση FIGE ILIE MOU XIONAKI ELA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Ξεφεύγουμε από το ποστ αλλα το 51 δεν νομιζω οτι καμια σχεση με το 71.Οταν θα φτάσεις κοντά στα 500 παίρνεις ενα touch screen και κανείς σωστά την δουλειά σου. Δεν ξέρω τι εννοείς ότι δεν έχει καμιά σχέση με το Ε71. Για μένα το Ε71 διαθέτει όλα όσα λοίπουν από το Ε51, έχουν παραπλήσιο design και απευθύνονται στο ίδιο κοινό. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν θεωρούν αναγκαία μια touch screen συν του ότι άλλο 400 και άλλο 500++++ γιατί με 500 δεν νομίζω ότι παίρνεις στην ελλάδα κάποιο touch screen που διαθέτει όλα όσα έχει το Ε 71. Προσωπικά αναφέρθηκα στο 71 γιατί πλέον πρέπει να το έχει υπ' οψη του κάθε υποψήφιος αγοραστής του Ε51. Ελπίζω ο συντονιστής του φόρουμ να μεταφέρει τα ποστ στο Ε71 μια και όντως βγήκαμε εκτός θέματος. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts