Te_salat Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Έχει κανείς χρησιμοποιήσει ή γνωρίζει με τα βεβαιότητος gps bluetooh όπως το GPS Nokia Bluetooth LD-4W? Θα ήθελα να μάθω τα εξής? Λειτουργεί σαν απλός πομποδέκτης και προβάλει τα στοιχεία πάνω στους χάρτες του κινητού? Χρειάζεται κάποιο εξτρα λογισμικό ή χρήση διαδύκτιου για να δουλέψει? Λογικά δεν θα πρέπει να χρειάζεται τίποτα από αυτά. Και κάτι άλλο σπουδαιότερο που θέλω να ρωτήσω τους παλιότερους κάτοχους του Ε51: Έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ μέσω Wlan και τρέχω σε σελίδες που κατεβάζουν πολλά δεδομένα όπως για παράδειγμα οι χάρτες του google για κινητά, υπερθερμένεται η μπαταρία. Συμβαίνει και σε σας? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ναι, λειτουργεί σαν δέκτης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με τους Χάρτες ή και με τα Garmin/Sygic. Δεν χρειάζεται κάποιο άλλο λογισμικό. Ίσως χρειαστεί μόνο για λίγο σύνδεση δεδομένων για το A-GPS ώστε να κλειδώσει πιο γρήγορα. Υπολόγισε να κατεβάσει περίπου 5kb. Αν θέλεις πάντως το απενεργοποιείς. Όσο αφορά τη μπαταρία, ναι όταν σερφάρεις μέσω WiFi για αρκετή ώρα υπερθερμαίνεται η μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Και κάτι άλλο σπουδαιότερο που θέλω να ρωτήσω τους παλιότερους κάτοχους του Ε51: Έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ μέσω Wlan και τρέχω σε σελίδες που κατεβάζουν πολλά δεδομένα όπως για παράδειγμα οι χάρτες του google για κινητά, υπερθερμένεται η μπαταρία. Συμβαίνει και σε σας? Ναι, συμβαίνει και είναι λογικό για πολλούς λόγους. Το κινητό είναι πολύ λεπτό και η μπαταρία βρίσκεται κυριολεκτικά μια φλούδα κάτω από το χέρι σου. Το μεταλλικό καπάκι ενισχύει το αίσθημα αυτό(το σίδερο είναι καλός αγωγός θερμότητας σε αντίθεση με το πλαστικό) κλπ κλπ:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Αυτο με την μπαταρια το επαληθευω και γω. @ddr2: Τελικα με το θεμα του περιβληματος του μεσαιου κουμπιου ασχοληθηκες καθολου? Σκεφτομαι να παω μεχρι το service της nokia αλλα αν εχω την αντιμετωπιση οπως τοτε με το service της motorola θα με τρεχουν αυτόφωρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ναι, συμβαίνει και είναι λογικό για πολλούς λόγους. Το κινητό είναι πολύ λεπτό και η μπαταρία βρίσκεται κυριολεκτικά μια φλούδα κάτω από το χέρι σου. Το μεταλλικό καπάκι ενισχύει το αίσθημα αυτό(το σίδερο είναι καλός αγωγός θερμότητας σε αντίθεση με το πλαστικό) κλπ κλπ:) Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Το περίμενα ότι θα είναι φυσιολογικό αλλά πιθανώς και επιζήμιο εφόσον συμβαίνει συχνά. Βέβαια το κινητό δεν είναι για χρήση laptop, η σύνδεση πρέπει να είναι για περιορισμένο χρόνο για τα εντελώς απαραίτητα και κυρίως για mail. Με τους χάρτες του Google απαιτείται βέβαια σύνδεση αλλά τρέχουν πιο γρήγορα και σου δίνει location απο την κοντινότερη κεραία κινητής τηλεφωνίας. Αλλά και σ' αυτό για πλήρη αξιοποίηση χρειάζεται gps. Σκεφτόμαι να αγοράσω το GPS απλά δεν ξέρω πόσο ευχρηστο θα είναι σε τόσο μικρή οθόνη. Κοστίζει 100 ευρώ. Με 150 βρίσκεις κανονικό GPS αυτοκινήτου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Καλημέρα Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ρύθμιση για το Ν51 ώστε η εικόνα που επιλέγεις ως ταπετσαρία στην οθόνη αναμονής, να καλύπτει όλο το μέγεθος της οθόνης? Εννοώ να μην εμφανίζονται οι μπάρες πάνω και κάτω. Κάτι αντίστοιχο γίνεται σε πολλά κινητά της ΝΟΚΙΑ και μάλιστα φθηνότερα όπως το 6300. Μήπως χρειάζεται κάποιο εξτρα προγραμματάκι? Και κάτι άλλο. Έκανα εγγραφή στο Gizmo, μπορώ να μιλώ δωρεάν με κάποιον ο οποίος είναι κι αυτός μέλλος, εγώ από το κινητό μου μέσω Wlan και αυτός από το pc του? Αν ναι, η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσημη σε όλες τις χώρες ακόμα και σ' αυτές που δεν αποδέχονται Voip από τηλέφωνο σε τηλέφωνο? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Καλημέρα Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ρύθμιση για το Ν51 ώστε η εικόνα που επιλέγεις ως ταπετσαρία στην οθόνη αναμονής, να καλύπτει όλο το μέγεθος της οθόνης? Εννοώ να μην εμφανίζονται οι μπάρες πάνω και κάτω. Κάτι αντίστοιχο γίνεται σε πολλά κινητά της ΝΟΚΙΑ και μάλιστα φθηνότερα όπως το 6300. Μήπως χρειάζεται κάποιο εξτρα προγραμματάκι? Καλησπέρα.:) Όχι δεν γίνεται. Θα πρέπει να την ενσωματώσεις σε θέμα που θα φτιάξεις εσύ ο ίδιος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Αυτο με την μπαταρια το επαληθευω και γω. @ddr2: Τελικα με το θεμα του περιβληματος του μεσαιου κουμπιου ασχοληθηκες καθολου? Σκεφτομαι να παω μεχρι το service της nokia αλλα αν εχω την αντιμετωπιση οπως τοτε με το service της motorola θα με τρεχουν αυτόφωρο.. Δεν έχω προλάβει φίλε. Από βδομάδα ελπίζω να τα καταφέρω, αν και δεν έχω πολλές ελπίδες για κατανόηση.:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Δεν έχω προλάβει φίλε. Από βδομάδα ελπίζω να τα καταφέρω, αν και δεν έχω πολλές ελπίδες για κατανόηση.:( Το θεμα ειναι οτι ΕΝ ΓΝΩΣΗ τους χρησιμοποιουν ενα υλικο που φθειρεται ευκολα, οποτε και ειναι υποχρεωμενοι να το αλλαξουν. Αλλα αντε να βγαλεις ακρη εκει μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Εγώ πάντως δεν πρόκειται να το πάω γι αυτό το λόγο. Χειρότερα θα το κάνουν. Θα γεμίσει η οθόνη σκόνη καθώς θα χρειαστεί να το ανοίξουν, θα το γεμίσουν γρατζουνιές. Καλύτερα με μισοξεβαμένο d-pad παρά με το χάλι μετά το service.:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Σήμερα έκανα αναβάθμιση το firmware του Ε51 από v100.34.30 στο καινούριο v200.34.36. Βέβαια πριν κάνω το update φρόντισα να πάρω backup με τη "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας" του PC Suite. Αφού εγκαταστάθηκε το firmware προχώρησα στο restore του backup (*.nbu) όπου και προκύπτει το πρόβλημα. Το PC δείχνει ότι το backup γίνεται κανονικά restore στο κινητό, ενώ το κινητό δεν παίρνει χαμπάρι... Ούτε μπάρες προόδου, ούτε τίποτα ενδεικτικό και φυσικά ούτε αποκατάσταση των δεδομένων. Ας προσέξει όποιος θελήσει να βάλει το νέο firmware και αν κάποιος γνωρίζει τη λύση στο πρόβλημα ας το αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα, αλλά με τη διαφορά πως δεν μου πέρναγε τις επαφές και τις καταχωρήσεις στο ημερολόγιου μόνο. Τελικά αναγκαστικά να περάσω χειροκίνητα τις επαφές ως αρχεία .vcf (ευτυχώς που τα κρατώ και έτσι) και τις καταχωρίσεις του ημερολογίου από το παλιό μου κινητό. Για τις επαφές μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το πρόγραμμα ώστε να τις εξάγεις από το back up αρχείο και να τις περάσεις χειροκίνητα στο κινητό. Για τα υπόλοιπα υπάρχει αυτό, αλλά θα πρέπει να το αγοράσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα, αλλά με τη διαφορά πως δεν μου πέρναγε τις επαφές και τις καταχωρήσεις στο ημερολόγιου μόνο. Τελικά αναγκαστικά να περάσω χειροκίνητα τις επαφές ως αρχεία .vcf (ευτυχώς που τα κρατώ και έτσι) και τις καταχωρίσεις του ημερολογίου από το παλιό μου κινητό. Για τις επαφές μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το πρόγραμμα ώστε να τις εξάγεις από το back up αρχείο και να τις περάσεις χειροκίνητα στο κινητό. Για τα υπόλοιπα υπάρχει αυτό, αλλά θα πρέπει να το αγοράσεις. Για τις επαφές και τις καταχωρίσεις του ημερολογίου το καλύτερο είναι ο συγχρονισμός με το outlook οπότε πάντα θα έχεις ενημερωμένο backup και μπορείς να κάνεις τροποποιήσεις και μέσα από τον υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Καλησπερα σε ολους.Επειδη οι σελιδες του θεματος ειναι αρκετες για να τις διαβασω ολες(διαβασα μεχρι την 40κατι),οποιος εχει την διαθεση,ας μου απαντησει στις παρακατω ερωτησεις. 1.Απο ποιοτητα κατασκευης το κινητο ειναι καλο?Θα αντεξει αν φαει 2-3 πεσιματα ή θα το τρεχω για service? 2.Η μπαταρια ποσο κραταει περιπου?(προφανως ειναι αναλογα την χρηση,προσωπικα το θελω για περιπου 1 ωρα μουσικης την μερα,10-15 λεπτα τηλεφωνα και 5-10 λεπτα wi-fi) 3.Στην αναπαραγωγη μουσικης μεσω του handsfree,πως τα παει?Μιλαω τοσο απο ποιοτητα,οσο και απο ενταση(κυριως το δευτερο) 4.Στον music player,απο οτι διαβασα δεν υπαρχει η δυνατοτητα να φορτωνει τραγουδια αναλογα με τον φακελο που ειναι αποθηκευμενα στην καρτα μνημης.Υπαρχουν αλλοι mp3 players που μπορουν να εγκατασταθουν στο κινητο και να κανουν αυτην την δουλεια? 5.Κυκλοφορουν θεματα για το κινητο στο νετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 1) από το πέσιμο εξαρτάτε όπως σε όλα τα κινητά,το συγκεκριμένο έχει μεταλλικό περίβλημα γύρο από την οθόνη και το πληκτρολόγιο + την μεταλλικό κάλυμα της μπαταρίας το καθηστούν ποιό εύκολο σε σημάδια από πέσιμο διότι μένουν και θέλει φαναρτζοδουλειά,αλλά με 12 λίρες το κάνεις καινούργιο και με όποιο χρώμα από τα τρία που έχει (μάυρο,ασημένιο,κόκκινο) 2)η μπαταρία σαν νέος χρήστης που του έχω πιεί το αίμα κρατάει πάρα πολύ όπως και στο Ε90 που είχα. 3)μόνο με ραδιόφωνο και το χανς φρή της συσκευασίας όχι!!,χάλια από ποιότητα,χρειάζομαι τα καινούργια που είδα στο πλαίσιο με 44 ευρώ!!από ένταση καλό με ένα εξωτερικό ηχείο. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978018&product=1111345 4 άλλος :p 5 όπως σε όλα τα S60 άπειρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 1) Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Το 50% της επιφάνειας του είναι μεταλλικό. Δεν έχει το παραμικρό ίχνος τριξίματος, γενικά είμαι υπερευχαριστημένος! 2) Η μπαταρία με τη χρήση που λες μπορεί να σου κρατά μέχρι 3 μέρες. 3) Καλά τα πάει σε γενικές γραμμές, αλλά δες τι γράφω στο ΥΓ. 4) Όχι δεν υπάρχει, μπορείς να φτιάχνεις λίστες αναπαραγωγής όμως. 5) Κυκλοφορούν πολλά! Θα σε συμβούλευα να διαβάσεις το S60 Platform FAQ, θα σου λυθούν πολλές απορείες. Επίσης θα δεις που μπορείς να βρεις θέματα και εφαρμογές. ΥΓ: Κοιτά, απ ό,τι κατάλαβα ενδιαφέρεσαι για κινητό με μουσικές ικανότητες. Μάλλον θα πρέπει να στραφείς στα Nseries...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Itchrist86,βασικα ενδιαφερομαι για ενα κινητο το οποιο πρωτα απο ολα,πρεπει να μου αρεσει!Δεν μπορω να εχω κουβαλαω σχεδον ολη την μερα πανω μου,κατι που δεν μπορω να το βλεπω.Απο τα Ν series,το μοναδικο που μου αρεσει(και δεν ειναι εκτος του προυπολογισμου μου,μεχρι 270ε) ειναι το Ν73 music edition,για το οποιο ομως εχω ακουσει ιδιαιτερα ασχημα λογια για την ταχυτητα και την μπαταρια του. Οντως,το κινητο το χρησιμοποιω για να ακουω μουσικη περιπου 1 ωρα την μερα,αλλα δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις.Η αναπαραγωγη μουσικης απο το παλιο μου 6233 ηταν απολυτα ικανοποιητικη για τα γουστα μου(παντα μεσω handsfree). Το προβλημα ειναι,οτι το 5610 που εχω τωρα,αποδειχτηκε πολυ ''φτηνα'' κατασκευασμενο,αφου με το πρωτο πεσιμο που εφαγε,ειναι ετοιμο να διαλυθει,οποτε κοιταω να παρω κατι αλλο. Καποιο αλλο series40 της Νοκια που να μου αρεσει δεν εχω βρει,οποτε αρχισα να κοιταω και smartphone και απο οτι διαβαζω,το συγκεκριμενο ειναι πιθανοτατα το πιο φιλικο προς τον αρχαριο χρηστη,κατι που μου αρεσει γιατι ποτε δεν ειχα series60 κινητο,μου αρεσε η απλοτητα του series40. Μου φαινεται πως τελικα θα το παρω το κινητο,μιας και μου αρεσει περισσοτερο απο το Ν73 και δεν εχω διαβασει να εχει καποιο σημαντικο μειονεκτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα, αλλά με τη διαφορά πως δεν μου πέρναγε τις επαφές και τις καταχωρήσεις στο ημερολόγιου μόνο. Τελικά αναγκαστικά να περάσω χειροκίνητα τις επαφές ως αρχεία .vcf (ευτυχώς που τα κρατώ και έτσι) και τις καταχωρίσεις του ημερολογίου από το παλιό μου κινητό. Για τις επαφές μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το πρόγραμμα ώστε να τις εξάγεις από το back up αρχείο και να τις περάσεις χειροκίνητα στο κινητό. Για τα υπόλοιπα υπάρχει αυτό, αλλά θα πρέπει να το αγοράσεις. Ναι, το Noki νομίζω πως κάνει αυτό που θέλω αλλά δεν υπάρχει πουθενά σε full έκδοση ή κάποιο αντίστοιχο freeware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Όχι δυστυχώς. Έχω ψάξει αρκετά, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι αντίστοιχο και δωρεάν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Itchrist86,βασικα ενδιαφερομαι για ενα κινητο το οποιο πρωτα απο ολα,πρεπει να μου αρεσει!Δεν μπορω να εχω κουβαλαω σχεδον ολη την μερα πανω μου,κατι που δεν μπορω να το βλεπω.Οντως,το κινητο το χρησιμοποιω για να ακουω μουσικη περιπου 1 ωρα την μερα,αλλα δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις.Η αναπαραγωγη μουσικης απο το παλιο μου 6233 ηταν απολυτα ικανοποιητικη για τα γουστα μου(παντα μεσω handsfree). Μου φαινεται πως τελικα θα το παρω το κινητο,μιας και μου αρεσει περισσοτερο απο το Ν73 και δεν εχω διαβασει να εχει καποιο σημαντικο μειονεκτημα. Αν και το απέκτησα πρόσφατα, το έχω ξεψαχνίσει. Είναι ένα από τα καλύτερα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Άριστη ποιότητα κατασκευής, δεν είναι όμως από τα κινητά που θα τα σηκώσεις από κάτω χωρίς γρατζουνιά. Το μέταλλο και το gloss φινίρισμα του θα αποκτήσουν σημάδια. Τα κινητά που έχουν πλαστικό περίβλημα άριστης ποιότητας τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα. Θυμάμαι ένα motorola V50 που είχα κάποτε μου έπεσε στο δρόμο και μάλιστα το κλώτσισα κι όλας γιατί έσκασε μπροστά στο παπούτσι μου. Το πλαστικό του δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά παρόλο που σύρθηκε στην άσφαλτο. Και το ΝΟΚΙΑ Ν70 μου είχε πέσει κανα 2 φορές χωρίς πρόβλημα. Το Ε51 το έχω σε μια θηκη πολύ διακριτική που μπαίνει στην τσέπη. Το δουλεύω με ΒΤ και γενικά το προσέχω. Για μουσική θα σε ικανοποιήσει. Για μένα είναι ιδανικό για χρήση γραφείου. λαμβάνω όλα τα mail μου άμεσα, ιντερνετ και το σπουδαιότερο, μιλώ ζωντανά μέσω MSN ή Skype όπου κι αν βρίσκομαι (εννοώ στο εξωτερικό) μέσω του Fring. Επ' ευκαιρία απαντώ ο ίδιος σε ερώτημα μου για το πως μπορεί να γίνει δωρεαν χρήση του Voip γιατι ασφαλώς ενδιαφέρει πολλούς. Με to Fring μπορείς να μιλήσεις με οποιοδήποτε κινητό το έχει εγκατεστημένο και φυσικά με οποιονδήποτε από pc με ακουστικά και μικρόφωνο. Δεν είναι απαραίτητη η σύνδεση Wlan δουλεύει και με 3G. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Σήμερα έκανα αναβάθμιση το firmware του Ε51 από v100.34.30 στο καινούριο v200.34.36. Βέβαια πριν κάνω το update φρόντισα να πάρω backup με τη "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας" του PC Suite. Αφού εγκαταστάθηκε το firmware προχώρησα στο restore του backup (*.nbu) όπου και προκύπτει το πρόβλημα. Το PC δείχνει ότι το backup γίνεται κανονικά restore στο κινητό, ενώ το κινητό δεν παίρνει χαμπάρι... Ούτε μπάρες προόδου, ούτε τίποτα ενδεικτικό και φυσικά ούτε αποκατάσταση των δεδομένων. Ας προσέξει όποιος θελήσει να βάλει το νέο firmware και αν κάποιος γνωρίζει τη λύση στο πρόβλημα ας το αναφέρει. Βασικά θεωρώ λίγο γελοίο το πως κατάφερα εντέλει να αποκαταστήσω τα δεδομένα στο κινητό. Έκανα restore το backup του Ε51 σε ένα Ν70, μετά πήρα backup από το N70 και το έκανα πάλι restore στο Ε51 και όλα δούλεψαν τέλεια... Γνωρίζω πως η ΝΟΚΙΑ ποτέ δε φημιζόταν για το ποιοτικό λογισμικό της αλλά αυτό καταντά προγραμματιστική γελοιότητα... wael αν θες την αποψή μου το συγκεκριμένο κινητό είναι κελεπούρι για τις δυνατοτητές του. Υπόψιν ότι έχει επεξεργαστή στα 369 MHz και οι εφαρμογές πάνε σφαίρα. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsampinio Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Το Ε51 το έχω σε μια θηκη πολύ διακριτική που μπαίνει στην τσεπη. Επ' ευκαιρία απαντώ ο ίδιος σε ερώτημα μου για το πως μπορεί να γίνει δωρεαν χρήση του Voip γιατι ασφαλώς ενδιαφέρει πολλούς. Με to Fring μπορείς να μιλήσεις με οποιοδήποτε κινητό το έχει εγκατεστημένο και φυσικά με οποιονδήποτε από pc με ακουστικά και μικρόφωνο. Δεν είναι απαραίτητη η σύνδεση Wlan δουλεύει και με 3G. καλημερα σας αν μπορουσες να βαλεις μια φωτο φιλε την θηκη να την δουμε και σχετικα με το fring ειναι προγραμμα και αν ναι που μπορω να το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 το fring ειναι προγραμμα και αν ναι που μπορω να το βρω? :google: http://www.fring.com/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 καλημερα σας αν μπορουσες να βαλεις μια φωτο φιλε την θηκη να την δουμε και σχετικα με το fring ειναι προγραμμα και αν ναι που μπορω να το βρω? Η θηκη φαίνεται εδω: http://cocky.pictiger.com/images/15586642/ Το fring το κατεβάζεις από το site της εταιρείας που είναι http://www.fring.com Κατόπιν κάνεις download είτε στο κομπιούτερ σου και περνάς μετά την εφαρμογή μέσω pc suite, η δίνεις το νουμερο του κινητού σου και στο στέλνουν με sms, αλλα με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να το κατεβάσεις αφού συνδεθείς στο ιντερνετ μεσω κινητού. Με την εγκατάσταση, κάνει αυτόματα τις ρυθμίσεις στο κινητό σου για χρήση Voip. Στο δικό μου κινητό αμέσως μετά την εγκατάσταση, εξαφανίστηκε από την οθονη αναμονής η υπόδειξη για ρύθμιση του Voip. Οπότε η το χρησιμοποιείς για δωρεαν ομιλία μέσω msn η skype, η για κανονική κλήση Voip. Μόλις το εγκαταστήσεις σου ζητά να του δώσεις τα ID και password για το msn, yahoo,skype κλπ. Αυτομάτως παίρνει τις επαφές σου απο αυτά και σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις chating χωρίς να χρειάζεται να μπαίνει ξεχωριστά σε καθένα από αυτά. Είναι πολύ καλύτερο από το Gizmo, το οποίο σε μένα δεν επέτρεπε ζωντανές δωρεαν κλήσεις. Επίσης για να μιλήσεις από το κινητό μέσω Gizmo με κάποιο pc, θα πρέπει αυτός που καλείς να το έχει εγκατεστημένο στο pc του. Το fring είναι πλέον πολύ δημοφιλέστερο. Η ποιότητα συνομιλίας είναι παρόμοια με αυτήν που έχεις όταν μιλάς pc me pc. Βελτιώνεται κατα πολύ με γήγορη Wlan σύνδεση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 ρε παιδιά τι μούφα είναι αυτή η εφαρμογή του youtube.com όσες φορές τή δοκίμασα κόλλαγε τα πάντα στο τηλέφωνο και έβγαζα τη μπαταρία :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts