harispug Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Mαζί με την εγγραφή τα δηλώνεις νομίζω. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnidakis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΗΝ ΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ Παράθεση Μη με ζοριζετε... Εχω ψυχολογικα προβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Χτύπα ένα τηλέφωνο...θα το μάθεις πάντως όταν ειναι. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Μη βιάζεσαι φίλε συνήθως γίνεται μια εβδομάδα μαθήματα και μετά διαλέγουμε.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnidakis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 σε ευχαριστω!!! Παράθεση Μη με ζοριζετε... Εχω ψυχολογικα προβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Συμφωνώ και εγώ με τα παραπάνω...ας αρχίσουν τα μαθήματα και θα σας ανακοινωθεί και ημερομηνία για τις δηλώσεις μαθημάτων..δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι!άντε,καλή αρχή:p Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnidakis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Ρωτησα γιατι μου ειπαν καποιοι οτι πρεπει να τα δηλωσω... μια φιλη μου που πηγε στην κομοτηνη δηλωσε μαθηματα... Παράθεση Μη με ζοριζετε... Εχω ψυχολογικα προβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Οταν γραφτηκες δεν δηλωσες μαθηματα? Παντως νομιζω περνεις υποχρεωτικα ολα του πρωτου εξαμηνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnidakis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 οχι δε μου ειπαν τιποτα Παράθεση Μη με ζοριζετε... Εχω ψυχολογικα προβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Κολλητός μου είναι Ιστορία & Αρχαιολογία ΑΠΘ 2ο έτος και ακόμα γράφουν... Τα μαθήματα θα δηλωθούν κατα πάσα πιθανότητα μόλις αρχίσουν τα μαθήματα. Μην αγχώνεσαι πάντως η προθεσμία είναι αρκετά μεγάλη και σίγουρα θα το πάρεις χαμπάρι. Λίγο άσχετο αλλά είσαι Θεσσαλονικιός; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnidakis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 ναι θεσσαλονικιος Παράθεση Μη με ζοριζετε... Εχω ψυχολογικα προβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Καλη επιτυχια στα παιδια που πετυχαν και ελπιζω οτι θα καταφερουν να ανταπεξελθουν στις δυσκολιες της ζωης και της καθημερινοτητας... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Καλη επιτυχια στα παιδια που πετυχαν και ελπιζω οτι θα καταφερουν να ανταπεξελθουν στις δυσκολιες της ζωης και της καθημερινοτητας... <>Και ποιες είναι αυτές; Αν επιτρέπεται; Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 το να πάρεις πτυχίο και να βρείς δουλεία σε αυτό που θες είναι άπειρες φορές δυσκολότερο από τις πανελλήνιες Θα το δεις! Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Ξέρει κανείς ή έχει ακουσει αν μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό μετά από 3 χρόνια έχοντας περάσει όλα τα μαθηματα; Νομίζω ότι εδώ δε γίνετε...<> Ίσως σε πάρουν εξωτ. Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Ναι εξωτερικό παίζει ειδικά αν σε στέλνουν συστημένο!Αλλά αν είναι να είσαι τόσο καλός καλύτερα κάποιος να φύγει κατευθείαν έξω ! Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 το να πάρεις πτυχίο και να βρείς δουλεία σε αυτό που θες είναι άπειρες φορές δυσκολότερο από τις πανελλήνιες Θα το δεις! Ναι καταλαβαίνω , εξάλλου έχω δει και ποσοστά... Πολύ λίγες πανεπ/κες σχολές δίνουν εξασφάλιση... Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Ναι εξωτερικό παίζει ειδικά αν σε στέλνουν συστημένο!Αλλά αν είναι να είσαι τόσο καλός καλύτερα κάποιος να φύγει κατευθείαν έξω ! Ναι. Από την απάντηση σου φένετε να είσαι αρκετά γνώστης. Σε ποια σχολή είσαι ή ήσουν αν επιτρέπετε; Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Δεν είμαι αλλα κατέχω όλο το σόι σπουδάζει και είναι διασπαρτο σε πολυτεχνεία και τέτοια οπότε γνωρίζω αρκετά Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eparon Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Πήγα και εγώ για εγγραφή! Εξωτερικά το κτήριο των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών δε λέει και πολλά, αλλά είναι καλό σε γενικές γραμμές. Πολύ ωραίο ήταν το Κέντρο Υπολογιστικών και Επικοινωνιακών Συστημάτων το οποίο και επισκέφθηκα από περιέργεια. Πολύ εξυπηρετικοί οι άνθρωποι στη γραμματεία.... Ευτυχώς τελείωσα αμέσως. Μου ειχανε έτοιμο φάκελο με Μητρώο, στοιχεία για το ίντερνετ και όλα τα σχετικά. Ήρθανε και κάποιοι από τις παρατάξεις και με γεμίσανε ένα σωρό φυλλάδια... Πρώτα με πλησίασαν από τη ΔΑΠ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Πήγα και εγώ για εγγραφή! Εξωτερικά το κτήριο των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών δε λέει και πολλά, αλλά είναι καλό σε γενικές γραμμές. Πολύ ωραίο ήταν το Κέντρο Υπολογιστικών και Επικοινωνιακών Συστημάτων το οποίο και επισκέφθηκα από περιέργεια. Πολύ εξυπηρετικοί οι άνθρωποι στη γραμματεία.... Ευτυχώς τελείωσα αμέσως. Μου ειχανε έτοιμο φάκελο με Μητρώο, στοιχεία για το ίντερνετ και όλα τα σχετικά. Ήρθανε και κάποιοι από τις παρατάξεις και με γεμίσανε ένα σωρό φυλλάδια... Πρώτα με πλησίασαν από τη ΔΑΠ... Σε ποια πόλη είσαι; Κι εγώ πήγα σήμερα για εγγραφή (ΑΠΘ) με τον κολλητό μου. Άμα έχεις παρέα έχει πλάκα η όλη διαδικασία. Εμάς μας πλησίασαν απ' την ΠΑΣΠ, μας βοήθησαν με την εγγραφή, μας έδωσαν φυλλάδια ακόμη και αναπτήρα!! :lol: Καλά η γραμματέας όλα τα λεφτά! Πρώτη μούρη! :p Υ.Γ Πάντως δε μου φάνηκαν πολλά άτομα φυσιολογικά εκεί.. :p Υ.Γ2 Όσοι περάσατε Θεσσαλονίκη κανονίστε να εμφανιστείτε στο meeting να γνωριστούμε. Περισσότερα στην υπογραφή μου. :) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Ξέρει κανείς ή έχει ακουσει αν μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό μετά από 3 χρόνια έχοντας περάσει όλα τα μαθηματα; Νομίζω ότι εδώ δε γίνετε...<> Ίσως σε πάρουν εξωτ. Ναι εξωτερικό παίζει ειδικά αν σε στέλνουν συστημένο!Αλλά αν είναι να είσαι τόσο καλός καλύτερα κάποιος να φύγει κατευθείαν έξω ! Συγγνώμη αλλα πως είναι δυνατόν να κανεις μεταπτυχιακό χωρίς να έχεις πάρει ακόμα πτυχίο; :worry::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Συγγνώμη αλλα πως είναι δυνατόν να κανεις μεταπτυχιακό χωρίς να έχεις πάρει ακόμα πτυχίο; :worry::confused: Κάποια πανεπιστήμια αν είσαι καλός και έχεις τις κατάλληλες συστάσεις σε δέχονται αν έχεις τελειώσει τα μαθήματα και δεν έχεις πάρει πτυχίο!Έτσι ξεκινάς τα μαθήματα του μεταπτυχιακού!Όλα αυτά απευθύνονται σε πραγματικά ικανούς φοιτητές!Έχω γνωστο στο τηλεπικοινωνιών και δικτύων που τελειωσε σε 3 χρόνια και αμέσως ξεκίνησε στο μεταπτυχιακό εκεί! Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Κάποια πανεπιστήμια αν είσαι καλός και έχεις τις κατάλληλες συστάσεις σε δέχονται αν έχεις τελειώσει τα μαθήματα και δεν έχεις πάρει πτυχίο!Έτσι ξεκινάς τα μαθήματα του μεταπτυχιακού!Όλα αυτά απευθύνονται σε πραγματικά ικανούς φοιτητές!Έχω γνωστο στο τηλεπικοινωνιών και δικτύων που τελειωσε σε 3 χρόνια και αμέσως ξεκίνησε στο μεταπτυχιακό εκεί! Μάλλον φταίει το προχωρημένο της ώρας, αλλα πάλι δεν κατάλαβα ένα πράγμα. :stupid: Τι εννοείς με τα κομμάτια που έχω κάνει bold; Ότι πέρασε σε 3 χρονια OΛΑ τα μαθήματα ΚΑΙ των επομενων ετών (δηλαδή και του 4ου έτους) παίρνοντας μαθήματα επομενων ετών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eparon Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Σε ποια πόλη είσαι; Κι εγώ πήγα σήμερα για εγγραφή (ΑΠΘ) με τον κολλητό μου. Άμα έχεις παρέα έχει πλάκα η όλη διαδικασία. Εμάς μας πλησίασαν απ' την ΠΑΣΠ, μας βοήθησαν με την εγγραφή, μας έδωσαν φυλλάδια ακόμη και αναπτήρα!! :lol: Καλά η γραμματέας όλα τα λεφτά! Πρώτη μούρη! :p Υ.Γ Πάντως δε μου φάνηκαν πολλά άτομα φυσιολογικά εκεί.. :p Υ.Γ2 Όσοι περάσατε Θεσσαλονίκη κανονίστε να εμφανιστείτε στο meeting να γνωριστούμε. Περισσότερα στην υπογραφή μου. :) Είμαι στην Πάτρα... Δίκιο έχεις.. δεν το αναφέρω αυτό πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts