ddr2 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 nomizo pos kaneis lathos alla makari na exeis dikaio exo 2 siskeues kai ayto logo epidotisis xrisimopoio thn mia [samsung X830 SAR 0.185W/kg] kai me Bluetooth. den eimai anthropos pou prosexo ton eayto mou alla ayto to pragma apo oso exo psaxei einai poli epikindino [xeirotero apo to kapnisma] den sou stixizei kati na alaxis siskeuh h kalitera akoma na mhn thn agorasis. kai ego to e51 ithela mexri pou eida thn aktinobolia tou. filika Φίλε μου καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου, και καλό είναι να διαλέγουμε κινητά με μικρό sar γιατί έτσι πιέζουμε και τις εταιρίες να βγάζουν κινητά με χαμηλή ακτινοβολία, αλλά... 1ον: Το υψηλό sar της συγκεκριμένης συσκευής οφείλεται στην θέση που έχει ο δέκτης, δλδ πίσω από την οθόνη και κατευθείαν πάνω στο κεφάλι του χρήστη και όχι στον ίδιο το δέκτη.(αντίθετα με πολλά αναδιπλούμενα motorola και samsung που ο δέκτης βρίσκεται στο κάτω μέρος του κινητού.)Μην ξεχνάς οτι το sar δείχνει τον ρυθμό απορρόφησης ακτινοβολίας από το ανθρώπινο σώμα και φυσικά αυτός ο ρυθμός εξαρτάται από την θέση της πηγής της ακτινοβολίας. Αυτό σημαίνει οτι με το κινητό στην τσέπη δεν υπάρχει θέμα, θέμα υπάρχει μόνο όταν έχεις το κινητό στο αυτί σου για να μιλήσεις και ο δέκτης βρίσκεται λίγα εκατοστά πιο κοντά στον εγκέφαλό σου από ότι με τα άλλα κινητά που έχουν το δέκτη σε άλλη θέση. 2ον: (Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι αυτό που θα πώ, αν κάνω λάθος διορθώστε με). Δεν είναι διαφορετικά τα όρια του sar στην Ευρώπη από ότι στην Αμερική.Ο τρόπος μέτρησης του sar διαφέρει, γι αυτό αλλάζει και ο απόλυτος αριθμός του ανώτερου ορίου.Άρα λοιπόν δεν είναι οτι "λίγο ακόμα και δεν θα κυκλοφορούσε στην Αμερική." Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AAALLLEEEXXX Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Φίλε μου καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου, και καλό είναι να διαλέγουμε κινητά με μικρό sar γιατί έτσι πιέζουμε και τις εταιρίες να βγάζουν κινητά με χαμηλή ακτινοβολία, αλλά... 1ον: Το υψηλό sar της συγκεκριμένης συσκευής οφείλεται στην θέση που έχει ο δέκτης, δλδ πίσω από την οθόνη και κατευθείαν πάνω στο κεφάλι του χρήστη και όχι στον ίδιο το δέκτη.(αντίθετα με πολλά αναδιπλούμενα motorola και samsung που ο δέκτης βρίσκεται στο κάτω μέρος του κινητού.)Μην ξεχνάς οτι το sar δείχνει τον ρυθμό απορρόφησης ακτινοβολίας από το ανθρώπινο σώμα και φυσικά αυτός ο ρυθμός εξαρτάται από την θέση της πηγής της ακτινοβολίας. Αυτό σημαίνει οτι με το κινητό στην τσέπη δεν υπάρχει θέμα, θέμα υπάρχει μόνο όταν έχεις το κινητό στο αυτί σου για να μιλήσεις και ο δέκτης βρίσκεται λίγα εκατοστά πιο κοντά στον εγκέφαλό σου από ότι με τα άλλα κινητά που έχουν το δέκτη σε άλλη θέση. 2ον: (Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι αυτό που θα πώ, αν κάνω λάθος διορθώστε με). Δεν είναι διαφορετικά τα όρια του sar στην Ευρώπη από ότι στην Αμερική.Ο τρόπος μέτρησης του sar διαφέρει, γι αυτό αλλάζει και ο απόλυτος αριθμός του ανώτερου ορίου.Άρα λοιπόν δεν είναι οτι "λίγο ακόμα και δεν θα κυκλοφορούσε στην Αμερική." eixa diabasei se efimerida oi ta oria diaferoum se europi kai ameriki 2 ti orio gia eyropi kai 1,8 gia ameriki. ayto me thn thesi dekth mou fenete logiko.ala giati den ton bazoun alou? to samsung to pira mono kai moono gia thn aktinobolia tou otan to eixa psaxei [prin 3 mines] eixe thn xamiloteri den eimai idietera eyxaristimeos pio poli apo thn bataria tou. alla exo to kefali mou oso to dinaton pio isixo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 eixa diabasei se efimerida oi ta oria diaferoum se europi kai ameriki 2 ti orio gia eyropi kai 1,8 gia ameriki. ayto me thn thesi dekth mou fenete logiko.ala giati den ton bazoun alou? to samsung to pira mono kai moono gia thn aktinobolia tou otan to eixa psaxei [prin 3 mines] eixe thn xamiloteri den eimai idietera eyxaristimeos pio poli apo thn bataria tou. alla exo to kefali mou oso to dinaton pio isixo Για τα όρια σου είπα, ξέρω οτι διαφέρουν, δεν ξέρω ξέρω αν είναι διαφορετική η μέτρηση ή αν διαφέρουν και λόγω διαφορετικών συχνοτήτων(στην Αμερική υπάρχουν δίκτυα 850/1900 και όχι 900/1800 όπως στην Ευρώπη).Μίλησα με επιφύλαξη, δεν είμαι σίγουρος. Η κεραία σε τέτοιας σχεδίασης κινητά(candy bar) δεν μπορεί να μπεί σε άλλη θέση. Σίγουρα η χρήση bt ή ακουστικών είναι επιβεβλημένη. Από κει και πέρα δεν ξέρω τελικά αν έχουν και κάποιο νόημα όλα αυτά, από τη στιγμή που καπνίζω 30 τριγάρα την ημέρα.... Για την αναβάθμιση τώρα, μάλλον μας δουλεύουν ε? Περιμέναμε τόσους μήνες ένα update και τελικά ήταν πάρα πολύ περιορισμένο. Προσωπική άποψη οτι αφού δεν ενσωματώθηκε ούτε και τώρα το flashlite3 δεν θα γίνει ούτε στο μέλλον. Το μοντέλο έχει φτάσει πια στα μισά της παραγωγής του... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x3000x Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 geia sas.. tha ithela na rotiso gia opion xeri na mou apantisi,, ti simbeni kai pos mporo na luso to problima pou exo me to e51 pou sta pio pola proframata pou pao na tou ekgatastiso mou bgazi ena minima kai leei pos to pistopitiko exi lixei..!! giati to bgazi auto to minima? kai stamata ekei i ekatastasi... kai ti mporo na kano oste na balo ta programata pou epithimo. euxaristo:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 geia sas.. tha ithela na rotiso gia opion xeri na mou apantisi,, ti simbeni kai pos mporo na luso to problima pou exo me to e51 pou sta pio pola proframata pou pao na tou ekgatastiso mou bgazi ena minima kai leei pos to pistopitiko exi lixei..!! giati to bgazi auto to minima? kai stamata ekei i ekatastasi... kai ti mporo na kano oste na balo ta programata pou epithimo. euxaristo:) Γκια σου Καταρχην ,να χρησιμοποιεις Ελληνικους μικρους χαρακτηρες στα μηνυματα σου ... 2ον Διαβάστε πριν ρωτήσετε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253298#post2253298 3ον Διαβαζεις αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 geia sas.. tha ithela na rotiso gia opion xeri na mou apantisi,, ti simbeni kai pos mporo na luso to problima pou exo me to e51 pou sta pio pola proframata pou pao na tou ekgatastiso mou bgazi ena minima kai leei pos to pistopitiko exi lixei..!! giati to bgazi auto to minima? kai stamata ekei i ekatastasi... kai ti mporo na kano oste na balo ta programata pou epithimo. euxaristo:) Το μήνυμα αυτό βγαίνει γιατί πολύ απλά, το πιστοποιητικό της εφαρμογής έχει.....λήξει. Βάλε την ημερομηνία πίσω(6μήνες, 1 χρόνο, όσο χρειαστεί) και αφού κάνεις την εγκατάσταση ξαναγύρνα την στην σημερινή ημέρα.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x3000x Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 to ekana auto.. malista kitaxa kai tin efarmofi apo pote mexri pote exi pistopitiko.. alla tipota i imerominia pou bazo ine mesa sta oria tou pistopitikou.. mipos ekei ipraxi kapia iditerotita? i kati alo? pantos alaxa imerominies kai den katafera kati... mpori na simbeni kati alo? :( τωρα το ειδα αυτο με τους Ελληνικους μικρους χαρακτηρες ευχαριστω πολυ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 παιδια μπορει καποιος να μ πει απο που μπορω να αγορασω μεμβρανες για την οθονη?? τα εφτυσε αυτη που ειχε ηδη εξαρχης(&πολυ αντεξε 3 μηνες...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Γενικά screen protectors μπορείς να βρεις σε όλα τα καταστήματα τεχνολογίας (πλαίσιο, γερμανός, multirama κτλ), αλλά αν ψάχνεις ακριβώς το ίδιο που είχε ήδη από το κουτί του, αν υπάρχει, θα υπάρχει μόνο σε Nokia Shop ή σε κάποιο online κατάστημα ή στο ebay. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 παιδια μπορει καποιος να μ πει απο που μπορω να αγορασω μεμβρανες για την οθονη?? τα εφτυσε αυτη που ειχε ηδη εξαρχης(&πολυ αντεξε 3 μηνες...) Χε χε! Και εγώ το έχω ακόμα πάνω στο κινητό. Σαν και αυτή δεν θα βρείς πάντως.Εφαρμόζει τέλεια. Κοίτα σε μαγαζιά με φωτογραφικά υλικά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν κάρτα μνήμης... Tην προηγούμενη εβδομάδα του εβαλα μια κάρτα Sandisk 8GB και λειτουργεί μια χαρά, αναγνωρίζει όλα τα GB. :) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν κάρτα μνήμης... Tην προηγούμενη εβδομάδα του εβαλα μια κάρτα Sandisk 8GB και λειτουργεί μια χαρά, αναγνωρίζει όλα τα GB. :) Αναμενόμενο, εννοείται:);) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisx Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Έχει εγκαταστήσει κανείς το Nokia Maps 2.0 στο Ε51; Εγώ αν και όλη η εγκατάσταση έγινε ομαλά και στη συνέχεια φόρτωσα τους χάρτες της Ευρώπης (μαζί και της Ελλάδας εννοείται) με το Map Uploader, δεν βλέπει κανένα χάρτη και με βγάζει είτε σε μαύρη είτε σε πράσινη οθόνη (ανάλογα το zoom). Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 nokia_maps_2.0_1803_3.1_u Aυτό σε μένα παιζει κανονικά. τους χάρτες απλά πεταξα τον φάλεκο στην κάρτα μνημης, δεν το έχω κάνει με τον map loader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Σαν παλαβός και εγώ πήγα στο ράλλυ ακρόπολις !!!! (Θα μου πέιτε τώρα που κολλάει αυτό) Κολλάει στο ότι μία πέτρα που πετάχτικε εσπασε την οθώνη του Ε51 μου .... και θέλω να σας ρωτήσω αν αξίζει ο κόπος να το ξαναφτίξω ή να πάρω άλλο .... Ευχαριστώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Ε Λ Ε Ο Σ ! Πόσο γκαντέμης μπορεί να είσαι...:what: Η αλλαγή οθόνης και τα εργατικά θα σου πάνε περίπου 60€.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Ε Λ Ε Ο Σ ! Πόσο γκαντέμης μπορεί να είσαι...:what: Η αλλαγή οθόνης και τα εργατικά θα σου πάνε περίπου 60€.:) πραγματικά γκαντεμία .... (Το π**** τον latvala) ...... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου .... Θα το σκεφτώ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Πως απενεργοποιώ την φωνητική κλίση? Γιατί κάθε φορά που πετάω το bt handsfree κάπου ή το βάζω στην τσέπη το τηλέφωνο παίρνει στην τύχη νούμερα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Πως απενεργοποιώ την φωνητική κλίση? Γιατί κάθε φορά που πετάω το bt handsfree κάπου ή το βάζω στην τσέπη το τηλέφωνο παίρνει στην τύχη νούμερα Κι εγώ το ίδιο παθαίνω με το Ν82 και το BT μου. Δε νομίζω να απενεργοποιείται η φωνητική κλήση. Δοκίμασε να απενεργοποιείς το BT όταν το έχεις στην τσέπη. Αν πάρει κάποιος τηλέφωνο, το ενεργοποιείς σε 1 sec και απαντάς κανονικά. Ίσως βέβαια το άνοιξε-κλείσε δεν είναι βολικό και σου τρώει και τη μπαταρία του BT. Εγώ βέβαια αυτό κάνω. Καλύτερα να μου τρώει τη μπαταρία πιο γρήγορα παρά να με χρεώνει χωρίς να το παίρνω χαμπάρι. Και φαντάσου κατά λάθος να πάρεις κάποιον ανεπιθύμητο. :X Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Κι εγώ το ίδιο παθαίνω με το Ν82 και το BT μου. Δε νομίζω να απενεργοποιείται η φωνητική κλήση. Δοκίμασε να απενεργοποιείς το BT όταν το έχεις στην τσέπη. Αν πάρει κάποιος τηλέφωνο, το ενεργοποιείς σε 1 sec και απαντάς κανονικά. Ίσως βέβαια το άνοιξε-κλείσε δεν είναι βολικό και σου τρώει και τη μπαταρία του BT. Εγώ βέβαια αυτό κάνω. Καλύτερα να μου τρώει τη μπαταρία πιο γρήγορα παρά να με χρεώνει χωρίς να το παίρνω χαμπάρι. Και φαντάσου κατά λάθος να πάρεις κάποιον ανεπιθύμητο. :X Εμ...Πάρε και εσύ ένα bt με κορδονάκι να το κρεμάς στο λαιμό;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpeppas Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Ακούστε κουφό!!! Πήγε ο αδερφός μου σε κατάστημα Vodafone να το παραγγείλει και του είπαν ότι το τηλέφωνο αποσύρθηκε :!: λόγω προβληματικού λογισμικού..?!?!?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Πότε θα αποσύρουν αυτούς που τα λένε αυτά να δώ! Κούνια που τους κούναγε πες τους! Φίλε αν θέλεις πήγαινε σε κάποιο κατάστημα Πλαίσιο ώστε να εκμεταλλευτείς και την επιδότησή σου, και άσε αυτούς να λένε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Μονο προβληματικο λογισμικο δεν εχει ..... Το κινητακι απο αποψη λογισμικου κ σταθεροτητας ειναι απλα ΚΟΡΥΦΗ !!!! Εχω βαλει του κοσμου τις εφαρμογες κ ακομα αντεχει !!!!! ;) Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Πότε θα αποσύρουν αυτούς που τα λένε αυτά να δώ! Κούνια που τους κούναγε πες τους! Φίλε αν θέλεις πήγαινε σε κάποιο κατάστημα Πλαίσιο ώστε να εκμεταλλευτείς και την επιδότησή σου, και άσε αυτούς να λένε...γινεται στο πλαισιο αναβαθμιση για κινητα με οποια εταιρεια κινητης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Ακούστε κουφό!!! Πήγε ο αδερφός μου σε κατάστημα Vodafone να το παραγγείλει και του είπαν ότι το τηλέφωνο αποσύρθηκε :!: λόγω προβληματικού λογισμικού..?!?!?!? Μαλλον το μπερδεψαν με το Ε50. Απο οσο ξερω δεν το εχει φερει η vodafone το Ε51. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts